Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Czimby #57866 üzenetére
Bírni szokta. De minden kocka más. Újat vennél? Mert használtban mindkettő elég ócó már...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Hencso
Ármester
válasz Czimby #57868 üzenetére
a döntést rád bízom melyiket veszed nekem a sabertooth nagyon bejön
ha OC profilos a ramod pl 2400 asok mint amik nekem vanak lazán mennek 2400 on oc profil és nem kell copni az időzistésekel sem mega feszel .. viszon a proci más tészta enyémet 5.0-5.1GHz körül van a vége .. 4.7ghz en megy nap mint nap napi használatban mivel itt is már 1.48vcorét eszik .. van a topikban 1-2 8350 es amik ekkora feszel 5.2 ghz el döcögnek .. szerintem am3+ ba nem éri meg új alkatrészt befektetni!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
Whysperer
addikt
válasz Czimby #57868 üzenetére
En azert a Gigabyte 990-es lapokat is ajanlanam. Nem értem a azt mert nem irjatok sosem pedig sokunknak tökéletesen megy es jo áron van a XA is.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
inspiroyhome
senior tag
-
Omli85
őstag
válasz Czimby #58482 üzenetére
A leírtak alapján ez eléggé thermal throttling jelenségre utal akkor szokta így dobálni az órajelet. Esetleg egy lépcsővel adj több feszt a cpu-nak.
#58491: Szerintem nem sok embernél mutat az valós értéket
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Czimby #58524 üzenetére
95W-os FX 4100-am van, 4.2GHz-en, alap feszen, pár napja vettem rá egy ilyen hűtést. (Deepcool Gammaxx 300)
prime, cinebench, semmi nem tudta eddig 55 fok fölé vinni.
GTA online közben, ahol majdnem mind a 4 mag folyamatosan maxon jár, nem éri el az 50 fokot, úgy, hogy 900rpm-el forog a venti.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest