Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
válasz tobias40 #14014 üzenetére
Szeintem a legnagyobb biztonsági tényező, ha senki nem fér a gépedhez és a telefonodhoz. Emellé fetisiszták tokent, ujjlenyomatazonosítást, sms megerősítőkódot és többszörös szintű számlahasználatot is bevethetnek, de nem lesz szignifikáns különbség a biztonságuk szintjében-ilyen megoldást inkább magam érdekében vetnék be A legbonyolultabb megoldás a legjobb védelem a fő számlatolvaj ellen, hiz én jelentem a legnagyobb veszélyt a számla egyenlegére
843 Aliexpress rendelésemből 31 dispute és 17 önként visszautalt. Más ismerősöknél is 2000 rendelés alatt hasonló arányt hallok. Állítólag utána már szinte mindig komolyan vesznek és postáznak mint a kisangyal
A Single Day remek kezdet mindenkinek, majd jöhet a Black Friday, Cyber Monday, Christmas Deals év végéig.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest