Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz gulasoft #62950 üzenetére
Pedig az lenne a megoldás.
Törtet csak azért hoztam fel, mert azzal én se foglalkozok. Semmi illegálissal.
Viszont a Te szavaidból az derül ki, hogy én mint vevő, tudva róla törvénytelenül szereztem be. Ez nem fedi a valóságot. Xboxnál is van kiskapu, tudnak is róla. Még segítenek is.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz xandrush0831 #62952 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Ateszpapa
addikt
Köszi az infót.
Én is tőle vettem még nyáron, de számlát nem is kértem, eszembe sem jutott, mert majd rajta kersztül intézem ha esetleg kellene.
Rendes volt, mert- mint utólag kiderült, már pont nem járt hozzá az Asgard játék, de mivel úgy hírdette még, ezért giftként elküldte nekem.
Meg sem kérdeztem honnan vette, siettünk.Csak azt sajnálom, hogy nem az 512-est vettem, hanem a 128-ast.
Kisebbik fiam nagyon rákapott, még szerencse, hogy developer módban fel lehet tenni rá játékokat kipróbálni...Nem hiszem, hogy eltűnne, jó bevételi forrás ez neki, meg tényleg segítőkész, reméljük sokáig foglalkozik vele.
Nincs olyan, hogy tört, max ha leejted és széttörik.
Dev mód legális.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Ateszpapa #62954 üzenetére
Fogalmam sincs mi van rá, nem érdekel, de köszönöm! :R
Nézd el nekem, 15 éve nem igazán játszok. 10 napja van VR. kb 2 óra játékidővel.Én is agyaltam melyiket vegyem, 128-at akartam, de végül 512 lett. Később még jó lehet a sok tárhely.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Ateszpapa
addikt
válasz Silent77 #62956 üzenetére
Metát nem érdekli az a kiskapu.
Itt meg tiltott, ha jól láttam, de az.
Jól tetted, hogy az 512-est választottad, inkább spóroltam volna még rá, ha most tehetném.
De így is szuper, azt sajnálom, hogy 256GB Q3 nincsen, tiszta iPhone-os dolog ez az alap tárhelyes kiadás 128GB-al ennyi pénzért.
De sebaj, így is nagyon szuper, bár mostanában inkább a 10 éves fiam használja robloxol meg még pár játék amit szeret, próbálgatja őket.Amit sajnálok, hogy magyar nyelv nincsen benne, nem is támogatott az Országunk, pedig Cukibergnek Puli kutyája van.
Használd egészséggel, ismerkedjél vele, nekem egyelőre nagyon tetszik.
Egyszer poénból kipróbálom, hogy így megyek melóba, lesnének a BKV-n.
-
a2d2
addikt
válasz Ateszpapa #62959 üzenetére
Én lehet félretenném már a téli vásárra. 30 dollárból ott be tud húzni majd 3-4 minőségi játékot akár. Plusz jön a felhős pcvr, azt megvárnám, főleg ha alapbal nincs egy erőműve otthon. Egy hónap alatt ki tudja pörgetni Lone Echo-t, Alyx-ot meg a hasonló húzócímeket.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
veterán
válasz Ateszpapa #62959 üzenetére
Köszönöm, már megvettem.
Nincs erős gépem, így nem sok mindent próbáltam. Ma rendeltem egy 4070-et.
Nem nagyon vettem észre különbséget a VD és Airlink között.
A creditet ma költöttem el, páromnak megvettem a moss 1-2 bundlet.Köszönöm mindenkinek, én is úgy gondoltam, hogy most már várok akciókat. Eleget költöttem pár nap alatt.
Páromnak a Maestro is tetszik, azt is meg kell majd vennem.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
nimfas
addikt
Valaki le tudja tölteni az ADB drivert innen?
Nekem nem megy, rányomok a download gombra, elfogadom a feltételeket rányomok a download gombra és nem történik semmi. -
zsombor22
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Kölcsön kaptam egy barátomtól egy régi Oculus Quest 1.
Végig játszottam a Half life alyx-t és beszippantott!
Nagyon meg tetszett,és elhatároztam hogy én is szeretnék egyet.
A Meta Quest 3 és a Meta Quest 3S között vacillálok.
Főleg pc vel szeretném használni,de tetszik benne hogy önhálóan is lehet használni.
Ahogy utána olvastam a Meta Quest 3S nek kisebb a felbontása,kisebb az akkumulátora meg valami betekintési szög ha jól emlékszem.
Én a [Meta Quest 3 128 GB] felé húzok,igaz ezt a boltot nem ismerem,de a 229.990 ezres ár jónak tűnik.
Már sokan mondták hogy leállítják a 128GB-os gyártását és akkor csak 256GB-s lesz ami igen csak 270-300 ezer Ft.
Tudtok hozzá ajánlani fejpántot vagy vegyem a VR Meta Quest 3 Elite Strap-t?
Előre is köszönöm a segítséget!Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
válasz McFly78 #62968 üzenetére
Köszi!
Megnézem.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
Danecay
addikt
válasz Raymond #62970 üzenetére
Sziasztok!
Nem sokat gépeztem mostanában, de tegnap óta zaklat egy felugró Meta Quest Remote Desktop Server 6.0.0.6.111 frissítési lehetőség, miközben az én verzióm a kiírt szöveg szerint 3.20.0.0.105. Mondom, OK, frissítse, miért is ne, de letölti a 39MB-os installt, rányomok a telepítésre, elkezdené telepíteni, de azonnal eltűnik a telepítési párbeszédablak, és csak azt veszem észre, hogy újraindul a Meta Quest szoftver, és vele együtt újra jön ugyanaz a frissítési párbeszédablak. Tehát nagyon úgy néz ki, hogy valamiért nem tudja frissíteni. Ötlet? Na meg hogy lehet ekkora verziószámbéli eltérés a telepített és a friss verzió között?
-
nimfas
addikt
válasz kiskuplung #62975 üzenetére
Szia, köszönöm. Bejelentkezés után sikerült nekem is. Fene se gondolt erre.
-
kiskuplung
őstag
OK, szóval így 20%-ra vagyok a játékban, de elmondható hogy ez a Batman Arkham Shadow most már tényleg marginálisra csökkentette a PCVR-hoz képest a látványkülönbséget, és a játék pedig pontosan olyan jó, mint a régi Arkham játékok.
Vannak azért kidolgozatlanabb helyszínek, meg kisebb bugok, beragadó hangok (főleg akkor mivel nincsenek töltőképernyők, azért kisebb helyszíneken kell átsétálni, akkor hajlamos pattogni, el-eltünedezni a hang), de összességében grafikai stílusban, zenében és a játékmechanikában is hű maradt a többi Arkham játékot. Nagyon-nagyon ajánlott!
-
HornedReaper
senior tag
Quest Games Optimizer (QGO) még mindig féláron árulják, sok mindent be lehet állítani vele a natív játékoknál felbontástól kezdve a képfrissítésig és automatikusan applikál is sok beállítást [link]
-
a2d2
addikt
válasz kiskuplung #62980 üzenetére
Még egy fél év és jó is lesz ez is. Nekem még a Assassin's Creed sincs megvéve ami érdekelne, talán az lesz a következő Asgard után. Vagy végre összekapom magam és elkezdem elölről az Into the Radius-t.
@HornedReaper: szerintem ez így is marad már. Egyre kevesebb az olyan régebbi játék amire nem jött frissítés és játszanak még velük az emberek. Lehet teszek egy próbát vele én is, megnézek még pár videót róla.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
bojan
tag
válasz kiskuplung #62980 üzenetére
Én Quest Game Optimizerrel még kicsit húztam is rajta, így pláne nagyon éles a kép.
Bugokkal eddig lehet szerencsém van mert eddig csak egyel találkoztam, ami nem csak VRhoz képest hanem úgy általában ahogy manapság játékok meg szoktak jelenni, nagy szó. -
xandrush0831
junior tag
Valakinek esetleg van friss tapasztalata az F1 24-el kapcsolatban? Olvastam egy kósza reddit kommentet hogy sokat javult az optimalizáltság, elvileg még a 23-nál is jobb. De sehol máshol nem találtam ezt megemlítve.
-
BBpeter
tag
Sziasztok!
Eddig csak egyszer próbáltam még VR szemüveget, akkor nagyon tetszett és most eljött az idő, hogy itthonra is beújítsak egyet. Ezzel kapcsolatban szeretnék tőletek tanácsot kérni.
Ahogyan néztem a piacot, most elég nagy árkülönbségek vannak az egyes szemüvegek között és mivel kezdő vagyok a témában, nem igazán tudom eldönteni melyik lehet az igazi.
Amik között variálok (nem meglepő módon): Meta2, Meta3, PSVr2. Elsősorban természetesen használt piacról.
PC-m és PS5-m egyaránt van.
Ha jól sejtem, jelenleg a legkiforrottabb élményt ezek közül a Meta3 adja, viszont a játékok úgy tudom hogy jobbak a Ps-en, a Meta2 pedig már nagyon kedvező áron elérhető.
Mivel kezdő vagyok, játék preferenciám nagyon nincs, szeretnék minél több stílust kipróbálni.
Megéri esetleg 2-3x annyit rááldozni egy Meta3-ra, vagy első szemüvegnek egy Meta2 is alkalmas lehet? Esetleg a PS2 lenne a legalkalmasabb? Persze más típusok is szóba jöhetnek.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"It always seems impossible until it's done."
-
Jakesz
addikt
válasz BBpeter #62986 üzenetére
PSVR2-t csak akkor érdemes számításba venni, ha érdekel a RE4, RE Village, Gran Turismo 7, esetleg a Horizon Call of the Mountain. Amint ezek le vannak tudva, már csak hátránya van a PSVR2-nek a Questhez képest. Használtan jó áron mondjuk erdemes lehet venni a PS5 mellé, aztán ha ezekkel a címekkel végeztél, akkor el lehet adni minimális vagy akár nulla bukóval.
Hosszú távon mindenképpen a Quest a nyerő. 2-est már semmiképpen nem vennék. A 3S és a 3 között érdemes dilemmázni, de ott is csak anyagi szűkösség esetén. Ha simán van rá pénz, akkor nagyon is megéri a 3 a felárat a sokkal jobb kijelző és a kisebb méret miatt. -
gulasoft
őstag
válasz zsombor22 #62965 üzenetére
Kicsit kavarod a dolgot. Q3-ból csak 512-es lesz olyan áron mint amilyen 128-as volt (Q2-nél is így volt, a64-el indult, mikor kivezették akkor a 128-as is annyi volt mint a 64-es)
Q3S-ből lesz 128-as és 256-os, de ha valakinek van pénze a 256-osra, akkor még 2 hétig egy párizsival eszi a zsömlét és nem 2-vel és negveszi a Q3-at jobban jár. Főleg ha PCVR a cél, és van egy erős pc-je.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz BBpeter #62986 üzenetére
Azért menj el egy vr teremben és legyen a fejeden 2 órát mert volt itt olyan emberke aki nem tudta megszokni. A Q2 kifutó termék, a Q3 egy nagyságrendel jobb mint a Q2.
A PSVR2 egy elavult lencsés elrontott próbálkozás volt. Szemkövetés egy fresnel lencsével? Minek? A lencse minél jobban oldalra nézel annál jobban torzít. Teljes kudarc volt, a PSVR1-hez felhasználók mókolták, hogy menjen PC alatt a 2-esnél a sony csinált hozzá pc kiegészítőt, azt is olyat, ahol sok csilivili drága cuccot nem tudja használni (szemkövetés, fej és vezérlők haptikus vezérlése...) Semmi képpen nem ajánlom tekintve azt is, hogy a PS5 egy gyenge hardver ehhez a felbontáshoz, és majd a PS5 pro talán elég lesz hozzá, de az megint egy valag pénz.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
Hát nekem nagyon gyanús. Beat saber felhő alapon? Miért nem inkább akkor rögtön az eleven table tenis. Egy sima játékban is gond a késleltetés, milyen net kell ahhoz, hogy ne legyen játszhattalan a BS ahol nem nagyon engedhető meg 100-200ms késéeétetés, mert az egész játszhatatlan lesz. Ráadásul a Q3 is jól alávághatott a projektnek, mert itt már már pc szinvonalú grafikát lehet kicsiholni a játékból. Persze ha elkészül valaha akkor valószínűleg ithon a gatyád rámegy a megfelelően erős internet kapcsolatra (ha adott helyen lehet egyáltalán), és az előfizetésre ami gondolom megint csak nem lesz két fillér.
Értem, hogy egy igazán kasa játék pc nem olcsó, (600.000Ft) , de ha ezt egy-két éven belül befizeted apránként és elégeted a felhőben, azzal nem kerülsz előrébb.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
zsombor22
aktív tag
válasz gulasoft #62992 üzenetére
Azt írtam,hogy ha ki fut a Q3 128Gb akkor csak
Q3 512Gb lesz.
Viszont én kétlem hogy egy hamar be fog esni az Q3 512Gb 250 ezer közelébe.
Most Q3 128Gb 219-275 ezer Q3 512Gb 279-386 ezer az árukeresőn.
Mivel én főleg PCVR re szeretném használni (szerintem a gépem elég lesz hozzá) 219 ezerért jónak tűnik a Q3 128Gb de a dronozok.hu-t nem igazan ismerem ezért nem rendeltem meg még tőlük.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
gulasoft
őstag
válasz Ateszpapa #62958 üzenetére
A hardverrel nincs gond, de biztos nem az osztrák MM-ban veszi, mert akkor gariztatni is ott kéne. Megrendeli amazonon, és ha gariztatni kell, akkor ő aki vette ingyen vissz tudja küldeni. Közben meg ad készletről egy másikat. Nem is ezzel van a gond (bár ismerős kapott újszerúként hirdetett q3-at úgy, hogy a vezérlőkben nem volt benne a madzag, és a fejszetten van olyan nyom ami arra utal, hogy szétt lett szedve), hanem a szoftverekel. 30%-al olcsóbban adja el neked, ami azt jelenti, hogy még olcsóbban szerzi be úgy, hogy kis hazánk nem támogatott a meta által, tehát viszonteladó nem lehet. Nem azzal van a baj, hogy csalást követ el azzal, hogy a japá store-ban vásárol és azt giftkén küldi el a vevőinek, hanem hogy ezért pénzt kér, és minimum 30%-ot húz ki ezzel a meta zsebéből (amit azért nem kell félteni, mert azok meg nem adóznak a célorászágokban semmit), és ha erre rájönnek, akkor lehet, hogy letiltják a fiókját és mindenki másét akinek így giftet küldött, és Te nem fogsz tuni reklamálni. Ha ez hivatalos lenne, mindenki így vásárolna. A meta islevitte a referal %-át 15-re 5db-ban korlátozta a referl számát és már csak barátoknak lehet referalt küldeni.
Kell a pénz, és ez nem egy kiskapu, csak még nem értesítette őket senki a csávó üzelmeiről.
Lehet akármilyen rendes ha rászáll a meta, vagy a NAV akkor sok embert ránthat magával, és még egyszer mondom nem a hardverekkel, hanem a szoftverekkel!
Tehát aki azt írta, hogy korrekt volt, mert megkapta mit rendelt, az ugyan úgy megkapta volna az amazontól is, csak így kiekerült a kezéből a garancia, és ha gond lesz, akkor csak addíg garis amíg a csávót el nem kapják, mert hogy számla nélkül(adózatlanul) nagy tételben hardvert árulni illegális.
A börtönből nem fogja a garit intézni.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz zsombor22 #62995 üzenetére
Senki nem mondta, hogy keverj bele egy magyar céget, vagy egy ügyeskedő magánembert. kb 20* le lett már írva, hogy európai amazon (főleg olasz) is kihozza neked olcsóbban, 2 év amazon garival (ami kicsit megbízhatóbb mint xy bt. ami holnapra eltűnik), és igen beesik a 128-as árára, ezt meg is mondta a meta, tehát ez nem egy pillanatnyi akció (hogy ebből mennyi az igaz majd kiderül karácsonykor), ezért írtam, hogy akinek elég a 128, az csapjon le a maradékra, mert azt meg levitték 480 kürülre. El is vitték mindet.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
bbmt
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...