Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Amazon

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-30 19:36:34

LOGOUT.hu

Amazon topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5451) tibcsi0407 válasza qqzs (#5450) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Én most megnéztem pár terméket, de nem mindenhol vonta le az áfát. Talán nem minden 3rd party seller regisztrálta úgy a boltját.
Pedig nem lenne hülyeség. :)

https://utdetailing.hu/

(#5452) -Solt- válasza tibcsi0407 (#5449) üzenetére


-Solt-
veterán

Attól tartok nem én keverem! :) Sok dolgot rosszul értelmezel, de amíg nem beszéltem a könyvelőmmel addig nem ragozom tovább. Utána megpróbálom összefoglalni a lényeget.

www.smart-bus.hu

(#5453) tibcsi0407 válasza -Solt- (#5452) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Okés, bár az ÁFA-törvényes linkem szerintem elég egyértelműen leírta a közösségi beszerzést alanyi mentes vevő esetén is.
De mindenképpen kíváncsi leszek a Te könyvelőd véleményére is, mert láttam már olyat, hogy ellenkezőt mondtak. :) Aztán összeeresztjük őket és hadd veszekedjenek. ;]

https://utdetailing.hu/

(#5454) GoldhandRent válasza #86564352 (#5438) üzenetére


GoldhandRent
őstag

Még annyit, hogy a végösszeg annyi lesz, amennyit ír az oldalon 107európa, vagy még valamivel megfejeli (áfa?) ?
köszi :R

-

(#5455) Duwad


Duwad
tag

Sziasztok,

egyszerre több terméket rendeltem még december 4-én, 1et leszámítva mind az amazon készletéből jött, azok a múlt héten meg is érkeztek, de ami egy 3. féltől jönne még nem Még december 5-én egyébként jött email, hogy "has been dispatched". Az amazonon keresztül írtam nekik, hogy valamit mondjanak, hogy mizu, mert nem sürgős, de azért szeretnék tisztában lenni a dologgal. És pár órája meg is jött a válasz:
"Dear Customer,

We are very sorry to hear that your order still hasn't arrived. As it has been some time since it was originally dispatched, we have decided to send you a new copy which should be with you shortly.

Please accept our apologies for any inconvenience.

Kind regards,

Anna

Rarewaves - Ő az eladó

Customer Service 
 "

A fentiek alapján nagyon korrektnek tűnnek, ezért igazából csak annyi lenne a kérdésem, hogy mivel nincs nyomkövetés a csomagon és a futár sem jelentkezett, elképzelhető, hogy a postára érkezett még meg valamikor csak értesítést nem kaptam róla vagy ilyen nem létezik és valahol tengődik még a csomag ?

(#5456) GoldhandRent válasza Duwad (#5455) üzenetére


GoldhandRent
őstag

[SZERK: bocsi, hogy hosszura sikeredett]

Én az utóbbi időben nagyon rossz véleménnyel vagyok a Magyar Postáról. Egy rejtett kamerás felvétel szerint túlterheltség miatt csak az értesítőket viszik ki, azokat dobják be. Nekem pl két kínai rendelésnél volt, hogy (HÁLA ÉGNEK VOLT TN!!!! :R :R :R ) nem dobtak be értesítőt...holott a csomag már a postán dekkolt, arra várva, hogy majd én a fizetett szolgáltatás dacára időmet és energiámat arra áldozom, hogy elmegyek a csomagomért. Szóval írtam egy mail-t hogy ilyenkor egyébként mi van ? Mármint értesítő nincs, de a csomagom meg ott vár a postán. Egy ismerőstől azt hallottam, hogy külföldön (vagy itthon?) az a módi, hogy direkt nem adják le a csomagot ÉS az értesítőt sem, és szépen hazaviszik maguknak a holmit. A vásárló értetlenkedik, hogy miért nem jött meg a rendelése 3 hónap alatt, ír az eladónak, akik nagyon sajnálva küldenek egy újat.
Szóval. megkérdeztem, hogy mi van azokkal a csomagokkal, amik TN nélkül vannak, benyúlják őket ?
Válaszuk: Ha a küldemény nem rendelkezik postai azonosítószámmal, akkor a Magyar Posta azt nyilvántartás nélkül kezeli, és címhelyen a levélszekrénybe kézbesíti, ha mérete miatt ez nem lehetséges, akkor értesítő hátrahagyása mellett lerakják a helyi postán, megérkezéséről ott érdeklődhet.

Amennyiben nem kapott értesítőt és a személyes érdeklődés sem eredményes javasoljuk, hogy a küldemény feladója a küldemény felvételében érdekelt szolgáltatónál indítsa el a küldemény hivatalos kerestetését.

Ez nálam már a második eset volt 1 hónapon belül, hogy nincs értesítő, de menjek a csomagért. Az elsőnél még írtam egy szép levelet, aminek hatására újra küldték.. a csomagot, nem az értesítőt...
Másodszorra is írtam, másnap egyből jött az értesítő (postás hétfőnként jár erre, és kedden bekerült egy értesítő... :F persze se dátum, se semmi. )

Lehet kéne írni amazonnak, hogy adunk 2 eurót, vagy tudom is én, de mindenképpen TN-el küldjék, mert benyúlják kedves honfitársaink a csomagot.

Vagy ha nagyon nem akar megjönni a csomi, menj el a helyi postára (haha, azért fizettél, nem ? :W ) és érdeklődd meg, hogy a címedre nem-e érkezett valami mostanában...

[ Szerkesztve ]

-

(#5457) GoldhandRent válasza GoldhandRent (#5456) üzenetére


GoldhandRent
őstag

ebben a pillanatban derült ki, hogy 3 ilyen esetem van..mondjuk ez a harmadik barátnőmé: elég érdekes TN-je van, csak számok, és az SHPOSTWISH oldalon lehetett csak nyomon követni. Az ottani adatok szerint már dec 6.-án az országba érkezett a TELEFONTOK, és még mindig nincs nálunk.. gondolom azt nem kell ecsetelni, hogy értesítőt se illesztettek (hú nagyon vissza kellett magam fogni :D) a postaládába.. :C

-

(#5458) ldave válasza GoldhandRent (#5456) üzenetére


ldave
félisten

Komolyon nevetséges, 2017-ben, e digitális korban, hogy bármilyen nyilvántartás nélkül dolgozzon ez a cég...

A Slime draws near! Command?

(#5459) radi8tor válasza Duwad (#5455) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Bármi lehet a karácsonyi nagy hajtásban. Én bemennék a helyedben és megkérném nézzék meg van-e valami a nevedre levél és csomag részen is.

GoldhandRent: egyébként ez a dolog (nincs TN) nem szokott gondot okozni év közben. Hozza mindig rendesen a futár, ha nem fér be a táskájába vagy ilyenek, akkor értesítőt hagy.
Viszont akkor panasszal élhetsz, ha nem hagynak értesítőt. Ilyenkor általában előveszik a kézbesítőt, ha több panasz érkezik rá, akkor gondban lesz...

Predator2: Pár kattintás az egész: [kép]

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#5460) SUPREME7 válasza radi8tor (#5408) üzenetére


SUPREME7
őstag

Beért, UPS nem küld semmi értesítést, időintervallumot, hogy kb mikor érkezik? Egyszercsak megjelenik a futár?

[ Szerkesztve ]

(#5461) radi8tor válasza SUPREME7 (#5460) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Nincs értesítés, futárnak sem kötelező telefonálnia. Egyszer csak jön.

⭐ Stella

(#5462) #54625216


#54625216
törölt tag

Sziasztok!

Garanciális visszaküldést végigjárta már valaki?
Vettem karácsonyi ajándéknak egy parrot jumping autót, de szériahibás (nem ugrik, a gyártó oldalán is azt javasolják megoldásnak, hogy cseréltesd ki garanciába). Mivel közel a karácsony, rendeltem egy másikat, meg is jött, ez működik, a hibásra pedig pénz visszatérítést kérek.
Eddig oké is, kinyomtattam a visszaküldés papírokat, de itt nem teljesen értem az instrukciókat...
Az amazon elméletileg visszatérít 8 EUR-t postaköltségnek.
Ez azt jelenti, hogy:
A. adjam fel a cuccot valamelyik gyorspostával, kerül amibe kerül és a végén az amazon visszatérít 8EUR-t a postaköltségből?
B. vagy az amazon levon tőlem 8EUR-t, kiküldi a futárt és ha rendben megérkezik hozzájuk a cucc, akkor visszadja?

(#5463) -Solt- válasza #54625216 (#5462) üzenetére


-Solt-
veterán

Szia,

Nekem folyamatban van garanciális ügyem, az alábbiak szerint zajlott. Az első esetben megírtam nekik, hogy a termék meghibásodott, csatoltam hozzá videót, kérdés nélkül küldték azonnal az újat. Megkaptam, kb 1 órát működött, az is tönkrement. Megírtam nekik, majd közöltem, hogy az adott gyártóban már nem bízom így inkább visszakérném a pénzt. Azt válaszolták, hogy semmi gond, küldjem vissza mindkettőt és visszakapom a pénzt.

Amikor kinyomtattam a papírokat, a második order esetében nekem is ezt a 8 eurót írta, amitől az ütő is megállt bennem, mivel két db egyenként 10 kg-s csomagról van szó. Újból írtam nekik, hogy a 8 ajró nem biztos, hogy fedezi a költségeket. Azt válaszolták, hogy ne aggódjak, adjam fel úgy, hogy legyen nyomkövetési száma, mutassam be nekik a számlát és a feladásról a papírokat és megtérítik a költségeim, nem fogok ráfizetni.

Jelenleg mindkét 10 kg-s csomag úton van MPL EU standard csomagként, darabja 7130.-Ft volt.

Tehát add fel, mutasd be nekik a számlát és elvileg amikor beérkezett a csomag, akkor jóváírják a termék árát és a számlán lévő postaköltséget is.

Futárt az Amazon sajnos nem küld úgy mint mondjuk a Dell, de így is korrekt az eljárásuk.

[ Szerkesztve ]

www.smart-bus.hu

(#5464) radi8tor válasza #54625216 (#5462) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Normál postával add fel ajánlottan. Ne futárral, mert az 6-7-8 ezerbe kerül.
Nem küld senkit Amazon hozzád, neked kell elvinni feladni. Ha megkapták a terméket, akkor vissza adják az árát az extra 8 EUR-al együtt.

⭐ Stella

(#5465) #86564352 válasza GoldhandRent (#5454) üzenetére


#86564352
törölt tag

A magyar áfát számolják rá, már írtam végig kell zongorázni checkoutnál látni fogod.

(#5466) #54625216 válasza radi8tor (#5464) üzenetére


#54625216
törölt tag

+ #5463:

Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#5467) SUPREME7 válasza radi8tor (#5461) üzenetére


SUPREME7
őstag

Hát elég gyík ez a UPS, meg akartam kérdezni kb azért mikor számíthatok rá mert lassan nem leszek otthon, és gondolom nem egy autó van egész Budapestre, tehát ha a környező kerületekben van a futár, elé megyek, 10 perc zenehallgatás, unott ügyfélszolga, a futárt nem lehet elérni, de ő jelezni tudja neki, de a futár vagy b@szik rá, vagy nem, mivel ez lassan 2 órája volt, valószínűleg előbbi. Ma hozott csomagot a GLS és DPD is, a GLS 3 órás intervallumra be tudja lőni és még a futár telefonszámát is elküldi, a DPD 1 órásra, ezek meg "nap végéig valamikor" ... azt gondoltam kicsit komolyabb cég ez.

(#5468) m0ski válasza SUPREME7 (#5467) üzenetére


m0ski
aktív tag

Hasonló tapasztalataim vannak nekem is UPS-el.

Amint azt láttam, hogy Vecsésen van a csomag, hívtam őket, hogy munkahelyi cím, időben érjen ide.
Erre este látom, hogy munkaidő után 20 perccel próbálkozott, persze hogy sikertelen kézbesítés.

Az röhej, hogy biztonsági okokra hivatkozva előadják, hogy ők se tudják a futár számát és csak üzenetet tudnak továbbítani nekik (amit ezek szerint nem is vesznek figyelembe).

Minden futárcég esetén próbálok együttműködő lenni, egyeztetni a futárral, de a UPS reménytelen eset. :W

(#5469) Duwad válasza radi8tor (#5459) üzenetére


Duwad
tag

GoldhandRent: Mondjuk, hogy megtörtént, azt azért nem mondanám, hogy sikerrel :D

Voltam bent a postán, a hölgy úgy nézett rám az amazon szó használata után, mintha teljesen más nyelven beszéltem volna, mindegy, szépen, tömören elmondtam miről is lenne szó, aztán megkaptam, hogy nyomkövetés nélkül nem fog tudni segíteni, de azért megnézi, mondom köszönöm. Pár perces várakozás visszajön, hogy ilyen névre, címre nem talált csomagot/levelet, bármi egyebet, majd elmondta ismét, hogy nyomkövetés a tuti, stb :) majd elköszönésként megemlítette, hogy ha van is csomag és hozzá tel.szám, akkor visszaküldés előtt fel szokták hívni az emberkét, hogy van egy elfelejtett/át nem vett küldeményed. Szépen megköszöntem segítőkészségét és továbbálltam.

A jelen állás szerint nem tudok jobb dolgot, mint várni, hogy az újraküldés megérkezzen, vagy valamikor a távoli jövőben esetlegesen a posta felhívjon, hogy nem vettem át és jó lenne, ha szeretném magaménak tudni az ősidőkben kifizetett csomagomat :DD

[ Szerkesztve ]

(#5470) GoldhandRent válasza Duwad (#5469) üzenetére


GoldhandRent
őstag

Ma ugyan ez volt barátnőm csomagjával is. Vagyis még ennyi se.. Náluk nincsen, ez a TN hibás/nem jó, majd megérkezik.
Ok, kösz. :W

-

(#5471) hannele


hannele
újonc

A december 12-én rendelt amazon csomagról még semmi hír, célországba elküldve státusszal áll több mint egy hete. Gondolom ez már nem érkezik meg a héten? Vagy mikor kezdjek el aggódni miatta?

(#5472) Predator2


Predator2
addikt

Helló

Vennék egy borotvát Német amazon-ról, de sajnos nem szállítanak Magyarországra. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy kénytelen vagyok elengedni?! :O :O

Thx

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#5473) qqzs válasza Predator2 (#5472) üzenetére


qqzs
őstag

Valassz masik borotvat

Eladó: GTS450

(#5474) radi8tor válasza hannele (#5471) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Melyik Amazonról rendelted?

⭐ Stella

(#5475) djnice válasza Predator2 (#5472) üzenetére


djnice
veterán

Mást nem tudsz, mint figyelni, ha 9-est akarsz, néha küldik ide, nem tudom mitől függ, nekem elküldték:

(#5476) #54625216 válasza Predator2 (#5472) üzenetére


#54625216
törölt tag

Ha amazon raktárból jön, azaz a seller maga az amazon, akkor biztosan küldenek Magyarországra, de gyakran a keresett terméknél nem az amazon lesz az alap eladó, hanem valamelyik partnerük. Ettől függetlenül a terméket lehet, hogy az amazon maga is forgalmazza (esetleg valamivel drágábban), tehát ha sellerként az amazont választod, akkor hozzájutsz a cucchoz.
Ahhoz, hogy az amazont válaszd vevőnek menj rá az x new from y EUR linkre és ha az eladók között látod az amazon logót, akkor a mellette lévő gombbal add hozzá a kosaradhoz.

(#5477) hannele válasza radi8tor (#5474) üzenetére


hannele
újonc

Német Amazonról. A posta szerint a feladó tud nyomozni utána, szerintük meg kellett volna már érkeznie. Az ügyfélszolgálatnak már jeleztem, de még nem válaszoltak.

[ Szerkesztve ]

(#5478) radi8tor válasza hannele (#5477) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Postán jártál már megkérdezni nincs-e valami ott a nevedre?

⭐ Stella

(#5479) hannele válasza radi8tor (#5478) üzenetére


hannele
újonc

Ott még nem, van rá esély, hogy értesítő nélkül úgy érkezett be az országba, hogy nincsen a nyomkövetőre rátéve?

(#5480) radi8tor válasza hannele (#5479) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Minden lehetséges. Karácsony előtt hatványozottan túl vannak terhelve a futárok/kézbesítők.

⭐ Stella

(#5481) qqzs válasza #54625216 (#5476) üzenetére


qqzs
őstag

nem iyg van, en csak amazontol vasarolok es egy csomoszor nem kuldenek teljesen ertelmetlenul , ket ugyanaz a termek kicsit elternek az egyik jon masik nem jon, irtam is nekik azt mondtak nem tudnak csinalni vele semmit a logisztika mas asztala

Eladó: GTS450

(#5482) kssvirag


kssvirag
tag

Sziasztok.

Kérdésem lenne.

Rendeltem kedden az amazon.de ről.
24ezer ft ert.

Elvileg már uton van. Osztrák post.

Holnap megérkezhet? Amikor leadtam a rendelést ott az volt irva 22.én megkapom. Ezért rendeltem meg, karácsonyra.

De én nem nagyon bizok abban, hogy azt a magyar posta kihozza nekem holnap.

De ha nem hozza ki kell vennem helyette valamit itthon.
De akkor azt le kell mondanom.
Ami megoldható ugy hogy miután megérkezik nem veszem át?
Igy gondolom visszaküldik a feladónak.?
Közben pedig jelezzem az elállást az amazon felé?

(#5483) radi8tor válasza kssvirag (#5482) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Osztrák posta Trans-o-Flexnek adja át. Esélytelen hogy kihozzák karácsonyig. Nekem 6 nap alatt hozták ki, addig raktárban várakozott.

[ Szerkesztve ]

⭐ Stella

(#5484) kssvirag válasza radi8tor (#5483) üzenetére


kssvirag
tag

Pedig csak azért mertem megrendelni, mert fel volt tüntetve, hogy 22.én megkapom.

Mindenképpen át kell vennem ha utánna meghozzák, és külön fel kell adnom ?
Vagy csak nem veszem át és akkor automatikusan visszaküldik?

(#5485) #54625216 válasza qqzs (#5481) üzenetére


#54625216
törölt tag

Én csak akkor nem tudtam MO-ra szállíttatni hivatalos amazon forrásból az amazon.de-n, ha a csomag ajándék szoftvert is tartalmazott, mert azt néha az EU-n belül sem szállítják az eltérő szerzői-jogi szabályozások miatt. Minden más esetben csak akkor tagadta meg a szállítást, ha nem maga az amazon volt az eladó.

(#5486) #54625216 válasza kssvirag (#5484) üzenetére


#54625216
törölt tag

Tapasztalataim alapján akkor kapod meg garantáltan, ha az express shippinget választod, mert akkor az ups hozza ki és nem utaztatják a csomagot a belső raktáraik között hetekig.
Ha nem jön meg a csomag időben és már lemondtál róla, akkor a legjobb az amazonnál még a csomag megérkezése előtt visszamondani a megrendelést. Ilyenkor át sem kell venned és ha visszaért a csomag, automatikusan visszautalják a pénzt.

(#5487) Predator2 válasza #54625216 (#5485) üzenetére


Predator2
addikt

Erről a készletről lenne szó: [link]

Drágábban van természetesen, de nem tudom ebből miért kell kizárni a magyarokat.
Ezt most az Amazon forgalmazza?

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#5488) #54625216 válasza Predator2 (#5487) üzenetére


#54625216
törölt tag

Megnéztem és tényleg akkor sem hajlandó MO-ra postázni, ha az amazon sellert választom. Szerintem az amazonnak nincs belőle közvetlenül raktáron, hanem a braun-tól direktben akarja postáztatni a cuccot, az meg nem akarja MO-ra küldeni.
A bontott csomagot (használt) pl. az amazon warehouse-ból már simán engedi MO-ra szállítani, tehát nem a termék van tiltólistán. (Azt én sem értem, hogy miért nem írják ki egyértelműen, hogy az amazon mikor csak viszonteladó és miért a megrendelési közben derül ki, hogy mit hova hajlandóak szállítani.)

(#5489) hannele válasza radi8tor (#5480) üzenetére


hannele
újonc

Nem tudnak a helyi postán sem róla. Azt mondják sok a csomag Pesten is. A pesti ügyfélszolgálat szerint már meg kellett volna érkeznie. Az Amazon meg nem válaszolt még.

[ Szerkesztve ]

(#5490) Janoo_07


Janoo_07
aktív tag

Sziasztok!

Szeretnék rendelni egy Logitech G403-as egeret.

Viszont még nem rendeltem Amazonról, de ez jó árban van főleg a free shippingel.
Miből tudom megállapítani hogy ez az eladó jó (logitech - gyártónak lenne az eredeti accountja?), a termék valóban meg fog érkezni?

Előre is köszi a segítséget! :R

János

(#5491) #86564352 válasza Janoo_07 (#5490) üzenetére


#86564352
törölt tag

Rendeld nyugodtan. Amazon és Logitech azért ez nem egy sufni webshop és no name gyártó kombináció.
Én két egeret is vettem már Amazonról Logitech-től. Mindig minden rendben volt.
Tipp mivel még nem rendeltél Amazonról: a bankkártyáddal euróban fizess, az Amazon Currency Converter ne legyen bekapcsolva. Így a bankod fogja számolni az árfolyamot ami általában jobb mintha az Amazon számolná.

Nincs utánvét.

[ Szerkesztve ]

(#5492) Janoo_07 válasza #86564352 (#5491) üzenetére


Janoo_07
aktív tag

Köszi a megnyugtatást :R

Az árfolyamot maga számolja az amazon vagy lehet kérni hogy a bank számolja ki utaláskor?
Illetve ilyenkor utánvéttel is lehet rendelni? Vagy csak bankkártyás fizetés van szigorúan?

(#5493) Janoo_07 válasza Janoo_07 (#5492) üzenetére


Janoo_07
aktív tag

Bocsi a dupláért, szerkesztési idő letelt :/

Miért lesz az ár 39.99 EUR helyett a fizetésnél 42.68 EUR free deliverynél?
Kicsit érdekes.

(#5494) -Solt- válasza Janoo_07 (#5493) üzenetére


-Solt-
veterán

ÁFA különbözet.

www.smart-bus.hu

(#5495) Janoo_07 válasza -Solt- (#5494) üzenetére


Janoo_07
aktív tag

Köszi!

Elég drága EUR váltást ajánl fel a rendszer, lehet valahogy Banki váltást kérni?
Esetleg payment currencynél válasszam az EUR-t és a Bankom fogja váltani?

1 EUR = 333.0319907156 HUF

(#5496) -Solt- válasza Janoo_07 (#5495) üzenetére


-Solt-
veterán

Igen, ha euróban fizetsz akkor a bankod váltja.

www.smart-bus.hu

(#5497) Janoo_07 válasza -Solt- (#5496) üzenetére


Janoo_07
aktív tag

Köszönöm a segítséget! :R
Meg is rendeltem. Ha megérkezik szépen, lehet nem szórakozok többet az itthoni "akciók" vadászásával :K

(#5498) -Solt- válasza Janoo_07 (#5497) üzenetére


-Solt-
veterán

Nincs mit!

Azért ne hidd, hogy itt mindig minden olcsóbb... sajnos nem így van! :)

www.smart-bus.hu

(#5499) Predator2


Predator2
addikt

Helló

Használt termék esetében milyen tanácsokat tudnátok adni? Első ilyen terméket készülök megvenni, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.

Illetve ha veszek egy ilyen terméket arra van garancia, vagy vásárlói védelem stb...?

THX

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#5500) dredjudge84


dredjudge84
őstag

Sziasztok!

Amazon.com-ról szeretnék vásárolni egy psn feltöltőkártyát, usa psn fiókhoz. Mivel magyarországi a lakcímem, ezért nem engedi megvenni, mert hogy ide nem postáznak, viszont mivel egy kód amit vennék, ezért nem értem az egészet. Hogy lehet ezt megoldani, hogy meg tudjam venni a feltöltőkártyát?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Amazon
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.