- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz pulutodurumo #7427 üzenetére
Bár azóta kicsit elbizonytalanodtam, hogy ez polarizált lencse e. Azzal lenne kedvező az ár, de az egyik értékelésben azt írják nem az.
Köszi a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
szabacsik
őstag
válasz pulutodurumo #7417 üzenetére
Írtam nekik. Visszakaptam a szállítási költséget és kérték hétfőig várjak. Reménykedek benne, hogy kedden megjön mert egy fontos ajándék a cucc.
Amennyiben nem jönne meg és újra rendelem most kicsit drágább postával akkor van esély, hogy az 2 nap múlva megjön?/\____/\
-
HellGreg
őstag
válasz pulutodurumo #7386 üzenetére
Na közben kiderült a turpisság. Prime videó tagság nem egyenlő prime tagság. Legalábbis a fiók kezelésénél azt írta hogy click here to become prime member. Fura is volt hogy az iTunes miért csak 1800 ftot vont le amikor kB 3000 kellett volna. Na szóval most már prime member vagyok és megy minden ami nem külön csatornához tartozik.
-
csucsreg
tag
válasz pulutodurumo #7346 üzenetére
Köszi. Az expressz szállításnál szoktak track számot adni?
-
somnia
senior tag
válasz pulutodurumo #7316 üzenetére
...miért lenne köteles...ott van, hogy lehet, hogy nem szállít kishazánkba!...
-
qqzs
őstag
válasz pulutodurumo #7204 üzenetére
En nem a chargebackrol irtam hanem a online-nak hivott bankartyarol. Ilyen mashol nincs ahogy irtam szerintem ez felos magyaroknak van kitalalva. Pont azert mert van chargeback, meg credit card insurance meg akinek ez sem eleg a Paypal
Eladó: GTS450
-
t420s
aktív tag
válasz pulutodurumo #7143 üzenetére
UK-ból küldte és nem amazon maga, csak X kereskedő aki marketplace partner. A többiről lövésem sincs.
-
pippo76
tag
válasz pulutodurumo #7052 üzenetére
Valoszinuleg az Express One (TransoFlex) szallitja, ha ez igy van akkor kapsz emailt a szallitas napjan. Esetleg megnezheted naluk mit mutat a tracking.
-
pippo76
tag
válasz pulutodurumo #7048 üzenetére
Bocsi, nem figyeltem. Németországból a UPS szokta hozni.
-
pippo76
tag
válasz pulutodurumo #7043 üzenetére
Simán megkaphatod, én a legutóbb 20:01-kor vettem át a csomagot a UPS-tol. Amennyiben késik úgy azt a UPS oldalán előbb fogod látni. Érdemes azt nézegetni. A futár 17:30 körül lejelenti ha nem végez.
-
donjohnson
addikt
válasz pulutodurumo #7043 üzenetére
see all updates-nél mit ír?
ha mondjuk a vecsési elosztóban van/volt már, akkor simán. nekem is 2 nap alatt ideért németországból a rendelésem.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #7014 üzenetére
Értem.
Most rendelnék egy terméket 50 eur körül, free delivery-t ír, a rendelésnél +12eur a szállítási költség idehaza.
Prime tagsággal is lenne ez a 12 eur szállítási költség?
Látom, nincsen már free shipping.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz pulutodurumo #6870 üzenetére
Nem Magyarországra rendeltem, de otthon is 2 év garival árulják a magyar boltok [link]és itt svédben is.
Eddig nem is nagyon néztem mennyi a gari az amazonon, csak kicsit furcsa volt, hogy semmihez nincs odaírva amit néztem. Csak most hogy benéztem ebbe a topikba és elolvastam az 9sszefoglalót láttam, hogy mindenre egy év gari van. -
DonDennis
senior tag
válasz pulutodurumo #6825 üzenetére
Kosárba raktam és ez fogadott
Akkor ez most jó? Tehát nem fogok fizetni rá többet, csak simán hozza a futár és átveszem és örülök? Vagy így is megvan rá az esély, hogy a 27% Áfát kifizettetik velem? Köszönöm (bocsánat, ha hülyék a kérdések de még nem rendeltem amazonról sose)[ Szerkesztve ]
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
somnia
senior tag
válasz pulutodurumo #6825 üzenetére
...tökmindegy ki az eladó...
-
veterán
válasz pulutodurumo #6365 üzenetére
Meglátjuk. Köszi.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
marquuard
veterán
válasz pulutodurumo #6359 üzenetére
Ja, hogy csak klikkeljem át a payment currency-t euróra. Hihetetlen, hogy nem jutott eszembe, így akkor már akkor a bankom vált.
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
válasz pulutodurumo #6357 üzenetére
Sajnos csak forinttal van lehetőségem fizetni, az rendben is van. Viszont jobban bosszant az Amazonos váltószám, a bankos váltást hol tudom beállítani?
PSN ID: marquuard
-
addikt
válasz pulutodurumo #6320 üzenetére
"Azt nézd meg, hogy az Amazon az eladó, vagy egy harmadik fél. Esetleg "fulfilled by Amazon". Lehet hogy egy thaiföldi hirdet az amazon.co.uk-n, és onnan adja fel."
Ok, akkor konkretizáljuk, mert ez nekem így nem kristálytiszta, hogy most ki is az eladó. Innen rendelném, tehát kérdés, hogy az Amazon e az eladó, vagy valamilyen harmadik fél. [link]"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Real_Necro
veterán
válasz pulutodurumo #6153 üzenetére
Köszönöm, közben Mr.Csizmás jóvoltából meglett németen is, úgy lehet tudok faragni postából, ha német kollégáknak küldetem... ők meg felrakják kamionra.
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
alratar
addikt
válasz pulutodurumo #6112 üzenetére
Akkor ez már nem valid?
A csomag megérkezése előtt fogunk kapni egy mailt a ups/dhl magyarországi képviseletétől, amihez csatolva lesz egy dokumentum.
Ezt töltsük ki, írjuk alá és küldjük vissza nekik (nem kell kinyomtatni, elég wordben kitölteni, illetve elfogadnak aláírásról beillesztett képet is, ilyen szempontból nagyon rugalmasak[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
törölt tag
válasz pulutodurumo #5903 üzenetére
Németországi címmel jórészt ingyenes a szállítás. Más országokba meg ott az éves prime tagság, amivel szintén ingyen hurcolják a cuccokat.
-
Predator2
addikt
válasz pulutodurumo #5888 üzenetére
Delivery 1: 27 February 2018
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Camembert
csendes tag
válasz pulutodurumo #3863 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ha netán nem érkezik meg vagy sérülten érkezik, akkor van rá vásárlói védelem? -
djnice
veterán
válasz pulutodurumo #3831 üzenetére
Jaja, valószínű ez az oka
-
mzso
veterán
válasz pulutodurumo #3809 üzenetére
Ez pontosan hol is van? Ennél ilyet nem látok.
Más:
Most komolyan meg próbálja lefordítani amire keresek ha átváltok angol nyelvre a német Amazonon?
Ennél nagyobb hülyeséget rég láttam...[ Szerkesztve ]
-
Ibis
csendes tag
válasz pulutodurumo #3809 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen! Akkor ezentúl ezt a "sold vagy fulfilled by amazon"-t figyelem.
-
tusi74
őstag
válasz pulutodurumo #3743 üzenetére
Ok, azért valahol lehetett volna figyelmeztetés, hogy az ingyen szállítás valójában egy lutri.
-
Mercutio_
félisten
válasz pulutodurumo #3627 üzenetére
Még nem jöttek rá, hogy ilyen szempontból (is) balkán vágyunk majd ha kellően magas értéket ér el az emiatti visszatérítés változtatnak.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
Más országokban valószínű nem ilyen problémás a posta.
Olaszországról mondjuk tudom hogy az, de nekik saját Amazonjuk van.⭐ Stella
-
Nekem az a bajom, hogy nincs rá opció. Legyen a legolcsóbb a sima postázás, de ha én regisztrálva, ajánlottan, akárhogy szeretném, akkor miért nem tudom úgy, ha még fizetnék is érte?
A Slime draws near! Command?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz pulutodurumo #3361 üzenetére
Számíthatsz rá persze, hogy megérkezik. Egyszer nekem 2 hónap alatt érkezett meg egy kábel. Kis borítékban volt, széttaposva, talán becsúszott valahova aztán nem vették észre.
Aminek az árát visszaadják és megérkezik, azt tekintsd úgy hogy ajándékba kaptad.
Azért adják vissza az árát, hogy megrendelhesd újból.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz pulutodurumo #3186 üzenetére
Akkor valószínű helyből küldik, viszont ha tutira akarsz menni, akkor kérdezz rá náluk.
⭐ Stella
-
somnia
senior tag
válasz pulutodurumo #3186 üzenetére
...innen olcsóbb...
-
pulutodurumo
őstag
válasz pulutodurumo #3185 üzenetére
Lehet hogy rossz irányból közelítettem meg a kérdést az előbb. Nem ártana figyelmesebben olvasnom. Ha "Fulfilled by Amazon" akkor csak a Britanniából küldik a cuccaikat, pláne hogy vállalnak egy napos küldést a szigetországon belüli címre. Ez lenne a konkrét termék.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest