Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tHUNderMAN
újonc
-
prolad
addikt
Sziasztok
Amazonnál hogy működik a vámoltatás? USAból 434 dollárért lehetne venni új Essential phonet,annyi bőven megér. Csak ugye rendelésnél egyből rádobja a 120 dollárt estiamted import fees deposit néven. A kérdésem az lenne, hogy ha átcsúszna a vámon a telefon (nem tudom mekkora ennek az esélye), akkor ezt a pénzt visszakapom? Vagy ezzel inkább ne számoljak? -
Predator2
addikt
Helló
Viszonylag jó árban van jelenleg a dollár így gondoltam most bevásárolok. Inkább kikérem a segítségeteket minthogy belefussak egy pofonba, mert valamit kifelejtettem, ami miatt sokkal drágább a cucc mint én azt terveztem.
Ezt a terméket néztem ki: [link]
Ettől a végtől venném a 42.95 dollárosat. [link]
Innen már ténylegesen ingyen jönne, vám és áfa mentesen, jól látom?
THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
kirkri
addikt
Akinek van Prime tagsága, megnézné nekem, hogy mennyibe kerülne postával együtt ez a fűnyíró Magyarországra? Sajnos, mivel nincs Prime-om, így nem tudom végigvinni, csak ezért pedig nem aktiválnám a 30 napos próbát.
21 éve a Prohardveren! ™
-
bump3r111
tag
Sziasztok, német amazonról rendelnék magasnyomású mosót.
Tök olcsó szeretett országunk áraihoz képest és ingyen posta.
Viszont, a garanciát hogy tudom intézni ha esetleg valami gond lenne vele??
Köszi szépen a válaszokat! -
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok !
Csak én vettem észre hogy egyre kevesebb dolgot szállítanak ki Magyarországra a német Amazon (amazon.de) választékából (elektronika/pc kiegészítők/fotós dolgok terén) ?
Sok olyan dolgot akartam most rendelni amit még ősszel nézegettem de azóta nem szállítják kis hazánkba, volt ahol megkérdeztem az eladót hogy megoldható esetleg valahogy ? Csak annyit írt hogy sajnos a futárszolgálat (gondolom akikkel szerőzdve vannak) nem hozza ki ide. Történ valami azóta amiről lemaradtam ?
Üdv. Riccsiz
-
qqzs
őstag
Erdekes , megneztem es tenyleg...nekem a robotfunyiro onnan jott es most is johetne. Ez a huba szallitas eleg hektikus van hogy ket szinte teljesen azonos cuccbol az egyiket nem szallitjak ugyhogy amazon az elado. Es mikor kerdeztem azt mondjak nem rajtuk mulik hanem a logisztikai rendszeren, ket gardena ontozofejbol az egyik lehet spanyol raktarba van a masik meg ausztriaba pl
Eladó: GTS450
-
kirkri
addikt
Sajnos ez van.
De még így is gondolkodom rajta, mert 150 fontért is megérheti.
Közben rákérdeztem a Boschnál, a garanciát itthon is lehet érvényesíteni, sőt, most regisztrációt követően 2 helyett 3 évet adnak a fűnyíróra.Mondjuk kell is hozzá, mert a netes vélemények alapján hajlamos gyorsan tönkremenni.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz radi8tor #5712 üzenetére
Köszi a tanácsot, megnézem !
Azért gondoltam arra hogy az Amazon intézi a szállítást mert mindegyiknél ott van hogy "Fulfilled by Amazon" - amire ha rákattintottam azt írja "Amazon directly does the picking, packing, shipping and customer service on these items" - szóval ezért nem értem hogy az egyik "Fulfilled by Amazon" termék jönne Magyarországra a másik nem (főleg hogy 1-2 hónapja még lehetett ide rendelni) így ebből azt jött le hogy az Amazon kihozná de az eladó azt mondta hogy ide ne hozzák ?
Üdv. Riccsiz
-
tahepa
senior tag
Amazon.co.uk oldalon vásároltam egy terméket 4.98 GBP értékben és Erste Visa kártyával fizettem érte..GBP-re állítva a fizetési módot. Érdekes módon a vásárlásról kapott sms üzenetben 1 HUF forint terhelés olvasható. Ilyenkor mi van? Első vásárlásom volt az oldalon. Eddig Aliexpresen és ebay-on vásároltam ott nem volt ilyen tapasztalatom.
-
tahepa
senior tag
Közben megtörtént a termék árának teljes levonása....és nem az Amazon váltotta át
-
K1nG HuNp
őstag
Véletlenül úgy maradt a próba primeom a .de-s accountomon. 2 nappal a levonást követően is volt opció arra az előfizetés lemondásánál, hogy visszakapjam a levont havidíjat. Óriási pacsi nekik
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
A214
aktív tag
Sziasztok,
Ezeket a termékek szerintetek Magyarországra ingyen szállítással lehet rendelni?
Csak saját részre kellene.
Amúgy ezek honnan érkeznének?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Eclips21
őstag
Sziasztok, amazonrol szeretnek rendelni, meg nem rendeltem sose es az lenne a kerdesem mennyire jellemzok az atveresek mert van par cucc ami joval olcsobb.
Konkretan gtx 1080at akarok venni, de nem hiszem el hogy "csak" ennyibe kerul.
-
Mercutio_
félisten
válasz Eclips21 #5728 üzenetére
Melyik amazon?
Mert az amerikainál még rájön a vám és a 27%-os magyar áfa + a szállítási költség arra az árra amit alapból látsz...Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
qqzs
őstag
Mar nagyon kene egy osszefoglalo.
-
Mercutio_
félisten
A 3 leggyakoribbat (honnan és mikor ingyenes a fuvar; mikor nincs vám/áfa; amazon.com-ról rendelve milyen költségek jönnek még az árra) érdemes lenne
Ja és a következő 3 típus kérdés: miért csak 1 €/£/$-t vont le és mikor postázzák; mi az estimated time és mit tegyenek ha biztosan időre akarják a csomagot; mi a teendő, ha meggondolta magát + ha már átvette, de visszaküldené.Ha csak minden 10. elolvassa már megérte.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
qqzs
őstag
Ok tenyleg nem kell
-
K1nG HuNp
őstag
Kellene de nagatol nem lesz.. amugy addig *szerintem* nem zavaro mig az erdemi vitat nem akadalyozza. Marpedig nem, hiszen kb mindenki csak az epp aktualis apro gondjaval ir es kerdez a topikban.
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
zzola
titán
Üdv!
Ha rendelek valamit, de nincsen fedezet a kártyán, akkor hány napig tartják a rendelést? Illetve ha idő közben drágulna a termék, akkor még a megrendelt áron adják? Kösz! -
hackeeeee
Jómunkásember
Az aktuális leárazások általában vasárnapig tartanak, vagyis, heti akciók?
Véleményem szubjektív...
-
Eclips21
őstag
válasz Mercutio_ #5731 üzenetére
német amazonról rendelnék ez érdekelne 400 euró de nem akarom elhinni hogy ennyi pedig van neki nagyon sok értékelése is (úgy hoznák el nekem németből)
már alapból ír valamit hogy ne rendeljem meg írjak neki stb...
ti megmernétek venni? hogy lehet vissza szerezni a pénzt ha átver?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Eclips21 #5748 üzenetére
Ott írja megjegyzésben, hogy vásárlás előtt érdeklődj arról van-e neki készleten:
"Warnung *Bitte geben Sie den Auftrag nicht an, bis Sie fragen, ob das Produkt verfügbar ist* Die Produkte sind neu in ihrer Originalverpackung, um zu bestellen, schreiben Sie sie hier: WEISSJUS3@GMAIL.COM"
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest