- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
hoffman_ #3049 üzenetére
Évek óta szállítanak ide, szóval lecsúsztál vele egy kicsit.
De már sokkal több mindent szállítanak, mint pár éve ez tény. Ami újdonság, hogy 39 EUR felett ingyen szállítanak.Valószínű nem írtad el (bár ellenőrizheted te is az adataidnál), majd akkor vonják le az összeget, ha elkezdik összeállítani a csomagodat. Ez lehet 1 óra múlva de akár 2 nap múlva is.
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
most fedeztem fel, hogy .de szállít ide is, hatalmas örömködések közepette (kicsit elkéstem, sebaj, mindig a co.uk oldalt nézem). regisztráltam és rendeltem is nagy gyorsan. a kérdésem az lenne, hogy nem jött sms a vásárálásról (visa netkártya), ami mindig azonnal megjön. hogy lehetséges ez? elböktem volna a kártyaszámot (nem ellenőriztem, csak rutinból beírtam mondjuk) - de terhelés nélkül meg hogy volt rendben a proceed? nem értem a dolgot
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ne lásd ennyire borúsan a dolgokat.
Ilyenek mindig is voltak max nem kaptak ekkora visszhangot. A posta meg túl van terhelve idén, amiről pont amazon és társai tehetnek black friday/cyber monday miatt. Nem fogják ilyen apróságok miatt megszüntetni az ide szállítást. Nem sértődött eBay-es eladók ezek. -
gg72
veterán
Én is kaptam egy CX-es számot a német amazonos csomagomra, ami szombat óta az országban van, de azóta meg sem mozdul, a CX-es számra pedig nem ad ki semmit a nyomkövető. A kis hócipőm tele van a postával, telefonban csak annyit tudnak közölni, hogy a türelmemet kérik. Mindenesetre én írtam a német amazonnak, hogy mi a helyzet és visszautalták az egész rendelésem árát. Ott még működik az ügyfélközpontú szolgáltatás.
Amúgy ma találkoztam valakivel, akinek felbontva érkezett meg az amazonos csomagja, hiányzott belőle két termék is, most rohangál a postára jegyzőkönyveztetni, de én a helyében nem tenném, lefotóznám a csomagot és elküldeném a német amazonnak.
Szerintem előbb-utóbb úgyis az lesz a vége, hogy megszüntetik az szállítást Magyarországra, amit én meg is értek, hiszen ez az egész ország egy hatalmas fekete lyuk. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rafanadal #3042 üzenetére
Jaa, akkor minden rendben.
DHL oldalán azért nem látod, mert ott csak gyorspostai küldeményeket lehet követni. A normál sebességgel feladott DHL csomagok nem DHL express cégen keresztül mennek, ezt átveszi itthon Magyar Posta.
Majd hét elején érdeklődhetsz a postánál azzal a nyomkövetési számmal, ha már beérkezett az országba, akkor meg tudják mondani merre jár (és a magyar nyomkövetési számát is ami CX-el kezdődik). -
rafanadal
csendes tag
Sziasztok!
Már elég sokszor rendeltem a brit amazonról, de ilyen még nem volt, hogy elvileg úton van, és a dhl oldalán nemtudtam követni a csomagot.Amazonon a zöld csík mindennap megy fel, most vagy a dhl-nél van a bibi, de mégis úton van vagy fogalmam sincs.
-
Beni2360
félisten
válasz
Mercutio_ #3036 üzenetére
Itthon sincs egyes helyeken másként. Kb. 5 éve vettem egy Philips bd lejátszót és a magyar képviseletet felhívva egy akcentussal beszélő fiatalemberrel alig tudtam szó érteni. Na pár hete megint dolgom volt velük és láss csodát ugyan az a hang szólalt meg. Most már valamivel érthetőbb hanggal. Ezt hívják bebetonozott-nyugdíjas állásnak.
-
maross
nagyúr
válasz
DeFranco #3029 üzenetére
Nohat nohat, nagyon illedelmesen valaszoltak az angol ticketemre is
. Raadasul két óra sem telt el. A reorder része kicsit szivbemarkolo, mert bekfájdéj arak miatt ez egyenlo a cancel-lel.
-
Beni2360
félisten
válasz
eisento #3031 üzenetére
Már miért szállítana Mo-n a DHL (Német posta). Természetesen a MPL fogja kihozni.
Nem szabad keverni a DHL-t a DHL express futár céggel.
Lassusság az a terheltségtől függ és igen karácsony előtt sok a meló.
Érdekes és megírok egy csomag feladást háztól házig, (vatera futár) 14 h-ig, másnap eljönnek érte és a következő napon kézbesítik. De volt már példa, hogy még az nap este fele becsöngettek a csomagért amire reggel adtam le a rendelést.
----------------------------
megelőztél. -
eisento
addikt
Sziasztok. Ma rendeltem amazon.de-rol egy tb recon60p headsetet. Azt szeretnem megkerdezni, hogy magyarorszagra ki fogja kiszallitani? Dhl? Mpl? Remelem nem mpl mert igazi tetu lassuak es meg folytathatnam.
-
DeFranco
nagyúr
van a német oldalon is chat, de németül kell velük beszélni, és ezt egészen nyers módon közlik is ha angolul próbálsz nyitni.
de ha megy a német, vagy jó a fordító, akkor el lehet velük beszélgetni. én kifogtam egy világi troll okoskatörpöt, aki csak azért is megforgatta bennem a kést, amikor már kétszer megköszöntem, hogy felhívta a figyelmemet hogy mit néztem be (hogy a 19 eurós ingyenes szállítás csak németországra vonatkozik) azért még be kellett hivatkozni és másolni a megfelelő passzust is, annak ellenére, hogy külön leírtam, hogy nem szükséges, kitalálok magamtól is
-
maross
nagyúr
Logitech supportrol is lepattantam, emailre nincs valasz, live chat kuka. Még ha atallitom united kingdomra vagy US-re se hajlando tovabbmenni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Beszélj amazonnal erről. Itt írtam le hogyan kell felvenni a kapcsolatot.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Három kérdésem lenne Amazon.UK-vel kapcsolatban.
1. UK-ből még vámmentes a rendelés?
2. MasterCard-al lehet fizetni (OTP Webkártya)?
3. Ékezetes nevet ugye nem célszerű megadni?Válaszokat előre is köszi.
-
krizoli
tag
Köszönöm a válaszokat: radi8tor és ANOka
-
maross
nagyúr
Egy kérdésem nekem is lenne, lehet amazontol/eladotol kérdezni csomaggal kapcsolatban? Mert ez most mar kezd komolyabban bosszantani. Se info se semmi, csak az hogy holnap jön a not yet dispatched csomagom. Se Track packagenel, se order detailnel nem latok semmit ahova irni lehetne. Jo lenne tudnom melyik komponens miatt nem jon, mert ha m&ms vagy szenyosuto, akkor azt szivesen kukaznam csak kuldjék mar a csomagomat...(vagy megkerni oket hogy ha már igy alakult kuldjék nekem kulon-kulon es vallaljak be a +pkt)
-
krizoli
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már róla szó, de szeretném a segítségeteket kérni.
Szeretnék a Japán Amazonról (amazon.co.jp) rendelni.Regisztráltam is oda, de az ékezetes betűket nem szeretni így a nevem és a címem ékezet nélkül van beregisztrálva, de felmerült bennem hogy ebből nem lesz-e valami bajom szállításnál vagy amikor beérkezik az országba a termék.
Szeretnék biztosra menni, és ezért kérdezem inkább meg: Lehet-e bármi bajom/hátrányom abból ha ékezetek nélkül szerepelnek az adataim megrendelésnél egy olyan terméknél aminél még vámeljárás is lesz?
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kár volt átvenni. A legegyszerűbb ilyenkor, ha nem veszed át a rendelést.
Általában úgy szokott lenni, hogy a visszaküldésnél neked kell fizetned a postaköltséget. Csak akkor téríti meg Amazon a postaköltséget, ha hibásan érkezik a termék vagy rosszat kaptálA folyamatot pedig úgy tudod elindítani, hogy a rendelések listájában Return or replace items gombra kattintva kiválasztod miért akarod visszaküldeni.
Aztán ki kell nyomtatni a vonalkódos oldalakat, egyiket a dobozra kell ragasztani (amin a cím van), másikat a dobozba kell tenni. Ennyi. -
tálusz
tag
Sziasztok!
Még november közepén rendeltem amazonról egy laptopot, amit később visszavontam, de ekkor küldtek egy emalt, hogy a feladás már folyamatban van nem tudják törölni. Tegnap meg is kaptam, ki is próbáltam de szükségem nincs rá ezért visszaküldeném. Valakinek van tapasztalata evvel kapcsolatban, pénzvisszatérítés stb. mi a teendőm, mire fgyeljek? Előre is köszi a válaszokat.
-
Reaper
őstag
válasz
radi8tor #3009 üzenetére
Amikor tegnap bementem a postára, akkor ezek a számok alapján a belső rendszerben ki tudta keresni, és valami olyat írt, hogy még a "nemzetköziben" van, gondolom Ferihegyen. Lehetséges, hogy ezért nem tudom listázni? Mindegy, ha másnak is késik most a cucc, akkor nem aggódom annyira.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha posta ügyfélszolgálattól kaptad a CX-es számot akkor annak érvényes számnak kell lennie. Ha nem listáz semmit posta.hu/tracking oldalon akkor rosszul írtad le a számot.
Az normális, hogy a külföldi tracking nem frissül.maxiszalai12: célszerű ékezet nélküli nevet és címet használni, mert a nyomtatójuk néha érdekesen kezeli ezeket a karaktereket.
PayPal nincs Amazonon, csak kártyával tudsz fizetni. -
válasz
maxiszalai12 #3006 üzenetére
Amazonon - tudtommal - nem lehet PayPal-ele fizetni.
A magyar postás meg csak megtalálja az ékezet nélküli címeket is, én is megkaptam eddig mindent. -
maxiszalai12
tag
Sziasztok! Amazonrol rendelnék egy Behringer Xenyx 802 keverőt. ingyen szállítják, mert 55 euró. ha hozzáadom a bankkártyámés nem paypalon keresztül csinálom, ugyan úgy jó igaz? illetve nem engedi az utcám nevét ékezettel írni. ha fő utca helyett fo utcát írok az problémát okozhat? Nem szeretném, hogy más kapja meg a csomagom.
-
Reaper
őstag
válasz
radi8tor #2999 üzenetére
Nekem is tegnap meg kellett volna már érkeznie a cuccaimnak, ami bosszantó, hogy le se tudom kérdezni az állapotát, csak ők tudják megnézni a belső rendszerükben, mert amit kaptam az üsz-tól CX-es számot, azt a posta nyomkövetője nem ismeri fel, a nemzetközi számra meg csak annyit ír, hogy pénteken délelőtt "Célországba megérkezett".
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gran Turismo
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Drón topik
- Diablo IV
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest