Hirdetés
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
Kyward87 #56092 üzenetére
Az alaplapról keresel egy képet és megszámolod hány fázisos a VRM. Ami nagyon nem ajánlott, az a 4+1.
Gigabyte 990XA-UD3 -> processzor és a VRM hűtés mellett 10 kocka -> 8+2 -
Kyward87
csendes tag
válasz
norbert1998 #56074 üzenetére
Tudnál egyet mondani?
nemigazán találom hol tudok utánna nézni ennek a fázis dolognak a gyártók oldalán
pl: Gigabyte 990XA-UD3 bár nem tervezek 2 videókártyát
-
Whysperer
addikt
Comment címe ahonann szedtem: "SZEGÉNY AMD-N MÁR CSAK A CSODA SEGÍT"
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
inspiroyhome #56077 üzenetére
Ha forro levego jon a tapbol az nem jo. Csereld le hamar.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
inspiroyhome #56070 üzenetére
Nekem prime-olva vga terhelés nélkül "csak a proci" fogyasztott ennyit, néha kicsivel többet (450W).
8320 @4,6GHz, 1,46V.
-
Whysperer
addikt
válasz
De az higy van ,higy nekem a 8120 1,33-on megy 4,2-t
-
inspiroyhome
senior tag
válasz
.zSoLTi. #56075 üzenetére
Emlékeim szerint nem, egyel lejjebb van asszem az, hogy IBT végig lefut, aztán prime95 1 perc alatt hibát dob.
Majd ha nem felejtem el, kipróbálom úgy, hogy TDP limitert visszakapcsolom. Sajnos a táp is küszködik gondolom, enyhén forró levegőt fúj.
norebert1998: viszont nekem IBT és furmark is ment egyszerre.
-
válasz
norbert1998 #56072 üzenetére
HD7850+1090T-vel 410W-ot beevett a gépem. Igaz, kis túlhajtás azért volt a dologban.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
Alacsonyabb feszen nem megy a 4ghz?
-
Kyward87
csendes tag
Helló ismét
ugyan kaptam pár tanácsot hogy jobban jönnék ki intellel , valamiért mégis a "kisebb" gyártót szeretném támogatni legfeljebb majd megbánom
Szóval már csak annyit szeretnék kérdezni hogy melyik lapot ajánlanátok 8350 mellé kb olyan 30k hufig + egy megbízható táp (én egy 500-as corsairra gondoltam).
Valamennit csavarni is akarok a bajszán majd valami hűtő ami bele fér egy CM N300 házba?(vagy Enermax Vostok Adv.)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Aztaqrv@! Nekem a 7950-el nem evett ennyit! Sosem! Vagy legalábbis, még nem mertem ennyit.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
norbert1998 #56055 üzenetére
Számokkal érzékeltetve, eddig a géptől fél méterre 70dB-t mértem, most 55dB-t mérek.
-
inspiroyhome
senior tag
Hogy én se csak offoljak:
8320 @4ghz 1.3500, hd 7770 ghz edition
IBT very high + furmark
táp: fsp hexa 500
CS:GO közben, ami szerintem egy elég jól optimalizált gamma, 250W környékén fogyaszt.
Youtube + torrent + prohardver, pár tab nyitva, skype = 95-100W
-
Hegyirabló
veterán
válasz
norbert1998 #56055 üzenetére
Ahhoz képest, hogy eddig szabályozatlanul mentek a ventik, csak bele a vakvilágba, ez a csend szigete!
-
Whysperer
addikt
válasz
Pancsermeste #56067 üzenetére
Kihajtcsa.....
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Whysperer #56060 üzenetére
Nekedis?! NEKEMIS!
Ha ketten visszük, majd dévid getta koncertet is tarthatunk
xatos3
Nem nagyon ismerem az eltax-ot, állítólag valami harman szintű cég leányvállalata, de nekem elég negatív tapasztalatom van vele kapcsolatban. Nagypapámnak van egy 5.0 eltax szettje+egy külön eltax mélyláda, amit később vett, és egy onkyo erősítő, az újabbfajtákból, ilyen hdmi meg hasonlók. Mindegyik 50-60 k körül volt, szóval olyan 150-180 k volt neki. Meg sem közelíti azt, ami itthon van 35 ezerből (használtan).
De most komolyan. Tömés nuku, de két bass reflex nyílás a frontokon meg a centeren? Vicc, nem? Bár azt nem tudom, neked melyik van, nekem ez nagyon nem tetszett. Meg ugye ez is szubjektív -
xatos3
senior tag
válasz
norbert1998 #56059 üzenetére
rájöttem egy nagy igazságra
meghallgatod megnézed szól e akkorát mint akarod és minőségben is van-e olyan
és ha tetszik megveszed, ha nem akkor keresel másikatnekem van egy régi onkyo tx-ds474 5*100w erősítőm eltax hangfalakkal
és tökéletes zenét hallgatni is meg filmezni isés pont leszarom hány watt, hallgatni akarom nem a hátulján a címkét nézni hogy hány wattos
-
Whysperer
addikt
válasz
norbert1998 #56059 üzenetére
De persze 3000 wattos műanyag 2.1-esem van 8) ami a Párom táskájába is elfér! 8)
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Hegyirabló #56053 üzenetére
És az az 1200 valamennyi rpm mennyire hangos?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Holnap végre visszatér minden a régi kerékvágásba. Meglátjuk, hogy milyen példány érkezik.. Sok jóban sajnos nem reménykedem az új példányok láttán, hogy mit is bírnak tuning terén, de meglátjuk, hátha...
@[lAyCsI]: Szuper, örömmel olvasom!
Valszeg akkor kevés volt a fesz a procinak.
Max ha egyszer lesz hozzá kedved, próbáld meg, hogy pattints neki 1 lépcső feszt, és már lehet, hogy úgy is minden OK lesz.
-
Whysperer
addikt
válasz
norbert1998 #56041 üzenetére
Figyi megoldom Én ezt a problémát lecserélem az izzókat 5 wattos Philipsekre a lakásban a 60 wattos izzók e helyett és akkor máris visszanyertem azt a watt kül-t amit a 8120-am eszik meg a lámpák 8)
amúgy is mit nekem 325 wattos a 400 wattos hangszórók mellett! 8) dobok a tetőre napelemeket aztán hajrá! 8)
-
MiklosSaS
nagyúr
Most komolyan? Valaki kozuletek belerakna az alaplapjaba egy 325 W-ot zabalo processzor? Meg ha 16 szalon is dolgozna....
-
xatos3
senior tag
ÁPRILIS ELSEJE VAN FUSSATOK BOLONDOK
-
marquuard
veterán
Hát nem bízzák a véletlenre... Kíváncsi lennék, hogy ez alá micsoda alaplap kell.
-
xatos3
senior tag
fx 8320@ 4600mhz 1,48v
kingston savage 2x8gb 2133mhz cl11betonstabil, corsair h110 hűtés 50 celsius játékok alat 58celsius primeban
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Balathruin #56022 üzenetére
Valahogy nem ertem meg mindig mit szeretnel mondani.....
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Balathruin #56020 üzenetére
Miert is nem kell memoria tuningnal?
-
MiklosSaS
nagyúr
Tuningban nem ajanlom a 4 ramot berakni. Terheli a vezerlot es instabil lehet a tuning.
-
-
lovas001
aktív tag
Nem tudjátok esetleg hogy mennyire eszik meg ezek a lapok (pl az enyém) az 1db 8gb -s modult ramból? Vennék a jelenlegi 4gb mellé 1 et.
-
Whysperer
addikt
válasz
Hegyirabló #56004 üzenetére
Örülök,hogy segíthettem. használd egészséggel!
-
szivacs1987
aktív tag
válasz
KIRA\/NOVA #55985 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest