-
LOGOUT.hu
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
19 % vs 27% az nem kevés ám egy eleve akciós terméken (azért vennéd onnan és nem az árukeresőről vagy nem kapható), csak nem egy doboz gyufát kell venni
29 euró rendelési érték felett (amazontól vásárolva, nem árustól) Németországon belül (és a közvetlenül szomszédos országok többségébe) ingyenesen kiküldik a csomagot.Az áfakülönbségen felül (amit a rendelés során, a fizetés előtt hozzáadnak a listaárhoz) a Mo.-ra küldött csomag szállítási díja valahol 9€ körül kezdődik.
Ehelyett ingyen kimegy mailboxde-hez, ahol a csomag súlya alapján van fix kezelési költség, a GLS a díját meg csomagmérethez igazítja.
Nem fogom most neked fillérre kiszámítani, de súlytól függően egy közepes csomag teljes díja GLS-el házhoz 14-16€ körül lesz mailboxde-n keresztül a minimum 9-10 helyett amit amazon amúgy is elkérne.
70 euró környékén már egy árban van, majd rohamosan tért nyer a mailboxde.Tipikusan a kompakt, nagy értékű árukon (pl műszaki cikkek nem meglepő módon) sokat lehet így spórolni amikor akciós valami.
Mindezt pedig meg lehet még dobni haladó szinten azzal, hogy a többi amazon aloldal árait is megnézed, könnyen előfordulhat, hogy mélyebb akciót kap pl a spanyol vagy olasz aloldalon a termék, és onnan rendelve szintén német áfát fizetsz a spanyol 21 illetve olasz 22 helyettEA: It's in the crate!
-
GabeE3e
tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
Természetesen amazon volt. Az írta ehhez a termékhez nem elérhető a támogatás
.. Visszaküldés nekem nem opció, nekem egy működő egér kellett volna. Magyar supportjuk meg nincsen, de arra van eszük hogy az áfakülönbözetet felszámolják.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
GAbre
veterán
Jah értem,hát pedig azért is fizettem ott.
Nah mind1,remélem revolut ha más nem,nem lesz fax,és végre segíteni fog ügyfélszolgálat,ha gond lenne.
Oc oldalról lett előrendelve 3080as vga.
Igazából nem hiszem oldallal lesz vmi gond.Ők visszaadják(kell).
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Unknown 9 awakening
-
cenzor
tag
Közben megjelent egy másik eladó, ugyanezzel a termékkel, de már csak 436 euró, az előző 735 eurós ár helyett.
[link]4 értékelés, 2018-ból és 2019-ből. Ha figyelembe veszem a hazai 400.000 Ft-os árat, akkor ezek elég gyanús boltok. Mind csaló lenne?
Az utóbbinál még Amazon Buyer Protection is van, ez elméletileg megvédene a kamu eladóktól, ugye?
4 eladónak írtam az elmúlt napban ilyen termékkel kapcsolatban. Egyik sem írt vissza. Nem túl bíztató. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nálam nem volt ilyen, ez több éve volt amikor még nem kérdezték ezt külön.
zsolt19900: ha a vásárlásnál van egy import fees deposit tétel akkor nem kell utólag vámot, áfát fizetned érte. Ha nem volt és valóban EU-n kívülről rendelsz, akkor átmegy a vámon...
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
zsolt19900
őstag
persze, amit tudtam (cancelled és írtam egy indokot az eladónak, hogy miért szeretném törölni) azt megtettem, csak az ebayhoz képest másra emlékeztem lemondhatósági procedúrát illetően
Most már átkerült a cancelled orderek közé, de a kártyáról azért levette a pénzt az amazon.... akkor gondolom ez pár nap vagy pár hét múlva vissza is fog kerülni a számlámra?Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
-
PishT
tag
Köszönöm,
már el is indították a refund-ot, "kivételesen, mert ez amúgy nem is az ő hibájuk volt"
Ez ugye minden kártya/számlatípusra megjön? Hitelkártyára még nem volt ilyen sztornóm. Amazont már kértem,hogy a másik kártyámra sztornózzon,de ezt valamiért nagyon nem lehet.[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
igen pontosan nemet aldiban volt vásárolva a kupon
és gőzöm sincs mire érdemes elkölteni mivel soha nem rendeltem onnanolyasmi mint az aliexpress hogy paypalt nem lehet használni csak kártyával?
mert tuti ha rendelek lehet drágább lesz mint 50 euro hogy a teljes kupont felhasználjamtv boxra gondoltam mert mostanában amugy is nézelődtem e téren de lehet onnan sokkal drágább mint kinabol
pl a 2 közt mi a különbség?
61.99€
[link]és ez az eubol jön legalább?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
M0RGI
őstag
Milyen papír? Kitöltöttem ezt az űrlapot, az nem elég?
De amúgy utána már rendben lett a billing is, bár mégis valami baja van a kártyával, mert ezt írták:We canceled your current order (s) at Amazon.de because we were unable to charge your credit card.
We were unable to find out why your credit card was declined. A charge can be rejected for a variety of reasons. Some of them are not related to the validity of the credit card. For this reason, we often try to process the load at a later time.
You may need to contact your card issuer. Some exhibitors may restrict electronic and internet purchases.Mindezt persze azután, hogy engedte a rendelést, meg zárolva is lett az összeg a számlámon. Erre utána meg törölték a rendelést a fenti szöveggel.
De nem értem ha nem volt oké a kártya, egyebek, akkor miért terhelhették meg egyáltalán?
Most persze be van ragadva a zárolás, rendelés meg törölve.
Egyszerűen nem értem. -
M0RGI
őstag
Ezeket kérte az email: The following information must be clearly displayed on the statement:
-- Your name and billing address.
-- The last 4 digits of the card number.
Egyből rámentem a megadott linkre, a name és billing addresst ki is töltöttem (kártyaszám beírási lehetőséget egyáltalán nem láttam). Elküldtem. Utána jött a második üzenetük.
De nem értem, hogy ha nem vettem észre hova kell írni a kártyaszámot, akkor miért nem szól, miért engedi elküldeni? Ugyanígy nem értem, hogy ha hiányosak voltak már az elején a kártyaadatok, akkor miért engedte a kártyát rögzítein egyáltalán?[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Közben jelentve lett Amazonnak. Amazon-t megkerülve próbál utaltatni spanyol bankszámlára. Írták hogy csaló de azért nem történik semmi, aktívak a hirdetései.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
attiati
veterán
Van amazonnak erre garanciája?
Ha például mást küld.
Felteglat vagy egy olcsóbb terméket.
Bizonyítani hogyan lehet ezt?De például akkor is, ha nincs semmi simli, de mast küld az eladó...
Eladónak kevés, 36 pozitív értékelése van.
Emailben kéri elküldeni a nevet, telefonszámot, lakcímet, hogy el tudja helyezni a rendelést az amazonon keresztül.Erre mi szükség?
Csak szeretném megérteni
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a választ!
Itt azt írják, hogy nemzetközi csomagküldés esetén £8.09 összeghatártól térítenek vissza. Ha, jól értem...
Csak az nem világos, hogy a vonalkód, ami a csomagon van, mi a szöszre jó, ha senki (posta, DPD) nem fogadja el. Ez így picit orosz rulett. Ezért lenne jó valamilyen megerősítés.
Az egészet már csak azért sem értem, mert olvastam itt olyan esetekről is, hogy tényleg működött a "free return". Vagyis nem visszatérítettek, hanem már ki sem kellett fizetni a feladás költségét.ui: Ebbe az "inverz MPL"-be már én is belefutottam itt a topic-ot olvasva. Ezt nem kellene a postás kisasszonynak tudnia? Vagy a programnak, amit használ felismernie? Esetleg nekem kellene modani? Most nézem David33 hsz.-ét ...
Nekem is ilyen vonalkódom van (a D-vel kezdődő, első). De, nincs második és harmadik ...ui2: írtam privátba is, de akkor azt vedd figyelmen kívül
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
nyelv állítás nem segít
amúgy most nagy nehezen, de sikerült megtalálni (nem neked köszönhetően)
#régió állítás
adott régiójú amazon-ba belépés (Hungary esetén ".com", Germany esetén ".de", stb.)
account > Manage Your Content and Devices > Preferences > Country/Region Settings[ Szerkesztve ]
-
zenefan
aktív tag
Egy 2000-es house szám, amit németek adtak ki és nagyon vigyáznak rá, nehogy túl sok magyar kezébe kerüljön (az Amazon által).
Közben találtam más megoldást.(Fognak ők még sírni a kemény magyar forintjaim után.)
2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
UberMutant
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azt sajnos nem találom, de egy ilyen érdekes cikket találtam a visszaküldött termékekkel kapcsolatban.
zenefan: szerintem add hozzá vásárlás előtt a magyarországi címedet, és állítsd be elsődlegesnek. Aztán vásárlásnál add meg a magyar kártyád adatait.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Beni2360
félisten
Nem szeretném tovább ragozni mivel írtam, hogy utána néztem és igen a normál szállítást kértem mivel nem volt fontos a gyors ideérés. De nem gondoltam, hogy egy majd 100 fontos cuchoz nem adnak Tn -t. Nagyon ritkán vásárolok mint írtam 3 éve vettem utoljára az Amazonon. Nem ismerem a szokásait. Máshol kiírják, hogy Tn nélkül vagy Tn-nel.
De a lényegen nem változtat itt van a szobámban és ki is próbáltam már a HDD-t.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Mint fentebb olvashatod 7773 hsznél. Egyszerűen a kezembe adták. Minden aláírás nélkül Rá is kérdeztem de azt mondták nincs nyilvántartva.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Na kérem szépen ma De fél 11h-kor csengetett a levélkihordó és a kezembe nyomta a többi csomaggal együtt. Kérdezte is, hogy mi ez a doboz. Pedig az eredeti dobozában volt fóliázva vagyis minden látszott hogy mi van benne. Persze semmi aláírás és elsőbbség nem volt rajta. Veszélyes egy szállítási mód egy 40 E Ft-s árunál.
Ilyen HDD van benne. Seagate ST6000DM003 Barracuda 6TBBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Hát még1x átnéztem és semmi adat nincs Tracking sz-nak. csak a saját nyomkövetésük.
3 éve pont ilyentájt vásároltam szintén a .de oldalról és a csak a kezembe nyomták a 109 € csomagot és annyi. A csomagos postás hozta.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
El Gringo
senior tag
-
jilian
addikt
Megint itt van.
Amióta figyelem ez a 3. eladó akinél "megjelenik".
Ha írok az "eladónak", egyből leveszik, persze, ennyiért a hülyének is megérné.Miért kerül mindig vissza?
Az ár mindig ugyan az, csak az eladó más.Vagy ha megrendelem ennyiért oda kell hogy adja?
Ez hogyan működik amazonnál?[ Szerkesztve ]
-
David33
csendes tag
Ami szerepel a feladólevélen és hasznos infó lehet:
- Címzett neve: Amazon Retourencenter
- Küldemény típus: Inverz MPL Europe StandardA címzett tehát ugyan az lett, mint ami szerepelt az alábbi képen:
radi8tor (#7613)
Az mondjuk nem lenne hátrány, de van nyomkövetés és működik is, így nem hinném hogy bármi probléma lenne belőle.[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Memgondom Neked oszinten, hetfon a Lidlben kaphato, 10e Ft-os, 3 ev garis, kor alakubol vettem is egyet. Meglepoen meretes (kisebbre tippeltem kepekrol), de en ettol meg nagyobbat szeretnek... akkorat, amibe valoban egyszerre nagyobb mennyiseg pakolhato... aztan lehet baromsag es egyszeruen csak ezt kellene folyamat jaratni es meg van oldva...
Ha nem szamitana a penz, akkor egy ilyen, amerikai gepet szeretnek, de ez a 350e Ft-nyi osszeg mar kicsit irrealis most nekem.
Sot, tovabb megyek; egy liofilizalo gep lenne a tuti, de azok millios nagysagrenduek, meg az otthoni felhasznalasra szant "kisgepek" is
Koszi a tippet, szetnezek Ali-n is, de felo, hogy ekkora meretu csomagot csak valamilyen futarceggel szallitatnak, ami legalabb annyi, mint a gep, ha nem tobb ->
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Dicker
őstag
Pozitívak az értékeléseik, és elég sok is, így valószínű, hogy jönni fog. Csak azért jobb, ha tudom, hogy meddig lehet várni, hogyan lehet reklamálni, meg nem e gond, hogy már értékeléshez küldtek e-mailt, pedig nincs itt.
"Expected by Monday, 18 February
Your package was probably delivered, as we expected it to arrive by now."Január 22-dikén lett rendelve. UK-ból nem hosszú ez a szállítási idő?
-
Kekmen
senior tag
-
pulutodurumo
őstag
Tuti. Szerintem sincs. A chargeback régóta létezik, a világon mindenhol, és hidd el nem az OTP találta fel.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Kekmen
senior tag
Ha olcsóbb lett volna és gyorsabb nyilván azt választom. 5.72 volt a standard, 8 valamennyi a expedited. Mivel nem volt sürgős, ezért választottam a hagyományost. Mindenesetre írtam nekik, hogy egy körülbelüli időpontot mondjanak már.
"Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest