Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombii
tag
Üdv.
Ma próbáltam rendelni német amazonról 44 euró értékben. Azonban nem ajánlja fel az ingyenes szállítást (amúgy érvényes lenne mindkét termékre az ingyenes szállítás). Azonban ahogy néztem az International Delivery Rates & Times oldalukon kikerült az ingyenes szállítási opció Magyarország területére.
Nálatok működik az ingyenes szállítás?
bocsi ldave nem válasz akart lenni[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
atee_13
őstag
Terveznék rendelni Oakley napszemüveget Amazonról, pontosabban a német részlegtől. Még semmit sem rendeltem tőlük. Kosárban van azt írja van raktáron is és "Eligible for FREE Shipping & FREE Returns " ezt úgy értelmezem ingyenes a szállítás.
Payal os fizetési lehetőséget nem látok. Itt nincs?
Lehetek nyugodt, hogy ami innen jön az eredeti?
Tudnátok pár mondatban tanácsot adni egy full kezdő rendeléshez mire érdemes figyelni?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz atee_13 #6206 üzenetére
Nincs ingyenes szállítás csak országon belül. Értsd: angol oldalon Angliába, német oldalon Németországba.
PayPal nincs, kártya adatokat kell megadni.
Ha Amazon az eladó (vagy fulfilled by Amazon) akkor az Amazon raktárból jön és valószínű nem lesz hamisított. De ha bármi gondod van, akkor fel kell venni velük a kapcsolatot és nagyon ügyfélközpontúak tehát megoldják a problémádat.
⭐ Stella
-
gg72
veterán
-
Möhe
addikt
Most jött sms hogy leemelt az amazon 7.99€-t prime izé.
Még pár hete ingyenes szolgáltatást beixeltem, de totál el is felejtettem.
Ez normális? Nem kellene rákérdezni hogy “userkém kell még a szolgáltatás”? -
radi8tor
MODERÁTOR
De talán neked inkább chatelni kéne vele, hogy visszakapd a pénzed.
⭐ Stella
-
K1nG HuNp
őstag
siess a lemondással és instant kérdés nélkül visszaadja a rendszer, én az smstől számítótt 1 órán lemondtam belül és még az nap visszakaptam a pénzem, és nem beszeltem senkivel..
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
gg72
veterán
válasz radi8tor #6212 üzenetére
Hát kíváncsi leszek, nemsokára úgyis rendelek ismét.
Amúgy rákérdeztem, hogy valóban törölték-e az ingyenes szállítást és megerősítették, de a miértre nem akarnak válaszolni, csak annyit írtak, hogy ez "belső céges döntések" eredménye. (Vagyis túl sok volt az eltűnt csomag és reklamáció szerintem). -
applause
aktív tag
Jó egy éve az amazonon vásároltam amit internetes kártyáról fizettem 11,79$-ért. Ma meglepetésemre az amazon le akart emelni 12,99$.t. De mivel a kártyára mindig csak annyi pénzt rakok amennyiért vásárolok, így sikertelen lett. Megnéztem az amazonos accountomat, ott nincs semmi nyoma sem vásárlásnak sem tartozásnak. Mi a teendő ilyen esetben?
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
applause
aktív tag
válasz radi8tor #6225 üzenetére
Mai dátummal van megrendelése a primenek, töröltem a tagságot. (ma nem is voltan az amazonon.) Már azt írja, hogy nem vagyok tag. Remélem nem kérik továbbra is.
Éppen most ezt írták.
Kedves ,Ahogy kérted, lemondtuk Amazon Prime tagságodat.
Mivel nem használta az Amazon Prime előnyeit, 12,99 USD-t térítünk vissza, amely tartalmazza a teljes tagsági díjat és az alkalmazandó díjakat és adókat. A visszatérítést a következő 3-5 munkanapon belül kell feldolgozni, és hitelkártyája a kártyájának következő számlázási nyilatkozatánál fog megjelenni. Ha a legutóbbi tagdíjat még mindig feldolgozza, akkor a visszatérítést a terhelés befejezése után adjuk ki.
Ha újra szeretne csatlakozni az Amazon Prime-hez, indítsa el a fizetős tagságot az Amazon Prime webhelyén.
Köszönöm,
Amazon.com Ügyfélszolgálat
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
qqzs
őstag
igy jobban megeri az express szallitas igy mar csak 4 euroba keul
Eladó: GTS450
-
MODERÁTOR
Szlovákiába sem ingyenes már a .de szállítás...
Nem csodálom, hogy megszűnt, nekem is lenyúlta a MP egy akciósan 75k-s uhd bd player-emet... 2 munkanapon belül pótolta az amazon...[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #6229 üzenetére
Április 19.-én rendeltem 2 3DS játékot .de-ről, az egyik önmagában is 42 euro volt. Még ingyenes volt a szállítás, de külön-külön adták fel, az egyik megjött csütörtökön, DHL Express hozta, 2x kaptam SMS-t a kiszállításról, ez már nem a Postára ment...
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
adalbert1
veterán
válasz koncsik #6229 üzenetére
Akkor szerencsésnek érzem magam, mert nekem eddig egyetlen amazon.de-s rendelésem sem tűnt el (le is kopogom gyorsan ), igaz, a legdrágább, amit rendeltem tőlük, az egy 160 euros xbox one s volt a legutóbbi black friday alkalmával - illetve mindig a munkahelyem címére rendelek, nem tudom, hogy ez számít-e valamit lopás szempontjából. Drágább dolgoknál én úgy vettem észre, hogy amúgy is csak az akciós cuccok érik meg, a normál áraik általában hasonlóak, mint az itthoniak.
Ezzel a 4 eurós szállítási költséggel pont az olcsóbb rendeléseimnek tesznek keresztbe, egy 40 euro körüli rendelésnek ugye 10%-a a 4 eurós szállítási költség, egy 200 euros rendelésnél annyira már nem számít - eddig pl. volt, hogy az éves mach3 penge és oral-b pótfej készletet is tőlük rendeltem (habár lehet, hogy így is jobban megéri, mint az itthoni boltokban), vagy mondjuk a gyereknek angol nyelvű mesekönyveket - habár a mesekönyvnek is utána kell majd néznem, mert lehet, hogy több darab esetén így is jobban megéri majd, mint mondjuk a bookdepository-tól rendelni. -
h4h01
senior tag
Sziasztok! Április 10-én rendeltem a német amazonról! Emailben azt írták, hogy a várható érkezés 04.19-20! Még mindig nem kaptam meg! Szerintetek ez így rendben van? Várjak még, vagy kellene valamit intézkedni?(Amúgy szerencsére nem nagy tétel volt!)
Azért aggaszt kicsit mert a korábbi rendeléseim azok mindig időben itt voltak..ez az első ilyen eset..
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Évek óta rendelgetek innen-onnan cuccokat és most éppen az amazon.de-ről válogattam össze egy csomagot. A rendelés során a következőkre lettem figyelmes:
1.) Miután szépen összeválogattam a cuccokat X összegben, végén, a rendelés véglegesítése során, felment mindennek az ára egy picivel. Például ez a cucc 16.99-ért lett betéve a kosárba, viszont a fizetés előtt felment az ára 18.14-re. Több mindent rendeltem és minden cuccnak módosult az ára, így lett több a végösszeg is. Német ÁFA benne van az árban, írja is már az elején, így nem igen értem mi a picsával tudnak még lehúzni.
2.) Mikor kifizettem a cuccokat, csak 1 EUR-val terhelte be a kártyám. Mikor fogja a többit levenni?
3.) Hétvégén eleve nem adnak fel cuccot a németek vagy most a hosszú hétvége bekavart? Mert 27-én este adtam le a rendelést és még most is csak az van a Track package alatt, hogy Dispatching soon.
Ezek normális dolgok az amazon.de-nél?
Köszi előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
törölt tag
Mind normális.
1. fizetéskor átszámolja magyar áfával, ezért a különbség (magyar áfa több)
2. 1 euróval tesztelik érvényes-e a kártya, ezt visszakapod, feladás után vonják a rendes összeget
3. amint összekészítik a csomagot indítják, leírtak alapján több mindent rendeltél, ha fontos az idő kérd express -
la_cc
addikt
+ (#6237) pulutodurumo
Köszi szépen a segítséget! ÁFA különbözet miért merül fel az EU-n belül egy már közösségi árunál?
Ha kérnék számlát, gondolom, egy német cég lenne az eladó, így nem értem mi köze ahhoz vagy bármihez, hogy itthon 27% az ÁFA. Vagy az valami e-kereskedelmi sajátosság?
Meló miatt van némi rálátásom a témára, csak azért kérdezem, nem kötekedésből.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
törölt tag
Hogy 27% az a magyar törvényeken múlik. Nézz utána bérek teljes adóterhelése + áfa mennyit vesz el tőled a magyar állam más országokhoz képest és mit kapsz cserébe (vonatozz egyet, béna oktatást, pusztuló eü-t, 10 ezres stadiont négyszáz nézőnek) + a rekord korrupció és máris kinyílik a lámpavas a zsebedben. A postánkról most mondott ítéletet az Amazon.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
titi1990
tag
Szerintetek az mennyire gyanús, hogy hónap elején rendeltem egy egeret (német amazon) ami azóta sem érkezett meg (standard shipping). Viszont az amazon support által megadott legkésőbbi becsült kiszállítási napon furcsa módon felkerült pont egy ilyen termék, német csomagolással egy kedves eladó által mind jófogásra, mind HA-ra. Sajnos az amazon által kiállított számlán nem látszik a termék szériaszáma így nem tudom ellenőrizni, hogy az a termék véletlenül nem-e az “elveszett” csomagom...🙄
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz titi1990 #6249 üzenetére
Még várnék egy kicsit, viszont minden elképzelhető sajnos! A posta és a ferihegyi reptér hazánk Bermuda háromszögei, eltűnnek dolgok.
Négy hét soknak tűnik. Visszakerestem emailek között: október 31-én kedden rendeltem szintén egy egeret, szintén standard shipping november 9-10 becsült idővel. Halottak napja is volt német feladáskor, a magyar posta központjában is várakozott kicsit. Jól becsült az Amazon, november 10-én pénteken már a kezemben volt. (Logitech MX Master 2S nem örültem volna lenyúlják)
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest