- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszifeca
őstag
Hali!
A Quest 3-hoz, ha USB-C-displayport kábelt csatlakoztatnék, akkor lehetne jobb képminőséget kicsikarni, vagy nem változna semmi?
-
Sziszifeca
őstag
Nem tudjátok milyen programmal lehet úgy felvenni videót a vr-os játékról, hogy azt visszanézve is rendesen lehessen nézegetni vr-ban? Pl youtube-ra ugy feltölteni..
-
Sziszifeca
őstag
válasz
martin66 #62651 üzenetére
Nekem 5950x+3090ti+reverb volt, azzal 60hz-en is le kellett venni a felbontást, nem tetszett. Sajnos VR miatt ha szépet akarsz az igen zsebbenyúlós dolog..
Most 7800x3d+4090+reverb és 60hz-en magasabb felbontással nagyon jó. 90hz-en is elmegy kisebb felbontással, de inkább 60hz és szebb kép híve vagyok. (én nem vagyok rosszul 60hz-nél, valaki behány)
-
Sziszifeca
őstag
Ti a Windows 11-ben, a Játék özemmódot, és Gyorsított GPU ötemezést bekapcsolva hagyjátok? Vagy kikapcs minden ilyen?
-
Sziszifeca
őstag
Egyébként valaki leírná pontosan, hogy a Quest 3-nál első beüzemelés után ki miket állít?
Megyek haverhoz, és be akarom lőni neki a Quest3-at neki frankón. (kábellel csatlakozva pc-hez). Köszi előre is aki leírja -
Sziszifeca
őstag
válasz
gulasoft #62577 üzenetére
Igen, ami másabb, hogy középen éles a kép a széleken homályosabb. De engem nem zavar.
Quest 3-nál azért ez sokkal jobb persze. Akit zavar úgyse vesz ilyet. Én kizárólag szimhez vettem, de minden mással is játszottam vele, én szeretem.
Hátránya még a Reverbnek a nehéz kábel.
"Mellesleg nekem is hangosabb a 4090-em ventije.." -
Sziszifeca
őstag
válasz
bilanszki #62551 üzenetére
Nekem Reverb G1 vagy és próbáltam már Quest 3-at.
Hát nekem a szimeket kipróbálva, összehasonlítva a Reverb szebb nekem sokkal.
Én is filózok G2-n ha (persze ha tönkremenne a mostani), nem tudom más vr mi űberelné minőségben normál keretek között. Alyx meg ilyen játékok ugyanolyan jó.
Valamit lehet kitalálnak majd az okosok remélem az új winhez. (bízom benne) -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Havernak Quest 3 van (kábellel csatlakozva), és az Automobilista 2-vel játszik, viszont elég szemcsés a kép neki.
Hiába van neki állítva nagyobb felbontás vagy a Debugtools-ban állítva bármi is, semmi nem változik. Hogy lehet jobb minőséget elérni, mert a kocsi szép belülről, de az út széle és a távolba elég pixeles?
Valamint amit szeretnék neki, hogy az OPENXR működjön. Beállítottam az Opencomposite-t az AMS2 mappába, openxr feltelepítve, de játék indulásakor fel sem ugrik a VR-ban az Openxr állítható kis ablaka. Ezt hogyan lehet beállítani Quest 3-nál? -
Sziszifeca
őstag
Hali.
Queat 3-hoz milyen kábelt ajánlotok ami jó, mert ami most van kábel és pc-re van kötve úgy is merül az akksi..
Ez kábel probléma? A kábel nem gyári..
Mit ajánlotok?
Köszii -
Sziszifeca
őstag
válasz
kiskuplung #61511 üzenetére
Mert nem uninstall Msi volt csak x-eltem az ablakot
de lehet háttérbe futott a hwinfó is.. szval ezek a monizorozó progik nem.értem miért csinálnak ilyet. Persze csak vr-ban..
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #61508 üzenetére
Bármilyen monitorozó progit bekapcsolok (MSI aft, Gpu-z, HWmonitor..), akkor egyből akad.. érdekes.. De legalább így már jó lesz! Köszönöm!
-
Sziszifeca
őstag
hali!
Na win reinstall megvolt, mondom próba.. Megint akad mint a fene..
Mondtátok hogy MSI afterburner bekavarhat, volt hogy kikapcsoltam, de akadt.. viszont azt teljesen törölni kell... így viszont semmi röccenés... szenvedtem vele vagy 20 órát...
Csak így hogyan UV-zom a kártyámat -
Sziszifeca
őstag
válasz
kiskuplung #61496 üzenetére
Csak próbából van nálam
Nem rossz, de ma új win lesz és meglátom akadozni fog e, mert így nem jó.. lehet beakadt valami...
-
Sziszifeca
őstag
Hali!
nekem most Hp Reverb vr van. Olvastam, hogy 2026 után meg fog szűnni a támogatás?
Akkor kuka a VR, vagy szerintetek lesz rá valami hack dolog? -
Sziszifeca
őstag
válasz
kiskuplung #61437 üzenetére
Köszi a válaszodat.
Próbáltam már levenni, de akkor is vannak akadások sajna. Experience-t alapból nem teszem fel, az MSI afterburner fel van téve de volt hogy kikapcsoltam és úgy is akadozott.
Nem streamolokAz FPS tuti rendben, mert 90hz-en is ugyanolyan simán menne ha nem akadna meg, mint 72hz-en. Ezért tesztelem a 72hz-es változatot.
Próbáltam kábel nélkül elindítani a Questet, vagyis PC-vel összekapcsolni, de már akkor a menü brutálisan akad.. az nem tom miért csak kipróbáltamPedig 5ghz a wifim.
Lehet kell majd egy win 11 reinstall...is -
Sziszifeca
őstag
Na tesztelgetem a Quest 3-at.
A Perfomance HUD-nál pl. 72hz-nél a bal oldali ablakban látszik, hogy szépen tartja a 72FPS-t, de a jobb oldali Quest performance headroom az 70%-on megy és mikor akad a kép akkor beesik 15-re, és akkor lesz egy nagy beesés..és ez kb 1-2mp-ként van kb..
Van erre valami beállítási dolog? -
Sziszifeca
őstag
Quest 3: Eléggé sok frame droppom van. majdnem másodpercenként..
Hogy az istenbe lehet ezt kilőni?vagy ritkítani?
Alyx-nál jelentkezik a legjobban..
A kábel miatt lehet, amivel PC-hez van kötve? (nem gyári) -
Sziszifeca
őstag
Quest 3 + Alyx
Kérdés.. : próbáltam 72hz-en, é 90hz-en is, FPSVR-al simát tartja az FPS-t bármilyen beállítással, de ahogy mozgok vannak röccenések a képen..
SteamVR-ban indul, ott minden alapon.
Van amit lehetne állítani, hogy simán fusson? -
Sziszifeca
őstag
Quest 3-at próbálgatom most autószimbe
Lehet az 5408x2912-es felbontást feljebb húzni?
Vagyis valami mókolással kicsit élesebbé tenni a képet?
Akár automobilista 2-be,vagy bármilyen más játékba? -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #61388 üzenetére
na megvan, telefonon kellett párosítani
-
Sziszifeca
őstag
Hali!
Van nálam egy Quest 3, eljutottam oda hogy van egy ablak amit nem tudok eltüntetni.
Valami admin center-be kell menni.. ez mi ez? hogyan lehet eltüntetni?
valami munkahelyi emailt kér... -
Sziszifeca
őstag
Bocsi a láma kérdésért. Haver szeretne Quest 3-at, és azt kábellel össze lehet kötni PC-vel?
Azt külön meg kell venni, vagy tartozéka a Vr-nak?
zsozsa74: oké
-
Sziszifeca
őstag
Hali!
Van itt akinek 7800X3D + 4090 kombó van és VR-ban nyomja?
Most akarok venni, de olvastam, hogy nem ajánlott VR-ra...
5950x + 3090TI-t cserélem..
Csak lenne változás sebességben nem? -
Sziszifeca
őstag
válasz
DarthTailor #61353 üzenetére
áá köszi az infót
-
Sziszifeca
őstag
Hali!
Bocsi a láma kérdésért, Quest 3-nál miben számít hogy 128, 256mg-os?
Pc-re lenne kötve 3090Ti-al... nem szimezéshez.. Éles a képe, mennyivel rosszabb a Hp Reverbnél? (már ha rosszabb?) -
Sziszifeca
őstag
Köszi a hozzászólást.
Nekem 3090ti+hp reverb van.De havernak rakol gépet ő nem szimulátorozik és nem tom.milyen VR-t ajánljak neki. Oculus esetleg?
Nálam.probalta a Reverbet az nagyon tetszik neki de én szimezek jobban.. -
Sziszifeca
őstag
Hali
Ha most raknátok össze új gépet, akkor milyen videókari (4080 jó lehet?)+VR komót vennétek? Inkább mászkálós lövöldözősre fejlesztve..
Tudom nem egyszerű kérdés... -
Sziszifeca
őstag
Reverb G1.
Most jelenleg EVGA 3080 FTW3-al szépen megy.
3090Ti-vel hiba.
Akkor te nem is tudtad működésre bírni? Az nvidia álral ajánlott [repeater] -t rendeltem meg.(ahogy olvastam sok embernek ezzel ment)
Valamint majd kipróbálom PCIe USB 3 kártyával is hogy arra csatlakoztatom. -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Valakinek van itt 3090Ti kártyája aki VR-ezik?
Csak azért kérdezem, mert a HP reverb VR nem indul vele 1-4 errort dob.
Nvidia által ajánlott Displayport jelerősítőt megrendeltem cirka 30k-ért, remélem ezzel menni fog, de jövő héten fog érkezni.
Kérdésem, hogy valaki volt hasonló helyzetben? -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Pár éve megvásárolt HP Reverb G1 kábelem megint megdöglött.
Pedig vigyáztam rá. Nem bírja sajnos.
Nem tudjátok hol lehet ilyet vásárolni? 4 vagy 6 méteres már nem vágom.
Esetleg javítható szerintetek?Most az a baj, hogy ha megmozdul a kébel, akkor a jobb kép eltűnik, majd visszajön.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
kiskuplung #47804 üzenetére
áá köszi, így sikerült
Thx még1x
-
Sziszifeca
őstag
válasz
kiskuplung #47802 üzenetére
kattintok én bármivel, nem fut...
(Hp reverb van nekem) -
Sziszifeca
őstag
Hali!
Valaki játszott a MOHA Above..-val?
Attól kérdezem, hogy futni hogy lehet benne, az istenért nem jövök rá
Így nem tudom megcsinálni az egyik küldetést -
Sziszifeca
őstag
Hali.
Axagon pceu-430 Pci-e usb kártyával működik a Hp Reverb ugye?
Vagy ezekhez a VR-ekhez speciális kellene? -
Sziszifeca
őstag
válasz
#15779328 #43194 üzenetére
Elvittem valamelyik nap a gépem egy kollégához, az ő 3080-val ugyanolyan volt. Valamint másik VR-al is próbáltam és ugyanúgy tüskézett.
Lehet nem szereti a párosomat a dr2.
Most jó lenne kiprobalni másik táppal, rammal. Esetleg alaplap+procival a cuccaimat de ez esélytelen hogy erre valakit találjak. 🙄🙃
Ezért kérdezgetem most hogy kinek milyen a gépe.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Raymond #43188 üzenetére
Értem hogy mit írsz, tisztában vagyok azzal mennyivel magasabb a VR felbontása.
Cshavez arra gondolt hogy nyafogok hogy akad a játék, mert magas felbontásban játszom.
De nem azért akad mert nem bírja a nagy felbontást a gépem...csak odaszúrt egy beszólással. (Ennek van előzménye...)megj: "A játékban ultralow beállítással is előjöttek a hibák"
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Raymond #43183 üzenetére
Hp reverb G1 van nekem, alapból 150%-ra ennyire állítja be a STEAMVR: 2700x2644
Simán mennek így a játékok. Van amelyiknél fel lehet húzni 3116x3052-re is és úgy is jól megy. Alapból a Reverb G2-nek ez a 3116x3052 az alap felbontása asszem.
Persze ezt csak 60hz(60fps)-el érem el. 90hz-en marad a 150%-os beállítás.
Miért ne játsszak élesebb képpel ha bírja a gép..Monitoron 3440x1440-be nyomom. Vagy mire gondolsz?
Értem én hogy magasabb a felbontás, de VR-ban más a minőség... -
Sziszifeca
őstag
válasz
#15779328 #43178 üzenetére
Nem akarok extrém felbontáson játszani, ezek szerint nem érted a problémámat.
2700 x mittomén mekkora felbontás VR-ban sok? Hagyjuk már.
A DR2 "3100 x xxx"-en is ment nekem szépen, ha nem dobna lila tüskét.
(Én 60hz-en játszom (60fps))Simán ellennék ezzel a 9700K-val, nincs bajom a sebességgel.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
-Solt- #43148 üzenetére
"Steam átfedés engedélyezése játékon belül"
Ez be van pipálva, vegyem ki, erre gondolsz?Na kipróbáltam most a gépembe egy Asus Strix 3080-at, de hát ugyanaz a probléma
Vga hibátlan. Valami más lehet akkor.
Táp csak nem gáz (Corsair AX860). Valamint VR game alatt kb 60%-on terhelődik a vga, a proci meg 20-30%. Nem igazán terhelődik. -
Sziszifeca
őstag
válasz
-Solt- #43130 üzenetére
Minden játékban beugrik 1-5-ig. De válzozó.
Dr2-nél nagyon dúrva tud lenni.
Irtam már hogy megy néha simán dropp nelkül is de ez változó és csak 1-2 pálya. Ha éppen ugy indul az iracing vagy más játék akkor ott sincs hiba.
Amivel nem tudok jatszani emiatt az csak a dr2, csak nem tartom normálisnak hogy ilyen.
Persze probaltam fpsvr nélkül is érzem hogy akkor beakad a kép mint atom arra a pillanatra.
Steam fps számlálója az hol van mire gondolsz? -
Sziszifeca
őstag
válasz
-Solt- #43124 üzenetére
Mint írtam csak VR-ben vannak gondok. Amúgy semmi.
Próbáltam 1460x1432-ben ultra low beállítással is futtatni a DR2-t, és ugyanúgy dobálja a lila tüskéket. Ha megy, mert úgy kapja el valami, akkor 3116x3052 HIGH beállítással is megy mint a vaj. Szóval passz. Próbáltam 5x win reinstallt (win10, win11), semmi programot nem tettem fel, csak ami indít és ugyanaz. -
Sziszifeca
őstag
válasz
-Solt- #43122 üzenetére
Jöhet a piócás..
3080-am van, 1080Ti-vel jól ment.
Milyen stressz tesztre gondolsz? 3dmark és ezek simán lefutnak hiba nélkül.
Ha monitoron játszom semmi gondom nincs.
VR stressz tesztet nem csináltam.Akkor lesz cumi, ha 3070-el is akad
Scyllafren: Igen próbáltam az összes drivert. 466.77-től enged csak. Most az is van fent jelenleg. Clean install, NVCleanstall-al is próbáltam minden drivert
-
Sziszifeca
őstag
válasz
-Solt- #43119 üzenetére
ohh..
próbáltam mindent hidd elminden apró beállítást, próbát...
holnap valószínűleg kipróbálok a gépembe egy 3070-et, ha azzal is csinálja akkor más lesz a gond..reménykedem hogy nem vga bajom van.Nekem menne szépen a játék elég szép képpel, ACC is. Tudok AMS2 és Iracinggal is játszani, ott néha dob be 1-1 droppot, de a DR2 az brutál(játszhatatlan).
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #43111 üzenetére
Na kaptam kölcsön egy Samsung Odyssey VR-t, és ugyanúgy gáz, droppol. Gyanús hogy videókártya lesz a bibi most már.. Reklamáció előtt biztosra szeretnék menni, így valaki Budapesten segítsen nekem egy gyors kártya kipróbálásban. Kap 5000Ft-ot az illető
-
Sziszifeca
őstag
Hali VR-esek.
Budapesten valaki nem tudna nekem segiteni?
Mióta megvan a 3080-am azóta nem tduok semmivel se játszani VR-ben mert vannak dropped frame-k(lila csík az fps vr-ban).Mindent próbaltam már. Valahogy ki akarom szűrni hogy másik vga-val jó-e. Vagy a HP reverb-em nem jo.
Kérdés Budapesten valakihez nem tudom elvinni a gépem VR-al és a videokarit kicserélnénk hátha az a baj. Nagy segítség lenne. Aki tud kérem privátba jelezze.
Köszönöm előre is! -
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #42586 üzenetére
AMS2-ben szépek a grafikonok, nem ugrál a frametime, nem akad, és ott az FPSVR-ban 12 körül mozog az érték, persze MSI AB-ban ugyanúgy 17.5.
Ha valaki ezt megoldja akkor veszek neki valamit
m.2 ssd vagy más gond nem lehet? -
Sziszifeca
őstag
válasz
#15779328 #42585 üzenetére
17,5 sose megy lejjebb.
Nem tudom mi a baj, próbálgatom de nem jó.
Ha low-ra teszem a dirt-et akkor se.
FPSVr-al 9,8, MSI AB alatt meg 17.5-öt mutat.. Hogy van ez?Ahogy látom ott a baj, hogy a Frametime rész ugrál mint a fene.. Ez legyen low, med, high beállítás. Kipróbálom más játéknál is mindjárt (AMS2). De szerintem ott is gáz lesz.
-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca #42576 üzenetére
-
Sziszifeca
őstag
válasz
#15779328 #42574 üzenetére
Na én is monitoroztam, és az alábbi dolgok vannak:
Steam (60hz 2700x2644 felbontás) de volt hogy 3116x3052-ben simán ment drop nélkül.
Kicsit indítottam el a játékot, és látni hogy mennyit droppol. FPSVR-ben 10 alatt van a frametime de msi afterburnerban amikor kiugrik akkor van a dropp.. Na ez mitől lehet hogy így kiugrál?
-
Sziszifeca
őstag
válasz
murphy84 #42558 üzenetére
Ment Pü..
De leírom itt is, hátha valaki megmondja mi a probléma.. Lehet szétkapom darabokra a gépet, lehet valami m.2 ssd bezavar, vagy valami...
Dirt Rally 2, 9700k,16gb ram, 3080, Hp reverb
Most próbálgattam win 11-el is:
- Van amikor elindul és 0 drop-al végigmegyek 1 pályán folyamatosan. néha van hogy beesik az fps picit, de nem droppol.
- Utána pályát váltok megint jó. Majd újabb pálya és droppol mint atom. Akadozik.
Kilépek, gép újraindít, megint megy szépen max 1 droppal 1 pályát. Utána pályaváltás, megint fos.
De van hogy hiába indítom a gépet újra akkor se jó.. persze ugyanazzal a pályával tesztelve..
Érted így mi a bajom?
Rózsaszín csíkokat dobál FPSVR alatt.
60fps-re van állítva, high beállítás, de ultra low-al is dobálja a rózsaszín csíkokat. A gpu 50%-on megy. Látom hogy 60fps-ről néha leesik 55-re random. Akkor van egy ilyen akadás.
Nem tudom mitévő legyek..
Más játéknál is van 1-2, de az nem vészes.. -
Sziszifeca
őstag
Hali,
Van itt olyan emberke, akinek HP Reverb + 3080 kártyája van, és játszik a Dirt Rally 2-vel?
Privátba szeretnék beszélni vele
Köszönöm -
Sziszifeca
őstag
válasz
gulasoft #42500 üzenetére
jaja, Revive-ra gondoltam. Közbe feltelepítettem, működik.
A Dirt Rally 2-vel szenvedek, de el kell engedjem, mert az FPS Drop miatt játszhatatlan.
Dirt Rally 1 ultrán simán megy, meg bármilyen játék(iracing,AMS2,PC2,ACC..), de a DR2..
3080 új kártya, régi driverrel elvileg még nincs FPS drop, de mivel új a kártyám, így arra nem lehet régi drivert feltenni.Szörnyű..
Új hozzászólás Aktív témák
- Automobilista 2
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- 27% Számlával! Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD