Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
s7evcsenko #9048 üzenetére
Szia!
Az akkor jó, illetve az Uniós jogszabály szerint kettő kell, hogy legyen, csak itt meg az összefoglalóban egy év van. Ez megtévesztő.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Hegyirabló #9045 üzenetére
Szia
Én úgy tudom, hogy alapból 2 év jótállás van az elektronikai cuccokra.
Legalább is én eddig bármire kérdeztem rá a supportnál, mindenre 24 hónapot írtak.
(házimozi erősítő, Oculus Rift S, alaplap - ezekre kérdeztem rá külön) -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Még sosem rendeltem Amazonról. Lehet, hogy most rendelnék .de-ről, de az egy év jótállást keveslem. Olvasom összefoglalóban, hogy lehet vásárolni további jótállási időt, de nem találom, hogy hogyan. Szóval hogyan?
Köszi!
-
Imero
újonc
Sziasztok, az Amazonon lehet fizetni Wise (TransferWise) kártyával? Azt tapasztaltam, hogy egyes oldalak nem kedvelik és akár külön megerősítést kérnek ha a Wise kártyámat használom (Például az Alibaba, kértek egy fotót a kártyáról és egy személyit).
Amazonnál már van erről tapasztalat?
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok!
Most rendeltem másodjára a német amazonról ugyan azt a terméket mint amit kb 1 hónapja rendeltem, annyi különbséggel, hogy a második rendelésemkor nem a gyors szállítást választottam.
Mindkettőnél az van, hogy "Delivery By Österreichische Post" és az utóbbinál még is ez áll: -Package has shipped: Piacenza, IT
Akkor ez most olaszból fog jönni, nem pedig németből -
minas
aktív tag
Egy rövidke kérdés: ha amazon.de oldalról rendelek, akkor az biztosan Németországból érkezik? Vagy EU-ból? Mert akkor nyilván nincsenek vámköltségek.
-
Golden9
veterán
Sziasztok!
A felhasználónevet meg lehet valahol változtatni?
Nem a "Your Amazon profile" oldalon
akarok nyilvános profilt csinálni, hanem a fiók nevét szeretném kicserélni. -
realist
őstag
Amazon.de - ről rendelnék oneplus telefont, amazon lenne az eladó. Szükség esetén tudom Magyarországon érvényesíteni a garanciát vagy ki kellene postázom?
-
2thletme2day
őstag
Amazon Prime Gaming regisztrációnál találkozott már valaki hasonló jelenséggel?
"Add your mobile number to enable Prime Gaming.
To protect your Amazon account, enter your mobile phone number before proceeding: Add your mobile number"A telefonszám meg van adva. Az istennek nem tudom mi lehet a kínja.
-
warcat
veterán
Ne kössünk bele a másikba mint a beton, főleg feleslegesen ne.
Egyrészt direkt írtam, hogy amazon.Ebbe legbővebb értelemben is csak az amazon által kezelt, nekik átadott termékek érthetőek bele, (értsd: sold by xy , fulfilled by amazon) nem pedig random jóska marketplace third party seller és a boltja, ami majd küldi neked külön, nem amazon warehouseból a terméket.
Másrészt a linkelt példádat a kosárba rakva, magyar címet választva a szállítási költség 8.99€.
-
warcat
veterán
válasz
#20238798 #9026 üzenetére
Ahogy jelezték, az áfakülönbözetet adják hozzá, németeknél 19%->27% Mo ezért ez jelentős lehet nagyobb összegnél.
A kiszállítás helye alapján számolják, továbbá 29€ felett az amazon megdob egy ingyenes szállítással Németországon belülre.
Így elég gyorsan megérheti, hogy csomagtovábbítóhoz kéred ingyenesen, ami továbbküldi neked GLS futárral, házhoz 15 euró környékén (az áfakülönbözet megspórolása + az amazon eleve 10€ körül felszámol Mo.-ra szállításként a legkisebb levélküldeményeket kivéve talán).
-
a2d2
addikt
válasz
UberMutant #9016 üzenetére
Ok, akkor rendelgessetek csak ilyen oldalakról, ti pénzetek. Már bánom hogy beírtam ide.
-
warcat
veterán
válasz
UberMutant #9016 üzenetére
Hülyeségeket ne irkáljunk, ez max kis értékű csomagokra igaz.Műszaki cikkeknél ott van a warehouse deals erre.
-
a2d2
addikt
válasz
UberMutant #9014 üzenetére
Már hogy a túróba ne változtatna. A 20-30%-os árengedmény bontott terméknél teljesen bevett szokás.
A linkelt oldal viszont 150$-os csomagokat hirdet 28$-ért. Ráadásul nem is bontott hanem csak át nem vett.
Aki ide mindenféle átgondolás nélkül utal az teljesen megérdemli a lehúzást, úgy hívják hogy tanulópénz. -
a2d2
addikt
válasz
UberMutant #9011 üzenetére
Nem 80%-on hanem 80% kedvezménnyel!
Nagyon nem mindegy. -
tatabike
őstag
? Mit gondoljak végig? Nem értem. Valami rosszat tettem? Ha nem esik nagyon nehezedre, esetleg válaszolhatnál kevésbé lekezelően. Nem vagyok guru, nem vagyok képben, viszont benne vagyok a korban rendesen, feltettem egy szimpla kérdést amiről fogalmam sincs. Azért kérdezek.
A többieknek köszönöm a választ (radi8tor, Taci) -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Kinéztem egy supot az amazon.de-n. A szállítási idő :"€10.00 Standard Delivery : get it by Saturday, July 24 - Saturday, July 31" ez az egy szállítási mód van csak.Na most én augusztus 7.-én nyaralni mennék, és ugye emiatt rendelem meg a fiamnak az eszközt.
Kérdésem, ha nem jön meg a sup 31.-éig, akkor reklamálhatok? Mert ugye nekem az lenne a lényeg, hogy nyaralásra tudjam vinni magammal.
Milyen lehetőségem van? Lemondhatom, hogy fordítsák vissza, veszek mást itthon, amit tutira tudok vinni magammal.
Korábban volt hogy az angol Amazonról késve jött meg a csomag, akkor visszaadták a szállítási költséget.
De most igazán nem lenne ez jó opció.
Ha nem érkezik meg, csomag vissza, a pénzt meg visszakapnám.... Tervezem én ezt.Van ilyen lehetőség?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
tatabike #9002 üzenetére
Egyre gyakoribbak az ilyen boxok. Más kérdés, hogy a lehúzós oldal is jelen van a piacon.
Amazonnál raklap számra állnak a visszaküldött használt cuccok. Ezeket bagóért értékesítik egy szűk belső körnek. Akik aztán továbbértékesítik ilyen mistery boxokban.Nem néztem utána de ez az oldal szerintem csak USA-ba szállít - nem hinném hogy bajlódnának a vámáru nyilatkozatokkal.
Szóval csak úgy vedd meg, hogy nem hiányzik neked az a pénz. De akkor már adhatnád valami jótékony célra is.
-
tatabike
őstag
Sziasztok,
nem nyálaztam végig a fórumot, de erről tud valaki valamit? Elvileg az Amazonon maradt, kifizetett, de nem keresett csomagok 80%-os kedvezménnyel kiárusított "meglepi" csomagjai.
-
beci
őstag
válasz
UberMutant #9000 üzenetére
Köszönöm.Áfa és vám nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest