Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz KaiotEch #37105 üzenetére
üdvözlünk az alin ha új vagy, szokjál hozzá, a termékek 99%-a ilyen. a legenyhébb eset, amikor a legrondább szín a legolcsóbb valamiből, az, amit senki se vesz, de elég ahhoz, hogy előbbre sorolja a kereső. aztán jön az, hogy orosz raktárból feleannyiba kerül, csak nem szállít ide (talán sehova). elég gyakran a legolcsóbb variáció hogy hogy nem, PONT elfogyott. épp az előbb. de téged még idehozott a kereső ár alapján de a leggyakoribb ez, hogy tesznek hozzá valami random fogpiszkálót 1 centért. de sokszor még az is el van fogyva
-
Topikgazda
válasz KaiotEch #43952 üzenetére
Csak pontosításként a Ships From: az nem China volt? Vámot (duty) vagy Áfát (Tax) fizettél és az eladási ár az 22 €-nál vagy ~ 24,5 $-nál több volt? Mert akkor hiába kapsz ígéretet Magyarországra csak vámeljárás után kerülhet be. Persze a duty az 0% általában, így azt tényleg nem fizettél.
De a magyar vám és áfaszabályozás kívül esik a dispute témán, mert az nem az eladón vagy annak félretájékoztatásán múlik.
Ha viszont EU-s ország volt a hirdetésben megadva és te azt választottad, ennek ellenére Kínából küldték akkor jogos az hogy neked + kiadás keletkezett a félretájékoztatás miatt, de ez a hirdetés alapján lesz jogos, nem az alapján hogy mit írt neked.Reject gomb sincs és ha Refunds & Disputes menüpontban keresed meg ezt a dispute-t és ennél a Arbitration ID: View details-ra kattintva sincs baloldalt semmi reakcióra lehetőséged a felsoroltak közül?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz KaiotEch #58299 üzenetére
Nem tudunk más lehetőségről. A PP-nél már nincs kihagyási lehetőség vagy fizetsz, mert a megszakítás esetén nem kerül át a nem kifizetett tételekhez, hanem nem történik semmi.
Legtöbb bank vagy a mobil app-ban vagy a Netbankban enged kártya limit módosítást, sajnálatos hogy a te bankod ilyet nem tesz lehetővé. -
Topikgazda
válasz KaiotEch #62036 üzenetére
A robot tud emberhez kapcsolni amikor munkaidejük van.
Egyáltalán nem biztos hogy el lett küldve a tied és az sem hogy azt más kapta meg. Ha az egyiket alátámasztottad akkor a többit miért nem,? Azt értem hogy azt választottad hogy nem kaptad meg és ott igen szegényes a bizonyíték megadása, de mi van ha megkaptad, de nem az volt a csomagban amit kifizettél, azt egyértelműen lehet igazolni a kibontási videóval, képekkel.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz KaiotEch #64088 üzenetére
Nem értem a kérdést. A PayPal fizetés akkor áll rendelkezésre ha az eladó aktivál egy PayPal fiók regisztrációt és azoknak a vevőinek akiknek ezen országokban van a szállítási címük:
French, Germany, Italy, Israel, Netherland, Norway, Portugal, Poland, Spain, Sweden, Saudi Arabia, United States, United Kingdom, United Arab Emirates
Itt Magyarország már nincs felsorolva ezért, fogalmaztam úgy hogy az AliExpress a magyar vásárlóknak nem biztosítja.
Persze lehet azon agyalni hogy magyar fiók és német cím és akkor lesz PayPal, de az általánosabb irányba gondolkodtam, ami az lenne hogy aki Magyarországról regisztrál az ide is kéri a terméket, ezek lényegesen többen vannak, mint azok akik egy másik országba akarják szállíttatni.
Akkor legyen úgy fogalmazva, hogy az AliExpress Magyarországra irányuló szállításhoz nem biztosít PayPal fizetést és akkor szuper pontos a megfogalmazás. Bár lényeg ugyanaz. -
t72killer
titán
válasz KaiotEch #64088 üzenetére
szállítási cím. Tehetsz próbakört brit vpn-el, de esélyes, hogy inkább összekuszálja a fizetési folyamatot/rendelést (+ha nincs bug a rendszerben, akkor valszleg veszi is el a paypal opciót amint beírod a nem brit, francia, német stb címet.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Topikgazda
válasz KaiotEch #64141 üzenetére
Nem biztos hogy az AliExpress-nél van hiba.
Mobil app-ban vagy böngészőben fizetsz?
Ezt a kártyát ha még nem vetted fel a mobil app-ban a fiókhoz akkor azt csináld meg, de legyen fizetési lehetőség 1 $-ra mert a hitelesítéshez ennyi levonása szükséges, azután menni kellene a fizetésnek. -
cof
veterán
-
Topikgazda
válasz KaiotEch #64155 üzenetére
Én a fizetések védelméről írtam, arról hogy visszaéltek volna az AliExpress fizetéskor megadott kártya adatokkal én bizony olyat nem halottam, olvastam, szóval ezen nincs mit vitatkozni, köze nincs az eladókhoz.
De ha nmár felmerült a téma.
Azért hidd el hogy a PayPal-nál is vannak némi problémák ilyen tekintetben és mivel elsőként az eladó reagál a reklamációra nem PayPal és az eladó elfogadja azt amit megreklamáltál rögtön küldi vissza a pénzt.
A PayPal közreműködését, döntését külön kérned kell, hányszor kellett ezt kérned? Ha nem jutottál el addig akkor az eladó önként teljesített.
Próbáld ki mostanában a PayPal védelmet az eBay fizetésnél, meg fogsz lepődni.,
De nem értem az eladót védik dolgot, láttam már reklamációt ahol annyi volt írva hogy nem működik, se kép, se videó nem volt mellékelve, ha az ilyet elutasítják azzal az eladót védik? Persze igen, de bemondásra sehol nem kap pénzt vissza senki.
Olyat is hallottam, láttam hogy mindig reklamált hogy nem jött meg, mert direkt nyomkövetés nélküli szállítást választott azért hogy tudjon reklamálni azzal hogy nem kapta meg, pedig kézhez vette, sportot űztek belőle. Ezek ellen hogy lehet védekezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest