Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
félisten
válasz Sziszifeca #61400 üzenetére
Akkor az ODT-ben latod a Performance HUD-nal.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Sziszifeca
őstag
Quest 3: Eléggé sok frame droppom van. majdnem másodpercenként..
Hogy az istenbe lehet ezt kilőni?vagy ritkítani?
Alyx-nál jelentkezik a legjobban..
A kábel miatt lehet, amivel PC-hez van kötve? (nem gyári)[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
mmdms
addikt
Deszuper, avc kodek esetén már szabadon állítható a bitrate is, meg lett egy csomó újdonság:
[kép]Na megyek is kipróbálni
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
proci985
MODERÁTOR
Warez tiltott a fórumon.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mmdms
addikt
At kellett allnom kabeles atvitelre, ebben az idoben a tplink ax3000 ax53 router akadozik, nem jo mar vr ra. Gondoltam akkor belovom repeternek, erre nem tud ilyen funkciot. Azer 80€ ert eleg pofatlansag.
Tegnap az uj pconnecttel be kellett latnom, hevc kodec egyszeruen nem opcio, sztem keves a 150 mbit savszel ami ennel hasznalhato. Avc 250 megabittel mar latszik az auto uthibakbol adodo “bologatasa”, ami hevcel egyszeruen nem is latszik, vagy csak nagyon minimalisan. Meglepodtem az elso metereken h vattafakk van a keppel, mer remeg. Reszemrol vdt le is toroltem, amd karival pconnectel 20-23%tobblet marad a vga-ban, azonos beallitasokon. Durva mit fejlodott.ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Raymond
félisten
A VD szerintem tul durva profilt hasznal HEVC-nel. Ezert is az a limit. Ugy lottek be ahogy az Air Link is volt csak jobban a minosegre menve es az eredeti 150-200Mbps limit most is ugyanaz mint az elejen volt. Kozben meg ott a Steam Link ami HEVC mellett 350Mbps stream-et is kitol ugy hogy a Q3 dekodolni is tudja.
-
PapírVilla
tag
Sziasztok! https://www.bobovr.com/ oldalról rendelt már valaki?
-
mmdms
addikt
válasz Raymond #61406 üzenetére
Avcnel is megvan ez a teljesitmeny hatrany vdvel, ~ugyanazokon a beallitasokon. Vmit elklikkelek h ekkora a kulonbseg?
Az egymashoz tartozo felbontasokon pconnect mindig egy hajszalnyit magasabban is dolgozik mind render mind encode felbontas teren, megis jobb a tempo (es a kep is jobb) mint vdvel.
Vagy mar ennyire nv exklusive lett a vd?! ugyebar volt egy ket amd driver amit nem is tamogatott.[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
Összekötöd a 2 routert LAN-LAN oldalon, a repeater-routeren kikapcsolod a DHCP szervert, beállítod a wifit hogy ugyanaz as SSID és jelszó legyen, de eltérő csatornára, és kész is vagy.
A repeater-routeren ne dugj a WAN portba semmit!
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Raymond
félisten
Igen mert ott is mas profilt hasznal, ezert is mas a limit. Ez OK alacsonyabb/normalis butrate mellett mert szebb a kep, de ott ahol "bitrate is king" (pl. autos szimeknel) ott nem, mert nem tudod a maxra tolni. Az Oulus Link a hp-ll (high performance low latency) profilt hasznalja ezert is mehet 950Mbps-ig.
Nem tudom a Pico mit hasznal, nem igazan kovettem ott a fejlemenyeket melyebben.
-
Raymond
félisten
A Q2-nel olyan 950-960 volt a limit utanna kezdett problemas lenni az audio. Igazabol 500 folott mar lassu volt az elorelepkedes, ott mar inkabb arrol volt szo hogy talaltal egy jatekot amiben meg nem volt eleg (Dirt palya faval pl.) vagy olyan auto/play kobinaciot egy egyebkent jol mukodo jatekban hogy feljebb toltad meg 100-al. A kesleltetes novekedese miatt volt erdemes inkabb a hataron tartani es nem maxra tolni teszteles nelkul.
-
mmdms
addikt
válasz Raymond #61415 üzenetére
Mint a kepen is latszik 250 mbitre allitottam es probaltam, itt sokkal jobb. Feljebb meg nem is neztem, ma tobb idom lesz, 350-400-ig megnezem mit mutat.
Ha a hangot atallitom h ne a hmd be szoljon, lehet vele savszelt nyerni vagy az igy is ugyis encodolva es tovabbitva lesz?ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
-Rolika-
senior tag
Aki Pico4-et használ azoktól kérdezem, hogy Nektek csinált már olyat, hogy játék közben egyszercsak megfagy a cucc és kikapcsol?
Már nem tudom 1 kezemen megszámolni, hogy hányszor csinálta, de ahogy észrevettem eddig mindig akkor volt ez, amikor töltőn volt a HMD játék közben. Most viszont direkt nem.
Ami az érdekes, hogy a hétvégén jópár órát versenyeztem vele és semmit, most meg 35-40 perc után bemondta az unalmast(pont verseny közben)
Rohadt idegesítőhttps://www.youtube.com/@Rolika82
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Valaki próbálta már polírozni egy Quest2 lencséit? A gyerekem szemüveges, és bár annak ellenére, hogy nagyon sokáig csak szemüveg nélkül szórakozhatott a VR headset-el, később megengedtem neki, hogy szemüveggel tegye, de ma az egyik lencsén észrevettem egy karcolás nyomot. Nem életveszélyes, de ha akarom látszik, és mivel, hogy szaros műanyag lencsékről van szó, feltételezem, hogy ki lehete belőle szedni a bemattult gyufafej nagyságú foltot valamilyen polírozó pasztával.
Van ebben valakinek valamilyen tapasztalata?
-
mmdms
addikt
válasz Raymond #61421 üzenetére
Megtalaltam amugy hol lehet minden parametert beallitani pico connect eseten, egy .acad kiterjesztesu fajlt kell modositani a programfiles resurce mappaban notepad++al, meg egy jsont az appdataban. Lehet kiprobalom a hevcet 250 mbiten mit csinal.
-
kevike576
senior tag
válasz PapírVilla #61407 üzenetére
Igen
-
gulasoft
őstag
Na ezért nem használok airlinket már lassan egy éve. VD-nél nincsenek ilyen hibák, hihetetlen, hogy ahányszor kijön egy új verió annyiszor elrontják az airlinket, mintha két kölön kódból dolgoznának, kijavítják az airlink hibáját, felrakják, a másik csapat meg mintha nem frissítené a kódot, csak rakják be az új funkciókat. Nagy gond van ott házon belül a verziókövetéssel úgy érzem.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
a2d2
addikt
válasz gulasoft #61427 üzenetére
Én meg már idejét sem tudom mikor kötöttem össze a PC-vel a HMD-t.
Végigtoltam vasárnap Song in the smoke-ot - fenomenális volt.
Tegnap folytattam végre Asgard's Wrath 2-t. Nézegettem az elején a Quest 3-as javítást, de mivel nagy különbséget nem láttam így visszakapcsolatam inkább a 90Hz-et. Így is elég szép a játék szerintem.[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
fatal`
titán
válasz gulasoft #61427 üzenetére
Én most használtam VD-t a hétvégén, ott is vannak problémák. Levettem a headsetet, leraktam 10 percre, visszajöttem, felveszem, fekete képernyő, de bezárni se lehetett a VD-t a HMD-n, mert semmire nem reagált, csak egy VD logo volt középen meg a passthrough, power gombbal kellett leállítanom és újraindítanom az egész headsetet.
EA WRC is crashelt egyszer, de ezt nem feltétlen tudom be a VD (VDXR) hibának, mert mióta utoljára próbáltam Air Linkkel, azóta cseréltem GPU drivert, legközelebb Air Linkkel kiderül, hogy mennyire stabil.
Jó cucc a VD egyébként, de pl. Beat Saberhez pl. nem jó, úgyhogy nem tökéletes mindenkinek.
-
gulasoft
őstag
válasz fatal` #61430 üzenetére
Biztos vannak ott is hibák, de sokkal egyszerűbb ott felbontást váltani ha pl. valami kicsit akad nem kell a steamben turkálni, Ki be kapcsolható menet közben a monitorozó ablak, nekem jobban bejön, de mondom én sok uevr-os játékot tolok, és ezeknél úgy tűnik jobban muzsikál a történet mint az airlinkkel.
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
kiskuplung
őstag
válasz fatal` #61386 üzenetére
Szerintem nem attól javult meg, amit csináltál. Most bekapcsoltam a headsetet, feljött a kis flashelős ikon, aztán beindult az Airlinkes csatlakozási folyamat (PINt kellett újra ellenőrizni).
A session végén pedig amikor kikapcsoltam az Airlinket, akkor megkérdezte, hogy milyen volt, lehet like-ot tolni rá, illetve felajánlotta, hogy reportáljak problémát, ha akarok.
-
nimfas
addikt
90% OFF!
Operation Serpen
Promo Code: OPERATIONSERPENS90-598B9890% off!
Arcaxer
Code: ARCAXER2-B9BB03[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz kiskuplung #61432 üzenetére
Nekem nem flashelt semmit, nem volt update. 2 nappal korábban még játszottam v65-ön. Aztán egyszer csak nem működött. De lehet, hogy közben frissült a PC oldali app, ezt passzolom.
A like meg ilyesmi nekem simán a v66-tal jött.
Na mindegy, működött az a lényeg. Remélem a következő bekapcsoláskor sem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
Na tesztelgetem a Quest 3-at.
A Perfomance HUD-nál pl. 72hz-nél a bal oldali ablakban látszik, hogy szépen tartja a 72FPS-t, de a jobb oldali Quest performance headroom az 70%-on megy és mikor akad a kép akkor beesik 15-re, és akkor lesz egy nagy beesés..és ez kb 1-2mp-ként van kb..
Van erre valami beállítási dolog?>>Youtube/Sziszifeca<<
-
kiskuplung
őstag
válasz Sziszifeca #61435 üzenetére
Van, le kell venni a felbontást, meg a grafikát a játékban és ha úgy jó, akkor addig tekergetni felfelé míg jó nem lesz.
Írtad az fpsVR-t, az most végülis mit mutat? Mert az FPS az majdnem lényegtelen, az csak egy átlag, ami neked fontos az a frametime, és az fpsVR tudja mérni mind a GPU, mind CPU időt.
Egyébként az aláírásodból látom, hogy streamelsz és az már ismert, hogy elég sok overlayt használó cuccal összeakad, én ezeket is letiltanám első körben, mint pl a Geforce Experience, MSI Afterburner, stb.
Plusz én továbbra is javaslom a kábel elhagyását (ha még mindig azon vagy), és akkor át tudsz térni Virtual Desktopra, aminek nagyon jók a beállítási lehetőségei, nem olyan ODT-s bohóckodás, mint amit alapból kínál az Oculus.
Amúgy meg azért írtam most ilyen sokat Neked, mert a fórumozás alapszabálya, hogy ha valaki válaszol egy kérdésre, akkor hamarabb javítják ki/kötnek bele, mint alapból segítenének
-
Sziszifeca
őstag
válasz kiskuplung #61437 üzenetére
Köszi a válaszodat.
Próbáltam már levenni, de akkor is vannak akadások sajna. Experience-t alapból nem teszem fel, az MSI afterburner fel van téve de volt hogy kikapcsoltam és úgy is akadozott.
Nem streamolok Az FPS tuti rendben, mert 90hz-en is ugyanolyan simán menne ha nem akadna meg, mint 72hz-en. Ezért tesztelem a 72hz-es változatot.
Próbáltam kábel nélkül elindítani a Questet, vagyis PC-vel összekapcsolni, de már akkor a menü brutálisan akad.. az nem tom miért csak kipróbáltam Pedig 5ghz a wifim.
Lehet kell majd egy win 11 reinstall...is[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
fatal`
titán
válasz Sziszifeca #61438 üzenetére
de már akkor a menü brutálisan akad..
Az sávszél gond. Vagy messze van a HMD a WiFi-től, vagy nem etherneten van a gép, vagy nincs elég sávszél, mert a többi eszközöd is használja a wifit. -
fatal`
titán
válasz Sziszifeca #61440 üzenetére
Másik lehetőség, hogy nagyon felhúztad a bitrátát a kábeles kapcsolathoz és azt a WiFi nem bírja (vagy ha H265-re van állítva, akkor a HMD decodere se). Vagy nem 5ghz-en vagy kapcsolódva, hanem 2.4-en.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Sziszifeca #61440 üzenetére
A szemüvegnek érdemes egy full külön routert üzemeltetni, ha BÁRMI egyéb lóg wifin, hacsak nem valami übertuti sokmagos-csúcsprocis routered van, még az is lehetőleg külön 6GHz-es csatornát címezve a szemüvegnek míg az 5ghz kezeli a nagyi mobilját.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
alpihun
senior tag
Quest3-on végre lehet erőltetni az updateket. Fel is raktam gyorsan a hírhedt v66-ot. A passthrough minimálisan jobb, de közel sem annyira amennyire hypeolva volt.
Még 5 ilyen update s talán lesz fele olyan jó mint a vision pro
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
zsozsa74
őstag
Lassan kibaxom a csába a Quest 3-am és elgondlkodok valami más VR-on. Állandó disconnect van PCVR-nál. Már mindent is kipróbáltam, megcsináltam, azt is, amit a meta support javasolt, de ugyanaz. Ehhez a szájbatekert v66-hoz tudom kötni a szopás kezdetét...
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
Márton
nagyúr
válasz alpihun #61444 üzenetére
Akkor még nem aktiválódott az a feature, merthogy ez végre tényleg látványosan jobb.
Nincs a kezed körül torzulás. Csak ha az arcodba tolod.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz zsozsa74 #61445 üzenetére
"Már mindent is kipróbáltam, megcsináltam, azt is, amit a meta support javasolt"
De hát az szokott a legkevésbé működniEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
zsozsa74
őstag
válasz kiskuplung #61446 üzenetére
Nem tudom, nem is igazán tudom, mik ezek, de én pont úgy akarom használni, ahogy 3 hónapig hibátlanul ment. PC link-el.
Egyébként az miért lehet, hogy oculus vr indításkor időnként bekapcsol a steam vr is?
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest