Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja

Hozzászólások

(#47001) mike1334 válasza icemad (#46999) üzenetére


mike1334
veterán

Ó ilyen járvány mindig van egy évben 1x vagy 2x...egyél reszelt almát...na nem mintha használna, de legalább nem fáj, akármelyik irányban is távozik :DDD (pár éve én is benyeltem egy ilyet, rettenetes, de csak 1-2 napig tart, szerezz probiotikumot, hogy helyreálljon majd a rendszer).

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#47002) homerhamm válasza icemad (#46995) üzenetére


homerhamm
addikt

Fél deci pálinka, és a gondot megoldja.

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#47003) icemad válasza Zsadi (#47000) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Köszi, talán megmaradunk. :)
Asszonykám 2 hete állt át elektromos cigire, ugyanezeket mondja, amit te. Nem köhög, nem büdös, nem fáj a mellkasa, stb. Nekem nem jött be. Az a gondom vele, hogy nem tudom "mennyit szívtam". Ugye a ciginél látható, ha már közel van a füstszűrő, ennél meg nem. Szóval kb 5 ml folyadékot elpöfékeltem úgy, hogy fel se tűnt. Az meg nagyon sok...

Mike1334: az almát kipróbálom majd. Kertben csak eper, málna és ribizli van, azok nem esnek most jól. :DDD

Homerhamm: ó basszus, a pálinka mindenre (is) jó, jól is esne most, de egyszerűen nem lehet itt venni. Ha rendelek, akkor 3 nap amíg ideér... :(((

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#47004) Zsadi válasza icemad (#47003) üzenetére


Zsadi
őstag

Az iqos az egy "minicigit" hevít, amiben dohány van. Rezgésekkel/fénnyel jelez, led villog, majd kialszik, rezeg is, és a hevítő is kikapcsol ha véget ér egy szívás ( :D ). Itt nem tudod túltolni. Ha meg Duo rendszered van, azzal 2-t tudsz egymás után elszívni. Van akinek bejön, van akinek nem. nekem könnyem ment az átállás. Csak a kb 12 féle dohányt kell kitapasztalni, kinek mi jön be. A folyadékost nem ismerem, tesóm lányainál láttam csak.

(#47005) beyruth82 válasza icemad (#47003) üzenetére


beyruth82
veterán

Én is elektromos cigi segítségével szoktam le 20 év dohányzás után a cigiről. Elsőnek átszoktam az elektromos cigire aztán arról már sokkal könnyebb volt leszokni pár hét alatt.Ennek már több mint 5 éve azóta nem szívok semmit se. En csak ajanlani tudom a liquides elektromos cigit. Mivel égésterméket nem tartalmaz ezért kb 500 fajta rákkeltő anyaggal kevesebb jut be a szervezetébe. A nikotin nem rákkeltő anyag.Függőséget okoz, összehúzza az ereket és a szívre lehetnek káros hatasai. Tudtommal az elektromos cigivel csak nikotint visz be az ember ha nikotinos liquidet tesz az e cigibe. Én a legerősebbel kezdtem aztan hetente csökkentettem a nikotin fokozatát, mindig kevesebbet tartalmazó liquidet vettem.Talan még egy hónap se volt és már a legkisebbnél tartottam aztan elhagytam az e cigit is. Pár hónapig még hiányzott de már csak jellemzően a berögzült szeánszoknál (étkezesek után, kávé mellé, stb). Nekem bevált. De én azt mondom az is sokkal jobb ha az ember átszokik ecigire és azt szívja inkább élete végéig.
Ui: Egyébként a liquidre rá van írva hány slukk felel meg egy hagyomanyos ciginek.En mindig kb annyit szívtam.

[ Szerkesztve ]

(#47006) Zsadi válasza beyruth82 (#47005) üzenetére


Zsadi
őstag

Kb ugyanez a helyzet a dohányt hevítőssel is. Csak nikotin van, az általad felsorolt "előnyeivel". Égéstermék, hamu nincs, kátrány sem képződik ami káros. Csak a kb 250-300 fokra felhevített dohánypárát szívja az ember.
Még mielőtt valaki félreértené, nem reklámozni szeretném, csak leírtam a tapasztalatokat. :)

(#47007) beyruth82 válasza Zsadi (#47006) üzenetére


beyruth82
veterán

Szerintem ott azért füstöt is lélegzik be az ember. Abban rendes dohány van és valamilyen szinten annak a füstjét vagy ahogy írtad páráját lelegzi be az ember.A dohanyban pedig nem csak a nikotin ami káros, hiszen nem mind a 4 ezer fele vegyianyag a cigipapírban van, hanem ennek jórésze a dohanylevelben, tehát mindenképp károsabbnak kell lennie mint a liquides eciginek. Erre csak most következtetek de utana olvasok a dohanylevélben mennyi káros anyag van, bár mérget veszek rá, hogy nem csak a nikotin.

(#47008) Zsadi válasza beyruth82 (#47007) üzenetére


Zsadi
őstag

Itt lentebb a marketing duma :)
Még mutogattak mindenféle akkreditált tesztlaboros vizsgálatokat, direkt a füstre kihegyezve. X órán át füstöltettek egy virágot ezzel, meg sima cigivel, melyikkel hervadt hamarabb stb... Persze mindenki azt hiszi el ami akar :) Élettanilag nálam sok pozitív dolog állt be, maradt a cigi feeling is :) , de jó lenne már ezt is elhagyni. :)

Az IQOS 95%-kal kevesebb káros anyagot bocsát ki a cigarettához képest*
Fontos információ: Ez nem jelent szükségszerűen 95%-os kockázatcsökkenést. Az IQOS nem kockázatmentes. *„95%-kal kevesebb”: a káros vegyi anyagok széles körének szintjében (kivéve a nikotint) jelentkező átlagos csökkenést mutatja, a referenciacigaretta füstjéhez viszonyítva.

(#47009) beyruth82 válasza Zsadi (#47008) üzenetére


beyruth82
veterán

Persze rengeteg kutatás létezik, de azêrt az biztos, hogy nem egészséges a dohányzás. Legjobb semmit se szívni de ha már valaki nikotinfüggő, akkor legyen ecigi vagy icos vagy bármi más csak ne hagyomanyos cigi.

(#47010) Zsadi válasza beyruth82 (#47009) üzenetére


Zsadi
őstag

Pontosan :K

A kutyákra visszatérve:

(#47011) icemad válasza beyruth82 (#47009) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Ezzel nem értek egyet. A hagyományos dohány (amit pl a pipához használtunk) nem károsabb, mint ezek az ízesített vackok. Nem tudom pontosan, hogy mennyi és milyen anyag kell pl a kóla vagy mangó íz eléréséhez, de kizártnak tartom, hogy az a folyadék egészségesebb lenne. Ráadásul szerintem sokkal hamarabb is függő lesz az ember ecigit használva, mert "jó íze van" és "nem káros" papíron.

De még várnám az ötleteket, hogy a piát, hogy rakjam le....

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#47012) csuvicsuva válasza icemad (#47011) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Bármilyen hülyén hangzik, de sokkal egyszerűbb, mint a cigi: nem iszol többet. Nekem sikerült, igaz, mint mondtam, ritkán fogyasztottam és "sokat". Később volt, amikor ufónak néztek, amiért majdnem elhánytam magam az alkoholos filc szagától, illetve a mellettem ülő söröskorsójából érkező odortól.

Igazából az utolsó lökést az adta meg, amikor nagybátyámmal bewhiskyztünk. Én már okádás határán voltam, úgyhogy elbújtam agonizálni és csak annyit tudtam kinyögni, hogy akkor 4 éves unokaöcsémnek ne engedjék, hogy így lásson.

Munez: ő ismerős, ha jól emlékszem korábban már linkelted. Nagyon szép jószág.

Mike: bátyámat kérdeztem, azt mondta, hogy soha többet, mert Bubu pótolhatatlan, maximum ha a gyerekek nyúzzák, de mivel "mellé" születtek, így nyilván ők is nagyon megérzik a hiányát. Bár fél év eltelt, de még mindig nem tudtam megszokni, hogy ha megyek hozzájuk, akkor nem "táncol" a kapuban az öreglány. :N

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47013) beyruth82 válasza icemad (#47011) üzenetére


beyruth82
veterán

Sokkal károsabb. Ez egyszerűen tény, nincs mit vitatni rajta. A dohányfüst miatt sokszor több méreganyag kerül a tüdőbe. Már ez a rövid kísérlet is kitűnően szemlélteti a különbséget a két dohányzási típus között. [link]

A pia meg mennyire súlyos? Napi, heti, havi, alkalmankénti fogyasztás, esetleg lerészegedés is bekövetkezik? Én az alkoholt is akkor tettem le amikor a cigit és akkor fogytam le 45 kilót is. 2017-ben egy teljes életmódváltás során. Mindennel egyszerre. Az alkohollal kapcsolatban rengeteg tanácsot, segítséget tudok adni akkor ha tudom milyen fokú ez a dolog nálad. Milyen rendszeresek az ivások, hatással vannak-e az életminőségedre, stb. Ez egy nagyon összetett dolog. Nekem probléma volt már az életemben az alkoholfogyasztás. Én a gépszíjjas kontrollvesztő tipus voltam. Több hét akár egy-egy hónap is eltelt egy-egy ivas között de akkor a teljes lerészegedésig és volt hogy 2 napig is tartott egy ivás. Utana szinte semmire se emlekeztem és nagyon rosszul voltan fizikailag is meg lelkileg is. Aztán megfogadtam soha többet de eltelt 2 hét vagy 3 esetleg 1 hónap és újra jött a berúgás. Tulajdonképpen ez az alkoholizmus egyik tipusa. Vannak a szintentartók akik pedig minden nap isznak de szinte soha nem hulla reszegre,hanem amolyan spicces állapotban vannak szinte mindig. Ők a kézremegős már kora reggel felessel indítanak tipusok. Meg van meg más fajta is most nem írom tele a falat evvel de beszélhetünk erről ha gondolod.

(#47014) csuvicsuva válasza beyruth82 (#47013) üzenetére


csuvicsuva
őstag

És milyen jó, amikor rájössz, hogy semmi alkohol nem kell hozzá, hogy jól érezd magad.

Ezzel korábban is tisztában voltam, de akkor tudatosult bennem igazán, amikor nagyon hosszú kihagyás után visszatértem a lelátóra.

Újpesten elmaradt a tulajváltás (mily meglepő), de legalább a címer visszajött, úgyhogy lehet, hogy visszatérek, ha a tábor marad.

Mindenki azt mondja, hogy nézzem a dolgok pozitív oldalát. Ebben az esetben talán az lesz, hogy marad az olcsó bérlet ár. :DDD

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47015) beyruth82 válasza csuvicsuva (#47014) üzenetére


beyruth82
veterán

Ha valaki szociális ivó, tehát alkalmanként és társaságban megiszik valamit esetleg be is csiccsent azzal nincsen baj.Viszont van az a tipus mint en aki nem tud megallni 1 sörnél. Az ilyeneknek nem szabad inni abszolúte. Mert keptelen voltam utána abba hagyni és a lereszegedésig ittam. Nekem sose volt olyan hogy megittam egy sört mert megkivántam a nagy nyári melegben aztán kész.Alapból magát az alkohol ízét sose szerettem, csak a hatását mert levezettem a feszültséget, kieresztettem a gőzt, stb. Csak amikor már eljutottam arra a szintre hogy sose emlekeztem szinte semmire meg persze volt hogy hülyen is viselkedtem, leegettem magam sok helyen es esetben (ezeket utólag mondták vissza mert én semmire se emlékeztem) akkor elgondolkoztam mi értelme ennek?Az esti gimit is elkezdtem meg eletmódot is valtottam és így elhagytam az ivast, dohanyzást és 45 kilót is lefogytam 1 év alatt. Nem baj ha valaki iszik de mértékkel tegye.En nem tudok mértékkel inni ezért nekem nem szabad innom. Soha többet. Ennyi. :)

[ Szerkesztve ]

(#47016) csuvicsuva válasza beyruth82 (#47015) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Pontosan, te sem voltál lefolyó alkat, mint én, hasonló élményeim voltak.

Félreértés ne essék, senkit nem ítélek el, aki néha megiszik ezt-azt, csak sokaknál így jött le. Ellenben megvolt a pozitívuma is, mert legalább tovább redukálódott az amúgy is szegényes szociális szférámat kitöltő felesleges egyének száma (úbaze, ez már egyetemi filozófiát megszégyenítő megfogalmazás lett, szerintem értelme sincs :DDD ).

Lefolyóról jut eszembe: volt egy jóbarátom (talán még van, csak úgy szép lassan megszakadt a kapcsolat), aki folyamatosan asztal alá ivott és sokszor játszotta el, hogy okádik, mert soha nem láttam. Vagy nem történt meg, vagy én maradtam le róla. Egyszer viszont megtörtént az ominózus eset, az oka pedig igen prózai volt: első gyermeke születése másnapján a tejfakasztó buli. Mivel fel voltam készülve, így én takaríthattam utána. Nem a csapba tolta cuccot? Asszonykának jött is a tej bőven. :K

Cigihez: egyszer szoktam le, egész nap zabáltam, de mindent ami a kezem közé került. Nem csak a zacskó chipset, hanem a zacskót is. Egy hét után újra rágyújtottam, olyan rosszul lettem, hogy azt hittem, most jött el az igazi leszokás. Rosszul gondoltam, másnapra minden visszaállt a régi kerékvágásba. :(

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47017) beyruth82 válasza csuvicsuva (#47016) üzenetére


beyruth82
veterán

Én a fogyókúrát és a cigről való leszokast majdnem egyidőben kezdtem el pont ezért, különben még jobban elhíztam volna szerintem. 2017 egy nagyon sikeres év volt nekem. 2017 január 20.-an ittam utoljára alkoholt, 2017 február 18.-án gyújtottam rá utoljára , 2017 március elejen elkezdtem a fogyókúrát és 2017 szeptembereben pedig az esti gimnaziumot.
2017 év végére gimnazista voltam, 127 kilóról 82-re fogytam, nem dohanyoztam és teljesen absztinens lettem. :)

(#47018) csuvicsuva válasza beyruth82 (#47017) üzenetére


csuvicsuva
őstag

:R

2017. január 8, akkor lett bátyám 40 éves, de akkor is csak egy pohár borral koccintottam vele. Azóta csak kölyökpezsgő (és nem szolidaritásból a gyerkőcök miatt :) ), szökőévente egyszer pedig valami ízesített alkoholmentes, mint például holnap, ha minden jól megy. Wesder hazaugrott a ma esti 5FDP koncertre, holnap pedig találkozunk, ha nem punnyadok be.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47019) homerhamm válasza csuvicsuva (#47016) üzenetére


homerhamm
addikt

Titeket nem rettentenek el ezek a képek?

Láttam már olyan képet is cigisdobozon, ahol a nő nyakán volt egy lyuk.

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#47020) MunezXBK válasza csuvicsuva (#47018) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Höhö, jövő szombaton megyek haza, első dolgom lesz bebaszcsizni a spanokkal. :D

(#47021) csuvicsuva válasza homerhamm (#47019) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Már nem...

Az első képen az Palpatine? :DDD

Munez: egészségetekre. Társaságban más, ha hazajönnél és azért baszcsiznál be, mert nincs kivel, az már nagyobb baj lenne. :D

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47022) beyruth82 válasza csuvicsuva (#47021) üzenetére


beyruth82
veterán

Igen az tényleg gáz. Nekem sokszor volt olyan anno.Tök egyedül otthon csak úgy berúgtam....... :DDD
Ilyent csak egy alkoholista csinál :D
Szerencsére én éreztem, hogy ez nem jó és tudtam valtoztatni de sokan nem is ismerik fel, hogy baj van.

(#47023) MunezXBK válasza beyruth82 (#47022) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

1x próbáltam, de halál unalmas.

(#47024) mike1334 válasza MunezXBK (#47023) üzenetére


mike1334
veterán

Egyetemen divat volt egy időben, hogy skypon ittak...így nem ittál egyedül, tehát nem vagy alkoholista :D

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#47025) MunezXBK válasza mike1334 (#47024) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Az mekkora. :D

(#47026) beyruth82 válasza MunezXBK (#47023) üzenetére


beyruth82
veterán

Ha másnap semmire se emlékszel belőle akkor nem unalmas.... :DDD

(#47027) csuvicsuva válasza beyruth82 (#47026) üzenetére


csuvicsuva
őstag

De itt megint újraindul az ördögi kör, mert ha egyedül ittál és ugyanúgy nem emlékeztél semmire, akkor nem volt kit megkérdezni, igaz, a szégyenérzet is elmaradt. :D

Én egyedül maximum meccsek alatt dobtam be néhány sört, de az semmi. Valószínűleg azért nézek egyre kevesebb meccset. :DDD

Közben a tegnapi videó óta folyamatosan jönnek ajánlásban a kutyás videók, ami sokkal jobb, mint a gyenge trollfoci utánzatok. Ma belefutottam egy labrador alomba, ha nem utálnám ezt a kifejezést, akkor azt mondanám, hogy kiakadt a cukiságmérő.

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47028) homerhamm válasza csuvicsuva (#47027) üzenetére


homerhamm
addikt

Tegnapelőtt manulos videókat néztem, aztán azóta dobja be a manulos témájú videókat.


De megsimogatnám. :))

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#47029) csuvicsuva válasza homerhamm (#47028) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Az emberek korának vége, eljött a pusztai macskák ideje!

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47030) beyruth82


beyruth82
veterán

(#47027) csuvicsuva

Sajnos nem maradt el a szégyenérzet, mert részegen a telefonalgatás, irogatás, szerelmi vallomasok ismerősöknek, munkatarsaknak mentek ezerrel. :DDD
Hányszor túlestem rajta, hogy másnap szembesültem azzal mikkel zaklattam ismerőseimet mikor kezembe került a telefonom. Csak fogtam a fejem. Ok ezek nem voltak túl sűrűek, de baromi kellemetlen mikor arra mesz be dolgozni, hogy a munkahelyen mindenki arrol beszél miket írtál xy kolleganődnek. Elég ha csak pár havonta akad egy-egy ilyen eset máris te vagy a központi beszedtéma. Meg az egész marha gáz. Szóval jó pár ilyen esetem volt de leginkább az egészségem az ami miatt abbahagytam az ivást.Egy-egy ilyen alkoholos örjöngés során iszonyatos mennyisegeket megittam. Csodálom hogy detoxba nem kötöttem ki soha. Meg persze ilyenkor a szokasos napi 1 doboz cigi helyett 2 is elment simán egyetlen "buli" alatt.Az irtózatos mennyiségű zsíros kajákról már nem is beszélek amiket ivas alatt es után masnaposan megettem.Szóval két végén égettem a gyertyát. Amikor életmódot váltottam es elkezdtem tanulni akkor visszatekintve régi önmagamra csak csóváltam a fejem, hogy lehettem ekkora marha és azóta is remenykedek hogy nem lesz egeszségügyi következménye idősebb koromban az egykori hedonista életmódomnak.

[ Szerkesztve ]

(#47031) csuvicsuva válasza beyruth82 (#47030) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Látod, a telefon eszembe sem jutott, pedig én is, hajaj... :Y Volt olyan, hogy képes voltam félrészegen kibuszozni tíz évvel idősebb kolléganőmhöz a város másik végébe, hogy szerelmet valljak neki, aztán a lakása előtti telefonfülkéből felhívtam és nem ő vette fel a telefont. Nagy égés volt, Julian. :DDD Legalább annyi eszem volt, hogy egyből leraktam és elkotródtam, csak közben el is felejtettem, hogy jutok haza. Ha belegondolsz, még ha nem is éppen pozitív formában, de valahol ezek is élet közeli élmények voltak. Persze az ilyenek nagyon nem hiányoznak.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47032) beyruth82 válasza csuvicsuva (#47031) üzenetére


beyruth82
veterán

Akkor neked is vannak ilyen élményeid és te is tudsz alkotni ha kell :DDD :DDD :DDD
Ma már persze én is csak nevetek egy-egy ilyen ámokfutasomon de akkor amikor történtek marha kellemetlenek voltak. Mióta nem iszom ilyen gondom sincsen szerencsére :)

(#47033) csuvicsuva válasza beyruth82 (#47032) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Sajnos máig józanul is csinálok elég sok hülyeséget, de ezért nem fogok visszaesni. Ha az elmúlt bő három évet visszapörgetem, azon kívül, hogy elvégeztem egy B1-es angol tanfolyamot, majd lendületből a középfokú nyelvvizsgát és idén leérettségiztem, más pozitívumot nem nagyon tudok mondani. Vagy tényleg én vagyok sok, vagy mindkétszer kifogtam a világ legsavanyúbb, legközönyösebb csoportját/osztályát.

Ha még innék, akkor biztos, hogy egyik sem lett volna befejezve, vagy heti egyszer keményen kiütöttem volna magam, szóval igazából megint csak azt tudom mondani, hogy nem is annyira az én érdemem, hanem mindkét esetben inkább a pedagógusoké. Inkább hozzájuk menekültem, mint az asztal alá üres üvegek közé.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47034) beyruth82 válasza csuvicsuva (#47033) üzenetére


beyruth82
veterán

Szerintem az elmúlt bő 3 éved középfokú nyelvizsgával és érettségi bizonyítvánnyal nyugodtan tekinthető sikeresnek. Mi ez ha nem siker? Le a kalappal. :R
Az ivás csak hátráltatott volna ebben vagy meg is hiúsította volna a nyelvvizsgát és az érettségit is. Legalábbis szerintem. Ha valaki melózik és mellette heti egy buli során leissza magát az szerintem nem tud tanulni mellette. Aztán ki tudja. Lehetnek olyan elborult elmék akik részegen csúsznak rá a szögfüggvényekre, logaritmusra vagy épp a kovalens kötés rejtelmeire. :))

(#47035) csuvicsuva válasza beyruth82 (#47034) üzenetére


csuvicsuva
őstag

"Lehetnek olyan elborult elmék akik részegen csúsznak rá a szögfüggvényekre, logaritmusra vagy épp a kovalens kötés rejtelmeire."

Erről jut eszembe, hogy teljesen ledöbbentem, amikor velem egykorú osztálytársammal nézegettük egymás szakmunkás bizonyítványát, amelyet most kaptunk vissza. Utolsó évben négyest kaptam matekra én, aki mindig is hülye volt hozzá. Aztán eszembe jutott, hogy bele voltam zúgva a pályakezdő tanárnőbe, úgyhogy valószínűleg azért produkáltam magam. :D

Itt viszont ilyesmiről szó sem volt, csak szimplán megszerettem mindenkit. Tényleg nem tanultam sokat 3 év alatt, nem voltak felesleges lózungok, azt és úgy tanították amit és ahogy kell, ha bejárt az ember, akkor nem is nagyon kellett. És ez tényleg nem azt jelenti, hogy annyira könnyű volt, hogy mindenkinek dobálgatták az ötösöket. Az én sikerem kulcsa az, hogy hittek bennem.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47036) beyruth82 válasza csuvicsuva (#47035) üzenetére


beyruth82
veterán

Az érettségi vizsga viszont egységes és egységes értékelési szempontok vannak. Ugyan azokat az érettségi feladatlapokat kellett kitöltened mint mindenki másnak az országban aki akkor érettségi vizsgát tett. Mégha a 3 év alatt át is rudgostak az érettségire az biztos nem lett volna elég a sikeres vizsgához. Ott nincs jóindulat vagy hit a másikban. Vagy rendelkezel egy kettesnek megfelelő tudással vagy nem. Még a kettesért is kell tanulni valamennyit, illetve bejárni évekig a suliba. A sikered kulcsa te magad vagy, aki felnőtt fejjel munka mellett beült az iskolapadba, bejárt a suliba és tanult is valamennyit. Ehhez csak asszisztáltak a jó tanárok és az esetleges jó közösség. Meg ahogy emlékszem elég jó lett az érettségid, 4 feletti átlaggal. :)

(#47037) csuvicsuva válasza beyruth82 (#47036) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Abban igazad van. Nem kellett átrugdosni, végig jó eredményeim voltak, sajnos az utolsó sikerült a legrosszabbul, ott szégyenszemre kétszer voltam kénytelen magyarból elégtelent kérni, mert már be voltam kicsit sokallva az esszéktől, és hülye fejjel persze mindig a legfontosabbakat hagytam a végére. :(

Akkor úgy mondom, hogy mivel hittek bennem, így én magam is jobban elhittem, hogy nem csak, hogy sikerülhet, hanem jól sikerülhet. Önbizalmam nem nagyon van, szerencsére ezt mindenki azonnal vette, így tudták, hogyan segíthetnek sikerre.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47038) Vertigo18 válasza icemad (#46999) üzenetére


Vertigo18
addikt

Suliban?

Júliusban? :F

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#47039) homerhamm válasza Vertigo18 (#47038) üzenetére


homerhamm
addikt

Hollandiában él, úgyhogy nincs kizárva. Lehet cserébe hosszabbak az évközi szünetek. A németeknél is így van.

[ Szerkesztve ]

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#47040) MunezXBK válasza homerhamm (#47039) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Ja, de tartományonként eltérő.

Bayernben július végétől van vakáció.

(#47041) homerhamm válasza MunezXBK (#47040) üzenetére


homerhamm
addikt

Igen, én is úgy tudtam.

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#47042) Guitar14


Guitar14
senior tag

Szép ez a mai nap. :DDD
Itt maradtam Dunaújvárosban.

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#47043) csuvicsuva válasza Guitar14 (#47042) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Az szívás. Nagy a gebasz vagy még nem tudni? :(

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47044) Guitar14 válasza csuvicsuva (#47043) üzenetére


Guitar14
senior tag

Elpöfögtem 3 szervízen át a 4.be (csak ott néztek rá az időiányok miatt) és ott kell hagyni mert nincs befecskendezés a 3. hengerbe és ha így visszamehyek vele 170 km-ert akkor leolvadhat az a henger. Még jó hogy céges. :))

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#47045) csuvicsuva válasza Guitar14 (#47044) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Akkor elég nagy. :(

Nekem az első autóm egy narancssárga-fehér színű futárszolgálat által használt Uno volt (a felirat nyilván nem, a festés azonban maradt). Amikor először kellett műszakiztatni, akkor ott hagytuk a szervizben, amikor érte mentem, azt mondta a forma, hogy nem tudja levizsgáztatni, mert hengerfejes, de xy forint a bevizsgálás (elküldtem a francba, mondom jó kis pénzlehúzás). Átvittem egy öreg maszekhoz, az egyből levizsgáztatta, két hét után megdöglött alattam a kocsi. Szerencsére csak fővároson belül, félúton Újpestről Pestszentlőrincre.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47046) Guitar14 válasza csuvicsuva (#47045) üzenetére


Guitar14
senior tag

Az is gáz, azt is meg kellett oldani trélerrel vagy szervizzel.
Én Pécsről mentem volna Pilisbe ami végül nem jött össze, kollégám jött értem, hogy hazavigyen aztán majd jövő héten felvonatozok érte ha kész. :D

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#47047) Menni


Menni
csendes tag

A forma 1es játéknak nincs külön topikja? Vagy csak béna vagyok és nem találom

(#47048) csuvicsuva válasza Menni (#47047) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Én sem találtam, mondjuk elnézve az előző részek látogatottságát, nem csodálkozom. Lehet, hogy van valami gyűjtő topik, de az valószínűleg a PC-s témák között lesz.

Szerk: én ott sem látok.

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47049) csuvicsuva válasza Guitar14 (#47046) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Na, Pécsen mindenki Xboxos? :D

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#47050) Zsadi


Zsadi
őstag

Tudom Google barát, fő topik stb... de itt vannak a yo arcok :) :D
Na a kérdés: kontrollerhez javító készlet, ami csavarokat, csavarhúzókat tartalmaz, itthoni beszerzéssel? Külön külön már láttam, de hátha van valami csomag. Köszi előre is :R

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.