Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz SECTORnooB #57816 üzenetére
Majd kiteszteled és megmondod...
Eléggé hurka hűtő az, sztem 1,3 V körül próbálj találni valami frekit neki, teszteld és majd kiderül.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Habugi
addikt
válasz SECTORnooB #57816 üzenetére
Erre így ebben a formában nem lehet válaszolni.
A hűtő erősen limitálni fog, az hogy eddig lenne húzható teljesen változó, függően attól milyen procit fogtál ki. A lap részéről mehet a tunning.
Összefoglalót érdemes átolvasnod ha még nem tetted volna. IBT/Prime/Cinebench trioval tetszés szerint mehet a tuning teszt, HWInfo64 erősen ajánlott melléjük, ha a teszt(ek) közben a kupak eléri a 75°C-t ott állj meg mert elfogyott a Gammax 200as.
Aggodalomra semmi ok, normál felhasználás/játék közben azzal a fesszel amivel a fenti trioban megcsíped az említett értéket, jócskán beljebb leszel.
(#57815) rambustibi:
Vagyok.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
ViZion
félisten
válasz SECTORnooB #57819 üzenetére
Házban 10 k nem valami sok sajnos. Fractal design Core 3000 lehet ennyiért aprón. Hűtők fent azoldal tetején az összefoglalóban. Röviden a nehezebb többnyire jobb.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
HANDO88
senior tag
válasz SECTORnooB #57821 üzenetére
Hali. ITT a CM HAF 912 Plus nem lenne rossz vásár.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Whysperer
addikt
válasz SECTORnooB #57819 üzenetére
ez most jelent meg: 10k [link] egész normálisnak néz ki jó elrendezés nagy hely lehet kábel setelni rendesen.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
rambustibi
őstag
válasz SECTORnooB #57827 üzenetére
Úgy gondolom, ha egy Titan X-el elbír, akkor 2db 960-as sem lehet gond:
Witcher 3Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
norbert1998
nagyúr
Néhol biztos, néhol nem biztos
-
MiklosSaS
nagyúr
@rambustibi az egyeduli akinek elbirja az FX a Titan X-et. A tobbseg (99.999 %) meg a GTX 780 vagy a sima 290-re is panaszkodik hogy 4.6-4.8 GHz-en jaro 8350-je limital.
Az a 6300 egy kartyara eleg lehet, de a masodikat nem fogja meghajtani....ha szenne feszeled akkor sem.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
rambustibi
őstag
válasz SECTORnooB #57839 üzenetére
Titan X-et is, mint ahogy a Witcher 3 videó mutatja.
Itt a teszt: [link]
low / avg fps
FX 6300 (Max 4.1GHz, six cores, six threads) 45.0 / 69.6
FX 8350 (Max 4.2GHz, eight cores, eight threads) 56.0 / 75.2Ezek gyári max. turbó frekivel üzemeltek a tesztben.
[ Szerkesztve ]
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Balathruin
veterán
válasz SECTORnooB #57841 üzenetére
Elég a legolcsóbb is (általában az a 8320), mert csak az órajelek különböznek.
-
ViZion
félisten
válasz SECTORnooB #57841 üzenetére
A K-s i5 azért jóval erősebb. Ezt már nem érdemes cserélni sztem, mert jön a DDR4 is, majd arra kellene inkább. Mondjuk én nagyon vártam a DDR4-et, de még marha drága, se lap, se proci nincs nagyon hozzá. Szal. azt Neked kell tudni, mikor van rá keret és mennyi a váltásra. Én még várok...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Balathruin
veterán
válasz SECTORnooB #57847 üzenetére
Talán jövőre lesz valami.
-
ViZion
félisten
válasz SECTORnooB #57854 üzenetére
Valami progival nézni kellene a hőfokokat, lehet az a gond.
Adatlapod nincs kitöltve, bios beállítást nem tudunk, se azt, h stressz tesztet hogy bírja...
-
Habugi
addikt
válasz SECTORnooB #57856 üzenetére
Néha kudarcélmények kimeríthetetlen tárháza ebben a topicban a segítő szándék megléte: [link]
Szerk.:
Amennyiben OSD (OnScreenDisplayt) szeretnél, beírod ezt a 3betűt YT-ra, kiad majd egy csomó találatot tutorial formájában hogyan tudsz MSI Afterburnerrel és/vagy MSI AB & HWInfo64 kombós OSD-t készíteni magadnak.
Első körben amúgy még mindig a linkelt postomban lévő triot javaslom tesztelésre, mert ha ezekben okés minden akkor játékban sem lesz probléma, ergó részint okafogyottá válik az OSD..[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
PofaJenö
senior tag
válasz SECTORnooB #57854 üzenetére
Hali
Bele piszkáltál már a Bios-ba?És milyen házat használsz ?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
ViZion
félisten
válasz SECTORnooB #57860 üzenetére
Majd gyere vissza, ha sikerült az adatlapot kitölteni. Semmit nem tudunk.
Csak ennél jelentkezik? Mik a hőfokok? Mennyi ramod van? Mennyit használ a játék, etc...Szal. ennyi infóra ne várj normális választ, mert egyikünk sem BP TV-s távgyógyító
-
PofaJenö
senior tag
Nem hinném ,nincs belőve a CPU , meg milyen cpu hűtőt használsz ?
szerintem kezdésnek lődd be így.
ennyitől még lehet stabil.Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
SECTORnooB
addikt
Már megvan a megoldás állítólag. olvasgattam fórumokat és álítólag nincs/nem volt támogatás a többmagos rendszerekhez, azt mondják a 1.5 ös patch megoldja a problémám.
Köszönöm a segítséget
DeepCool Gammax 200 as hütőt és 8GB HyperX Fury 1866Mhz[ Szerkesztve ]
-
PofaJenö
senior tag
válasz SECTORnooB #57925 üzenetére
Hali
Itt kérdezz rá [link]Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
ViZion
félisten
válasz SECTORnooB #57925 üzenetére
Ez kevés infó így. Én az enyémet mondanám, de sokaknak nem felel meg... amúgy van házas topik, tesztekkel, etc.
Egy kis off:
Ma lesz a NAP. Az első, de bizonyára nem az utolsó. Otthon még egy kis mókolás, majd az asszonnyal egymásra néztünk: KELL. Már akkor megfordult a fejemben, ejj, ha ezt a topikban látnák... De majd elképzelik. Ahogy a csapot kinyiotom, a szivattyú indul... kb. 4-5 m3/h víz és némileg több, mint egy kilowatt h áram. Ha ezt látnák! Ez a fogyasztás! Ma csak úgy másfél órát öntöztem a gyümölcsöst, hiszen pár napja még esett... Ez nyáron csak nő... eeegen, ez fogyaszt. De azért mindig örülök, amikor megjegyzik, h milyen sokat fogyaszt az FXHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz SECTORnooB #57930 üzenetére
Minden tökéletes... szinte. Azt hiszem logouton írtam pár sort. Shelkretor tesztelte is. Van benne hely, de nincs ODD és csak 2 HDD+ 2 SSD az alap, de ez moddolható.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz SECTORnooB #57932 üzenetére
4,5GHz-en Schimán.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
V!ck
senior tag
válasz SECTORnooB #57932 üzenetére
Persze, hogy ki lehet ahogy (#57934) Zsivaagoo is mondja. Jó, ne akarjuk összehasonlítani egy i5/i7-tel, de bőven megfelelő arra az egy évre, csak meg kell rángatni picit a fülét
Igaz, hogy itt (a lap alján) csak 3 játékban van összehasonlítva, de látod, hogy egy ugyanolyan órajelű 8magos FX-hez képest nincs hátrányod és ez az esetek többségében így van[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
V!ck
senior tag
válasz SECTORnooB #57937 üzenetére
Azért egy i5 jobban alá tud tenni a 960-nak is, de így is elég erős a géped. Szerintem már ne ruházz be DDR3-ra. Én megvárnám a ZEN-t és DDR4-et löknék alá, ha emberi ára lesz... ha nem, akkor bővítesz 16GB DDR3-ra Anyagilag szerintem így ésszerű.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz SECTORnooB #57937 üzenetére
Pasziánszhoz is elég nyóc giga. Minek több.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
V!ck
senior tag
válasz SECTORnooB #57940 üzenetére
A remény hal meg utoljára a mostanitól csak jobb lehet a helyzet, de az intelt befogni kisebbfajta csoda kell... én azt mondom, hogy nagyjából talán egál lesz a mostani 3770k/4770k/4790k intelekkel, ez talán realitás. Az a baj az AMD-vel (bármennyire is szimpatikus és drukkolok neki), hogy papíron és technikailag baromi ígéretes, de a valóságban mégsem fénylik annyira gyártástechnológiai hátrány és probléma a fő ok + az intelhez képest töredék költségvetés.
(#57939) Zsivaagoo azért 8GB RAM-mal néha be-belaggol amikor tölti a következő lapot
-
V!ck
senior tag
válasz SECTORnooB #57942 üzenetére
HBM lesz az de megint csak azt tudom mondani, hogy papíron brutális... aztán majd meglátjuk itt a PH!-n van róla cikk, ahol a ZEN-ről is esik szó.
-
profi
aktív tag
válasz SECTORnooB #58025 üzenetére
Gondolkoztam, de mivel 1 hónapja vettem 23k-ért, ezért nem nagyon erőltetem. Gondoltam első körben veszek egy gyengébb procit, amivel 1-2 évig kihúzom, majd akkor cserélek. Alaplapot eladni nem nagy buli, nagyon sokat bukik rajta az ember, plusz sokáig kell árulni...
-
nagybá
senior tag
válasz SECTORnooB #58021 üzenetére
Köszönöm!!!
-
Misiviktor
csendes tag
válasz SECTORnooB #58287 üzenetére
Topic infóban van minden ami az alapokhoz kell, elsőnek oda nézz be
-
HANDO88
senior tag
válasz SECTORnooB #58287 üzenetére
Hali.Szerintem az a hűtő necces lesz.
Amúgy az ormányos útmutatása korrekt,tanulmányozd figyelmesen.[ Szerkesztve ]
-
HANDO88
senior tag
-
HANDO88
senior tag
válasz SECTORnooB #58292 üzenetére
Ez jó kis vétel.
Ha jó szellős a házad is akkor még az 50 fokot se fogja ismerni a 6300 -as 4200-4500 mhz körül.[ Szerkesztve ]
-
Hencso
Ármester
válasz SECTORnooB #58292 üzenetére
10 k körüli hütövel szerintem csak akkor érsz valamit ha nem huzod de néz körül phn 20 k ért egész jót kapni ami a boltban 30k
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Winchester95
őstag
válasz SECTORnooB #58319 üzenetére
Igen csak ha megnézzük egy 280X-el maxra feltolod és tudsz vele játszani 960 alapbol gyengébb gpu 2gb ról nem is beszélve
-
Winchester95
őstag
válasz SECTORnooB #58321 üzenetére
960 4gb 50K ért
-
Habugi
addikt
válasz SECTORnooB #58321 üzenetére
Erre is megvan a megfelelő topic!
Az a 10% van 20-30is, a TDP +50-60W, driverproblémám utoljára 2012ben volt, míg az utolsó két NV driver tudtommal kuka. Így alsóhangon most hirtelen ennyi..
Ha gondolod priviben vagy itt [link], [link] bővebben.
(#58322) Peti198506:
Vishera + 280X, GTA V: [link]
Hagyd a VGA-d, procit cserélj alatta!
-
Habugi
addikt
válasz SECTORnooB #58324 üzenetére
Majd ha a kezed ügyébe kerül egy 280X mint ahogy nekem volt a kezemben 960/970 december-február között és kipróbálod akkor fogod érteni. GTA V útvonalon magad is végigmehetsz (neked úgyis van shadowplayed, kihagytad a felsorolásból.. ), bármilyen egyéb tesztet is szívesen fogadok tőled a megfelelő topicban/priviben.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz SECTORnooB #58356 üzenetére
Én meg erre azt mondom,hogyha most a fx6100-al meg a 290-nel elfut minden amivel játszik várja meg a Directx12-t..... Ezt most a legkomolyabban mondom és nem viccből... már E3-n fele játék directx12-vel jön és mindjárt itt lesz. ott majd elvállik ,hogy 6 core VS 8 core ellát-e addig.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz SECTORnooB #58361 üzenetére
Nem is olyan hangvételő volt amit írtam Én csak megjegeyztem ,hogy most nem költenék a helyében ,ha elég neki amire használja. csak erre írtam..
-
Whysperer
addikt
válasz SECTORnooB #58363 üzenetére
Inkább spóroljon és adja el a fx 6100-t meg a mostani lapot mikor lesz plusz pénze a táppal együtt.. aztán amikor hozzá tudja tenni vegyen.. egy rendes configot mellé.
4 alaplap közül a GIGA xa990-ud3 vagy az ASUS-t + fx8320/fx6300 (pénztárca függvényében)
vagy sima lap + i5 2440
vagy OC alap + i5 KÉn ezt a 3-t ajánlanám..Egy rendes tápot.. most nem vennék rögtön egy símát
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz SECTORnooB #58401 üzenetére
igen,de akitől eredt ez a téma kiinduálas Ő egy -ASUS M5A97 PRO + fx 8350-nel rendelkezik. nem hinném ,hogy az alaplap baj lenne,ha rendesen van beállítva
-
Lacielvtárs
nagyúr
hátha olyan stabil mint a magyar forint, akkor nincs több kérdésem bíró úr
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
akela91
addikt
Nálam nem, amikor asrock alaplapom volt akkor throttlingolt rendesen a proci, most minden tökéletes. Egyszerűen a GTAV Amd cpu + Amd vga együtt a városban vezetve malmoznak valamiért. Nem csak nálam, sokan számolnak be erről.Mondom, Witcher 3, végig max VGA kihasználtság.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz SECTORnooB #58406 üzenetére
Nem laggolok, "vajsima". Városban visszaesik 40FPS-re, kint 60-80FPS (minden HIghon, x16 af, maxon minden csúszka[distance meg ezek]). Tehát nincsenek micro laggjaim abszolút, akkor vágtam volna földhöz a játékot meg a gépet is, mert azt nem tudom elviselni.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz SECTORnooB #58408 üzenetére
8120-am van. De ez kb lényegtelen, egyébként a 4GHZ-ről 4.5GHz-es húzás után nyertem pár min. fps-t, tehát valahol itt van a kutya elásva.
-
rambustibi
őstag
válasz SECTORnooB #58433 üzenetére
Melyik 10-est? Nálam a 10147 fut és brutál jó
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
rambustibi
őstag
válasz SECTORnooB #58436 üzenetére
Az a verzió nem volt fent nálam. Ezt az újat is tegnap pattintottam fel, kellett hozzá serial, microsoft fiók stb..
Javulást tapasztaltam win7 64bit sp1-ről, az eddig kipróbált programnál és játéknál.Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
Czimby
addikt
válasz SECTORnooB #58483 üzenetére
Olcsó
Lc Power Cosmo Cool LC-CC-95
Csendes nagyon, és egesz jól hűt.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest