Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-10 11:35:50

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41048) Daveboy


Daveboy
tag

Sziasztok!

Van bárkinek tapasztalata a Pocketbook Surfpad 2-vel? Akinek van, esetleg írna róla pár sort? Nem sokat tudok a gyártóról és a megbízhatóságáról, de ez a tablet 36k körül egész jó ajánlatnak tűnik, főleg 2 év garral. Tudom, hogy "csak" 2 magos, de nekem főleg pdf-ek olvasgatására kéne. Szerintetek az RK3066 + 1 giga ram kombó hogyan boldogul a nagy méretű, több száz oldalas pdf vagy djvu fájlok lapozgatásával (esetenként 100-150 mb-osak is lehetnek). Csak mert ha ez a hardver erre a célra tökéletesen elég és nem kell várnom 1-2 másodpercnél többet, ha egy dokumentumban pl. a 20. oldalról a 250.-re lapozok és gyorsan renderel, akkor én már elégedett lennék. Nem szeretnék feleslegesen erősebb/drágább hardverre költeni ha úgyis csak olvasok meg netezek rajta. Max ilyen angry birds félék jöhetnek szóba játék gyanánt, de azokat úgyis viszi.

Igazából a 8"-os 4:3 arányú kijelző lenne nekem ideális olvasásra, de nem tudok megbarátkozni az 1024x768-as felbontással, mert az apróbb betűméret ott már bőven pixeles. A 9.7" retina azért nem játszik, mert számít a hordozhatóság is és az már túl nagy sajnos.

Nem ismerem a Pocketbook hozzáállását a frissítéseket illetően, de szerintetek van rá esély, hogy érkezik 4.2 a Surfpad 2-re? Esetleg tudtok bármilyen custom rom-ról?

Előre is köszi! :)

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.