- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.386
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Sziasztok.
Felfedeztem a 2021. bankszámla kivonaton egy amazon.de költést.
10+eve használom az amazont .de .co.uk foleg. De 2021ben nem volt egyetlen DE vásárlásom sem és primeom sem. UK prime volt azt marciusban vontak mindig.
Se order se membership historyban sem latok semmit. emailek közt sincs semmi.
Igy nez ki a az otp kivonaton: "2021.05.31 8419216540 Amazon.de 112,110EUR 351,5600, -39 413 Ft"
Megneztem a tranzakcio lapon is ahol az osszes amazon koltes szerepel, de ez nem.
https://www.amazon.de/-/en/cpe/yourpayments/transactions
Szerintetek van ennek ertelme utana jarni? ha igen akkor hova lehetne irni?[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
UK-ba vissza küldésére is működik az ingyenes postai feladás
-
qqzs
őstag
Uk amazonrol vasaroltam. Az upstol kaptam email vamkezelesrol a kitoltesi utmutato csak 4 oldal.
Az ups egy olyan szamlat kuldott amin afa nelkuli osszegek vannak 114 font ertekben. Az eladok kinai es amerikaiak. Mindegyik amazon raktarbol jon.
Ennyit fizetem amazonnak. Hogy meg bonyolultabb legyen az angol cegem nevere van a szamla aminek semmi koze Magyarorszaghoz.En ugy tudtam, ha amazonnak nem kellett vamot fizetni akkor mar nincs mas koltseg.
Plusz meg valami 4500ft vamkezelesi kultseget is latok a papiron.[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Azt gondoltam dell laptop az dell laptop es mindegyikre ugyanannyi a garancia.
errol van szoEladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Nemet amazonrol vettem egy Dell laptopot, az amazon az elado. Mennyi a garancia?
-
qqzs
őstag
válasz
kocsisdavid5 #8694 üzenetére
azert nezz ra az ertekelesekre is, en nem vennek toluk csak ha szeretem a kalandokat
-
qqzs
őstag
válasz
GabeE3e #8639 üzenetére
nezt meg az otp uzenteidet szoltak hogy be kell allitani a kartyakra kulon webfizetest amit a netbankban tudsz, anelkul jan 1 tol nem tudsz neten fizetni
"2021. január 1-től mindenkinek kötelező lesz több lépcsőben jóváhagynia az internetes kártyás vásárlásait, ha olyan kereskedőnél vásárol, aki alkalmazza ezt a szolgáltatást.
Ön kétféleképpen tudja azonosítani magát internetes vásárláskor
- vagy az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás (OTP SmartBank alkalmazás) használatával;
vagy a mobileszközére kapott internetes biztonsági kóddal (SMS) és TeleKóddal."[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
válasz
Aaron14 #8623 üzenetére
Szerintem ha van orszagon belul hivatalos markaszerviz oda megy a csak eun belul akkor meg oda es akkor intezhetik. Most ugrik be hoyg canont es sonyt kerdeztem es amazon azt irta hogy eu garanciasok ezert az orszagban intezhetem, de pl onkio vagy einhell hiaba van itthon markakepviselet az nem a gyarto hanem szerzodott ezert az nemetbe megy vissza
-
qqzs
őstag
Ez most komoly? Egy 10 euros zoldsegszeletelot 156euroert???
Lehet a rendelest torolni de szerintem menj be valami teveshopba szemelyesen mert nem neked valo az online vasarlas.Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
válasz
DougButabi #8490 üzenetére
az ertekelesek meg valoszinu ugy vannak hogy feltort egy boltot , legalabbis ez az egy lehetoseg jut eszembe
-
qqzs
őstag
válasz
DougButabi #8488 üzenetére
Bitte lesen Sie sorgfältig, kontaktieren Sie uns vor dem Kauf: ✉⫸info@zsshop.eu⫷✉, kaufen Sie nicht ohne unsere Zustimmung, wenn Sie kaufen, ohne uns Ihre Bestellungen zu kontaktieren wird nicht geliefert.
scamEladó: GTS450
-
qqzs
őstag
Tehat te nem az amazonon vasaroltal ha jol ertem. Csak amazon payel fizettel valahol. Arra nincs semmilyen amazon vedelem szerintem. Paypalnak van azzal kellett volna fizetni ha lehet. De egy termeklinkbol többet tudnank segiteni. Az arat mar levontak?
[ Szerkesztve ]
-
-
qqzs
őstag
Tobb mint 10 eve hasznalom amazont angliabol a co.uk-t magyarbol a nemetet. Van bent mindenfele kartyam es vagy 5 uk es 5 magyar cim, usa es kanada is. Szoktam fizetni uk kartyaval magyar cimre, sot meg usa es canadaira is mukodott. Most ez a quest 2 olcsobb franciabol mint ukbol mert ugye nemetben nincs. Erre engem is elkezd azzal szivatni hogy nem egyezik a szallitasi cim a kartyaeval es ha nem adok meg jot 5 napon belul torlik a rendelest.
-
qqzs
őstag
Hat ez érdekes, az uk amazonon van, de nemenet semmilyen quest nincs :)
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
-
-
qqzs
őstag
válasz
pszichiater #8264 üzenetére
Amig nem shipped lehet torolni a rendelest ha jol ertem es felesleges a masik
-
qqzs
őstag
válasz
radi8tor #8159 üzenetére
Nem ajandekcsomag. Ha sajat dobozaban kuldenek valamit a vegen fizetes elott be tudod ixelni azt hogy " ez a termek sajat dobozaban kuldjuk ezert szallitas soran latszik a tartalom, szeretne higy belekrjuk egy amazonos kartondobozba?" Ez ingyenes csak be kell jelolni es belerakjak egy extra dobozba
-
qqzs
őstag
válasz
zsolt19900 #8157 üzenetére
De azert kerdezes elott rakattintottal legalabb a my ordersre? ahol torolni tudod addig amig nem postazzak utanna mar csak a nem veszed at a futartol megoldas van. Sietnek a helyedben.
-
qqzs
őstag
csak tapasztalat... Nagyobb rendelesbol kesik az egyik cucc, automatikusan visszautaltak a expedited szallitas arat. Egy gep mellol hianyzik egy tartozek ami 13 eur kulon veve, kaptam 20 eurot vissza hogy vegyem meg +szallitas
-
qqzs
őstag
válasz
blaca83 #8089 üzenetére
NEM!
Please do not place orders without asking for approval, without our permission the order will be canceled
Free shipping, we only offer free shipping if you contact us here order@prostar-gmbh.info
If you want to buy contact me order@prostar-gmbh.info
Attention * Before placing an order, please contact us when the product is available order@prostar-gmbh.infoEladó: GTS450
-
qqzs
őstag
válasz
spileraaa #7981 üzenetére
Azt hogy mi a kulonbseg azt a mi box topicban kerdezd meg.
Az az amazon nem kell kinai webshopokhoz hasonlitani ok talaltak fel az internetet.
Arra figyelj hogy az amazon legyen az elado.
Rakd be a kosarba es fizetesig menj el akkor latod a szallitasi koltseget es az afakulonbozettel novelt vegso arat.Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
-
qqzs
őstag
Szerintem nem kupont kapott hanem ajandek utalvanyt szulinapra
-
qqzs
őstag
olvass vissza mar leirtuk parszor, ha meg ennyi nem eleg hogy rajojjel es meg mindig a szuper uzlet remenye homályosítja el a jozan itelokepessegedet
-
qqzs
őstag
válasz
s7evcsenko #7883 üzenetére
Hat bizony annak semmi koze a racionalitashoz poppulista megvezetes hergeles az egesz. A sirjukat assak. Skocia ket ev mulva kilep. Eszak irorszag es wales ot ev mulva
-
-
qqzs
őstag
válasz
Sanyi.mTs #7873 üzenetére
azert meg mindig kavarsz valamit. a com=usa a de=nemetorszag. egy magyar akarhol regisztralhat es rendelhet. Nekem van com, co.uk es de accountom is. ugyanazzal a belepesi adatokkal lehet belepni tehat csak aktivalasrol van szo szo szerintem amikor letrejon egy uj amazonos "account" A fire stickem oda tartozik ahol vettem ukba.
-
-
qqzs
őstag
válasz
FerNandor #7851 üzenetére
Akkor viszont problemasabb mert a ceg garancia feltetelei ervenyesek. Ha fulfilled by amazon van azaz amazon raktaras a keszlet akkor elallas egyszeru 31 napig de garancia ugyintesre lepattintanak a ceghez ami valoszonu kulfoldre visszakuldes sajat penzen. Amazon eseteben ok teritik. Ezert erdemes mindik amazon altal forgalmazott termeket vasarolni
-
qqzs
őstag
válasz
UberMutant #7796 üzenetére
Vissza probaltam kovetni az eredeti forrasig ami nincs. Ez santit igy elso hallasra ha csak 1000dollaros csomagot rendel akkor sem tunt fel az amazonnak hogy 370 x kuld vissza valaki valamit? Ugyanmar
-
qqzs
őstag
válasz
Beni2360 #7780 üzenetére
Most vissza olvastam. Azt irod nem volt opcio, en mar 10 eve vasarolok de olyat nem lattam hogy nincs opcio, mindig van ket opcio, egyedul magyarorszagra 30 eur folott kb a expedited a masodik opcio az olcsobb mindehol mashonnan az a dragabb. Expeditednek hivjak ami azt mutatja hogy csak trackingelheto, de nekem volt, ha neha normal szallitast kertem is. Talan most egy par euros cucc jott sima levelkent.
-
qqzs
őstag
válasz
Executioner #7777 üzenetére
Altalaban az expedited shipping a dragabb , azaz kb 30 euro ertektol felfele a gyorsabb a olcsobb. Szerintem mindketto nyomonkovetheto
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ubuntu Linux
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB Black Gyári független
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt Apple iPad Magic Keyboard 12.9 - magyar kiosztású billentyűzet
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
- Samsung Galaxy S21 FE 8GB/256GB 5G Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest