Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Feri 59 #49374 üzenetére
17-én az elosztó központban újracsomagolták mert sérült lehetett, ez azzal jár hogy erről a feladót is értesíteni kell és ha az jóváhagyja akkor küldik tovább. Nekem úgy tűnik mintha erre várnának, mert ez az utolsó bejegyzés 17 Ápr 2021 13:38 The international shipment is being prepared for onward transport.
Azt nem gondolom hogy ők nem olyan hézagosan könyvelnek mint a Magyar Posta, de ezután vagy azt látod hogy elküldve ide, vagy azt hogy a feladónak visszaküldve.
Ez nem egy normál szituáció mert ennyi ideig valóban nem szokott ott lenni. Ha nem lett volna vele gond akkor hétfőn (19-én) már jött volna ide és legkésőbb ma le könyvelte volna a Magyar Posta megérkezést.
Egyébként ezért utálom ha Lengyelországból a német postával kooperálva küldik, mert ez a Feucht egy veszélyes zóna, a lengyel posta is szállít ide, minek a kerülő út.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Feri 59 #49993 üzenetére
Ma nézted? Mert a mai nap változott a státusza, el lett indítva, esetleg várhatnál még pár napot, hiszen van 15 napod dispute-ozni és lehet hogy jövő héten megkapod.
Mindig rákeresünk és az alapján lépünk ha lejár a szállítási védelmi idő, mert van amikor -mint itt is- pár nap kell hogy megérkezzen és csak ha az letelt akkor indul a dispute ha mégsem kapnánk meg.
A 15 napban belefér.
Írtam akkor is hogy egy szállítási központban megsérül a csomagolás, akkor a további útja a feladóval történő egyeztetés alapján történik és az időbe telik, ezért csúszott az egész.
Már visszakaptad a pénzt, a dispute-ban a javadra lett döntve?
Ha nem veszed át akkor 15 nap múlva megy vissza a feladómnak és ha megkapja akkor egyébként is visszaadná az árát, feltéve hogy tényleg meg is kapja, mert ez azért kétséges szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Feri 59 #49997 üzenetére
Ha 14-én zárult volna akkor kezdődik a 15 nap reklamációs idő, ami ad némi rugalmasságot. Ha addig nem látszik semmi érdemi mozgás akkor azonnal mehet az indítás, de ha olyat látni hogy megérkezhet akkor 10-12 nap múlva is lehet indítani.
Persze elvárható hogy a megadott időintervallumban megérkezzen, de az csak egy statisztikai becslés és ezért nem minden esetben teljesül, van ami hosszabb ideig kerül szállításra. Most még mindig problémás a COVID dolgok miatt a szállítás. -
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest