Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snpetit
aktív tag
Én P8 lite-ról jöttem. Ég és föld a kettő. Nekem bajom volt a telefonálás hangminőségével, most nem panaszkodnak rá akikkel beszélek. +hajlott is. MIUI is tetszett már előtte és most végre olyan telefonom van amin ez a hivatalos. Fényképezője nem rosszabb, de nem is jobb (talán gyorsabb). Minőségre jobbnak tűnik. Hosszútávú támogatás megoldottnak látszik alternatív ROM-okkal is. Ami problémád lehet, nagyon rosszul lehet kiszállni a P8 L-ből és nincs rá igazán tempered glass.
-
snpetit
aktív tag
Egyelőre és is visszaraktam pár nap után a 8.2-est. Tökéletes.
-
snpetit
aktív tag
válasz micafighter #12059 üzenetére
Vagy eső megy alá. Szinte beszippantja. 2 napja dobtam ki ez miatt.
[ Szerkesztve ]
-
snpetit
aktív tag
Most komolyan, ha farzsebben van hordva ne csodálkozzunk már, ha meghajol. Azért nem kis erők tudnak ott ébredni leüléskor.
-
snpetit
aktív tag
A gmail app másnál is FC-zik? Reggel kezdte. Stabil 8.5.2 volt rajta. Most ráraktam a dev EU 7.10.26-ot romot, de ezen is leáll, ha megnyitok egy levelet.
-
snpetit
aktív tag
válasz vargalex #17826 üzenetére
Kijelző+digitizer egyben csere nem gond.
Ha megpróbálod csak a digitet. A digitizert úgy leválasztani, hogy ne sérüljön a kijelző+elektronika. Azután teljesen letakarítani a ragasztó maradványokat, ismét ne sérüljön semmi. UV ragasztó felhordása egyenletesen és digitizer pozicionálása (oldalirányban is, illesztő sablon nélkül nem nagyon megy), buborék és szennyeződés nélkül. Ha mindezek megvoltak, imádkozni, hogy működjön+ne legyen foltos. Ezen túlmenően idővel a ragasztó nem kezdi-e ki valahol a kijelzőt? Az összetétele nem mindegy (a gyári is sárgul).
-
snpetit
aktív tag
válasz garfield88 #20399 üzenetére
Telefonon nem lehet? Melyik bank?
-
snpetit
aktív tag
Gmail app másnál nem rosszalkodik mostanában? Nem akar frissülni magától, kb. 1 hónapja még jó volt. MIUHU 8.3.29-en vagyok most.
-
snpetit
aktív tag
-
-
snpetit
aktív tag
válasz Archttila #27787 üzenetére
Sok sikert hozzá! Ha lenne tippmix-en rá lehetőség, felraknám minden pénzem.
Házilag nem lehet megcsinálni normálisan, vannak erre célgépek, de nagy szériás telefonoknál éri csak meg gyártani és megvenni is. Annyi helyen félre sikerülhet még úgy is, hogy csak gyakorlattal vállanám be.
Valószínű már a ragasztó, üveg páros leszedése után kukás lesz a kijelződ.
Ha nem... hogyan illeszted pontosan rá digitizert? Venni kellene hozzá sablont is, ha kapható....
Ha ezen is túl vagy, ragasztó? Rétegvastagság? Buborék? Szennyeződés? UV lámpád is van hozzá?
Ha ezen is túl vagy, működik-e? Aztán összeszerelve működik-e?
Utána meg a cidri faktor, (bár idáig nem fogsz eljutni) mikor kezd el foltosodni esetleg elválni a ragasztó miatt. Hőterhelést azért kap rendesen.Tudom van a youtoube-on csomó videó róla, de nem mindent kell készpénznek venni.
-
snpetit
aktív tag
válasz Peterhappy #27998 üzenetére
MooFit, Coospo, Rope skipping van ajánlottra megadva, ha azokkal sem megy akkor bevásároltál vele. :-/
-
snpetit
aktív tag
8.8.9-es miui.hu-n nem megy nekem a wifi. 8.8.3-ról frissítettem.
Visszaraktam a 8.8.3-at így ok. -
snpetit
aktív tag
Bevállalja valaki a próbát?
https://e.foundation/mobile-phone-os/
https://gitlab.e.foundation/e/wiki/en/wikis/device/mido/info -
snpetit
aktív tag
Nálam is bekapcsol a kijelző újra hívás közben
MIUHU 8.9.13Folyamatosan kinyomom a hívásokat a fülemmel. Ráadásul a kijelzőt betörtem. Utódnak Xiaomi jöhetne szóba ár miatt, de ezek a szoftveres bakik nagyon zavaróak.
Ahogy olvasom Note 5, A2, A1 is érintett.
[ Szerkesztve ]
-
snpetit
aktív tag
válasz vikla007 #29238 üzenetére
Nem hinném, hogy újraragasztják olcsóbb munkabér+szarakodás alapján egy új komplett.
Én is túl vagyok a kijelző cserén, betört a drága... Az új a duplakoppot nem tudja, egy kicsit hidegebb színvilágú és kisebb a fényereje, de legalább olcsó volt.
A dolog iróniája, hogy ugyanakkor megtaláltam a tökéletes tempered glasst rá, rögtön a törés után. A Gertong 5D (vissza jövőbe ) tényleg hajlított, full ragasztott (pedig már készültem a refundra, ha kamu lenne). Ujjlenyomatot viszont veszettül gyűjti. -
snpetit
aktív tag
Custom ROM-oknál, ha lelakatolok egy programot, azt az újraindulás után kiveszi. Van erre valami trükk?
Folyamatosan keresem a még azt a ROM-ot ami kb 4-5 nap használat után is időben jelzi a gmail és Messenger értesítéseket. Nálam ennyi idő után teljesen random érkeznek, vagy csak feloldás után.
A MIUI alatt jó volt, azt csak a telefonálás közben füllel kinyomom a beszélgetés miatt dobtam, mert eléggé megszívatott. -
snpetit
aktív tag
válasz Archttila #29300 üzenetére
Szerintem ezek ugyanolyanok mind, egy gyártás lehet. A hátsó műanyag lehúzható rész ugyanilyen volt, nagyon merev műanyag lap. Amit még most észrevettem, hogy az érintés érzékenysége kicsit gyengébb, de mivel most cseréltem a kijelzőt is, nem tudom ez okozza-e? Viszont az összes buborék kijött alóla, pedig durván volt alatta
-
snpetit
aktív tag
"Eljött a pillanat, amelyet mi már oly régóta vártunk! A Xiaomi és a Redmi okostelefonokra innentől, tehát május legelejétől kezdve nem 1, hanem 2 év (!!) jótállást vállalunk, legyen tehát ez egy Redmi Note 6 Pro, egy Xiaomi Mi 8 Lite, vagy éppen bármelyik később érkező modell. A korábbi vásárlásokra nem vonatkozik a garanciakiterjesztés, és csak és kizárólag akkor érvényes, ha a vásárlás a Lurdy Mi Store-ban, vagy a www.xiaomi.hu webshopban történik. Semmilyen más esetben, tehát külföldi rendelés, más boltban történő beszerzés esetén nem érvényes a jótállási idő meghosszabbítása! Természetesen a javítás csakis gyári alkatrészekkel történik majd továbbra is, és az árakat egyáltalán nem befolyásolja! A korábban vásárolt termékekre nem vonatkozik az új jótállási idő, garanciakiterjesztés sem lehetséges."
Már csak választék kellene, remélem mire utód után nézek egy kicsit felszívják magukat.
[ Szerkesztve ]
-
snpetit
aktív tag
Egy gyors kérdésem lenne, Pie alatt megy-e hívásrögzítés? Pl. ACR vagy beépített?
-
snpetit
aktív tag
Sötét mód se került bele a 11-be? Tudom vannak skin-ek, de nem mindnek volt valami nyűgje nálam. A rom-ba épített csak jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fűnyíró topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- macOS PC-re
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
Állásajánlatok