Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja

Hozzászólások

(#26001) l.skywalker válasza mike1334 (#25999) üzenetére


l.skywalker
félisten

Az a vicc, hogy én kettőt rendeltem véletlenül. Az egyiket online hitelra raktam, de közben átvételkor fiezetendővel akartam. Aztán törölni nem tudtam és nyitottam még egyet. De végül az elsőt töröltettem az üf-al.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26002) MasterMark válasza l.skywalker (#26000) üzenetére


MasterMark
titán

Semmi nem kötelezi őket, hogy el is adják. :U Ugyebár azért mert online rányomsz, hogy rendelsz az még nem minősül szerződéskötésnek.

Switch Tax

(#26003) l.skywalker válasza MasterMark (#26002) üzenetére


l.skywalker
félisten

Igen a jogi oldala biztosan nem kenhető össze és ragasztható ki a falra ennyire egyszerűen. De érted amit mondok. Azzal az indokkal nem mondhatja vissza, hogy nincs készlet. Mást kell kitalálniuk szerintem.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26004) Gombinyó válasza l.skywalker (#26000) üzenetére


Gombinyó
őstag

Már az első pont hibádzik. Nem adják ki. Én időben rendeltem, van raktáron a boltban ahová személyes átvétellel kértem. Lementem elhozni, de nem adják ide. Elárazás történt, hétfőn törlik mindenkiét, addig is visszatartja a bolt a rendeléseket.

(#26005) MasterMark válasza l.skywalker (#26003) üzenetére


MasterMark
titán

Ezt arra értem, hogy simán mondhatja azt, hogy bocs srácok ez van csá.

És ez is lesz valószínűleg...

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#26006) l.skywalker válasza Gombinyó (#26004) üzenetére


l.skywalker
félisten

És mire hivatkozva törlik? Másfelől én az ügyfélszolgálattal beszéltem, nekik sincs ráhatásuk arra, hogy mi számít és mi nem megtörtént szerződésnek értsd.: érvényes rendelésnek.

Az ÁSZF az iránymutató ebben és az edigital jogi személyzetének a leleményessége. De ahogy korábban három szempont már felmerült:

1. Mi a nagyobb bukta? Lenyelni azt, hogy elvész a profit (számoljunk mondjuk 100 rendeléssel mondjuk 90ezer forint veszteséggel konzolonként - a beszerzési árat nem tudom így azt nem tudom bekalkulálni=ez 9millió forint.) Vagy esetleg szembenézni azzal, hogy nem tartják be a saját ÁSZF-jüket és akkor a GVH fog 100 darab One X miatt rájuk verni párszázmilliós bírságot?
2. Az ASZF-ben van egy fontos pont: (5.2)
"5. AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS
5.1. Az Ügyfél által elküldött ajánlat (megrendelés) megérkezését a Szolgáltató késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja az Ügyfél részére, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza az Ügyfél által a vásárlás, vagy a regisztráció során megadott adatokat (pl. számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát, a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget. Ez a visszaigazoló email kizárólag tájékoztatja az Ügyfelelt arról, hogy a megrendelése a Szolgáltatóhoz megérkezett.

5.2. E visszaigazoló e-mail a Szolgáltató részéről az Ügyfél által tett ajánlat elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre Szolgáltató és az Ügyfél között."
3. Best-buy topikban egy ember már kapott visszaigazoló sms-t és e-mailt, hogy átveheti

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26007) l.skywalker válasza MasterMark (#26005) üzenetére


l.skywalker
félisten

Természetesen. De ahogy a BF-ek után is mindig kapják az orbitális büntetéseket, úgy ezután is számítaniuk kell akkor rá.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26008) mike1334 válasza l.skywalker (#26003) üzenetére


mike1334
veterán

Simán elírás ASZF-re hivatkozva. Biztosan van benne egy ilyen pont, hogy elírás esetén stb...
Amúgy akkor lesz belőle szerződés, ha rendes visszaigazolást küld a rendelésről. Onnantól ajánlati kötöttsége van (sima automatikus visszaigazolás nem elég).
"Rendes" boltban kicsit más. Ott muszáj azon az áron adniuk, ami ki van írva, különben csúnya bünti...vhol meg is van nekem is a jogeset, ahol apa szemfüles volt, kiszúrta 20e-ért a lapostévét..gyors vitte pénztárhoz. Ott beintettek neki. Per lett belőle...cég kapott pár milliós bírságot, apa meg megkapta a tvt annyiért...

Közben láttam, hogy van aki kapott visszaigazolást...na az úgy már érdekesebb, kíváncsi vagyok mit fognak kitalálni..

[ Szerkesztve ]

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#26009) Gombinyó válasza l.skywalker (#26006) üzenetére


Gombinyó
őstag

Elárazás történt, ennyi az indok. Emiatt a boltos nem adhatja ki, azt látja a rendszerben. Hiába erősködtem...
Felhívtam egyébként az ügyfélszolgálat mielőtt elindultam érte, ott biztosítottak, hogy átvehetem, induljak érte, persze.
Miután hazaértem ismét hívtam és számon kértem őket, de csak sajnálkozni tudtak és ott is megerősítették, hogy nem adják ki a rendeléseket, mert elárazás történt.
A felvételeket minden estre most kikértem emailben tőlük.

[ Szerkesztve ]

(#26010) l.skywalker válasza mike1334 (#26008) üzenetére


l.skywalker
félisten

Tudom te tapasztalt vagy. De itt arról rendelkezik az ASZF, hogy a szerződés a visszaigazoló emaillel jön létre. Az ASZF igen rendelkezik arról, hogy ha nyilvánvaló elírás az ár akkor fel kell ajánlania rendes áron:

3.4. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

De itt még beleköthető az is, hogy nem az ár volt helytelen, hanem 52%-os kedvezményt kapott :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26011) l.skywalker válasza Gombinyó (#26009) üzenetére


l.skywalker
félisten

Jól tetted. De akkor ezek szerint kaptál sms-t meg mindent, hogy elkészült a csomagod és mehet a menet?

Gondolom akkor tényleg az a forgatókönyv maradt, hogy most mit csinálhatnak ebben az esetben. Meglátjuk. Én elég sokszor és mindig sikerrel mentem az ilyen dolgok elé. Megvan a jogászom is erre, nekem megér 10ezer forintot, ha minimális esély van rá, hogy megszerezzem ami jár.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26012) mike1334 válasza l.skywalker (#26010) üzenetére


mike1334
veterán

NFH állásfoglalás korábbi 2 ftos webshopos tv ügyben.

Jellemzően a szerződés a felek között akkor jön létre, amikor a kereskedő elfogadja és azonos tartalommal visszaigazolja fogyasztó által tett megrendelést.

Az így létrejött fogyasztói szerződést azonban a vállalkozás tévedésre hivatkozva megtámadhatja, amelynek alapján az érvényteleníthető. A törvény szerint a tévedésnek lényeges körülményre kell vonatkoznia (ilyennek tekinthetjük a vételárat) és csak akkor áll fenn, ha a tévedést a másik fél okozta vagy azt felismerhette. Amennyiben tehát a fogyasztó felismerhette azt, hogy a vételár tekintetében a vállalkozás a szerződés megkötésekor tévedésben volt, a vállalkozás sikerrel támadhatja meg a szerződést, aminek alapján nem köteles a szerződésben foglalt kötelezettségének teljesítésére.

A termékek és szolgáltatások árának feltüntetésére vonatkozó jogszabály többek között előírja, hogy a termék eladási áraként a ténylegesen fizetendő díjat kell feltüntetni. Az online kereskedelemben ugyanezeknek az árfeltüntetési szabályoknak kell teljesülniük, mindazonáltal még kellő körültekintés mellett is előfordulhat téves árfeltüntetés, vagy bármilyen oknál fogva változhatnak az árak.

Hibásnak tekinthetünk egy árat, amikor egy termékkel kapcsolatban feltűnő értékaránytalanság áll fenn a termék valódi és feltüntetett ára között, amit egy átlagfogyasztónak azonnal észlelnie szükséges. Jogszabály mondja ki, hogy a kereskedelmi gyakorlat megítélése során az olyan fogyasztó magatartását kell alapul venni, aki ésszerűen tájékozottan, az adott helyzetben általában elvárható figyelmességgel és körültekintéssel jár el.

Jogszabályban meghatározott feltételeknek megfelelő fogyasztói magatartás alapján elvárható, hogy egy közel 300.000 Ft értékű televízió esetében a 2 Ft-os vételár aránytalanságát a fogyasztó észlelje, de legalábbis fenntartással kezelje, vagy gyanút keltsen, hogy az ár nem valós, csupán elírás eredménye. Természetesen nem elhanyagolható szempont az eset megvizsgálása során, hogy a kereskedő miként jár el a vélhetően hibásan feltüntetett ár észlelését követően. (például, hogy haladéktalanul korrigálja-e azt)

Jelen tájékoztatásunk nem minősül jogszabálynak, hatósági döntésnek vagy intézkedésnek, amely miatt annak jogi értelemben felfogott kötelező ereje sincsen.

Amennyiben a fogyasztó továbbra is úgy érzi jogsérelem érte és a kereskedővel továbbra sem tudnak megegyezni, vagy a fogyasztó ragaszkodik a meghirdetett áron való értékesítéshez, úgy bírósághoz, vagy békéltető testülethez szükséges fordulnia, mert a hatályos jogszabályok értelmében a fogyasztóvédelmi hatóságoknak nincs hatásköre kötelezni az eladót, arra, hogy az eredetileg meghirdetett áron adja el a fogyasztónak a terméket.

Személyes vélemény:
Mivel nem elírt ár volt, hanem akció (-52%), és létrejött a szerződés a felek között, akár még bíróságon esély is lenne nyerni. Nincs tévedés, illetve nem kellett felismernie a fogyasztónak. Tudja, hogy 160e a tv, de ott az akció...

[ Szerkesztve ]

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#26013) l.skywalker válasza mike1334 (#26012) üzenetére


l.skywalker
félisten

Nulla, 1 vagy 2 forintos ár esetén nyilvánvaló. De ez 52%-os kedvezmény volt. Meglátjuk meddig mennek el és meglátjuk, hogy az edigital jogászai milyen gyorsan dolgoznak. Lévén az X most nincs kint a polcokon csak a fizikai üzletekben.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26014) Gombinyó válasza l.skywalker (#26011) üzenetére


Gombinyó
őstag

SMS nem jött, mert nem állt össze a teljes rendelés. Egy játék nem volt hozzá raktáron. Emiatt hívtam őket, mert mikor megrendeltem még azt írta a webshop, hogy azonnal átvehető. Ott tájékoztatott az üfsz hogy átvehetem a Halo Wars 2 nélkül és majd ha beérkezik a boltba akkor bemehetek érte külön.

Különösebben engem sem érdekel, sejtettem, hogy nem lesz belőle semmi csak az zavar, hogy feleslegesen szórakoztak az időmmel meg üzemanyag költség.

[ Szerkesztve ]

(#26015) l.skywalker válasza Gombinyó (#26014) üzenetére


l.skywalker
félisten

Félre ne értsétek. Én nem azért vetem ebbe magam bele ennyire, mert ennyire kell. Májusban jön a bónusz, akkor mindenképp rendeltem volna egyet. Csak már 2 BF után szivattak meg ezek a boltok és ebből 1x nem jöttem ki relative jól, csak az adott bolt kapott 11 hónappal később büntetést a GVH-tól. Akkor elhatároztam, hogy ezeket én nem fogom hagyni. Egyébként jellemzően a német amazonról rendelek, mert ott még másfél évvel a vásárlás után is képesek visszaadni a pénzemet, ha elromlik valami.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26016) mike1334 válasza l.skywalker (#26013) üzenetére


mike1334
veterán

Közben módosítottam kb ugyan ezzel :)
Ja és persze nem tv :D

[ Szerkesztve ]

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#26017) l.skywalker válasza mike1334 (#26016) üzenetére


l.skywalker
félisten

Mindenképpen érdekes helyzet. Lévén szombat volt és lévén korán reggel gondolom akkora baj nem történt. Így most mérlegelniük kell. De a kolléga helyében nem lennék.

Mert közben kiderült, hogy a hiba forrása az volt, hogy: a technikai szaki az S helyett az X-re rakta be az akciós árat :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26018) mike1334 válasza l.skywalker (#26017) üzenetére


mike1334
veterán

Valszeg visszaigazolt rendeléseket kiadják, a szakitól meg mt alapján levonják a zsét..neki szar lesz a szombatja.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#26019) l.skywalker válasza mike1334 (#26018) üzenetére


l.skywalker
félisten

Jobb, hogy nem kórházban dolgozik.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26020) mike1334 válasza l.skywalker (#26019) üzenetére


mike1334
veterán

? Ezt nem értem.
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vége...mi még soha nem jutottunk idáig, múltkor próbálkozott egy cég hasonlóval, de megírtam neki, hogy oké, megértem, de sajnos akkor kénytelenek leszünk a kikötött kötbérigényünket érvényesíteni...hirtelen teljesített mégis :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#26021) l.skywalker válasza mike1334 (#26020) üzenetére


l.skywalker
félisten

Hát itt most S helyett X-et írt. A kórházban X gyógyszer helyett ha Y-t ad az nem az anyagi oldalát tekintve lenne problémás, hanem inkább lelkiismereti.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26022) Chumlee válasza l.skywalker (#26021) üzenetére


Chumlee
senior tag

Annak örülnék ha páran behúzták volna ! :DDD

(#26023) mike1334 válasza l.skywalker (#26021) üzenetére


mike1334
veterán

Jah...hát gondolom ott jobban megnézik azért...remélem...

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#26024) DaveHutt válasza mike1334 (#26023) üzenetére


DaveHutt
őstag

Tekintve, hogy orvosi műhibának minősül, és fatális esetben a hanyagságból elkövetett emberölés kategóriába esik, figyelünk rá. :)

(#26025) l.skywalker válasza DaveHutt (#26024) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én dolgoztam az eü azon részén ahol nem orvosok vannak. Ott azért van olyan akire egy fakanalat nem bíznék

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26026) Madoc


Madoc
veterán

Az emagos 3000 ft-os Guutar hero-bol párunk kapott is, simán lehet hogy párat kiszórnak a többieknek meg törlik a rendelését.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#26027) #81556480


#81556480
törölt tag

ma berúgok. valaki asszisztál ?

(#26028) modflow


modflow
veterán

Aki reggel megrendelte raktárról az xbox one x-et, azok közül nem ment be senki érte???

(#26029) l.skywalker válasza modflow (#26028) üzenetére


l.skywalker
félisten

Gombínyó elment érte de nem adták ki neki.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26030) modflow válasza l.skywalker (#26029) üzenetére


modflow
veterán

Az edigital online-t hol lehet bejelenteni vásárlói megtévesztés miatt?
Ha bemegyek a legközelebbi boltba ott kell beírni a panaszkönyvbe?

Nem"csak" a mai Xbox-ra gondolok, hanem rendeltem egy hete egy TV-t 2 munkanapos kiszállítással és a mai napig nem érkezett meg. Írásba adták hogy átadták a DPD-nek, de felhívtam őket is, de nem is adták át!!!
Szóval simán hülyének néztek és hazudtak!!!! Írásos nyoma van!!
K****ra elegem van belőlük!

[ Szerkesztve ]

(#26031) l.skywalker válasza modflow (#26030) üzenetére


l.skywalker
félisten

Ezt nem tudom. Van honlapjuk és ügyfélszolgálatuk. Boltba hiába mész be, mert minden bolt saját panaszkönyvvel rendelkezik és a webáruház is egy külön boltnak számít.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26032) sugarforce válasza modflow (#26030) üzenetére


sugarforce
őstag

En kozvetlen az nfh-nal jelentenem be, levelezest, telefonbeszelgetes azonositot, rendeles szamot stb. mellekelve.

(#26033) AMD Power


AMD Power
titán

Dead Space szenvedek. Van benne az a hatalmas szorny karokkal ,6-ik fejezetben. Baromi idegorlo! :(

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#26034) MasterMark


MasterMark
titán

Nyugivan gyerekek, nem lesz senkinek ocó X... :DDD

Switch Tax

(#26035) oriic válasza AMD Power (#26033) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

A robbanó részeit lődd.

Live-Die-Respawn

(#26036) Madoc válasza modflow (#26030) üzenetére


Madoc
veterán

Én a switch-hez vettem volna játékot raktáron jelzéssel de egy hét mulva lemondtam mert nem jött semmi. Az utolsó 3 vásárlásom mind töröltettem valami szarjuk miatt. Én erősen nem ajánlott üzletként kezelem. Még az emag is megbízhatóbb náluk.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#26037) Madoc válasza #81556480 (#26027) üzenetére


Madoc
veterán

Tegnap sikerült... . :B:U:DDD

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#26038) l.skywalker válasza MasterMark (#26034) üzenetére


l.skywalker
félisten

Nyilván ez a legvalószínűbb forgatókönyv. De azért bizonyos részletek ismeretében meg fogom várni, hogy ponttosan mivel is rukkolnak elő és ott fogok lesben állni, ha esetleg kicsit sem utánanézve próbálják a gyanútlan vásárlót (vagy inkább a szemfüles fórumost) palira venni :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26039) AMD Power válasza oriic (#26035) üzenetére


AMD Power
titán

Meglett! ;)

Kezd bedurvulni a jatek. Egyre nehezebb es egyrr tobb kotoszot hasznalok a jatek kozben! ;)

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#26040) r.levente75 válasza AMD Power (#26039) üzenetére


r.levente75
addikt

Olvasom hogy meglett! Hirtelen az X-re gondoltam...

(#26041) l.skywalker


l.skywalker
félisten

frankdelgado: igen tervben van a PS4 is. Igazából most költözünk és azon múlik sokminden, hogy hova. Van pár kinézett ház, amelyik Telekom körzetbe kerül. Akkor bevonnánk minden előfizetést 1 nagy Magenta1 alá és ha 2 éves hűségidőt választunk kell mellé egy készülék is, ami lehet telefon, TV vagy akár konzol is :D

De most megnézve most 136ezer körülért ad a Telekom X-et is :U

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26042) frankdelgado válasza l.skywalker (#26041) üzenetére


frankdelgado
őstag

Igazàvol csak a pàr exkluzivért kellene, ràhómolok a soforomra azt kijàtszom őket v elkérem lemezen. Meg a puegyék fogna vele jàtszani màjnkràftot...

(#26043) l.skywalker válasza frankdelgado (#26042) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én azon is gondolkoztam, hogy valakivel veszek közösen egyet + játékokat és mikor kipróbáltam minden ami kell akkor eladom a részesedésemet :D

A Swithc már más tészta. Az portable... :D

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26044) Madoc válasza l.skywalker (#26043) üzenetére


Madoc
veterán

Gondolod, mariokart meg zelda menne állandoan a dokkolóba,imádják! xboxot csak pubg meg fortnite miatt kapcsolják csak be nagyritkán.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#26045) l.skywalker válasza Madoc (#26044) üzenetére


l.skywalker
félisten

:D Hát igen, ezért is meg kell 2x gondolni. Gyerekek nagyon örülnének neki, nekem meg jó az Xbox :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26046) AMD Power válasza l.skywalker (#26041) üzenetére


AMD Power
titán

Akkor mar inkabb az X. Nem is kerdeses. ;)

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#26047) Chumlee válasza l.skywalker (#26043) üzenetére


Chumlee
senior tag

Swithc-t még én is meggondolnám ,pedig ezeket az anime pornokat nem szeretem játszani! :DDD

(#26048) l.skywalker válasza Chumlee (#26047) üzenetére


l.skywalker
félisten

Azok inkább PS-re jellemzőek. Persze Nintendo-ra is, de azért a Nintendo mostani console-seller tartalma inkább a Mario és társai, ahogy én olvastam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#26049) frankdelgado válasza l.skywalker (#26048) üzenetére


frankdelgado
őstag

F@szom se venne swiccset...ha màr mindenàron tablet kéne, az àràbol vennék 2 androidosat a kölköknek... ;]

(#26050) l.skywalker válasza frankdelgado (#26049) üzenetére


l.skywalker
félisten

Na ja. Csak ezen egész más játékok futnak 😆

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.