Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Ez a prime day, hogy fog menni, folyamatosan akciózgatnak mást és mást vagy egyből minden le lesz akciózva? Lenne egy pár műszaki cucc, de meló nap miatt nem igen tudom követni az akciókat.
-
la_cc
addikt
+ (#6237) pulutodurumo
Köszi szépen a segítséget!
ÁFA különbözet miért merül fel az EU-n belül egy már közösségi árunál?
Ha kérnék számlát, gondolom, egy német cég lenne az eladó, így nem értem mi köze ahhoz vagy bármihez, hogy itthon 27% az ÁFA. Vagy az valami e-kereskedelmi sajátosság?
Meló miatt van némi rálátásom a témára, csak azért kérdezem, nem kötekedésből.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Évek óta rendelgetek innen-onnan cuccokat és most éppen az amazon.de-ről válogattam össze egy csomagot. A rendelés során a következőkre lettem figyelmes:
1.) Miután szépen összeválogattam a cuccokat X összegben, végén, a rendelés véglegesítése során, felment mindennek az ára egy picivel. Például ez a cucc 16.99-ért lett betéve a kosárba, viszont a fizetés előtt felment az ára 18.14-re. Több mindent rendeltem és minden cuccnak módosult az ára, így lett több a végösszeg is. Német ÁFA benne van az árban, írja is már az elején, így nem igen értem mi a picsával tudnak még lehúzni.
2.) Mikor kifizettem a cuccokat, csak 1 EUR-val terhelte be a kártyám. Mikor fogja a többit levenni?
3.) Hétvégén eleve nem adnak fel cuccot a németek vagy most a hosszú hétvége bekavart? Mert 27-én este adtam le a rendelést és még most is csak az van a Track package alatt, hogy Dispatching soon.
Ezek normális dolgok az amazon.de-nél?
Köszi előre is a segítséget!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest