Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja

Hozzászólások

(#46001) frankdelgado válasza csuvicsuva (#45966) üzenetére


frankdelgado
őstag

"Lol, Amber Heard ügyvédje bemutatta, hogy a színésznő milyen termékkel fedte el a bántalmazás nyomait. A probléma csak annyi, hogy 2016-ban váltak el, az említett terméket pedig egy évvel később dobták piacra"

Lassacskán bedől a meetoo mozgalom, mert az ilyen amber heardok visszaélnek vele. Legalábbis az az aspektusa, miszerint férfiak egzisztenciája, élete mehet rá valótlan vádaskodásokra, bizonyítatlan szóbeszédekre. Az ilyen Amber Heardok konkrétan azokkal a nőkkel (és férfiakkal) b@szn@k ki, akik valóban elszenvedik a családon belüli erőszakot. (megjegyzem, hogy én jól bánnék a hölggyel :) ). Remélem továbbá, hogy Disney mexopja és bukás lesz a további összes karibtenger filmje, ami gondolom telepakolnak majd transzvertikuláris, meg mindenféle ratyi szereplővel. Már otthon is kihúzták a gyufát a "homofób" törvényhozásnál. [link] .

(#46002) mike1334 válasza frankdelgado (#45996) üzenetére


mike1334
veterán

Hm, hát nem is tudom mikorra szeretnék...most cyberpunkozni fogok, aztán van még pár játék game passban ami érdekel, meg még jönni is fog egy pár...nyáron nem játszok annyit, karácsonykor herri kókler..idén 2 éves a ps5, jövőre jön a pro verzió...

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#46003) ρσгτσ válasza mike1334 (#46002) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Nem tudom amúgy, hogy készlet/kapacitási/komponens problémák miatt mennyire várható hardver upgrade a mostani konzolokra.

Aztán lehet simán jönnek az új gépek mindegyik konzolnál. Végülis tök mindegy, hogy melyiknél van fennakadás. Illetve talán az Xbox áll a legjobban.

Generációt meg nem hiszem, hogy mostanában bármelyik cég is váltani fog. Jelen esetben a Nintendo -ra gondolok.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#46004) mike1334 válasza ρσгτσ (#45997) üzenetére


mike1334
veterán

Még a generáció eleje van, nem adnám el, ha vennék, legalábbis egy jó ideig biztosan nem. Jövő júniusig van game passom, addig úgyis csak másodlagos konzol lenne a ps, de ha lejár nemtom mi lesz. Tök jó dolog, és gazdaságos, de sokszor azzal játszok, ami game passban van, és akkor is síetek vele(mert mi van, ha kikerül), és nem azzal, ami igazán érdekel. Na jó, azért van, hogy egybe esik a kettő, de mindig megfordul a fejemben, hogy jobban járnék, ha megvenném lemezesen, ami érdekel, aztán szép komótosan játszanék vele, a végén meg elpasszolnám pár ezer forinttal olcsóbban. Úgyse veszem elő újra, pedig sok játék végén azt hittem, hogy azonnal újra fogom kezdeni, aztán, ha újra is kezdtem, hamar félbehagytam (witcher 3, rdr2, mass effect trilógia). Ha évek múlva mégis újra kedvet kapnék hozzá (lásd gow), akkor meg gombokért meg lehet venni akcióban.
A game pass nagy előnye nekem, hogy rengeteget spóroltam, de nem azokkal, amikkel játszottam, hanem azokkal, amiket szerencsére nem vettem meg, mert az első fél óra után töröltem...szóval az ideália kombó a series s, havi ezerpárszázforintos game pass-szal, mellé egy lemezes ps, vagy tojni le, és csak egy lemezes valamilyen konzol. Ezen filózok egy ideje. Tényleg jöhetne már a gyerek, és akkor lehet hamar megoldódna a dilemmám :D

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#46005) frankdelgado válasza ρσгτσ (#46003) üzenetére


frankdelgado
őstag

A jelenlegi generáció is egy nagy lufi, mert felmpimelt játékok garmadájával adják el a gépeket. Ilyen réjtrészing, meg vrr parasztvakításokkal verik ki a szemünket, közben meg a 4K 60 fps is csak álmodozás szintjén megy majdnemhogycsak. Az SX-et felesleges volt megvenni, a ps5-öt is az lesz lehet még karácsonykor is. Én se hiszem, hogy mostanában fognak ápgrédelt verziókat kidobni...

(#46006) Bep válasza ρσгτσ (#46003) üzenetére


Bep
senior tag

Day1 SX-el nem érzem semmilyen új generációs élményt a OneX után (beleszámolva, hogy az fél gen volt). Annyiból jó, hogy a váltás közeli optimalizálatlan játékok jobban elfutnak, meg pár kapott patchet, de azok sem hűha kategória, a meta még mindig az 1080p-s grafikai beállítások, ha lehet választani, az FPSboost meg kipukkadt ideje korán. Konti is ugyan az, ráadásul 1,5év után a trigger ugyan úgy eljezdett ragadni végállásban, mint elődjei (öcsémnél PS5 van, és ott a konti nekem személy szerint bejön, tolnám egy ilyennel az FH5-t, nekem nagyot emelne az élményen és lenne valami plusz az előző genhez képest). Aminek nagyon örültem megjelenéskor az a QR, de kiderült, hogy felénél bugos valami, másik felenél meg nem tudod mi fog elromlani. Ezek mellett szeretem a gépet és összességében örülök, hogy day1 lett, de nem érzem azt, hogy egy emelettel feljebb léptem volna (tudom, még nem jöttek játékok rá igazából, de ez számomra már egy takaró csak)

[ Szerkesztve ]

(#46007) S e t h


S e t h
nagyúr

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#46008) csuvicsuva válasza frankdelgado (#45999) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Nem értem, miért pörögsz ezen még mindig, illetve miért lenne gerinc kérdése? Ha van olyan újgazdag, aki nem bír várni és megveszi annyiért, akkor miért ne? Szerintem bőven vannak ennél felháborítóbb dolgok, lásd PS5 hirdetés, aztán a vevőnek küldtek egy képet a PS5-ről (miért nem olvasta el rendesen a leírást), vagy a kilós lisztek esete. Nyilvánvalónak tartom, hogy ezek kitalációk, de azért van különbség.
Tekintve, hogy mindig Sonys volt, nem hiszem, hogy ezzel a szándékkal vette. Lecsapott a lehetőségre, én is nyugodt szívvel megtettem volna.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46009) cactuar válasza mike1334 (#45948) üzenetére


cactuar
aktív tag

Van néhány akció, ami PS+ előfizetéshez van kötve, de ez a ritkább. Pl most a Kena:

(#46010) csuvicsuva válasza S e t h (#46007) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Azóta meg valami pszichológus azt is megállapította, hogy mentális dizordériája van (ez kikivánkozott belőlem Skywalker akvizíciója után;)).

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46011) csuvicsuva válasza csuvicsuva (#46008) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Szerkeszteni már nem tudom, szóval annyit akartam még hozzátenni, hogy a teljes történetet nem ismerem, csak az eladás tényét hallottam wesdertől. Ha más is van a háttérben, ami pluszban kiverte nálad a biztosítékot, az megint egy másik történet.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46012) ρσгτσ válasza csuvicsuva (#46011) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Alapvetően azért zavarja ez az embereket, mert a "felvásárolom és drágábban eladom" emberek miatt nem jut nekik normál áron, rövidebb idő alatt konzol.

Én tudom kiről van szó, de nem igazán ismerem a történetet és nem is nagyon érdekel. :D

Nekem inkább azokkal van bajom, akik millió + 1 darabot vesznek így.

Ezzel együtt viszont azt is lehet mondani, hogy időben kell gondolkozni, vagy alkalmazkodni a körülményekhez. Ez csak egy konzol, nem kell annyira rágörcsölni.

Nekem az SX és a Switch OLED is első napos átvétel úgy, hogy más népszerű cégeknél hónapokkal azelőtti rendeléseket szolgáltak ki első hónapban. Én meg csak pár héttel megjelenés előtt kezdtem intézni. Normál áron.

PS -nél nyilván rosszabb a helyzet, de ha várni kell szerintem az sem tragédia. Főleg hogy nem záporoznak ezerrel a kizárólag új generációs címek. Én például GT7 -ig vártam vele, de még így sem volt azért baromira fontos.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#46013) MunezXBK válasza cactuar (#46009) üzenetére


MunezXBK
nagyúr

Ezt is felbehagytam, pedig gyönyörű játék.

(#46014) frankdelgado válasza csuvicsuva (#46011) üzenetére


frankdelgado
őstag

Kb. annyira érdekel, mind amber heard pisi-kaki szokásai. Na jól van Amber perverziói kicsit jobban. De negatív példának pont jó. :DDD Az értékmérőnk pedig különbözik. Ennyi.

(#46015) Bep válasza ρσгτσ (#46012) üzenetére


Bep
senior tag

Azért a felvásárlós történtet erősen üzérkedés este haszonszerzés céljából, más kárára. És nem arról van szó, hogy a használt vagy nem tetsző terméket eladom használt áron (akár egy darabnál is, ha arra volt tőke), kvázi kiskerként számla nélkül 1,5-2x áron.

(#46016) ρσгτσ válasza Bep (#46015) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Én szinte mindent drágábban adok el, mint amennyiért megveszem. Mivel kereskedek és javítok, felújítok hobbiként.

Amúgy retro használt cuccok között ez sokkal durvábban megy....és még azt sem lehet mondani, hogy több van egy-egy dologból, mint PS5 -ből. Simán lehet, hogy egy cuccon sokkal többet kaszálsz, mint PS5 -tel. Vagy ha annyit, az sem rossz.

Abban a közegben meg rájuk vannak kiakadva az emberek. Persze érzem és értem én a különbséget, de régóta tartó, és állandónak mondható dolog. Hozzá kell szokni.

Időben kell rendelni, és még így is fontos a türelem. Én imádom a konzolokat, van is pár itthon, de azért nem kapok agyvérzést, ha valamiből nincs piacon vagy várni kell rá. :D

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#46017) csuvicsuva válasza frankdelgado (#46014) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Na de azért kérdezem, hogy ő seftelt vagy csak egy darabról volt szó? Nyilván magánemberként a több tétel nálam is bicska kategória és lehet, hogy egy darabnál sem játszanám el, de én ezért nem török pálcát valaki felett.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46018) mike1334 válasza cactuar (#46009) üzenetére


mike1334
veterán

Köszi az infót! :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#46019) bLaCkDoGoNe válasza ρσгτσ (#46016) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Ez az!
Tapsikoljunk annak, hogy visszatértünk a Merkúr, meg a pult alól árulós időszakba!

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#46020) ρσгτσ válasza bLaCkDoGoNe (#46019) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Én nem írtam ilyet. Mellesleg nem kell visszatérni, hiszen sosem szűnt meg. De amúgy külföldön is ezt csinálják, tehát nem magyar specialitás.

Szerk.:
Amúgy én elsősorban magánszemélyekről beszéltem, nem cégekről.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#46021) csuvicsuva válasza csuvicsuva (#45974) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Erre valaki valamit, bármit?:F

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46022) mike1334 válasza csuvicsuva (#46021) üzenetére


mike1334
veterán

Almaecet.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#46023) l.skywalker válasza csuvicsuva (#45974) üzenetére


l.skywalker
félisten

Kizárt dolog mert nem tudom. :DDD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#46024) ρσгτσ válasza csuvicsuva (#46021) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Én el sem olvastam, csak addig hogy PC. Úgysem tudok rá válaszolni, hiszen nem használok. :D

Szóval ennyivel tudtam hozzájárulni a "...valamit, bármit?" -hoz.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#46025) csuvicsuva


csuvicsuva
őstag

Köszi. :R

Gondoltam amúgy, hogy nem ignorálva lett, csak utána hirtelen beindult a topik.

Azt hiszem videokártya topikban, meg HDMI topikban kérdeztem, de semmi reakció.
Kábel topik van? :DDD

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46026) Zsadi válasza csuvicsuva (#46025) üzenetére


Zsadi
őstag

Van, sok: [link] :)

Egyébként próbálom dekódolni a kérdésed, de késő van (már nekem) :)

[ Szerkesztve ]

(#46027) Bogyi007 válasza csuvicsuva (#45928) üzenetére


Bogyi007
veterán

Idén a Szeged dobált hagyott el érdekes pontokat- az utolsó három meccsén...

Előtte 55 gólt lőttek és 21-et kaptak 30 meccsen.
Azóta meg 3-10 a mérleg és 3 vereség...

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#46028) icemad válasza ρσгτσ (#46024) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

+1 ugyanígy vagyok vele én is. Hetente egyszer bekapcsolom, amíg a cégnek leadom az óra nyilvántartást, azután kikapcs. Nekem totál felesleges a mai világban.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#46029) Bogyi007 válasza Zsadi (#45952) üzenetére


Bogyi007
veterán

Milyen néven fórumozol ott?

Volt ott valami Pompascaf nevű Szeged drukker - jól ismerem. :DDD :DD :DD

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#46030) Zsadi válasza Bogyi007 (#46029) üzenetére


Zsadi
őstag

Nem fórumozok ott, csak olvasom a híreket, hozzászólásokat.
Kritikán aluli ott a fórum, Barca vs Real, Ronaldo vs Messi, Győr vs FTC stb... viták szinte mindenhol, mindennap. Beindul egy topic, jönnek a trollok, provokátorok, utána meg már zárolják is.

Meg van ott valami Prof nevű valaki, aki millió néven provokál, dicséri saját magát, és mindenhol Messi gyalázás a vége a kommenteinek.

[ Szerkesztve ]

(#46031) csuvicsuva válasza Zsadi (#46026) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Valami ilyesmire gondoltam, tehát az lenne a lényeg, hogy HDR legyen a Windows. Videokártyát nem akarok venni, de sajnos HDR-hez ugye minimum DP1.4/HDMI2.x kimenet kellene, vagy ez az USB-s átalakító.

A mostani DP1.2->HDMI2.0 átalakítóm pontosan ugyanilyen, az bevált, de a Display Port miatt csak 4K@60Hz 8 bites színmélységgel.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46032) csuvicsuva válasza Bogyi007 (#46027) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Igen, én is a Kecskemét elleni meccs után olvastam, hogy "jaj, ebből már nem lesz feljutás". Valamiért úgy rémlett, hogy egész szezonban a hátsó fertályban vergődtek.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46033) Bogyi007 válasza csuvicsuva (#46032) üzenetére


Bogyi007
veterán

A Szeged? Nagyon nem, tavaszra is már az 5. helyről indultunk s előtte ősszel is megvolt már a Diósgyőr a Kecskemét skalpja és a Vasas sem nyert ellenünk...

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#46034) Zsadi válasza csuvicsuva (#46031) üzenetére


Zsadi
őstag

Egyébként milyen TV?

Utánakérdezek, lehet van ismerős aki tudja a választ.

(#46035) Zsadi válasza csuvicsuva (#46031) üzenetére


Zsadi
őstag

Ezt láttad? [link] Ez is DP-HDMI, de ennél írja a HDR-t.

Szerk: most látom mini dp.......

[ Szerkesztve ]

(#46036) csuvicsuva válasza Bogyi007 (#46033) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Ja tényleg, te szegedi vagy, mindig elfelejtem. Akkor lehet, hogy kell még nekik 2-3 év, hogy ki legyen gazdálkodva a feljutás?

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46037) csuvicsuva válasza Zsadi (#46035) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Mini DP-m nincs, meg ez megint érdekes, 1.2-t ír, az pedig nem tudja a HDR-t. :( Az USB lenne a számítógépem kimenete.

A tévé lényegében mindegy (Philips PUS7505 azt hiszem, 60Hz-es), a kérdés inkább az, hogy a 10Gb/s-os USB-n átmegy-e a HDR jel? Nem akarok 25 féle kábelt/hubot visszaküldözgetni, mert XY bolt leírásában ott van, hogy tudja, aztán meg mégsem.

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46038) l.skywalker válasza csuvicsuva (#46036) üzenetére


l.skywalker
félisten

Már több kormánypárti csókos van, mint ahányan elférnek az első osztályban. Rigó nem egy milliárdos vagy üzletember, csak egy "pap". Az ő csapatát nem fogják feljuttatni. Stadiont már kapott.

De valszeg hamarosan 18 csapatos lesz megint az NB1 emiatt, főleg, hogy most kiesik az MTK.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#46039) csuvicsuva válasza l.skywalker (#46038) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Nem akartam ilyen formában megfogalmazni, de erre akartam kilyukadni. Kis túlzással már csak az Újpest nem kormány csapat, de remélem nyáron már azok leszünk, vagy kínaiak, csak a BB húzzon már el melegebb éghajlatra.

MTK lassan egy évtizede ezt csinálja. Kiesnek, feljutnak, 10 forduló után dobogó, aztán kiesnek, feljutnak...

Az meg a másik, hogy az NB II lassan patinásabb lesz, mint az első osztály, úgyhogy jöhetne egy kis létszám emelés.

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#46040) l.skywalker válasza csuvicsuva (#46039) üzenetére


l.skywalker
félisten

Ez csak összeesküvés elmélet. Akármi is áll a háttérben egy jó magyar focista ki tudja azt is hagyni :DDD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#46041) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Folytatást kap a Batman [link]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#46042) Zsadi válasza csuvicsuva (#46037) üzenetére


Zsadi
őstag

Hát csak átmegy, ha már más is árul hasonlót: [link]
Remélem. :)

(#46043) Bogyi007 válasza l.skywalker (#46038) üzenetére


Bogyi007
veterán

Nem milliárdos? Ezt gondold át szerintem...

Hidd el töpp pénz van ott mint azt sokan hinnék...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#46044) l.skywalker válasza Bogyi007 (#46043) üzenetére


l.skywalker
félisten

Minden egyházi bevételt a Vatikán kezel, a profit először a Vatikáni bankba kerül és onnan kerülhet visszaosztásra.

Rigó nem milliárdos, hanem egy püspök.

Én azokról a milliárdosokról beszélek ill. érdek emberekről, akiknek a csapata ott kell hogy legyen az NB1-ben mindig.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#46045) frankdelgado válasza l.skywalker (#46041) üzenetére


frankdelgado
őstag

Végignéztem, háááát Patiszon kilépett a csillogó ratyivámpír szerepből, ez tény, de kissé túl volt tolva ez a szar az élet fíling. Azért az tetszett, amikor összeugrott a rendőrökkel. :) Azért a Nolan féle jobban össze volt rakva. Azért most kiderült (ismét),h a Batmant el lehet adni bármilyen körülmények között.

(#46046) l.skywalker válasza frankdelgado (#46045) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én azóta megnéztem még egyszer és jó volt azért, azt kell mondjam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#46047) icemad válasza frankdelgado (#46045) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

A Nolan trilógiából nekem az első nem tetszett annyira. Nem mondom, hogy rossz, de a második/harmadik sokkal jobban bejött. Ezt még nem néztem végig, az eleje tetszett, csak bealudtam rajta. :B

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#46048) homerhamm


homerhamm
addikt

Ztffgggd urfkddjcxdd idsjlddfddddz

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#46049) mike1334


mike1334
veterán

Napindító csajozós duma:

- A f...m benne volt a Guiness rekordok környvében.
- ???
- De aztán a könyvtáros megkért, hogy vegyem ki.

Bocsánat.

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#46050) csuvicsuva válasza homerhamm (#46048) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Kérem kapcsolja be a telefon automata korrektorját.:DDD

Mike::Y:W

Cserébe hoztam egy kis napi Johnnyt: cikk végén lévő videót tessék megnézni.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.