- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Nem igen ismerem a vízhűtéseket de ezt a zalmant drágának tartom: 26e.
20-ba azt hiszem nem sok jó vízhűtés van - GHz-es FX-hez.
Amúgy a teszteket nézegetve egész jó ez a hűtés de kicsit olcsóbbak kéne lennie, egész mutatós a kinézete meg a felépítése is jó. Csak sajnos egy olcsóbb léghűtés leveri. -
Bossp
addikt
válasz
Balathruin #52089 üzenetére
Elég szűkösen vagyok így is a házban magasak a memória bordáim a 212 Evonal nagyobb Hűtő nem igen fér be és ez is idegesítően nagy... Ezért inkább valami vízre gondoltam.. A CM-et jó áron eltudnám most adni... Ebben az árkategóriában gyengébbek a vízes megoldások mint a léghűtésesek?
-
Bossp
addikt
Esetleg valakinek véleménye erről a hűtőről egy fx 8320-hoz?! (alap órajelen úgy 5 Ghz körül?
)
http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=824 -
Habugi
addikt
válasz
rovtiv2 #52073 üzenetére
Szépen kérlek hagyd már ezt a salátát, hogy a Frio mennyit disszipál papíron..
Elég a kockádra alapfeszen/alapórajelen? Nem..
Akkor elég ha kinyitod az ablakot+gépházat.
Leírtam szerintem mindent amit a Silverarrowról tudnod kell, nekem azzal van gyakorlati tapasztalatom a nagyobb léhűtések közül, mással nincs.IBT: [link]
Procievő játék: [link]
Cinebench: [link]"Amúgy a 8320-ast vízzel hűteni a maga szerény 120Wattjával erős túlzásnak érzem.
Ennyit a Porsche-ról..."Nagyon nem vagy képben még mindig, amikor időd engedi gyorsan átrághatnád magad a téma összefoglalón..
Egy proci TDP-je, jelen esetben pl. a 8320/8350 125W-ja pedig addig a pontig érvényes, amíg a tunning miatt ki nem kapcsolod a TDP limitet, ergo amikor egy ilyet órajelben odáig húzol mint egy 9***-es kockát vagy feljebb, lásd 5Ghz, akkor a fogyasztásuk közel azonos.
Képben vagy?Ne kérj tőlem fogyasztási adatot, mert elmondtam, hogy nem mértem még, saccolni tudok azt megtettem.
Hamár megvetted a 9***-es CPU-t két lehetőséged van, veszel rá egy rendes hűtőt vagy downclokolod/alulfeszeled ahogy az Orrmányos javasolta egészen addig, ahol még a Frio meg tudja fogni. Egyébként is, attól mert a Prime alatt elfogy a Frio csodád, attól még simán tudsz játszani vele.
-
pipo112
őstag
válasz
rovtiv2 #52080 üzenetére
Vizion jól mondja ha teheted nézz egybe vizet vagy amit linkelt
amiket írtam sokat nem nyernél velük kb 4-5 max 6-7 fokotez a te hűtőd?
mert ha igen akkor itt egy teszt
ebből a teszt azért jól látszik hogy amiket ajálottam léghűtéseket simában vinnék a kockádat nem kéne alul feszelni meg hasonló de komoly tuning ott is felejtős od egy Niagarát intézz
-
ViZion
félisten
válasz
rovtiv2 #52080 üzenetére
Szerintem nem érdemes cserélni, pár fokot/percet esetleg nyernél, de itt a kéttornyosak között már nincsenek nagy eltérések. Jóféle egybevíz, vagy valami alap szett amit érdemes lehetne megnézni (EK kit, 360 radival).
-
rovtiv2
csendes tag
válasz
pipo112 #52079 üzenetére
Valószínűleg igazad van. Ismerem ezeket a hűtőket. Szépek, nagyok, impozánsak. De tényleg, a Noctua mennyit ad meg specifikációként? Mert mielőtt nagyon sokért megvenném, szeretném tudni, hogy konkrétan mit tud.
Ellenben tény, hogy a TT Frio a maga feltételezett 220 Wattjával tényleg kihűti a 9590-es FX 220 Wattos TDP-jét, Prime-al terhelve, igaz, nyögve. -
pipo112
őstag
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
rovtiv2 #52073 üzenetére
Az FX 8320 egy hosszú upgrade eredménye ugyanazzal az alaplappal ami már kezd a leggyengébb láncem lenni . Nálam az AMD procik tuningolása nem opció hanem kötelező és CSAK azért hajtom az FX 8320-at 4500 MHz-en mert egyelőre elégnek érzem a teljesítményét ha kevésnek érezném a vízhűtésem már megvan lapot cserélek és mehet a 4800 MHz
-
rovtiv2
csendes tag
válasz
Gabrikovics #52071 üzenetére
A 9xxx Fx-ek 220W-ot szívnak. A TT Frio 200W-ot disszipál. Megpróbáltam. Bejött. Legfeljebb lejjebb veszem 2-300 MHz-el, amíg nem találok megfelelő hűtést.
Amúgy a 8320-ast vízzel hűteni a maga szerény 120Wattjával erős túlzásnak érzem.
Ennyit a Porsche-ról... -
do3om
addikt
-
Gabrikovics
aktív tag
Én egy FX 8320-at hűtők vzzel aki egy FX 9xxx-et kis léggel hűt az olyan mint aki Porsche-t vesz friss jogsival és berzenkedik hogy nem lehet vezetni !
-
válasz
ViZion #52066 üzenetére
Ezzel az egy resszel nem ertek egyet: "De nem tudunk mit tenni, és fenntartom a véleményem, h aki nem havonta cserél procit (bocs Miklósassss
), az bizony előtte topikot búj, teszteket olvas, etc."
Nem lehet mindenki ilyen elvetemult. Meg a szakmabeliek (pl. boltosok) sem veszik a faradtsagot, hogy kikiserletezzek azt, hogy az uj eresztes eppen mivel kompatibilis. Ezert ajanlanak szinte mindenhol Intelt. Sajnos az FM2 + vonalon is elofordulnak hulladekok, amikor az olcso lapba betolt APU/processzor nem akar az istennek sem ugy menni, ahogy igertek.
De ez nem az FX processzorok hibaja, hanem a koritese.
AM1-et probalgatva felemasak az erzeseim. Nem ertem, hogy minek szenvednek a modulokkal, ha ezt kicsit felpimpelve, 3GHz-en L3 cache-el tuningolva siman megvernek az FM2 szeriat, raadasul alacsonyabb fogyasztassal. Tovabb gondolva: szivesen latnek lowpow szerver procit 8 puma maggal 2GHz-en, 30W fogyasztassal, 32-64G memoria kezelessel. Webes scale outhoz tokeletes lenne, fokent, ha 1U-ba belezsufolnanak 4-8 ilyen kis lapot olcson. De ez mar erosen OFF
-
rovtiv2
csendes tag
-
rovtiv2
csendes tag
válasz
Habugi #52065 üzenetére
Nagy vonalakban ismerem ezeket a hűtőket, a gondom csak az, hogy szeretném tudni, hogy az én jelenlegi TT Frio-m 200Watt-jához képest az általad felsorolt nagyágyúk mennyit disszipálnak.
Mielőtt nehéz tízezreseket kiadnék értük, 20-30W többletért, mert azzal nem vagyok sokkal beljebb.
Ezért, ha erre vonatkozó konkrét adataid vannak, ne fogd vissza magad. Köszönöm. -
ViZion
félisten
De rajta van, h BE, akkor mi a gond? Ha nem akarja piszkálni, vegyen nem K intelt, ennyi. Utólag meg ezen keseregni felesleges, nem ördöngősség a beállítás, ill. vannak erre szakik. Elviszi, beállítják neki kis pénzért, boldogság.
frescho: igazad van.
A topik elejétől "fikázom" az AMD-t a lapkínálat -illetve nemkínálat miatt (sőt tavasszal majdnem intel lett, mert nincs ITX deszka, de végül maradt az ATX), valamint, h hagyták, h vacak lapok megjelenjenek. Másrészt folyamatosan ostorozom őket az elbaszott defaultok miatt, de ez van, sajna leszarják, mert APU a menő most...
Gyári kúler már rég nem téma, Phenom időkben is többnyire azt mondtuk, h inkább NE adjanak semmit, óvjuk a környezetet, ne termeljék a szemetet. De szerintem valamikor 10 éve vett az AMD ezekből több vagonnal
, adják mindenhova, pedig szar...
De nem tudunk mit tenni, jöttek az új FX-ek, ismét elbuherált beállításokkal. Vicces, h régebben AM1/AM2 gépeket is raktam össze (mára sajnos ebben a katagóriában is inkább penyát kell adni, ócóbb.), ott semmi flikk-flakk nem volt. Egyberak, telepít, boldog. FX sztem csak valami mostohagyerek volt nekik, rohadtul APU-ra koncentrálnak, ez meg meg is látszik. De nem tudunk mit tenni, és fenntartom a véleményem, h aki nem havonta cserél procit (bocs Miklósassss
), az bizony előtte topikot búj, teszteket olvas, etc. Vagy ha ennyire nem pénz a 20-50 k amit kifizet a CPU-ra, akkor megintcsak nem kell sirdogálni, cserélni kell.
-
Habugi
addikt
válasz
rovtiv2 #52064 üzenetére
Áuuu, ha lett volna szerencsém hozzá már régen segítettem volna!
Nem mértem még le fogyasztásmérővel egyszer sem, de pl ha 1.525V-al 5.2Ghz-en ráeresztek egy Cinebenchet, akkor szerintem simán 250W felett vagyok.
pipo112 már javasolt párat egyébként, D14/D15/Silverarrow/Phanteks tc14, bár utóbbit részemről fentartásokkal. Többiek is biztos ki tudják egészíteni a listát egy-két fajtával. -
rovtiv2
csendes tag
válasz
Habugi #52061 üzenetére
Igazad lehet a hűtés kérdésében, és igen, HWMonitort használok.
Amúgy mondj kérlek egy olyan léghűtést, ami 220Wattnál többet tud! Jóval többet. És ha igen, mennyivel?
Egyébként, nem tudom, volt-e szerencséd az Asus Sabertooth uefi bioszához. Ha igen, eddig is segíthettél volna.
Köszönöm! -
válasz
ViZion #52058 üzenetére
sokaig nem szoltam hozza, de mar bantja a szemem a topic szemellenzos hozzaallasa. En tartom azt a regi velemenyem, hogy az AMD szegyene az FX szeria tamogatasa. Ezt elo lehet keresni ebben a topicban is, de tomoren leirom ismet:
- BE ide vagy oda, alap beallitasokkal, gyari hutokkel nem futnak stabilan. Az, hogy olyan hangja van a gyari hutonek, mint egy felszallashoz keszlodo MIG 21-nek, az a kisebb gond. A nagyobb, hogy trotlingol a processzor veluk.
- Az alaplap gyartok fele sem fogalmaztak meg egyertelmu betartando ajanlasokat, igy az "FX ready" lapok nagy resze hulladek.
- Az egeszben nagyon bosszanto, hogy ezt kis odafigyelessel, a gyartok tamogatasaval, normalisabb arazassal (talcas FX, jobb huto, AMD approved program...) siman lehetne kezelni, de az az erzesem, hogy az AMD magasrol tesz az egeszre, csak az APU-kra fokuszal.Mielott barki a szokasos bigott "huzz az Intel topicba" valasszal jonne figyelmebe ajanlom, hogy az orszagban az elso AM3-at tamogato lapok egyike a polcomon landolt szurke importbol. Most is eppen egy AM1 keseriti eppen az eletemet...
-
Habugi
addikt
válasz
rovtiv2 #52059 üzenetére
No akkor megvan a gond, tudtam h ez a probléma..
Amúgy az én tiedhéz képest őskori lapomban is be lehet állítani a hővédelem szintjét, szerintem a tiédben is van ilyen opció. A 65fokos "limitről" mint olyanról én magszinten tudok, kupak szinten plusszban rá lehet számolni egy 10est.
Hidd el nekem, az a hűtű kevés oda, méghozzá nagyon kevés.
A 8320asom fél éve 1.5V-al megy 5Ghz-en minden probléma nélkül, 1.55V-ig bezárólag benchelni is tudom, értsd hűteni, durvábban terhelő játékban is bőven 65fok (kupak, értsd magszinten 50-55) megfogja a hűtő, szóval semmi baj nincs a 9*** szériával, csak normális hűtőt kell rá venni.Értsd, komolyabb játékvizek vagy hagyományos esetén D14-től felfelé.
Korábban "nagyágyúnak" jellemezted a Friot, de sajnos ennek a kategóriának a közelében sincs..
A másoknak szánt tanácsodat annyiban fogalmaznám át, hogy amennyiben 9***-es procival terveznek, akkor megfelelő hűtőt vegyenek mellé.Mindezektől függetlenül, keress a BIOS-ban/kérdezz rá olyannál akinek ilyen lapja van, nem-e lehet véletlenül ezt a "hőmérsékleti limitet" feljebb állítani, mert nálam igen, igaz nem mag, hanem kupak szinten.
Arra nem válaszoltál milyen softverrel méred, HWInfo64-et javaslom, mag/kupakhőmérsékletet is mutatja. -
rovtiv2
csendes tag
Tisztelt Uraim, azt hiszem, rájöttem, mi a gond a konfigommal, és a 9590-essel.
Egy órája fut a Prime, nyitott ablaknál, fullon forgó CPU ventikkel (TT-Frio 2500rpm).
Utánanéztünk a barátnőmmel a neten, hát bizony 65-fok felett letérdel a proci (a franc se tudja miért, de tapasztalati tény). Most 52 fokos, a szobában 16 fok van.
VIZIon kollégának külön köszönöm a tanácsait, nélküle megmaradtam volna abban a tévhitben, hogy az alaplapommal van a baj. Egyébként mindenkinek köszönöm, hogy karácsony este időt szakított a kínjaimra, cserébe egy jó tanáccsal szolgálhatok: soha, senkinek eszébe ne jusson AMD 9590-es processzort venni!!! Istentelenül sokat zabál, szinte lehetetlen kihűteni a keresztény kultúrkörben! -
ViZion
félisten
OK, elhiszem, h ez kicsit probléma. DE! Egyrészt ez AMD sara, h auto értékek szarok, és nem javítja, nem javítják bios szinten, amikor VGA-kat adnak ki ugyan ezen gyártók mindenféle saját PCB-vel, beállítással a ref.-hez képest. Másrészt Intel K procinál sem sírnak, h állítgatni kell, ez kérem ott van nagy betűkkel, h Black Edition, ami világ életben egyet jelentett a tuninggal, a biosban kotorással. Nem hiszem el, h valaki megvesz egy procit és nem olvas utána mielőtt vásárol.
rovtiv2: feszt vedd LEJJEBB. És a biosról tölts fel képeket. thx.
-
fasterware
aktív tag
-
Habugi
addikt
Csak a Google képkereső első találatait néztem, ott 3 hőcsöves, elképzelhető, hogy van belőle 5hőcsöves is, de az se életbiztosítás, nálam legalábbis elvérzett a 6hőcső valahol 1.45V körül.
Ezért jött a Silverarrow.
(#52053) rovtiv2:
"A TT Frio 200W-ot tud disszipálni."
Ki szerint? A gyártó TT szerint?
"Így a CPU hőmérséklete nem ment 55 fok fölé."
Prime közben 1.5V környékén nem megy 55fok fölé?
Azt valahogy kötve hiszem, illetve bocs, kötve sem!
Milyen softverrel méred/mérted?Erről [link] beszélünk?
-
rovtiv2
csendes tag
válasz
Habugi #52051 üzenetére
A TT Frio 200W-ot tud disszipálni. A 2 db. 12 centis ventije 2500-at képes forogni. Manuálisan maxra állítottam, miközben teszteltem. A hűtőt kétszer kentem fel, biztos, ami biztos. Így a CPU hőmérséklete nem ment 55 fok fölé.
Mégis, minden körülmények között fagy, vagy feketét dob. Még 48 fokon is, ahogy ő akarja.
Felvetésedet köszönöm. -
Habugi
addikt
válasz
rovtiv2 #52050 üzenetére
Hőmérsékleti értékeket nézel miközben CPU stressztesztet futtasz?
Előre is elnézésed kérem, de a TT Frio a maga három hőcsővével 1.4V fölött egy rossz vicc..
Nálam egy 6hőcsöves Scythe GKCII nagyon hasonló jelenségeket produkált stressztesztek alatt, amikor emelni próbáltam az órajelet és a feszt.
Szerintem nálad valami hő(ön)védelem kapcsolt be ami eche lecsapja az egész hóbelevancot pár perc után.Írtad, 1.46-1.5V között/fölött rövid prime után is kakukkol.
Na ezek a feszek a Frionak.., hát most had ne használjak hasonlatot..!Persze a tévedés jogát fenntartom, de masszív alulfesz/downclockkal próbálkoznék.
-
rovtiv2
csendes tag
válasz
fasterware #52047 üzenetére
Az időzítések gyáriak. 2133MHz-es Corsair Vengeance modulokról beszélünk, 1333Mhz-en is ugyanúgy fagy, mint 1866-on, 1.5v-on. Nem hinném, hogy ez a gond. Azért köszönöm!
-
rovtiv2
csendes tag
válasz
eldiablo #52046 üzenetére
A tápom tegnap előtig kiszolgálta a 4Ghz-n futó Phenom2-met, 1,48V-n. Cicergés nincs.Csalódás van.
A Sabertooth nem szabályozza a procihűtő ventijét, ha belegebedek se. A proci feszét nem tudom emelni, hiába próbáltam mindenféle módban, vagy teljesen lefagy (csak cmos-clearral indul újra) vagy tökéletesen ignorálja a megadott értéket.
Szombaton megy vissza az egész kóceráj a szaküzletbe. -
válasz
rovtiv2 #52045 üzenetére
Ez nem proci probléma lesz. Az AMD-nek nem sok köze van a problémádhoz.
Nem hallasz halk cicergést a tápod felől? Nekem a Chieftec azért ment a levesvbe, mert a Phenom II 3,2Ghz@3,7Ghz + HD6850 CF alatt cicergett és Skyrim alatt néha elfeketedett a kép.
Lecseréltem egy Corsair CX500-ra megszűnt a probléma. W számban azonos szitát kaptak, csak teljesítményben nincs közös bennük.Plusz ként mondom hogy most FX-6300+HD7850 50-50% OC mellett sincs minimális instabilitás sem a gépemben.
-
rovtiv2
csendes tag
válasz
ViZion #52036 üzenetére
Megpróbáltam mindent. Ha a proci 1.46V felett kap, fekete képernyő három perc után, ha ez alatt, fagy két perc után.
Bármit teszek, bármit nem. Pedig nem húzni akarom, csak azt, hogy a gyári órajelekkel legyen stabil.
Köszönöm a segítséget, de asszem, az évtizedes lojalitásom az AMD-vel szemben most ért véget.
Mindenkinek köszönöm a segítséget! -
GeronimoTama
tag
Én is pontosan így jártam, 3 napi kín szenvedés után jó lett, igaz 4.4Ghz-en állt meg a dolog de ha már bele kellett piszkálni miért is ne?
(Ha kitudom várni a 3 év garancia végét akkor jöhet a gyíí 7, persze csak ha addig nem drukkolnak elő a pirosak valami ütőképes cuccal.)
Egyébként pár fx-es gépet raktam már össze és egyiknél sem volt probléma, bios default-al repesztenek minden gond nélkül.
-
Habi10
tag
Én pont úgy jártam ahogy leirtad,nem voltam túl jártas a amd dolgokban mindig is inteles voltam csak most az ár miatt döntöttem kipróbálom az amd-t és azt reméltem megveszem veszek hozzá egy közép kategóriás lapot és majd használom minden állitgatás és piszkálás nélkül de a nagy ló...t ez bonyolultabb mint gondoltam
Most viszont letiltottam a 8 magból 2 tőt és mégis van valami gebasz,teszek fel képet azt a leesést valyon mi okozhatta???
-
do3om
addikt
válasz
ViZion #52032 üzenetére
Már nem azért de ez hogy aki csak összerakja, rakatja a gépet és nem kezdi el pisszkáni annak gondjai lesznek elég szálamas dolog itt az FX topikban, aki benéz az tuti megy intelt venni
.
Azért a vásárlók nagy része nem tudja mit kel állítani és amit megvesz azt szeretné használni ahogy kapta.
Ez borzalmas hogy minden nap van ilyen aki bejön és azt kapja hogy nem lehet a gyári értékeken használni amit vett hanem át kel állítgatni számára sosem halott dolgokat és reménykedjen hogy megfelelő segítséget talál hozzá.
Hány ember lehet aki nem is tud kihez fordulni hiszen nem jártas benne, megveszi az FX-et aztán éri a nagy csalódás, ennél azért többet lehetne elvárni a pénzért amit kiadnak rá, lehet jönni hogy de ez olcsóbb.... ez borzalmasan rossz reklám itt az AMD-nek a folyamatos szopás a szar lapok miatt, a gyárilag rosszul beállított feszültségek.... ha vásárlókat akarnék elüldözni kb pont ezt csinálnám.Lehet val valami inteles beépített ember a cégnél.
-
rovtiv2
csendes tag
válasz
ViZion #52032 üzenetére
Igazad van. Annak idején itt voltam Rovtiv néven, csak megszűnt az e-mail fiókom, ezért regeltem újra.
Na, a tápom 550W chieftec. Eddig jó volt az előző gépemben (Phenom2 @4GHz).
Megnéztem az általad javasoltakat. A baj csak az, hogy azokkal a beállításokkal 3sec prime alatt fekete képernyő és nincs tovább. Igaz, ezalatt a proci feszültségét stabil 1.5v-on tartja. Viszont manuálisan procifeszt nem tudok emelni. Ha bármennyivel is emelem, még a Bios sem jön fel. CMOS-clear, aztán minden elölről.
(Ne haragudj, hogy karácsonykor raboltam az idődet, remélem, a Te ünneped jóval kellemesebb, mint az enyém.) -
-
rovtiv2
csendes tag
Sziasztok!
Nagy problémám van, remélem tudtok segíteni. Három napja vettem egy FX 9590-es procit, egy Asus Sabertooth lapot alá, és egy 2*4 gigás Corsair Vegngeace 2133-as memoria kitet.
A baj csak az, hogy három napja akármit teszek, nagyobb terheléseknél fagy a gép. Full gyári beállítások mellett is. Prime és Linx alatt 3-4 perc, és elhasal. A memóriákat kimértem, jók. Az az érdekes, hogy terheletlenül a lap a CPU-z szerint az optimális feszültséget adja a procinak (1.44-1.48V). Viszont terhelt állapotban (prime alatt) a CPU-z szerint 1.39-1.404 Voltot kap a proci. Ezzel a feszültséggel nyilván elhasal. Elképzelhető, hogy szar a lap, és ennyit dropolna? Vagy esetleg van valami okosság a BIOSban?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Boldog karácsonyt! -
kaktusz0906
tag
válasz
norbert1998 #52022 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Balathruin #52011 üzenetére
aztazigen!
kaktusz:
lehet, hogy itt nem, de más topikban az egyetértés gyakori kifejezése, pl. te ajánlasz valamit, egyetértek veled, akkor csak ennyit írok, és nem írom le ugyanazt, amit te vagy mondom, hogy egyetértek kaktuszkomával -
pipo112
őstag
Szép estét mindenkinek!
Jó látni,hogy szenteste is pörög a topik !
Meg ragadva az alkalmat kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Egy dolgot még, izzítsátok az fx-eket jön a hó meg a hideg és valamivel fűteni kell mert mi így szeretjük ,és ugy nem minden proci hoz megleséget kis otthonunkba ammen!
-
ViZion
félisten
válasz
marquuard #52016 üzenetére
Elfogyott a pénz gondolom...
Ház is modernnek tűnik elsőre, sztem fájt vagy 4k-ba neki...Mondjuk ez ilyen játék, ki volt ez tárgyalva valahol asszem a számtechboltos topikban, h sokaknak a számok a minden: legyen 800 Watt táp, mindegy milyen. Legyen 3 GB vRAM, nem baj, ha DDR3... etc. etc...
-
kaktusz0906
tag
Igen kellemes ünnepeket, na szépek vagyunk szent este itt irogatunk
-
marquuard
veterán
válasz
GeronimoTama #52013 üzenetére
Viszont mindenkinek, kellemes ünnepeket.
Tehát ott egy Sabertooth, 3-way CrossFire-ban videokártya és egy ilyen esztétikus hűtés kialakítva. Megnyerő.
-
kaktusz0906
tag
válasz
norbert1998 #52008 üzenetére
mi az hogy +1?
-
GeronimoTama
tag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Neten böngészve mit nem talál az ember
Én Sabertooth-om nem így néz ki szerencsére
-
marquuard
veterán
válasz
Balathruin #52011 üzenetére
Visszanézve is ocsmány.
De hatékony. -
Balathruin
veterán
válasz
kaktusz0906 #52007 üzenetére
-
marquuard
veterán
válasz
norbert1998 #52008 üzenetére
Extreme-n több az USB.
kaktusz0906: Mindjárt adok képet.
-
ViZion
félisten
Szóhasználatban egy kalap alatt van minden: órajel emelés, csökkentés, finomhangolás. Minden "tuning", amihez biosban turkálunk. Ez lett a szóhasználat. Neked nem kell emelni a feszeket, frekit, etc. de elolvasva láthatod, h X feszen mennyit ment a proci, akkor saccolhatod, h alacsonyabb frekin mivel próbálkozz. Alulfeszelésnél, downclocknál is azonos az eljárás (beállítás, tesztelés, állítgatás), csak az értékek mások.
Boldog karácsonyt jómunkások!
-
marquuard
veterán
válasz
kaktusz0906 #52005 üzenetére
Nálam egy kicsit mókolva van a VRM hűtés, ezért sikerült elérnem.
-
marquuard
veterán
válasz
norbert1998 #51996 üzenetére
Nem annyira rossz az a lap. [link]
De 8 maghoz már siralmas. -
kaktusz0906
tag
válasz
norbert1998 #51996 üzenetére
Nem akarok olyat, de az enyimse lehet különb, giga http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4591#ov
ilyen, csak ezis ilyen 4+1 fázisú, csak kíváncsi vok meddig fogja bírni benne huzva a proc
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen routert?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- OTP Bank topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest