Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja

Hozzászólások

(#32519) Wesder


Wesder
félisten

A vicc az, hogy nekem nincs bajom PS-sel. Volt rengeteg, nem téma. Igaz a gép minősége, meg a cég 1-2 hozzààllàsa dolgokhoz nàlam igazàn véleményes, de istenigazàbból azokkal van bajom, akik felsőbbrendűnek érzik magukat, mert hàt vettek egy olcsójànos 299-399€-os dobozkàt és most ők az EliteMasterRace.
A jàtékkölcsönadós videót 3x belinkelő gyereket nem tudom hova tenni. :F Hihihi-hahaha viccest volt, de màr 7 éve lassan nincs létjogosultsàga. Azért az nem cinkes hogy szegény màsodhegedűshöz kell fordulni akivel oda-vissza feltötöltük a padlót, hogy ugyanmàr kéremalàshan, had hasznàljuk màr az infrastruktúràrokat mert nekünk nincs, ha van is akkor a jövőbeni terveinkhez lepkefing.

Belémkötnek, mert valakinek azt mondom hogy örülök hogy a DS ennyire leköti meg érdekli és emiatt én vagyok a kancsó mert egy percet sem jàtszottam a jàtékkal, aztàn ràadàsul még provokàlnak is... Hàt àlljon màr meg a gyàszmenet.:U

Ja lehet régebben elvakult Xbox fanboi voltam, de ez màr elmúlt.
Mostmàr csak szimpla fanboi vagyok. Elismerem a PS és a jàtékai erényeit, de jelenleg az X jobban kiszolgàlja az én jàték iràntí igényeimet. Ha ez esetleg vàltozna úgy, hogy a PS legyen szàmomra a jobb vàlasztàs, akkor vàltani fogok. Ennyi.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.