Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53501) bullseye válasza Woodslave (#53499) üzenetére


bullseye
addikt

Az 1-t sokan szidták, mert ugyanazt kell újra és újra tenni. kihallgatod, elfogod, kihallgatod, megölöd, stb. Én talán a karácsonyi pihiben nekilátok újra, mert egy kicsit próbáltam, de eluntam.

Black Flag nagyon jó, nagyon tetszik (a karakter valamiért nem annyira, pedig sokan dicsérik), csak nem értem miért számozott epizód, amikor a jelenkori sztorija inkább csak poén.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#53502) DeFranco válasza Woodslave (#53499) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Tény, hogy az egy laposabb, mint a II vagy a BH, de szerintem érdemes végigjátszani egyrészt tényleg a sztori miatt, másrészt azért, mert van egy speciális hangulata, ami a reneszánsz Itáliából teljesen hiányzik

nem olyan fergeteges, mint a közeli utódai, de szerintem megér egy misét... én egyszer végigvittem, (80%-nál megállva, aztán később folytatva. Majd most elkezdtem megint, és megint megálltam 80%-nál

(#53503) ayo


ayo
addikt

ma elinditottam a decemberi sorsolas sorozatot:

kezdeskent: Hearthstone beta kulcs

lesznek elegge komoly nyeremenyek is winter sale idejen, majd a fontosabbakat ugyis beirom :) sok szerencset mindenkinek

http://jateknaplo.blog.hu

(#53504) JoolsNOS válasza cskamacska (#53480) üzenetére


JoolsNOS
veterán

Metro LL Season Pass-t érdemes megvenni? Valaki játszott már vele? Mennyi extrát ad? Ha jön esetleg valami később, akkor azt is megkapom vele?

I5 9400F, Asrock B365M Pro4, Asus RTX4070 Super Dual EVO 12GB, 16Gb DDR4, Seasonic Focus 650 Platinum TV: 65A7GQ

(#53505) ayo


ayo
addikt

majdelfelejtettem, van most megint indiegamestandon egy jo akcio:

OIO es Puddle poszt

csak puddle steames, de szerintem ennyiert megeri a ketto. oio egy regebbi platform viszonylag szep es egyedi grafikaval puddle meg steamen is van 9 euroert, most a ket jatek 1.67 dollar.

http://jateknaplo.blog.hu

(#53506) Silent77 válasza ayo (#53505) üzenetére


Silent77
veterán

Még jó, hogy nem. :C
Pudlet- már régóta megakarom venni. :R

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#53507) SityiSXT


SityiSXT
őstag

(#53508) Agyzuzo válasza SityiSXT (#53507) üzenetére


Agyzuzo
addikt

"Ez az alkalmazás egyik eszközével sem kompatibilis."

Nekem sokba kerülne így... Tehát nincs ingyen. ;]

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#53509) djculture válasza Agyzuzo (#53508) üzenetére


djculture
félisten

Nagyon nem kár érte, haverok mondták fullos drága telefonokon kilép meg szaggat lefagy és van minden.

[ Szerkesztve ]

(#53510) maddionmax válasza djculture (#53509) üzenetére


maddionmax
aktív tag

Tableten (Samsung Galaxy Tab2) kipróbáltam, nagyon jó a grafika, nem lép ki, nem fagy ki, de pokolian egysíkú. 5 perc után kikapcsoltam és töröltem,mert halálra untam magam. Kb 2 féle támadás mód van benne és ennyi. Az első Mortal Kombat egy high-tech verekedős játék az Android-os verzióhoz képest. A PC-s verzióra kíváncsi lennék ezek után...

(#53511) reelc válasza Agyzuzo (#53488) üzenetére


reelc
veterán

Kiadáscsökkentés, bérek befagyasztása, x% elbocsátás, kaizenek erőltetése, a megtakarításokra fókuszálás... azért egy ilyen nagy cég kezében vannak dolgok, amikkel tud kompenzálni egy ideig. A veszteség csökkentésére gondolok, nem arra hogy hirtelen nyereséges lesz.
Ráadásul, ha egy ilyen óriás cég pár negyedévig veszteséges, nem biztos, hogy annyira veszteséges, hogy be is csődöl. Rengeteg cég (bármilyen iparágban) működik minimális nyereséggel a válság óta, vagy veszít egy ideje a piacok zsugorodása miatt. A lényeg, hogy tudnak-e új vevőket találni, a költségeket vissza tudják-e szorítani, tudnak-e nyereséget termelni, bíznak-e benne a részvényesek, kap-e hitelt, stb. Ez az egész egy többrétegű dolog.

(#53512) #79621120


#79621120
törölt tag

GOG

Shadowrun Returns $11.99

Még mielőtt valaki megkérdezné : NEM STEAMES !!!

(#53513) Arkennys válasza #79621120 (#53512) üzenetére


Arkennys
addikt

gogról van még akinek ez nem nyilvánvaló innen? :D

szerk: ayo: jogos, csak vicces. Még én is tudom hogy a gog-ról kár stamest várni :D

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#53514) ayo válasza Arkennys (#53513) üzenetére


ayo
addikt

sztem mindig meg fogjak kerdezni:)

http://jateknaplo.blog.hu

(#53515) cskamacska válasza reelc (#53511) üzenetére


cskamacska
addikt

Azért poén, hogy ha valami gond van a céggel, akkor nálad is az merült fel elsőként, hogy egyből a munkaerőn lehet legjobban spórolni. ;]
A kreatív munkakörökben ez kifejezetten célszerű. :K Aztán utána sírunk, hogy így szemét az új rész, meg úgy szentségtelenítették meg azt a kiváló franchise-t. :DDD

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#53516) DeFranco válasza cskamacska (#53515) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Itt mindenki felkent nagyvállalati közgazdász és veterán CEO, nem tudtad?

@Agyzuzo: pfff PSZF, mi az már? Szabadidőközpont... ;]

[ Szerkesztve ]

(#53517) Agyzuzo válasza DeFranco (#53516) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Az elsőről má van 2 papírom, de a másodikat azóta se vettem át, nincs rá időm, hogy befáradjak érte a BGF-be, annyi a meló. Remélem nem vágták be azóta az iratmegsemmisítőbe. :DDD

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#53518) reelc válasza cskamacska (#53515) üzenetére


reelc
veterán

Nem is elsőként jutott az eszembe. :)

(#53516) DeFranco: áh, én semmi ilyesmi, csak egy alulfizetett senki vagyok... de attól még a céges negyedéves tájékoztatókon figyelek, milyen a cég, és az ipar helyzete. Szerintem ezt bőven le lehet vetíteni a játékiparra is, azért írtam, amit.

[ Szerkesztve ]

(#53519) Agyzuzo válasza DeFranco (#53516) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Van egy BME-s is, problem? ;]

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#53520) Arkennys


Arkennys
addikt

Csak tudnám, ezt a hosszú cégekkel kapcsolatos eszmecserét minek kell itt megbeszélni... :N

szerk: gondoltam én azt, mint ahogy azt is, hogy te reagálsz majd elsőként valami hasonlót :)

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#53521) DeFranco válasza reelc (#53518) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Amit neked elmondanak illetve amit kellene tenni illetve tesznek illetve tennének ha nem éppen a céget lopnák szét, az két külön dolog.

A TV-ben is sok mindent mondanak, abból sem igaz még az sem, hogy jó napot kívánok. Negyedéves beszámoló dettó, munkavállalóknak abból tartott fejtágító meg ennek a márványszoborba öntése.

Majd ha egy beszámolót úgy el tudsz olvasni, hogy elmeséled mi van a céggel, de nem abból, amit a monitoron látsz, hanem amit elolvasol a sorok között, akkor el lehet kezdeni beszélgetni arról, hogy hogyan is néz ki egy gazdálkodó szervezet, meg mi az a piac.

@Arkennys: azért hogy téged bosszantsunk. Engem speciel jobban érdekel ez, mint a játékipar jövőjéről szóló eszmecsere annál, hogy ki honnan és milyen rétegvastagságú bőrrel a pofázmányán csencsel délpakisztáni feketepiacos csempészkódokat a fél világon megutaztatott VPN-en keresztül.

reszerk: [link]

[ Szerkesztve ]

(#53522) reelc válasza DeFranco (#53521) üzenetére


reelc
veterán

Egy szóval nem mondtam, hogy hiszek is abban, amit mondanak, nem vagyok naív.
Hallom mit mondanak, és tapasztalom, mi is a helyzet. Nem feltétlenül fedi egymást a két dolog. :)
Pusztán felsoroltam pár dolgot, amihez (többek között) nyúlhat egy cég, ha gáz van. Pusztán az időszakos veszteség nem feltétlenül jelenti egy nagy multi végét.

De tényleg nagyon off, én itt befejezném ezt a témát.

[ Szerkesztve ]

(#53523) Arkennys válasza DeFranco (#53521) üzenetére


Arkennys
addikt

Best buyban én ritkán látok ilyesmit, átlagban belinkelik, mi hol különösen olcsó, és ez így is jó. Ami vpn és hasonló dolgot igényel olyat egyrészt ritkán látok itt, másrészt nem tud érdekelni. De azt a szökőévi egy-két olyan hsz-t könnyebben átugorja az ember, mint ezt már. Pár off is oké, de azért már ez messze túlment azon, akármilyen csillivilli gifet belinkelsz lazaságod igazolására. :) Nemrég már moder is szólt ugyanitt, hogy elég lesz a hasonlóból, szóval tán nem alaptalan, hogy szóvá tettem, mielőtt megint feltűnne neki a dolog. Hagyjuk is a témát, és hadd térjen vissza a topic ahhoz, amiről címe szerint szól, én sem szánok ennél a két hsz-nél többet már erre a dologra.

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#53524) DeFranco válasza Arkennys (#53523) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Maradjuk abban, hogy neked ez szúrja a szemed, te ezt látod soknak, nekem meg más szúrja a szemem, én mást látok soknak. Relatív dolog ez, te is tudod, senki nem tart fejben róla statisztikát, hogy most akkor milyen témában hány hsz is jött, csak érzi, hogy megítélése szerint belefér vagy sok.

OK, nem szorosan játékajánlathoz kapcsolódik, de bocsássa már meg a világ, ez egy közösség, ahol az emberek beszélgetnek, eszmét cserélnek. Ez is szóba kerül, az is szóba kerül, és ennek, amiről most szó volt, még köze is volt a játékiparhoz általában. Akinek ez nem tetszik, az tényleg legyen szíves és látogassa az isthereanydealt vagy bármelyik statikus akciógyűjtő oldalt amit akar, de itt el kell fogadni, hogy a közösségi léttel együtt jár ez is. Nyilván moderáltan, épeszű keretek között.

Most komolyan, ha leülsz egy 10-15 fős társasággal egy asztalhoz, akkor ott is elkezded verni a tamtamot, ha esetleg terelődik a téma más irányba, hogy márpedig mindenki beszélgessen arról amit te szívesen hallgatnál?

Itt van az off gomb, megfontoltan és mértékletesen használjuk is arra amire való, tessék ezt elfogadni.

Minden tisztelettel írom ezt egyébként, nem akarok támadásnak még a látszatát sem kelteni, de férjünk már el egymás mellett. Ez egy fórum. Emberek beszélgetnek. Hahó. OK, itt mindenki nerd egy kicsit, de ennyire ne legyünk már hiperkockák, könyörgöm.

[ Szerkesztve ]

(#53525) Arkennys


Arkennys
addikt

Gameflyon a most futó akcióknál van pár egész jó cím normálisabb akcióban, ha valaki nem látta a váltást, lessen rá. Én is csak most láttam, hogy pl darksiders és painkiller leárazás eléggé beugrott link

franco: ne folytassuk ezt. Elférek én, bocsásd meg, hogy szóvá tettem, ez nem egy adott és más témájú topicba való eszmecsere. Hogy ezen pörögsz tovább, épp annak mond ellent, hogy támogatod a férjünk már el egymás mellett dolgot. Én sem támadólag írtam, amit írtam, előzőeket és a jelenlegit sem. A személyes beszélgetésnél ha beülsz velem valahová, ahol fölöttünk lóg a felirat, hogy itt bizonyos témájú beszélgetés preferált, igen, szóvá teszem a teljesen másról jól megtoldott egyéb témázást. De eléggé érdekes volt ez a hasonlat, mivel úgy tűnik belőle, nem úgy értetted, ahogyan én mondtam. Egyszerűen nem ide való téma, ezt akartam közölni. Személyes beszélgetés teljesen más tészta.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#53526) KubanitoS válasza DeFranco (#53524) üzenetére


KubanitoS
veterán

Maradjunk annyiban, hogy már nekem is feltűnt, hogy amikor benézek ide egy-két jóféle akció linkjéért, akkor kénytelen vagyok a féloldalnyi off között keresgélnem. Ez a téma nem a különféle cégek kibeszéléséről szól, ezt kellene már megérteni.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#53527) reelc válasza Arkennys (#53525) üzenetére


reelc
veterán

Köszi, tényleg van pár jó cím... itt hány naponta váltanak?

(#53528) Arkennys válasza reelc (#53527) üzenetére


Arkennys
addikt

Szívesen. Elvileg naponta, esténként lesek rá, mikor le tudok jobban ülni géphez, és addigra már szokott. :) De hogy hánykor vagy mint, pontosabban nem tudom.

Gothic 2 gold például nagyon jó aki szereti a műfajt, és nincs meg, csapjon le rá. :) Nem mai darab, de nagyon hangulatos szerintem, kijátszottam párszor, de nekiálltam nemrégiben mégegyszer.

[ Szerkesztve ]

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#53529) reelc válasza Arkennys (#53528) üzenetére


reelc
veterán

Köszi!
Itt vannak lejárati idők, és egyéb adatok... de valamiért pl. a Gothic 2 Gold nincs benne.

(#53530) zone


zone
őstag

Új IndieMeadow bundle

YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

(#53531) maross válasza zone (#53530) üzenetére


maross
veterán

internetes segitseget kerunk ayotol :)

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#53532) Arkennys válasza reelc (#53529) üzenetére


Arkennys
addikt

Hát igen, úgy néz ki biztosabb ránézni esténként :D

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#53533) #79621120


#79621120
törölt tag

Állítólag ezen a héten kezdődik a téli vásár a GOG - on .

(#53534) kervantas válasza zone (#53530) üzenetére


kervantas
aktív tag

Szerintem létezik egy "Random Indie Game Bundle Generator" program és azzal tömeg termelik ezt a sok vackot. :D

(#53535) depzoo


depzoo
tag

Ez volt kb az első BTA vásárlásom humblin, tudja valaki mikor lesz bonus game?

Ha jól néztem ma 7kor, egy óra múlva.

Ryzen + Vega (?)

(#53536) Csapoati válasza depzoo (#53535) üzenetére


Csapoati
nagyúr

8-kor. :)

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#53537) djculture válasza depzoo (#53535) üzenetére


djculture
félisten

Pacific time 11 óra azaz nekünk 8 óra.

(#53538) regener


regener
veterán

Reversion: The Escape első pályája (magyarán demoja) letölthető: [link]

(#53539) ayo válasza maross (#53531) üzenetére


ayo
addikt

nezegetttem mikor kijott de nem gyozott meg splatter is mar volt mas pakkban - azaz egyeduli ami nekem pl be is jott. a tobbi nagyon kazual jatek nem feltetlen eri meg a penzet - kivetel ha kartyas lesz:D de splatterert vegulis nem rossz ajanlat, az sztem megkapja a greenlightot.

http://jateknaplo.blog.hu

(#53540) cskamacska


cskamacska
addikt

BundleStars Indie Capsule Bundle 4,2 dollárért

Insanely Twisted Shadow Planet
Blood of the Werewolf
Slender: The Arrival
And Yet it Moves
Plain Sight
Doc Clock: The Toasted Sandwich of Time
Snuggle Truck

Mind Steam pluszegysor.

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#53541) depzoo válasza Csapoati (#53536) üzenetére


depzoo
tag

Na süsd meg, én meg itt várom. :)

De már leesett, nem GMT hanem GMT+1 kk.

[ Szerkesztve ]

Ryzen + Vega (?)

(#53542) dejaris válasza bullseye (#53501) üzenetére


dejaris
addikt

Ha egyfajta nyero taktikaval jatsza az ember, akkor tenyleg unalmas. De ennyifelekeppen en meg nem csepeltem sehol, mimt az elsoben es pont ezert untam egy picit a 2-est, mert ott egyfelekeppen tudtam csak kivegezni az orok sereget. A sokak altal szidott relevation-ben pedig a bombakeveres volt ugyanilyen elvezet, mimt az egyesben.

(#53543) ChingChang válasza cskamacska (#53540) üzenetére


ChingChang
csendes tag

És visszajött a The Superpower Sims Bundle is, bár kicsit drága, 10.77 $ . Mintha az összes bundlijük megdrágult volna.

(#53544) szami777 válasza ChingChang (#53543) üzenetére


szami777
addikt

Dollárba furcsán váltottak át eddig is, legalábbis a facebook oldalukon korábban is dollárban közölték az árakat és elég fura váltójuk volt. Most még furább. :)

[ Szerkesztve ]

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#53545) Frod válasza djculture (#53477) üzenetére


Frod
addikt

Nem mintha meglepődnék, meg nem vártam volna, de hol olvastad? Én nem lelek semmi infót a neten.

Do you see the white shadow?

(#53546) djculture válasza Frod (#53545) üzenetére


djculture
félisten

Szerintem csak a szokásos szivárogtatás volt mert már ahogy írod nyoma sincs neki, miközben tegnap még az ubi facebookján is megjelent hogy dolgoznak rajta .
Amúgy pcguruban most olvasom a magyar programozóval van interjú aki franciaországban az ubinál dolgozik, az ACIV volt az első AAA kategóriás játék amiben nagy része volt:)

[ Szerkesztve ]

(#53547) dejaris válasza Arkennys (#53528) üzenetére


dejaris
addikt

Eletem jateka, talan ezzel jatszodtam a legtobbet. Nagyon jo! Hemzseg a bugoktol, de ilyen hangulatot semmi sem adott szamomra.

(#53548) ChingChang válasza reelc (#53529) üzenetére


ChingChang
csendes tag

Nem tudom láttad e, de 75 %-os leárazás van Gothic fronton steamen: Gothic Universe Edition

(#53549) Arkennys válasza dejaris (#53547) üzenetére


Arkennys
addikt

Igen, vannak benne hibák, és nem egy skyrim grafikai vagy összetettségi szint, de mégis. :) Jó látni, hogy nem csak szerintem :D

Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra

(#53550) dejaris válasza Arkennys (#53549) üzenetére


dejaris
addikt

2002-ben adtak ki, akkoriban szerintem eleg utos grafika volt, foleg az erdeivel, es meg egyedi arcok is voltak akkori viszonylathoz kepest.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.