Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló én ezt raktam fel és tökéletesen működik .:Jacktor mod pack 8.8 beta/2
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
A gun depression csak 1 paraméter a WG szerint, amivel kedvükre játszanak, ebben a játékban semmi köze a torony magasságához. Lásd: az E50/E50M most a 8.8-ban kapott még 2°-ot, holott maga a tank magassága, tornya nem változott.
A hull down képességeket tekintve lehet, hogy visszalépés az M103, de cserébe kap egy igen jó ágyút, ami a T32-n csak átlagos a saját osztályában, valamint erősebben páncélozott alvázat. Összességében szerintem egyáltalán nem visszalépés.
-
Gaz 78
aktív tag
Kirohantam át egyenesen az ellenség mögé és sikerült elbújnom
Nem is látták hol vagyok,és a mieink szemből szépen lelőttek mindenkit. Aki megpróbált volna engem leszedni,azt lőtték leghamarabb le
..hehe Egy darab ellenséges tank meg sikeresen nekiállt foglalni azt meg is nyerték! ..ez a méreg :/
Rambovits: Ismerős a dolog

-
Tenken
őstag
válasz
robogo81
üzenetére
Ezt a mod pakkot elkérhetem? Bár a célzóka nem tetszik, meg elég lenne, ha csak a tank nevét írná ki mellé, de az xvm-es statok hiányoznak, hogy egyből láthassam.
(Észrevettem, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb a lelkivilágom, ha látom, hogy aki épp kreténkedik az egy piros/sárga játékos, így inkább szánalom ébred bennem a düh helyett...) -
Antonius1978
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Valoszinuleg nekem a Pershing lovege/kiterithetosege/atutese tetszik szemben a T44-el.
A T44-ben annyi tetszik, hogy nagyon furgen fordul, ha nagyobb lenne a vegsebessege akkor a gyenge lovege mellett tuti kedvencem lenne.Viszont amilyen furgen indul, ahhoz kepest gyengebben gyorsul.
Nekem bejott T6-ban az VK-M, igaz hogy papir, meg beforgatva is atlovik szembol, de valamiert tetszik.Lomhan gyorsul es fordul, de ha olyan a terep akkor eleri az 55-os sebesseget, es a kicsi szivoszallal lehet lovoldozni (t6-ban), felette is van esely, de szembol neha nem ut at...Meg azert is tetszik, mert picitt hasonlit a 44M Tas-ra (nem meglepo, mert a Tas a ruszki T-34 es a Panther D hibridje, a VK-M meg gyakorlatilag nagyjabol egy Panther D-nek nez ki), szoval azt kepzelem, hogy a magyar Tassal jatszom, ugye ami egyelore nincs a jatekba, de remelem egyszer valamikor csak berakjak.Mas : most reggel nezem a noobmetert, es nagyon meglepodtem, mert a tegnapi 40 csatara csinaltam 3647 eff-et.Azt vajon miert osztogatja ?
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
nekem viszont elég élményszerű lett a vk3002m... 70% winrate... (igaz csak 43 csata, tehát az mf nagy szerepet játszik benne).
illetve az elmúlt pár nap 70-80% wr, közel 2000 eff... (a stug-churchill-type34 hármassal, illetve most már a td-ket tolom)
a kevésbé kerek számokon látszik, hogy nem vagyok egy top spieler. ennyit fejlődni pedig lehetetlen
-
Patrick76496
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
+1 a Pershing-nek (nem a T-44-el szemben), szerintem is nagyon jó kis gép. Ahogy haver accountján próbáltam, megtetszett, egy baja az, hogy lomha (még 100-as legényekkel és nagy motorral is). Amúgy a T-44 sem rossz tank, bár én elég hülyén játszottam vele, persze ez még noob koromban volt.
(#9875) Atlantis: Szvsz nincs sokkal magasabban az orosz tankokhoz viszonyítva a cső, sőt a többihez képest alacsonyabb is. Egyébként ha lentebb van a cső, akkor általában jobb a gun depression lásd: E-50M -6° = T-62A -5° (ha érdekel, linkelek videót). Ezért is akkora nagy visszalépés az M103 a T32-höz képest. Nem elég, hogy kisebb a gun depression-je, még magasabb is, így aztán tényleg nem várható el tőle a jó gun depression.
(#9887) Stigma.HC: Lehet hogy lassú, de ahogy te is írtad a páncélja ellentétben nagyon jó.
Szvsz az egyik legjobb heavy-kkel T9-ben az oroszok rendelkeznek.
- - - - - - - - - - - -
Mostanában elég merész dolog T6-os med tankkal játszani. A meccsek kb 60%-a T8. Egy komolyabb kört sikerült menni a VK3002M-mel, de ez sajnos vereség lett, és még medált sem kaptam. Eddig így állok az előbb említett tankkal, meg kell mondjam, nem a kedvencem.Szinte semmi camo-ja nincs, ~370 méterről még mozdulatlanul is szokott villanni a lámpa. Óriási célpont, semmi páncélja nincs, szemből a 67-es átütésű PzIII belövi. És akkor nem is mozog igazán med tankosan, plusz lassan céloz, éppen nem ronda. Aki német T6-os fun med tankot keres, az inkább a VK3001D-t vegye meg.
-
Stigma.HC
senior tag
Tyű azért ez már fáj, hogy a zöld játékosok is mennek fejetlenül minden fele, véletlenül se nézve a térképet

Kulcsfontosságú pontokra még akkor se mennének ha goldot kapnának érte. epicST-I-re csak ráraktam a láncot majd a tornyot. Véletlenül kikeveredtem a mező közepére. Hát, nem sokan tudták hol kéne lőni. Gyorsan jött az acélfal. Elég vad kis gép. Is-8 után viszont bűn lassú
-
KillBorn
senior tag
válasz
Bingisz
üzenetére
Nem kényszerít rá engem senki
Meg is láttszik, karácsonyig (1 éves lesz a regem) jó ha elérem a kétezer csatát! Amúgy magam sem tudom, és az embereket sem értem, hogy miért játtszunk olyan játékkal órákat egyhuzamban, amely ilyen kevés sikerélményt okoz. Minél többször lépek be a WoT-ba annál boldogtalanabb leszek
Ez a játék egy bánatgenerátor ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KillBorn
senior tag
Annyit mondanék a mai napra (meg az elmút ~2 hónapra), hogy a rossz pc játékok blogra a WoT-tal!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyuri27
félisten
5 meccs 4 vereség.
Mondja meg valaki ezeknek a szerencsétlen lemingeknek miért jó játszani? Miért jó az ha az egyik szárny úgy marad és hátulról 4-5 perc alatt ledarálják őket? -
Antonius1978
addikt
válasz
Atlantis
üzenetére
Pedig en a Panzer 2, T44, es Pershing kozul a Pershinget kedvelem a legjobban. Lehet az Indien Panzer is tetszene, mert domboru a kasznija, es szokott pattintani, habar ha minden igaz, akkor elveszik a Pershing jelenlegi legjobb loveget, es akkor lehet hogy a masik 180as atutesuvel szar lesz jatszani...
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
ha volt már akkor sry, de azt hol tudom beállítani/letölteni, hogy a sebzést amit osztottam ne oroszul írja ki?
-
Atlantis
veterán
válasz
Taragas
üzenetére
Eleinte én se szerettem a T-44-et, de mire végeztem vele, az egyik kedvencem lett. Pershing szintén, eleinte nem éreztem, folyton ellőtték a lőszerrekeszt, sérülékeny szarnak tartottam, az volt az első tank, amire vizes cuccot raktam (használtam a T-44-en is). T-44-ben tetszett, hogy nagyon mozgékony és azóta kapott kis buff-ot az ágyúja is, így még jobb lehet.
Szerintem nagyon jó medium mindkettő, de igazából rossz T8-as medet nem is tudok mondani, mindet szerettem, amivel eddig dolgom volt (Panther II, Indien, T-44, Pershing). Mindegyikkel jól lehet torony-harcolni, még akár az orosszal is, mert nemzetéhez képest jó a gun depression és viszonylag magasan van az ágyú rajta, nem kell a fél tankot kidugni, ha lőni akarsz. És azért az a torony, hiába gyenge papíron, olyan, mint az Indien, kerek, mint a kecskeszar és képes pattintani rendesen.
Djuree:valóban kevés amerikai med van forgalomban a régi ágból, szerintem inkább az új ágat választják a népek a most még OP-ank tartott T57HT miatt(pedig szerintem nem az). A régiek meg már M48-cal tolják rég...s valóban, ha valaki T8-as medet akar tartósan, az nem a Pershing-et tartja meg, hanem a T69-et, T9-es tankot meg tartósan megtartani nem szokás.
-
Djuree
félisten
válasz
Taragas
üzenetére
nekem már megvan a t-54, az jobb azért. de az se a legjobb t9 med. a patton lehet jobb, franc se tudja. t-44 tényleg elég gatya volt, nem nagyon szerettem, a type nagyságrendekkel jobb mindenben. pershinget nem nagyon látni csatában, se pattont, nem szeretik vmiért őket. elég papír gépek. a t-54 már elég pattintós szemből.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Taragas
üzenetére
Pershingről szinte csak csupa jót hallani, mellé jól is néz ki
A nagyon távoli terveim közt szerepel nekem is ami úgysem fog megvalósulni 
Ha t-44-el találkozok, akkor bátran nekimegyek bármilyen tankkal. Főleg mikor type59-ben ülök
Egyszerűen nem félek attól a tanktól. -
Taragas
aktív tag
Grat, szép...

Így nap végére gondoltam írok egy kis szösszenet, hisz most maxoltam ki mind a t44et, illetve a Pershinget a napokban. Nos, nem kertelek, ha bele vesszük 1390et és a Panther 2őt a storyba(ezekkel volt eddig tapasztalatom, de most konkrétan nem térek ki rájuk), akkor a t44 messze a legrosszabb a kategóriájában, talán az új orosz med ág kiváltja..... Jó tank, ki van egyensúlyozva, de én nem szerettem. A játékos tudásom volt az ami előre vitte ezt a tankot, nem maga a tank, egyszerűen a csatában még a 6os! tankok is semmibe vették, nincs elrettentő ereje. Avatatlan kezekbe meg egyenesen pocsék volt a tank, nézni is rossz volt, műveltek vele az emberek(meg művelnek vele most is). Hatalmas korlátai vannak annak a tanknak. Egyszerűen, ha lehet így fogalmazni, nem éreztem magam biztonságban benne.... Talán egyedül az ágyú, meg a relatív kemény torony volt az ami miatt még jó volt, de torony harcra alkalmatlan igazából, a negatív kitéríthetőség miatt. Néha talán még a mozgás közbeni sidecrap volt jó, de az is csak a noobok ellen vált be. Viszont ezzel szemben a Pershing nagyon jó tank(nem hiába nehezen lett meg vele az ász, hisz jóval kevesebb xp járt egy 2-3ks sebzésű csatára mint a t44el...). Nagyon ritka volt, hogy szembe tűnt volna a kicsi végsebessége, emellett a mozgékonysági tulajdonságok, manőverezhetőség mellett. És torony harcra is tökéletesen alkalmas, de nem a szokványos módon. Simán belőhető volt, de csak ha elbaxtam és mozdulatlan maradtam. Nem hiába szűkül ennek ilyen gyorsan az ágyúja, kibuksz, lősz és már mész is vissza fedezékbe, és az istenért nem tudnak eltalálni ott, ahol be lehet lőni a tankot a tornyán. A pontosság elegendő, töltési idő tökéletes. Ebben a tankban biztonságban éreztem magam (nah jó nem egy 10es tdvel szemben...
). És a slussz poén.... ha nagyon meg voltam szorulva ott volt az utolsó mentsvár, a gold ammo.... majdnem 270es átütés. Szorult helyzetből mindig megoldást csinált...
Tom ez így kicsit árnyalhatja a mondani valóm, de nem egy csatában kaptam egy rakat agyonpáncélozott TDt a nyakamba, és legalább nem kellett annyira félni tőlük, ha nem tudtam hátba kerülni őket. Nagyon sirattam volna, ha ezzel sincs meg az ász, ami a T44el szinte az ölembe hullott... Egy szó mint száz: Pershing VS T-44 győztese kiütéssel Pershing... 
-
mno
tag
Meglett tank ász végre, sőt mai első csata, duplázós kör

Végre szerencsém is volt, eddig 4szer sebeztem vele 5k körül de mind vereség lett. Egy győztes 4k-s sebzés meg 1.osztályhoz volt elég. Itt a 3979 sebzéshez hozzájött 3122 sebzés felderítésnek köszönhetően és egész jó lett XP. Nem bántam meg álcahálót lecseréltem periszkópra.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Tank Icon Makerrel a saját számízűre variáltam a csata közbeni ikonokat, viszont a szokásos tükörkép az ellenfélnél előjött. Nincs XVM-m csak simán a 0.8.8 mappában van a helyén. Van valami megoldás XVM nélkül? Vagy mindenképpen kell hozzá? -
Patrick76496
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
Nem idegesítesz vele.
Amúgy grat hozzá előre is (bár azóta már vagy 2x megvan).A második bekezdéshez: Én egyre jobban kezdem érezni, hogy velem van a baj. Amikor az előző hsz-t írtam, aznap csak többen hülyéztek le random meccsekben. Kezdek elhülyülni, egyre ritkábban vannak jó körök. Hiába az 1468 WN6 és 56,28% win rate, semmit sem érzek belőle. Még a T-34-85-tel is ma sikerült kb 2 hét után 1000 felett sebezni, bár azt mostanában nem igazán erőltettem (amikor meg igen, akkor végig T8-ba dobott). Soha nem szoktam ilyen dolgok miatt update-eket szidni, de 8.8 óta valahogy tényleg más a játék.
(#9813) dfsz34: Igen, ezt tudom. Engem inkább az zavar, hogy mostanában nagyon elszaporodtak a germanofilok (Silentstalker-től van az elnevezés, bár ő is az).
(#9814) Gaz 78: Na éppen ezért soha nem kéne a garázsomba az a tank. Komolyan nem értem, miért vannak annyira oda érte az emberek, amikor a nagy sebzésén kívül (és még azt sem mindig adja be) szinte csak hátrányai vannak. Megdöbbentő, hogy ennyien képesek végigszenvedni egy ágat (sokak elmondása szerint szenvedés), csak azért, hogy utána 8000 kreditért lőhessenek egyet (esetleg utána többet is), amivel ha weakspotra célzol és szerencséd van, nagyot sebez.
(#9817) Plasticbomb: 8.8 előtt ~225 átütéssel már belőhető volt a hasa, az UFP-jét pedig kis szerencsével 260 körüli átütéssel átvitted. Az UFP-ről jelenleg nincs tudomásom, hogy mennyit bír, viszont a hasát egy AMX M4 (212 pen) már képes átvinni, ha nincs forgatva.
(#9829) Borote: Sajnos az IS is pontosan ilyen pontatlan lesz, de kitartás: a fullos IS-3 (és az IS-8 is) nagyon jó gép.
-
szalai56
senior tag
emre: Vissza raktam a régi modokat + az általad linkelt color modot és működik a napi info panel.
Egyébként az xvm az csata indító képnél esélyt sem mutatott, pedig a képen látszik. Még egy kérdés, a 15-ös képen a minimapon a két kört és a kocka látótávot melyik mód csinálja.
robogo81: én is ezt kaptam emrétől, köszi. -
szalai56
senior tag
Bocsánat az összesítőre gondoltam (a hitzonet én a szinek miatt raktam fel, nem egyhangú zöld a tank
)
Csata utáni összesítőt hol keressek (napi gy/v, mennyi tp/bevétel stb. minden csata után újra számolta, innen tudtam hogyan állok)
Amit a képen látsz számok ráadásul teljesen fals adatok (vagy még nem jöttem rá:plszabad tapasztalat 297327 miközben 366066
)
Más: valaki nem talált olyan módot ami visszarakja a régi statisztikát, nekem nem %-ban kéne hanem nyertes/vesztett db szám. -
Taragas
aktív tag
Hát én nekem úgy van server cross, hogy az egyik célzó módban benne volt, de maga a célzó mód nem kellett, meg néztem a régiben melyik fileok voltak amik ahhoz kellettek, kiszedtem abból a célzó módból, és úgy van meg most...

A kétsoros garázs linkjét be tudod másolni? Már csak az nincs meg igazából... Ami modos oldalak vannak nekem(orosz angol), azon nem találtam meg...
Meg valamiért nem mükszik a zoom out... Pedig elviekben fel van rakva az is...
-
emre
veterán
Szivesen mindenkinek.

Ha esetleg hiba vagy egyéb észrevétel lenne a packkal kapcsolatban nyugodtan szóljatok.
Úgy néz ki már működik a servercross a sima célzórendszerrel együtt. Viszont azt nem értem, hogy csata betöltésekor a WN6 vagy 7 értéket írja ki, csata közben meg az eff-et, de tulajdonképp nem zavaró.(#9853) szalai56
Hitzone Skinnek-nek hívják. (már ha ugyan arra gondolunk, mert konkrétan nem tudom mire vagy kiváncsi) Ilyent nem pakoltam bele, engem zavar, mert 150-200 méterről úgy sem látod, közelről meg az esetek többségében nem erre figyel, meg úgy sincs a fedezékek miatt tiszta célpont.
-
emre
veterán
Felpakolom, mert nagyjából jó, de a finomhangoláshoz sokkal több idő kellene. LETÖLTÉS
Van benne egy csomó minden.
2 soros garázs
damage panel
hitlog,
ikon betax
max zoom és zoomX
függőleges tech tree
white corpses
ScopeShadowRemover
csali féle magyarosított stat
max farplane
xvm chr1schi-féle, bal ctrl-ra nagyítható minimap, régi eff, csataszámmal stbKépek vannak a pack-ban, meg rá lehet a fenti emberre is keresni, mert az az xvm volt az alap amire pakoltam.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Nem kis méret, közel 4 giga de nekem furcsa mód +10-20 fps lett tőle. Szerintem szebb is valamivel
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz
üzenetére
Teljesen csupasz a tank, csak a torony meg a löveg menne rá.
Itt egy kép
De ha jól számolom éppen csak kicsúszok pár kilóval a limitből ha ráakarom rakni a két modult.
Igazából már nem számít mert rajta van minden ami kell
Ebbe a pár freexp-be nem halok bele ami ráment. ST-1-nél jobban fájna rákölteni.Közben farmolgatok a kis type59-el. Ez a 50% kredit jót tesz neki amikor a legtöbbet én sebzem.
Még valami: felraktam a drax féle HD textúra csomagot, meglepő de az fsp szám megugrott. Nem is kicsit.
-
dfsz34
őstag
válasz
robogo81
üzenetére
Ezt beszéltük már korábban, hogy nagyon úgy tűnik, a program előre eldönti melyik csapat nyerjen és érezhetően húz az RNG valamelyik irányba. Utána ha nagyon noob az ellenfél, akkor még mindig veszíthet, de lejt a pálya nagyon. Normális véletlen eloszlásnál lehetnének ilyen helyzetek, amit leírtál de olyan nem, vagy csak nagyon nagyon ritkán hogy az egész csatát ilyen "véletlenek" sorozata kísérje. Namost az van, hogy az ilyen helyzetek nem ritkák, hanem rendszeresek, úgyhogy ebből mindenki vonja le a megfelelő következtetést.
A JT8.8-al azért látod ezt ennyire kritikusan, mert sok lövedéket lő ki nagyon gyorsan, ráadásul egy pontos ágyúja van elméletben és ott bizony nagyon látszódik a turpisság. Pl. ha a su12244 mellélő, akkor már észre sem veszem, mert az még 10m-ről is mellélő és mindig is olyan volt, ha nincs beszűkülve, de a JT8.8 valóban egy nagyon pontos és gyorsan célra álló ágyúval rendelkezik, ahol sokkal érthetetlenebbek az ilyen "véletlenek".
Rengeteg ilyen helyzetem van nekem is, hogy kellene egy pontos lövés, de megy az mindenfele, csak nem oda, ahova szántam. A másik, hogy vannak helyzetek, amikor egyszerűen nem hagy egy tankot kilőni. Mellélövök, láncot leszedem, ha mégis sebzek, akkor marad neki valami minimális hp-ja és eltűnik és ezek az esetek gyakoribbak, mint egy normál véletlen mellett kéne legyenek.
Azt nem tudnám megmondani, hogy több volt-e előtte, mint most, de tényleg nagyon bosszantóak az olyan helyzetek, hogy teljesen álló célpontra, teljesen beszűkült és szintén álló JT8.8 folyamatosan melléket lő, ráadásul a távolsán sem nagy. Vesztettem már ilyen miatt rengeteg csatát, pl tegnap, három ellenfél maradt meg én, de tulajdonképpen mindegyik kilőhető lett volna, sikerült az alját elrejtenem, a tetejét meg ugye ezek maximum megkarcolni tudták volna, ráadásul olyan értelemben bénák voltak, hogy nem támadtak rám egyszerre, hanem mindig kiugráltak a fedezékből, de egyszerűen nem hagyta a program kilőni a type-ot,a legveszélyesebbet, pedig annak kilógott a gyenge pontja, amit máskor jó eséllyel meglövök, de most 5 lövés és mind mellé ment, ami után elment bal irányba a type, annyira, hogy ő már tudta az oldalamat lőni és onnantól nem volt esélyem, mert merre forduljak, ha balra, akkor a két tank lövi az oldalamat, ha jobbra, akkor meg a type.
-
robogo81
senior tag
Sziasztok. 2 kérdésem lenne:
Az xvm-nél a szerver ping milyen értéket ír ki? Vagy minőséget? Mert 2-3 értékeket ír,de a pingem soha sem annyi a valóságban.
A másik meg, a JT 8.8 a pecs után mintha kevésbé lenne pontos,képes viszonylag közeli távokon(ami már káros lehet az egészségre)olyan mellé lövéseket,vagy pattanókat lőni összeszűkült célkeresztnél,hogy az már nekem esik rosszul.
7-8 tankokon pattani olyan helyekről amiket 4-500 méterről bevisz.
Persze lehet csak épp rossz a formám akkor,de hátha tapasztalt valaki hasonlókat(esetleg van valami segítő rendszer a programban ami segíti a távoli lövéseket?). -
emre
veterán
Ja és még az új kétsoros garázs nincs benne. Meg 1-2 dolgon még változtatni kell rajta. Du. 2-ig melózok du. 4 körül remélem kész leszek vele.
-
emre
veterán
válasz
szalai56
üzenetére
Van magyarosított stat pack. Onnét van. Csináltam packot, de most nem akartam megosztani mert kicsit megsértődtem hogy semmi érdemleges választ nem kaptam az xvm beállítàsáról az on topikban, de majd majd meló után adok linket. De mint emlìtettem még kicsit problémás mert az xvm nem tölt be mindig. Még csak tegnap lettem úgy kész vele hogy tudtam tesztelni.
-
emre
veterán
Végre egy értelmes újítás.
Restart után nem kezdi elölről a napi statomat a kliens.
Gyozelmek / Csatak: 64.71% (22 / 34)
Tp (Atlag): 33276 (978.71)
SzabadTp: 2941
Kredit: 851234
Arany: 0
Sebzes (Atlag): 72231 (2124.44)
Serules: 45782
Kilove (Atlag): 42 (1.24)
Talalatok: (284 / 341) (83.28%)Ja, másnál nem szarakodik az xvm?
Van hogy elfelejt betölteni, majd miután (de még a csata előtt) csinálok egy gyors restarton megint működik.
-
Borote
addikt
Captain Ketchup és a vörös hadsereg újra támadásba lendül....

Természetesen bukta lett, méghozzá jó nagy. Talán 2 írástudó volt a csapatban, a többi bizonyára el sem tudta olvasni, amit írtam.
A KV1S-t meg egyre jobban utálom. mint ha direkt módosítottak volna rajta, hogy az összes lövedék a kör peremére menjen, főleg, ha ott lánctalp található.
-
isti101
tag
köszi
-
isti101
tag
Meddig tart az akciós prémium időszak, most láttam,hogy fele annyi az 1 hetes prémium fiók mint máskor, de csak hétfőtől lesz időm játszani délutántól ,nem szeretnék 1 napot sem elvesziteni, azért szeretném tudni mikor aktiváljam a prémiumot.
-
dfsz34
őstag
Egy combosabb x2 kör a mostani akcióval a su-val. Az érdekesség, hogy úgy szedtem ki több tankot is, hogy nem fókuszáltam rendesen rájuk, ami su-nál általában szórást és mellélövést jelent, de nem most, nem ebben a csatában. Majdnem minden lövésem talált, máskor sokkal rosszabb az arány vele.
Győzelem!
Map: Mountain Pass
Date: 2013.09.14. 12:29:48
Jármű SU-122-44
Szerzett tapasztalat 3 722 + kredit: 143 583
Csatában elért Achievement: Top Gun -
Borote
addikt
8.6 és 8.7-ben meg egészen más volt, ott ténylegesen arrafelé ment a lövedék, amerre lőttem.
2 napot játszottam 8.8-ban, és nesze neked Gauss eloszlás, hihetetlen gyakran megy a kör szélére a lövedék. KV1-S, ami valóban nem a legpontosabb, de az elmúlt 5-6 csata során a láncok mágnesként vonzották a skulókat. -
Steelheart2
őstag
Ugyanezt tapasztaltam én is tegnap a Jagdtigerrel.Az amugy halàlpontos löveg olyan melléket és lepattanokat produkàlt tegnap,hogyba hajam téptem.De az egész napom szar volt tegnap.34 csatàbol sikerült csak a 15 win.De az isàr csak ugy hogy az ajàndék ltp vel is nyomultam.Jol felszerelve,goldal töltve és 2 skilles legénységgel.
o -
dfsz34
őstag
Igen, van benne eltérítés rendesen. Én a JT8.8-al szoktam ezt a legjobban megfigyelni, mert az csak úgy köpi a lövedéket és egy nagyon pontos ágyúja lenne elméletben. Amikor az elején látom, hogy egyszerűen nem tudom sebezni az ellenfelet, közelről, úgy értem ennek az ágyúnak 100-200m gyakorlatilag közvetlen közelséget kéne jelentenie és mégis, sokszor megy mindenfele a lövedék, meg amikor egészen egyszerűen nem hagy kilőni valakit, csak ha tényleg akkora noob, hogy nagyon sokszor tudok rálőni, akkor nem tud mit csinálni a program, de addig van minden, alá, fölé, jobbra, balra, lánc leugrik sebzés nélkül, penetration sebzés nélkül. Ugye a JT esetében ezek mind nagyon gyorsan lezajlanak, teljesen beszűkült célkereszttel, mozdulatlanság mellett is lő olyan melléket, de érdekes, hogy leginkább csak az olyan csatákban, ahol érezhető, hogy ezt már eldöntötte az MM, hogy kinek kedvezzen.
Nekem az a teóriám, hogy a sok noobot is sikerélményhez akarják juttatni és ez a legegyszerűbb módja. Persze egy ténylegesen véletlenszerű MM mellett ugyanez megvalósulna, csak nem lenne ugyanaz az élmény, amikor a vérpista dicsekedhet, hogy "nédmán a noob JT8.8 nem tudott kilőni 100m-ről mert én annyira tudok", közben meg ő ha csak rámnéz, akkor sebez... Mit lehet erre mondani, üzleti érdek.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Van az úgy,hogy lepattan,de a 183-as nem igazán szokott,főleg oldalról! A 183mm-es löveg fog mint a zöld festék,de most valami bibi van tier IX-X-ben :/ ..az E75 is olyan mintha ólomból lenne - említették,hogy erősebb lesz na de álljon meg a menet a hátuljáról nehogy már ne tudjak sebezni egy egész tárból BatChattal:/
-
Gyuri27
félisten
Nincs szopó ág. 5 csata, 5 veréség, 5 különböző tankkal.
Gratulálok a wg-nek. Hogy ennyi év után se tudnak és akarnak egy rendes eló rendszerű min 3-4 ligás mm-t összerakni. -
Gaz 78
aktív tag
Borzalom! ..egyszerűbb lenne ha csapatkezdés után kiírná az mm,hogy ez vagy az a csapat nyer!
..így csak feleslegesen bénázom :/
Egy ellenséges E50 egészen az orromig araszolt ..szerintetek tudtam sebezni 60 méterről??? ..3x lőttem rá aztán az arty kiszedett.. Messzíről bűzlik,hogy erősen csal a játék!!! - csak azt hisszük,hogy beleszólhatunk a dolgokba ..ha a játék úgy akarja minden mellémegy és semmi sem sebez vagy épp fordítva :/

. -
dfsz34
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Jövő héten már tudjátok milyen keresztek és H**ler feliratok lesznek a tankok oldalán?
Nem lesz, mert csak te látod, más nem. Mindenki más az eredeti feliratot látja.
Mondjuk olyan biztos lesz, vérpista menőzzön a haverjai előtt, akkor felteszi az ismert jelet. -
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Hogy idegesítselek: Nekem még 50k xp és patton lesz a garázsomban

Amúgy látom egyre többen panaszkodtok, mennyire szánalmasan gyengék a csapatok minőségei. Ez kicsit mindig megnyugtat, hogy valami baj van a game randomjával....
És nem én felejtettem el játszani... -
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Csak azért, mert ismerős volt a logo a Wake Me Up videóklipjéből.
Amúgy én is bírom, van vagy 5-6 szám tőle a telómon.(#9798) Djuree: Valszeg nekem is ez lesz majd az első T10-es TD-m, csak először neki is kéne kezdeni a kis Foch-nak.
Az előtt meg legénységhúzás FCM-mel az előbb említett tankba.
- - - - - - - - - - - - -
Ez a nap katasztrófa WoT szempontból.
Ott kezdődött, hogy megláttam ezt a posztot FTR-en, amiben ez szerepel: "This replaces the text with a large red box, so you can immediately spot a stalinist in your battle and hunt him down." Hová jutunk? Jövő héten már tudjátok milyen keresztek és H**ler feliratok lesznek a tankok oldalán?
Ma az istenért sem bírtam nyerni, de még értelmes kört menni sem. T4-es tankkal T6-ba kerültem, T6-ossal T8-ba, T8-assal pedig T10-be. A T10-es tankkal pedig ez a helyzet:
Megsúgom: Vereség lett.
És hogy valami pozitív dolog is legyen: Nagy meglepődésemre ma még ment a teszt szerver (nem tudom most megy-e még). Kipróbáltam az M46 Patton-t, ez valami buzi jó tank. Csupán annyi baja van, hogy pontatlan, amúgy szinte tökéletes. A med tankhoz viszonyítottan meg sem érződik annyira, hogy lassú, mint pl a T-62-nél, pedig az még többet is megy 2-vel. És ráadásul még jól is néz ki, bár ez mellékes. Mindenképpen must have kategória normál szerveren, de ha így haladok sosem lesz meg. Érdekes, kis account-on M3 Lee-vel összehozok unicum statot gyengébb legénységgel, álcaháló és periszkóp nélkül, itt meg jó ha eljutok egy-két sebző lövésig körönként.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Taragas
üzenetére
Még a sima tigris is stock állapotban porosodik a garázsban hónapok óta

Tegnap gondoltam elkezdek vele végre játszani. Freexp költésével meglett a top ágyú, raknám fel, teher limit
Költenem kéne még a láncra is de mondom áááá majd máskor, annyira még sem akarok vele játszani.Inkább nekikezdek az ST-1-nek, úgyis ritkán látni csatában. Megint hülye voltam és nem néztem mennyit bír az alap lánc
Persze előtte toronyra elment a free xp. Szóval ez is parkolópályára került 2 perc után. -
Taragas
aktív tag
Aki nincs messze az Egértől, Bélától, vagy Aladártól annak itt a lehetőség...
.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Suzuki topik
- Robotporszívók
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ASUS F751L LAPTOP i5-5200U 8GB DDR3 GeForce 940M 2 GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Bontatlan Asus ExpertBook B5602CVN i5 13 gen/8GB/512GB, bontatlan gyári dokkolóval eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez a játék egy ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy grat hozzá előre is (bár azóta már vagy 2x megvan).
Egyébként az xvm az csata indító képnél esélyt sem mutatott, pedig a képen látszik. Még egy kérdés, a 15-ös képen a minimapon a két kört és a kocka látótávot melyik mód csinálja.
Megpróbálom újra rakni.
)