Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-14 18:50:17

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8784) alba-regia


alba-regia
aktív tag

Elolvasgattam a tabletek használati körülményeiről szóló előző hozzászólásokat. Nálam általában napi 12-14 órában be van kapcsolva számítógép vagy valami netes eszköz.
Az oktatásban dolgozom, a munkám során sokat használom az internetet.
Itthon egy asztali gép megy 32"-os TV-re kötve a nappaliban. A TV-t a gyerek is használná, ezért vettem korábban egy Galaxy TAB-ot. A problémám az volt vele, hogy nekem a 7"-os kijelző jópár dologhoz kevés volt, illetve tanultam gépelni, így kissé idegesítő számomra az érintőkijelzős gépírás. Van egy "szolgálati" Toshiba notebookom. Jó nehéz, ráadásul a billentyűzete is valami lapos, használhatatlan valami, illetve a színei is gyorsan átfordulnak pl. ágyban, fotelben vagy más körülmények között használva (ellenben elég gyors gép). Mivel ezt nem szeretném cipelni, úgy döntöttem, hogy a közeljövőben kapható Prime-ra beruházok dokkolóval.
Számomra az lenne az ideális: vékony, a kijelző használható méretű, a dokkoló (állítólag) magyar kiosztású billentyűzettel és plusz akksival rendelkezik, hosszú az üzemideje.
Mobiltelefonról (SII) is gyakran intézek ügyeket (mail, Dropbox fájlok, fényképek továbbítása, stb.), de azon is a kijelzőn való gépelés a hosszadalmas számomra. A hivatalos levelek megírása ékezetekkel, stb. nekem kicsit szenvedés.
Véleményem szerint, akinek a fizikai billentyűzet nem hiányzik, akár a 7"-os tablet vagy a mobiltelefon is elegendő a netezésre, fórumozásra, rövidebb mailezésre. stb. De különbözőek vagyunk.

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.