Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
fx8120
Beüzemeltem az új alaplapot Gigabyte GA-990XA-UD3 rev 3.0 , az ASROCK 990FX ex.3 után az állam a földön keresem.4.4GHZ prime 1.32, simán. Egyelőre ennyi elég is nekem, Északi híd 56fok CPU: 54fok 10 perc után.
SEMMI throttling, nem veszi vissza az órajelet, egyenletesen 100%-on pörgött a proci minden szála végre.
Kimondhatatlanul örülök. Asrock: soha többet.
Meddig mehetek el északi híd hőmérsékletben? (rá van irányítva egy 12cm fan)
-
Whysperer
addikt
"Az AMD-nek hála megtudtuk, hogy a Windows 10 július végén fog megjelenni, ám a Microsoft még nem erősítette meg a dátumot. Te váltani fogsz?" [link]
-
doboka98
tag
Heló! Jött egy lehetőség, hogy megéri-e nekem lecserélni fx6300-amat egy fx8150-re. Kapásból jónak tűnt az ajánlat, de utána néztem és teszteknél fx6300 jobban teljesített (főleg játékoknál). Eleve ezt visheraért vettem, megéri lecserélni a pildriverre?
-
Whysperer
addikt
Elnézést csak tegnap 18 órát dogloztam. Leírtam mért és kicsit kiakadtam,hogy hazajöttem, belépek a kedvenc topicomba és rögtön azzal indult az olvasás miután az intel nv gépem behalt,hogy az AMD egy nem jó és nem hajt ki stb. ezt meg azt, mikor engem az mentett meg és nem is volt hátrányba munkában. Nem így írok a munkahelyemen. Ráadásul a csoda csere Iphone-on ahol mondatonként reboot van...OMG.
-
-
do3om
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi
üzenetére
Ennek a videonak mi a lenyege/ertelme ?
-
rambustibi
őstag
gta5
full hd high beállítások -
Hencso
Ármester
válasz
Whysperer
üzenetére
Most nem azért na de. Az audiban melózok ott szédelegnek a T systemesek van köztük egy srác ö mondta hogy soha többet nem vesz rühes intelt ... vesz FX et az intel helyet azt ennyi +10 fps van a két proci között és szív állandóan .. nagyon be van rágva az i5 ösére...nem tudom mi lehet a baja nem merültem bele de ami tény az tény amd nem kényes a progikra az intel meg igen...
-
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Az ilyen "mindentkikapcsolok" beállításnak mi értelme? Mit mutat meg? Mert ez nem valós, ki kapcsol ki minden árnyékot, élsímítást, etc???

Ebből kiindulva a 8×AA+Ultrát nézve az FX köszöni jól van. Valami életszerűbb, kompromisszumos beállítást csinálhattak volna azért.
Megkaptam a watch dogs-ot, valamikor letöltöm és tesztelem (magamnak). VGA limitem lesz, de sebaj.
-
válasz
Whysperer
üzenetére
Ami igaz az igaz: a helyesírásod botrányos. Gondolom nem copywriter vagy, vagy nem újságnál dolgozol
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eeegen, valamit kezdened kell(ene) vele, mert ez alapján minősítenek. Ha ilyen titoktartós helyen vagy, akkor gondolom már szóltak érte. A munkatársamnak (ez is titoktartós hely, erősen
) én kinyomtattam egy igekötős segítséget... ügyfeleknek ír, tegye jól. Mert nem csak magát, a céget is képviseli, aminek a megítélésén javítani folyamatosan az én feladatom... OK, helyesírás miatt még nem volt pénz levonás, ronda beszédért már igen. -
Whysperer
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Értem Norbi Intel + NV-m van bent otthon meg AMD + ATI és AMD fan vagyok!
Olyan helyen dolgozom hidd el értek hozzá... nem a hardverhez ,de ahhoz igen ,hogy bent látom ,hogy tud futni egy játék Intelen is meg AMD és nem értem a végén miért vannak így véglegesítve ,hogy ott egy FX 9xxx és videoban is core 6 0%-on fut mikor amúgy meg nem! Tényleg csak titoktartási szerződés miatt nem fejtem ki pontom erről,de akkor is bosszant,hogy és nem kérheted ,hogy mondjam azt ,hogy rossz meg jó stb mikor látom ,hogy tud jó lenni másik . -
Zsivaagoo
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ehhh, fele annyi idős vagy, mint a jogosítványom.

DonSass: +1
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Jo van az ugy ahogy van. Mindenkinek van egy kedvence es nem art senkinek...amennyit fikazzak az AMD-et neha kell egy FX-lovag is.
Mindenki tudja hogy az i7 gyorsabb mint az FX...ezen kar vergodni. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Zsivaagoo
üzenetére
Nem azon van a hangsúly, de ha elküldjük melegebb éghajlatra a Gyintel fanokat, akkor a totális AMD fanokat is legalább kicsit halkítsuk el. Nem én vagyok az első, aki panaszkodik a kolléga AMD megszállottságára, annak ellenére, hogy nem nagyon ért a dologhoz. Nem szarkazmus.
-
Zsivaagoo
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ez FX topik nem? Összehasonlítás a munkára használt i7 és NV vs. FX + AMD(ATI) kártyával épített gépek stabilitása között.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi
üzenetére
Nezd, vannak dolgok amiket meg kell erteni. Tesztik vagy nem, ez van!
-
Whysperer
addikt
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Na lett egy i7 meg egy gtx 760-m. céges!!! ZSÍR ÚJ
Amikor a GTX 760-am lerohadt ott ahol egy gáz 7870OC-m javába dolgozik és 2x mert a Garis is meghalt.. akkor nekem senki ne puncsolja a Zöld ilyen jó meg olyan jó..
meg nekem villoghat mindenki jobbra balra az i7 iylen jó meg oilyan jó a szarul optimalizált KÉK zöld nyaló játékokba... de 2 év alatt nem fagyott ki az FX-em még OC-ba sem a 7870 OC-val 1x sem Mayaba ott ahol a i7-em a GTX 760-al már többször is.. Azért mert játékba jobb Én még nem tapasztaltam 8) munkába ,hogy annyival jobb lenne... Elemben már vagy 100x bebizonyította,hogy olyan instabil mint a Xar.
Nagyon remélem,hogy az AMD nem tűnik el az ATI-jával együtt mert ,hogy Én biztos nem veszek még1x kék-et meg Zöldet az holt biztos...ilyen 10-meg 20 FPs-ért sőt még 30-ért sem. Akkor majd veszem azt a 10 ezer magos Koreai xart.

Ma 2 munkámat is szívtam a szánalom .ar i7 meg GTX 760 miatt...csere az is szar volt ... beraktam az FX-be lement teljesen...
fizetek 2000 Fttal többet és kerestem 20 ezret.. Vicc
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi
üzenetére
Hat...olyan processzor limited van hogy az nem semmi. A kartyad 72-85 %-on jar, nem lattam meg 90 %-on sem tekerni. A hulye utemezo meg xarul terheli az FX-et is. Sajnos nem nagyok fekszik neki a GTA....
-
válasz
norbert1998
üzenetére
Fura, h a proci félgázon megy...

-
norbert1998
nagyúr
válasz
rambustibi
üzenetére
LEL, talán megy majd High-on

-
rambustibi
őstag
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
v_peter2012
üzenetére
Köszi, de nem az egész lépcsőházra gondoltam

-
.zSoLTi.
senior tag
Esetleg tudnátok nekem olyan ház ventit ajánlani amivel jól át tudnám huzatni a házat?
-
akela91
addikt
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Annyival jobb lenne a teljesítménye? Megráncigálom majd a 8120-at az új lapban, jó példányom van. Amikor jobb volt a lapom 1.200V -on vitte a 4GHz-et, és nem ment 55C fölé a MUGEN 2 hűtővel.
Vicc, hogy most 1.3V kell, mert elhasal a prime95-ön 2 másodperc alatt 1.275 ön is, most teszteltem...
-
Hencso
Ármester
válasz
akela91
üzenetére
Nézd. asus sabertooth r2.0 kat dobáltak 2 hete 25k körül egyiket az ismerősöm meg vette Kutyátol igaz az a deszka R1 es volt. nekem is R2.0 van imádom bírja a tuningolt is... szóval ha már lapot veszel jó a használt is! Újat nem szabad belőle venni mert 50k a boltban ez az asus.. de megszűnne a problémád + eladod azt az asrock szörnyeteg deszkád és dobsz egy jó kis hűtést a procira és lehet tuningolgatni

én a 990FX et venném nem sokall drágább!
-
Most kíváltak szvaccs dogszot 2 euróért... Annyit megér, nem?

-
Zsivaagoo
őstag
Valahol, valamikor, már írtam. Az Asrock két féle dolgot gyárt:
- szart olcsón
- szart drágán.FX-hez nem jó egyik sem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Hibás i9-14900K
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nálam az fx990 extreme 4 is nyögve vite a 8350 tuningot, DE a szabad levegő csodákra képes ..... ház oldalát levéve működött normál hőfokok melett