Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-14 18:50:17

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40586) mike1334


mike1334
veterán

Sziasztok. Tőletek, mint tapasztaltabbaktól kérnék tanácsot.
10.1-es tabletet szeretnék venni, és az Asus mellett döntöttem, de azon belül még nem tudom melyiket. Ezek versenyeznek:
-Tf201
-Tf300
-Tf700
-Memopad Smart
-Memopad FHD (ez tudom még nem jelent meg)
A felbontás annyira nem fontos, de a minél szebb színek, kijelző igen. Fontos még a gördülékenység, akadásmentesség (már amennyire lehet androidnál) és a minél hosszabb üzemidő. Főleg filmnézésre és pdf-ek olvasására fogom használni, játékból csak azt szeretném, ha a körökre osztott játékok menjenek rajta (mondjuk abból van 3d-s azt hiszem), nem fontos, hogy fps játékok hasítsanak, persze az se hátrány.
Melyik ebből a legjobb választás? Árban minél olcsóbb annál jobb elv érvényesül, lehet használt is, bár nem tudom, hogy mennyire hibásodnak ezek a típusok, láttam garancia nélkülit is viszonylag jó áron, de nem tudom, hogy megéri-e, mennyire megbízhatóak.

Bónusz kérdés: a fenti kritériumoknak jobban megfelelne-e egy Nexus 10? Az Asus felé azért hajlok, mert vagy alapból dokkolóval venném, vagy később ruháznék be egyre, persze ha sokkal jobb a Nexus, akkor nem ezen fog múlni. Azért mert ragaszkodnék a dokkolóhoz nem jelenti, hogy netbookot vennék inkább, kifejezetten androidot akarok, és olyan amit szét lehet kapni csak táblagépnek.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradtságot és válaszol, nagy segítség lenne, régóta spórolok és nem szeretnék mellé nyúlni.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.