Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz barcalaci84 #34655 üzenetére
Na, ez lehet az? Mert ez alapértelmezetten ki van kapcsolva.
Most bekapcsoltam Ultramagasra, majd ránézek.Megtaláltam közben a képernyőképeket. Oculus/Printscreens alatt volt.
150Mbps-on valóban megfelelő lehet a H.264-is minőségre.Érdemes a középső fát nézni, ez egy távolabbi objektum és 100-as H.264-nél elmosott a textúrája, amint átkapcsolom 100-as HEVC-re érezhetően szebb lesz (talán a kép nem adja jól vissza, mert az is egy Quest által továbbtömörített jpg).
Érdemes úgy kapcsolgatni hogy legördíted a menüt, ránézel a pontra és úgy kapcsolod hogy folyamat nézed kattintás közben.Ja a Squadrons-t én úgy indítom hogy simán elindítom monitoron nézve az asztali ikonnal. Majd mikor betöltött akkor felveszem HMD-t, csatlakozok az asztalhoz és nyomok a menüben egy toggle VR-t. Ez indítja el akkor a SteamVR-t és egyből átvált VR-ba.
@Márton: köszi az ötletet, leszedtem a settings fájlt és én is belőttem 60%-ra a fényerőt. Remélem szebbek lesznek a feketék
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
A topik témája: VR. Az Amazonos vásárlással kapcsolatban ide írjátok: Amazon topik
Ami nem a topikba tartozik: Hardveraprós hirdetések linkelése/kibeszélése, csomagszállítási információk, Amazonos rendelési problémák. Ha a hozzászólásod törlésre kerül, kérlek ne írd be újra![ Módosította: lugosi ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest