Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

Sziasztok,

az amazon.de-nek küldenék vissza egy Sennheiser HD 598 Cs fejhallgatót. A csere példányt már feladták, csak kérték, hogy az eredetit küldjem vissza.
    Le is töltöttem az invoice-t, az addig tiszta sor a korábbi hozzászólásokból, hogy az egyik példányt ragasszam a dobozra, a másikat pedig rakjam bele a dobozba (mert a magyar posta mint carrier nem igazán tudja értelmezni), viszont van egy return mailing label is, akkor azt is ragasszam fel a dobozra (ráadásul itt van absender rész is, amit gondolom nekem kellene ismét csak kitölteni a saját adataimmal, így nem fogja elkeverni a magyar posta? - vagy ők úgyis csak azt nézik, amit az ajánlott levél mellé kitöltök?), illetve return authorization label, ami szintén megy a csomagba.

Ami még felmerült bennem, hogy mibe csomagoljam? A régi amazonos doboz már nyilván nincs meg, a fejhallgatónak a saját doboza egy kemény karton doboz, szóval jó lenne, viszont nyilván magában így nem adnám fel, mert növeli az eltűnés veszélyét - az ötletem, hogy egy másik dobozba beleteszem, esetleg valamilyen natúr csomagolópapírba becsomagolom, és úgy adom fel, ti melyiket választanátok?

• adalbert1

veterán

válasz koncsik #6229 üzenetére

Akkor szerencsésnek érzem magam, mert nekem eddig egyetlen amazon.de-s rendelésem sem tűnt el (le is kopogom gyorsan :) ), igaz, a legdrágább, amit rendeltem tőlük, az egy 160 euros xbox one s volt a legutóbbi black friday alkalmával - illetve mindig a munkahelyem címére rendelek, nem tudom, hogy ez számít-e valamit lopás szempontjából. Drágább dolgoknál én úgy vettem észre, hogy amúgy is csak az akciós cuccok érik meg, a normál áraik általában hasonlóak, mint az itthoniak.
    Ezzel a 4 eurós szállítási költséggel pont az olcsóbb rendeléseimnek tesznek keresztbe, egy 40 euro körüli rendelésnek ugye 10%-a a 4 eurós szállítási költség, egy 200 euros rendelésnél annyira már nem számít - eddig pl. volt, hogy az éves mach3 penge és oral-b pótfej készletet is tőlük rendeltem (habár lehet, hogy így is jobban megéri, mint az itthoni boltokban), vagy mondjuk a gyereknek angol nyelvű mesekönyveket - habár a mesekönyvnek is utána kell majd néznem, mert lehet, hogy több darab esetén így is jobban megéri majd, mint mondjuk a bookdepository-tól rendelni.

• adalbert1

veterán

Sziasztok, amazon-nal valakinek volt már garanciális ügyintézése? Ha esetleg veszek egy WD külső HDD-t, akkor azt csak rajtuk keresztül lehet gariztatni, vagy esetleg itthon is? Viszonylag jó áron láttam most 4 TB-ost, csak kicsit tartok tőle, ha esetleg bad sectoros lesz vagy hasonló, akkor mi legyen vele. :)

Új hozzászólás Aktív témák