Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
Helló! 5 éve vettem egy programot, akkor telepítettem. Új hardver miatt szeretném újra feltelepíteni, de nem találom. Az amazonon megvan, hogy megvettem és a program az enyém, de nem találok letöltés linket. Lehet, hogy újra meg kell vennem?
-
applause
aktív tag
Köszi.
-
applause
aktív tag
vásároltam otp internetes kártyával, de nem vonta le az összeget. Amúgy mutatja a vásárlásomat. Később szokta levonni?
-
applause
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Mai dátummal van megrendelése a primenek, töröltem a tagságot. (ma nem is voltan az amazonon.) Már azt írja, hogy nem vagyok tag. Remélem nem kérik továbbra is.
Éppen most ezt írták.
Kedves ,Ahogy kérted, lemondtuk Amazon Prime tagságodat.
Mivel nem használta az Amazon Prime előnyeit, 12,99 USD-t térítünk vissza, amely tartalmazza a teljes tagsági díjat és az alkalmazandó díjakat és adókat. A visszatérítést a következő 3-5 munkanapon belül kell feldolgozni, és hitelkártyája a kártyájának következő számlázási nyilatkozatánál fog megjelenni. Ha a legutóbbi tagdíjat még mindig feldolgozza, akkor a visszatérítést a terhelés befejezése után adjuk ki.
Ha újra szeretne csatlakozni az Amazon Prime-hez, indítsa el a fizetős tagságot az Amazon Prime webhelyén.
Köszönöm,
Amazon.com Ügyfélszolgálat
-
applause
aktív tag
Jó egy éve az amazonon vásároltam amit internetes kártyáról fizettem 11,79$-ért. Ma meglepetésemre az amazon le akart emelni 12,99$.t. De mivel a kártyára mindig csak annyi pénzt rakok amennyiért vásárolok, így sikertelen lett. Megnéztem az amazonos accountomat, ott nincs semmi nyoma sem vásárlásnak sem tartozásnak. Mi a teendő ilyen esetben?
-
applause
aktív tag
Az amazon.de akaptam egy apk-t vásárolni, de nem tudok, mert ezt írja
ou are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions. Ön nem jogosult megvásárolni ezt az alkalmazást a földrajzi korlátozásokat. Mit nem adtam meg jól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fotós kérdések órája
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ou are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions. Ön nem jogosult megvásárolni ezt az alkalmazást a földrajzi korlátozásokat. Mit nem adtam meg jól?