Hirdetés

Aktív témák

  • Воланд

    titán

    válasz rii #33289 üzenetére

    1.: Tapasztalatom szerint egy jó vírusirtó/tűzfal mellett nem másznak a rendszerbe vírusok, kártevő programok, de mivel így is van user error-ból fakadó hiba, ezért egy sima (nem rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező) felhasználói fiók megfelel a célnak. Felhasználói fiókot létrehoznám, majd rendszargazda fiókkal ami kell program feltelepít (az összes felhasználónak) ezek után a rendszergazda fiókot elrejteném. Van olyan program ami csak rendszergazdai jogosultságokkal rendelkező fiók alól hajlandó feltelepülni, ezért érdemes így csinálni. Vagy van még az UAC, mint lehetőség, de engem zavart, hogy mindig, mindent megkérdezett és inkább kikapcsoltam. Ha nem akarsz két fiókot, akkor ez jó lehet kompromisszumnak.

    2.: Persze, csak mindig frissítve legyen.

    3.: Én kikapcsoltam. :DDD Viccet félretéve nem igényel különösebb figyelmet, ha valamelyik programnak kellene net, de nem kap, akkor Vezérlőpult --> Windows tűzfal --> Program vagy szolgáltatás átengedése a Windows tűzfalon és ezen belül értelem szerűen pipálgatni kell. Viszont, ha emlékeim nem csalnak ezt sima felhasználó nem módosíthatja, ide rendszergazdai jogosultság kell.

    4.: Vezérlőpult --> Windows Update --> Beállítások módosítása, ezen belül van egy legördülő menü, itt lehet kiválasztani, azt amit te szeretnél.

    Szerk.: Csak elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen w7? Home Premium, Ultimate, vagy Professional?

    [ Szerkesztve ]

    "Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Aktív témák

Hirdetés