Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerti008
aktív tag
válasz kevike576 #61816 üzenetére
A vilag vegen lakok.... Az egyik szegenyebb keruletben volt 5 db, abbol vettem meg 1 db-ot. (mert ami mellett lakok ott eltunt reggelre) Es most nezem mar csak postaval lehet rendelni szeptember elejei szallitassal. Ugy nez ki a Sony es a boltok nem hisznek az atuto sikerben...
A PSVR2 vs Quest3 kb olyan mint a Tnt vs Vodoo3. A TNT-nek szebb volt a kepe, 32 bites szinek, jottek az updetek sorban de a Vodoo3 meg mindennel kompatibilis volt es egyszeruen csak "mukodott".
Ami nagyon hianyzik az a hangszoro vagy bluetooth connection a fejhallgatohoz. (szeretem hallani amikor a felesegem mond valamit)
A Q3-at tudom hasznalni egesz nap akkumulatorrol, a controllerben aksit cserelek 20 mp alatt mikozben a vr2 controllert 2-3 orankent tolteni kell.
Viszont a fekete a PSVR2-ben az mindent meger.
Megyek tesztelni.Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Linksys Wireless Print Server for USB2 WPS54GU2
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- használt, független Huawei Y5 2018 (16GB tárhely, 2GB RAM) töltővel, kábellal eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest