Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#28583) Stauffenberg válasza GrooveHero (#28578) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Ez így nem rossz, de ehhez azért már eléggé kockának kell lenni. Én benne voltam a ROR-A klánban amíg még létezett ("A" mint Academy... főleg arra volt, hogy a kisebb játékosok (értsd: minimum tier5-6) ott húzzák fel magukat valami táposabb dögig). Aztán a sima ROR meg ment területeket foglalni. De (számomra) olyan irreális követelmények voltak a tagokkal szemben, hogy azt már nem vállaltam be. Heti 3-4 alkalommal kötelező volt csatárba bevethetőnek lenni és ez azt jelentené, hogy este 8-tól mondjuk kifulladásig...

Viszont néztem, hogy az igazán aktív játékosoknak milyen összegeket utalnak ki (aranyban... természetesen), hát volt akinek nem csak lőszerre tellett a bevételből, hanem sok más prémium cuccra is. Csak hát ehhez nem árt ha nincsenek vizsgáid, nem dolgozol, vagy legalább is nem gond, hogy meló után rögtön átminősülsz harckocsi parancsnokká és nem kell sem a háztartással, pároddal, gyerekekkel (ha van) foglalkozni.

Mondjuk ez nem újdonság. Középiskolás koromban még tombolt a Counter-Strike láz... akkoriban is klánoztam és ha valamit "el akartunk érni" akkor napi 3-5 órákat kellett csak a gyakorlásnak szentelni... ezen felül meg kláncsatákat játszani heti legalább 3-4 alkalommal. Itt sem különb a helyzet. Meg mondjuk WoW-ban sem amit szintén műveltem egy időben. De hát ekkor még időmilliomos voltam, tanulni elég volt napi 30-40 percet, hogy ötös tanuló legyek. Aztán az egyetemen ennyi idő csak a bemelegítésre volt elég mondjuk egy kvantum mechanika tanulásánál.

Azóta csak két multis játéknak élek: Battlefield (most éppen a harmadik rész) meg a WoT. Erre is maximum napi 2 órát tudok elkülöníteni amit fele-fele arányban osztok el. Én vagyok a "casual" mintapéldány... :D Csak az egész napos itthon tartózkodások alatt van több időm.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.