Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
titi1990
tag
válasz
üzenetére
Már küldtek múlt héten egy újat a leggyorsabb kézbesítési móddal, sűrű elnézések közepette, csak nem hagy nyugodni a dolog, valahogyan megpróbálom a supporttól megtudni, nem tudják-e az eredetileg küldött item szériaszámát valamilyen raktári nyílvántartásból előkeresni, mert ha úgy bebizonyosodik, hogy az aprón lévő termék az az, ami eredetileg Nekem jött volna, megtenném a megfelelő jogi lépéseket az eladó felé.
-
titi1990
tag
Szerintetek az mennyire gyanús, hogy hónap elején rendeltem egy egeret (német amazon) ami azóta sem érkezett meg (standard shipping). Viszont az amazon support által megadott legkésőbbi becsült kiszállítási napon furcsa módon felkerült pont egy ilyen termék, német csomagolással egy kedves eladó által mind jófogásra, mind HA-ra. Sajnos az amazon által kiállított számlán nem látszik a termék szériaszáma így nem tudom ellenőrizni, hogy az a termék véletlenül nem-e az “elveszett” csomagom...🙄
-
titi1990
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
4€ az az ingyen, csak mivel nagy értékű terméket vettem, így ingyen volt. Igazából bánom, hogy jóhiszemű voltam és bíztam abban, hogy egy Amazon méretű vállalatnak nem kerül 1 hónapba kiszállítani egy terméket egy közeli országba...
Tanulva a hibámból a jövőben inkább kifizetem az express delivery felárát... -
titi1990
tag
válasz
Chumlee
üzenetére
Nekem azt irta a supportok kollega, hogy amit a honlapon irt estimated delivery az nem valid, hanem az azt koveto het vegere irja nekik a rendszer. Ami vicces, mert az majdnem 1 teljes honap, Nemetorszagbol (!), ami nem a vilag vege hazankbol nezve, lehet biciklis futar hozza..

-
titi1990
tag
válasz
Chumlee
üzenetére
Én 3-án rendeltem német amazonról, és még nem kaptam meg, holott a honlap szerint 13-a volt a becsült kézbesítési időpont...
Ebben az évben ez a második rendelésem amazonról (mind a 2 dolgot amazon árulta, nem 3rd party seller), mind a kettő késett a kiírt időponthoz képest 1, másfél hetet. (Ugyanezen napon rendeltem kínából apróbb termékeket, már megkaptam, hamarabb ideért mint németo.-ból a csomag, ami elég fura..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tanulva a hibámból a jövőben inkább kifizetem az express delivery felárát...