Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Steelheart2
üzenetére
Az nem lesz olyan nagy bumm, de pontos legalább. Veszélyes ilyen kijelentéseket tenni, de különben az egyik legjobb tank a játékban. Mondjuk a T-40 első helyét semmi sem veszélyezteti, akkora OP, amilyet még nem láttam ebben a játékban...
Engem a VK-k átsorolása izgat inkább a 8.8-ban (tényleg lesz ilyen patch verzió?
). Piszkálják a 36.01-et, kíváncsi vagyok, a Konischhoz hozzányúlnak-e... -
fsb1000
nagyúr
Na ilyen se volt még!!!!
EU1-re nem lehet belépni péntek du. mert karban tartás van. EU2-re sorba kell állni.
Vajon mit tartanak karban?
(mondjuk tényleg volt lagg délután... néha) -
dfsz34
őstag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Sidescrap-elni könnyebb velük, de nagyon más előnyük nincsen. Ha a hátával tolatsz ki, akkor meg elvileg kisebb célpontot nyújtasz, de mindegy is, meglőnek így is úgy is.
-
törölt tag
Még hogy nem jó a HE?!
T95-el nagyjából seggbe lőttem egy T95-öt.
Kerek 1000 volt a sebzés, és leégett 38 HP-ra full HP-ról....
-
Steelheart2
őstag
Van azoknak a tankoknak valami elönye,amiknek hátul van a tornyuk?Az uj orosz med tankoknál láttam,hogy ilyenek lesznek.
-
dfsz34
őstag
E100-al 21800 potenciális elszenvedett sebzés, az azért nem olyan rossz és még így is vesztettünk. Egyedül, beforgatva feltartottam 6 ellenséges tankot de a csapatom másik része a fölényes létszámelőny mellett is elpusztult és még így is utolsónak maradtam. Elképesztő ez a színvonal, komolyan mondom.
-
besti
csendes tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Félő, hogy a Blitzhez kevés lesz, de még nem tudni semmi biztosat. Amikor megjelent az első hír, akkor azt mondták Androidnál a Tegra 3 szerű SOC-ken fog elfutni. Egyébként minek jelentették be a Blitz-et, ha utána hónapokig semmi hír róla, még egy kb. megjelenés/béta tesztes hír, semmi. Lesz az egyáltalán, vagy most az Xbox-ra koncentrálnak már?
-
törölt tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Ja ok, akkor vissza vontam

Report... mást nem tudsz... vannak ilyenek... -
Taragas
aktív tag
Baszki beletol a vízbe egy retardált t28... a ue57ttel voltam. Ez mekkora gyökérség már? Jó poén vagy mi?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
AMD Power
titán
Kaptam 3 nap prémium felhasználást.

-
Bingisz
addikt
Na ma 16. csatára meglett a 300k

-
-
törölt tag
No ezért nem fogok játszani 2 napig

Ma elég keveset leszek a gépnél, holnap szintén, akkor ma inkább el sem indítom a játékot, majd vasárnaptól legyen inkább 3 napom.
Mennyivel jobb volt régebben, adtak egy kódot ilyenkor, és akkor írtad be, amikor akartad, így viszont kényszerítik az embert...Amúgy is úgy érzem a tegnapi eredményből, hogy ma/holnap nagy szopó ág (tudom nincs ilyen) következne

-
Taragas
aktív tag
Szokás szerint elnézést!
Hátsó tornyos medium, nagyon gyorsan felejtős....
Még nem is lenne baj a hátsó toronnyal, de milyen hosszú már. És tuti a motor a hátuljában lesz...

-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
NA elmondom konrtétan mi a bajom(amúgy a 1390 lassú célzása is kezd zavarni, minél többet használom....
). Sokszor ki kell ugrani fedezék mögül, és úgy lőni, (Ha sniperkodok, akkor nincs gond, szépen betalál, meg ott van idő célozni) de ilyesfajta közelharcra alkalmatlan, mi szerintem szégyen egy medtől. Egyszerűen képtelen betalálni az ellennek(ha nem célzok 2-3 secet legalább), de ha meg kicsit várok, az ellen is becéloz, és szarrá lőnek. Főleg hirtelen fedezék mögül való kiugrásnál szűkül lassan. akkor 2 sec legalább mire egyáltalán elindul, nem hogy még teljesen be is szűküljön, amihez utána kell vagy 3 sec a teljes beszűküléshez. 5 sec hosszú idő közelharcban
És sokszor nem lehet csak face to face lerendezni a dolgokat, ott még az ellen is mozog, tehát szétugrál a célzó kereszted is. Nem lehet örökké kerülgetni az ellent sem, főleg ha 5en vannak. Arról nem is beszélve, ha oldalba kapom az ellent, kiugrok a sarok mögül, és a gyönyörűen látott oldalba vagy seggbe nem tudok bele lőni mert előtte lepattan , vagy a lánc olyan részébe megy, ami szintén pattan(legalább leláncolná), az előbb említett lassú szűküléses dolgok miatt. Ha meg várok, az ellen rámfordul, és vagy pattanok megint, vagy rosszabb esetben már szarrá is lőttek. Egyszerűen nincs idő a lövésre vele, bele őszülök a célzási idejébe, helyzeti előnyt meg a gyorsan való lövéssel lehet a legjobban kialakítani. t34-85nél még annyira nem volt ez gáz amúgy, kis tierben meg főleg...Amúgy nagyon jól össze rakott tank, jól manőverezhető, medhez képest van páncélja(döntve van rendesen), jól pattog, minden klaffolna, csak amikor kiugrasz egy fedezék mögül, és nem tudsz betalálni egy ellennek, mert vagy túl keveset céloztál, és mellé megy, vagy mert túl sokat vártál, és szarrá lőnek(vagy egy pattanó is elég, hogy szétugorjon a célkereszt), az fusztráló...

-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Csak multiztam, úgyhogy kb egyforma volt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496
üzenetére
Főleg a simával, de a kiegekkel is.
-
Magany
tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Az nem segberugas volt csak egy kerdes amire ugymond erdekelt mi lessz a valasz, nem bantasnak szntam es nem tiportam a lelkedbe. Van az a mondas hogy ne itelj elsore, aztan mindenkinek jar meg egy esely..... En is tanultam a viselkedesembol! Koszonom a segitseget! Es a dontes rajtad all meddig leszek nalad tiltolistan, nem fogok rinyalni ha ott maradok. Tudomasul veszem es kesz, persze nem esik jol.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Köszi. Nehezen találtam volna, meg, ha beírom a gugliba

Ma különösebben nekem sem volt kedvem, megcsináltam a fontos tankok szorzóját, 20 csata alatt meg lett a +300.000 cr. aztán nem is játszottam azóta...
-
Patrick76496
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
Na jó van azért kemény része is.

(#8822) Taragas: Akkor nem tudok mit mondani rá, nekem T-34-85-öm van ugyan azzal a löveggel, van rajta EGLD és egyáltalán nem céloz lassan. Ellentétben írtad, hogy nem zavar a 13 90 lassú célzása, ami (szerintem) még EGLD-vel is nagyon sok, főleg egy light tank-nak.
(#8824) Runo: Ez a hivatalos replaytöltögetős oldal.
(#8825) fsb1000: Lazán, én azzal szoktam szórakozni Abbey-n E5 bal felső sarkában, hogy jobb gun depression-nel rendelkező tankokkal a kocsi alól lövöldözök. Egyébként úgy tűnik, megvalósítják az ötleted:
"ingame mission (event) status (SS: as in “you have killed 15 tanks out of 30 needed for example) will be implemented, starting from 8.8"Más: Emlékszem, neked voltak régebben GTA IV-es videóid. Játszottál a TBOGT-vel is, vagy csak a simával?
(#8838) Stigma.HC: Kár, pedig jó lenne most visszanézni őket.
Megkérdezem, hátha az on topic-ból megvannak valakinek.Nekem ma nem sok kedvem volt játszani, egy ilyen csudálatos gépet szerezem ma be.
Purchased:
'Xperia Sola' successfully purchased. - Credits: 55 000.
Egy hónapos diákmunka gyümölcse.Szerk: Remélem menni fog rajta a Blitz.

-
Magany
tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Koszonom, ez jo esett! Es remelem mar nincs harag? Azota sem szakaszoztam olyan jot senkivel. Es ha mar itt vagyok ha megengedtek egy kerdest, hogyan tudom eladni a leszerelt loszereket dolgokat? Mert allitolag azokat el lehet adni, hol talalom meg ezeket es hogyan adhatom el?
-
Taragas
aktív tag
válasz
scyllarus
üzenetére
Hát ráuntam, holnap össze szenvedem a maradék 5k xpt vele, a többit t34el össze szedtem freebe, úgy is kellett a zsé, szal 2 legyet egycsapásra.
(a b1 kifullozatlan marad, mert végképp nem költök rá xpt, hogy megvegyek egy szar ágyút és tornyot, meg motort.... tiszta vicc ez a tank
... stat rombolás ezerrel....
) -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz
üzenetére
Szerintem az off topicba minden belefér.
Ne szabjunk már itt is korlátokat, bárki bármilyen csatáját nyugodtan mutassa meg.
Vagy érdekli a többieket vagy nem.Én pl. meg vagyok róla győződve, hogy az esetleges replay-aim senkit nem érdekelnek. Nem is rakok ilyen linket. A csata eredmény kép gyorsan emészthető, aztán felejthető.
-
Magany
tag
-
törölt tag
Most minden egyes csatádról kapunk tudósítást?
-
scyllarus
veterán
válasz
Taragas
üzenetére
A B1-hez egy dolog kell: dupla adag Xanax... Meg gondolj a BDR-re, az nagyon jó kis tank, megéri szenvedni érte. A B1-gyel a kedvenc élményem, amikor ketten maradtunk az ellenfél B1-ével a végére. Ő 15% hp-val, én közel fullon. 10m-ről 41-et lőttünk egymásra, mire lenyomtam, ő meg sem sebzett. A két csapat bentmaradt tagjai sírva röhögtek rajtunk...
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Mi okozza azt,hogy az új pálya neve helyett azt írja ki, hogy 85_winter ?
Nem zavar,csak a teszten még a rendes neve volt kiírva. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Taragas
üzenetére
Ah én azt az ágat a BDR-el akarom elkezdeni
B1 már ránézésre is elriaszt a játéktól. Sok free xp-be fog kerülni nekem.(#8840) fsb1000 Most nézem, hogy 68 csata alatt is csak első osztályt sikerült vele összehoznom. Kicsit fura, lehet csak gold lőszerrel kéne használnom a tank ász megszerzéséig. Vagy csak én nem tanultam meg rendesen játszani vele még. Ez az első ilyen tankom, többi revolvertáras mind light volt.
-
Taragas
aktív tag
Nah van egy tank amihez megint free xp kell asszem. B1...

Az oké hogy lassú, és szar az ágyú, de ennél még az amx 40 is páncélozottabb volt, ami legalább a saját tierében pattogott... Esetleg tipp eme csodás gyöngyszem használatához? -
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Tegnap vért izzadtam, hogy 20 csatából legalább 10-et megnyerjek. 41 kill lett a vége, mellé kis spot is ment és bázisvédés, de csak fogtam a fejem miket nem akar beadni és még a csapatnak sem. Csak úgy mentek mellé a lövések és a lepattanók. volt ám fejvakarás mindenki részéről.
(#8820) patrikgtaivs Csak akartam, 2 nappal lemaradtam róla, mikor történt nem voltam gépközelben

-
fsb1000
nagyúr
Ma azt a célt tüztem ki, hogy 20 csatából meglegyen a 30kill és a +300K kredit.
Meg is lett a 32 kill, mert a 20. csatában sikerült jó eredményt elérni, végre mehetek századba.Egyébként nem igazságos a játék a t8-asokkal szemben. Amikor nincs vereség szériám nagyon gyakran kapok olyan leosztást hogy csak 2-3 t10-es van és 5-6 t8-as.
Szar lehet nekik, ahogy megyek az E100-al nem is nagyon keresek fedezéket csak nyomulok, ők hátrálnák és az én csapatom lövi öket. A végén meg rammolok. -
-
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Nehéz lesz teljesíteni

Most pont arra gondolok, mikor 30 csatán keresztül buktam a Tiger-el, meglehet ilyenre kell készülni most is
A 8.8-ban lesz új kínai prém, csak nem tudom melyik a jobb. mondjuk mindegy is, ha veszek is, csak sokkal később, meg megvárok valamilyen akciót, de nagyon ideje volt, mert a kínai legénységnek jelenleg nincs prém tankja (én amikor kezdtem már nem volt type)
-
dfsz34
őstag
Megvettem végre az obj268-t. Sajnos az akcióra nem jött össze az xp, úgyhogy a normál áron. Félelmetes milyen durva szo.óágra rakott vele. 2450 átlagsebzést hoztam eddig össze vele és 33% WR-t. Van, hogy a tier9-10 nehéz tankok mind elhullanak nulla vagy minimális okozott sérülés mellett és rám támad 3-4 tank egyszerre. Ilyenkor egyet tudok lőni, max kettőt aztán végem.
További kedvenceim a foglalást nem reseteljük, hanem nyomulunk tovább vagy szépen táborozunk valahol. Ennél csak egy fokkal jobb az a csapat, ahol ilyenkor szigorúan egyesével mennek neki a 2-3 ellenséges tanknak és pusztulnak el szépen szintén egyesével.A szemét r...dt programozók úgy látszik, minden tankkal ezt csinálják. Bizonyos lejátszott csata alatt olyan kegyetlen nehéz helyzetekbe teszik, lehet azt hiszik, hogy így lehet fejlődni, pedig csak az ember kedvét veszik de az obj268 legalább egy jó kis TD
-
[HUN]Dani
őstag
-
fsb1000
nagyúr
siemka idiot lökdösődik... valahogy mindig eltalálja az ilyen barom hogy a lövés előtti pillanatban jöjjön nekem. Aztán blokkol és bekapok egy 800-at, marad 50 HP-m
Ráfordulok, de mérgemben mellé lővök, anyázok kicsit és E100-al kergetem, majd for gázzal neki és kilököm az ellenség elé. (ehh... akkor is engem találnak el, ez meg kezd forgolódni.)
Végre kilövik mielőtt belém lőne, és meg le tudok adni még egy lövést a mögénk kerülő Leo1-nek.*****
Szomorú, hogy idáig süllyeszt a játék illetve néhány barom. 10K csatával és 1100 effel már meg kéne tanulni, hogy csapattársat nem lökdösünk, miközben 4 cső néz ránk a szikla mögül.
Egyébként ez dörgölődzés csak most nyáron lett divat. nem értem ezt... de legalább mondaná hogy "sorry"... de nem, lehet fel sem fogja. Engem használ fedezéknek, lök nyom és még blokkol is.
Ez sokkkkkkkk. Hülye lengyel. -
fsb1000
nagyúr
Ruinberg: Az milyen már hogy t10 csatában egyedül mentem be a városba? Mármint a nagy város központjába ahol az ütközőzóna van. 6 vs1 csatában 3 sebzésem volt aztán egy t57 legyalázott majd JPZ100 kilött 700 HP-ról.
nade... a kérdés: vannak ezek a városi kocsik, azok alatt át lehet lőni? Úgy mint a vonat alatt. Most megpróbáltam, de szétlőttem. Pont látszott alatta egy E100 hasa
-
törölt tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Sok mindent nem láttál volna rajta, egyébként hova lehet feltölteni a replayokat? Ahova szoktam, az az oldal megszűnt vagy mi...
-
fsb1000
nagyúr
Ma elég jól megy.... átlagos 50-55%
De... végjátékban vesztésre álltunk. Fosh 155 jön kinyírni E100-amat. Kb 350 méterről megint telibe kaptam a gerendáját, vagy inkább cső az keresztbe,.
Sajnos HE volt betöltve... de azért ilyet.... ha akarom se tudom eltálalni.
Ma ez volt az első fosh akit előlröl tudtam lőni, másik kettő oldalra kapta az 1000-est. -
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Van rajta.
-
Imilenni
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Azért messziről volt hogy nem lőttem át..

-
Patrick76496
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
Nem mondtam, hogy jó, de annyira rossz sem lehet.
A Comet 4-gyel üt át többet, és összejött vele az 1750-es átlag. Tény, hogy lassabb a Comet-nél, viszont ezen a szinten nagyon jó a T-43 oldal és seggpáncélja med tank létére. Gun depression-je is van, jó a DPM-je, pontos. Szerintem csak azért céloz olyan lassan, mert nincs rajta célzásgyorsító.(#8780) Stigma.HC: Nem töltötted le teljesen véletlenül azokat a videókat?

(#8800) Runo: Replay-t!

(#8818) Imilenni: Nekem is valahogy sokkal többet talál az IS-7, mint pl a T-62-m, ezért mondom, hogy dedikált sniper tank.
A 268-as meg nagyon papír, illene nagy löveges Leo-val átvinni.Tegnapi képgyűjtemény:
- De szívesen lecserélném erre a tankra a T-62-m...
- A 13 90-et meg erre (ezek saját eredmények, haver account-jából)
- 13 90 5000 sebzés
- Szegény a falat tolta
- E5 is lehet acélfal (soha nem pattintott még ennyit) -
dfsz34
őstag
válasz
Imilenni
üzenetére
Nekem obj704 10-15m-ről lött mellé, mert az ellenfélnek kb 5% nem volt a célkeresztben. Igaz, mozgás közben, de ez akkor is durva.
A program gondoskodik arról, hogy siemka rambo pistike is sikerélményhez juthasson és elmondhassa, hogy a noob obj nem tudta meglőni 10m-ről, ő bezzeg kilőtte mind az 50hp-t rajta.
A sikerélmény az alapja a jövőbeli vásárlásoknak, úgyhogy értem, csak nem tetszik, hogy beleszólnak keményen az RNG-be
-
Imilenni
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
Énis tapasztaltam..
A Leo PT A is félre lőtt sokszor..0.29-es pontosággal -.-
Persze az IS-8 400-ről simán eltalált, úgy hogy szinte semmi sem látszott ki belőlem /0.35/
Másnak se szokott kijönni a csata végére az ágyú (lövésenkénti)átlagsebzése? O.oÉn mostanában az Obj. 268-at találom és ütöm át mindig..

-
Taragas
aktív tag
Nah hát én is bekékültem a csatákba xwm szerint. Tegnap jó pár kis tieres csatát mentem, arra számítottam, hogy majd esnek az értékeim, de hála nem...

Amúgy már én is hiszik random istenben. Néha olyan körök vannak, hogy sírni tudnék(telibe lőtt weak spot 10 méterről pattan).... Néha meg a kapáslövés betalál 350mről... hogy is van ez?
-
[HUN]Dani
őstag
Tegnap csak pár csatára futotta, de egész jól ment. Sajnálom, hogy nem tudtam többet játszani. 9-ből 6 csata IS-2-vel, 2 Ferdivel és 1 JT-vel volt.

Szerintem ma sem tudok ennél többet futni, na de majd holnap.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000
üzenetére
Szégyelje magát a WG... az első 2 csatából elég pontosan megjósolható merre tériti el a randomfaktort. Azóta kb 20 csatát játszottam és szinte mind veszteség, nagyon gyakori a földbe lövés, vagy az érthetetlen mellé.
Hogy nem gondolják át? Akik naponta 30-40 csatát játszanak azonnal megérzik, ha nem úgy megy a dolog mint általában. Nem is a vereség széria a problémás, hanem az az érzés egy JÁTÉKBAN, hogy bármit csinálok az hatástalan lesz, mert valakik másként gondolják.
Több csatában is néztem a csapattársakat miután kilőttek. Főleg JPZ100-akat és E100-akat mert én is ezekkel játszom. Ugyanaz.... vagy mind bénák vagyunk egy csapatban és egy német pontos löveggel képtelenek vagyunk eltalálni egy másik tankot vagy valami nem kóser.
A másik: a Fosch 155-ök nerfje biztos megkezdődött.... kis lépések a WG-nek, de nagy szívás lesz a vége azoknak akik most grindelik
Akárhányszor találkozok vele, akármilyen messziről lövöm, tuti sebzem. A közeliek még hagyján, de 4-500-ról nem is lehet célozni gyenge pontot, de vagy az alját viszi át vagy a tetején célzókáját. Gyak Fosht többet sebzek mint az összes többit a szopóág alatt. (költői túlzás, de van egy ilyen fillingeje) Régebben alig volt esélyem sebezni szemből, talán csak JPZ100-al de az ios soxor pattant róla.Ez pont olyan WG idotizmus, mint amikor a FV183-al 10-ből 9 alkalommal egylövéseztem a Jagtigereket, miközben 200 méterre lévő másik tankot alig bírtam eltalálni vele, ha mégis akkor a 300penes lőszer lepattant még az IS3 oldaláról is.
-
fsb1000
nagyúr
Döbbenetes...
JPZ100-al egyhelyben álltam, a célpontokat kb 350m-re felspottolták.
Álló célpontokra teljesen beszűkült célzókörrel lőttem.
6 mellé ment sorban és a 7. lepattant egy t44 tornyáról.Ez volt ma este a 2. csatám, azt hiszem nagy szívóágra számíthatok.
-
fsb1000
nagyúr
A torony szemből átlőhető a lövegpajzs mellett. Prémlőszerrel, de ritkán normállal is sikerülhet, ha pl. feltolat egy dombocskára az ellen, hogy az alját védje. Ezenkívül a torony sarkai szemből szintén sérülékenyek, de ott célzott lövéssel még sosem sikerült átlőni. Viszont többször előfordult hogy a lövegpajzson lévő célzóeszközt lőtték be. kb 10cm-vel a löveg felett van. Olyan mint egy kis géppuska.
A "sárvédőn" elől szintén van egy pont amit be tudnak lőni normál lőszerrel is. Az oldala akár 30-40 fokig pattint, de a torony oldala már neccesebb, néha 20 fokban is átlőhető. (azaz alig van elfordítva)
A "gerendát" szerintem nehéz eltalálni, még közelharcban sem azzal próbálkozom, csak ha béna az ellenfél és nem nagyon mozog. Sokkal gyakrabban lehet a torony és a test közötti rést eltalálni, kicsit le kell mozogni az arctámadóról és jó szögben meglőni. (kicsit fentről.)Amúgymeg.... nagyon sokat számít kinek milyen a randomfaktora az adott csatában.
E100-al kapcsolatban sokan állítják hogy golddal kell használni. Ezt nem akarom cáfolni, de az én sebzés átlagomat alig javítja. A magas átütés ellenére sok a lepattanó. De ez így van más nagy keliberű lövegeknél is.
Szerintem -
-
dfsz34
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
FSB, te nagy E100 szakértő vagy és nem értek egy dolgot. Mentem egy másik E100 mellett, az ellenfélnél három volt.
Kiugráltunk a domb mögül és próbáltam lőni tetőgerendát, oldalát, de egy lövésem nem sebzett. Mellettem a srácnak meg mindegyik.Egyszerüen nem értem, hogy mit lőhetett az E100-n, hogy minden lövése betalált, mert be voltak forgatva rendesen és a tornyukat sem tekergették. Van az alján kívül (ami nem látszott a domb miatt) más gyenge pontja is? Nagyon frusztráló volt, hogy neki minden lövése sebez, nekem meg egyik sem.
-
Taragas
aktív tag
Nyári szünet....
Runo: Ilyen estben jó foglalni, amúgy utálok.
Elkezdtem pár ágat, amit megféltetlen ki akarok próbálni(újra megszerezni). A jelenlegiek már untatnak egy kicsit, azt muszáj a változatosság. Orosz(isut rühellem, de már muszáj kipróbálni), Francia td ág(ez nem szorul magyarázatra). francia hevie ág(nagyon kell az az max 50 100 a garázsba), angol med ág(eddig erről nem hallottam itt rosszat, bár a 10-es nem tom milyen), is4 ág(kell ez a tank), és a régi kedvenc visszaszerzése: E75
-
pws
aktív tag
Pár nap kihagyás után most mentem pár kört a kedvenc tankjaimmal. Hááááát. WOT mindig, ilyen szar volt vagy a 8.6 tett csodát?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Stigma.HC
üzenetére
Századdal vigyázni kel.
Kezdőben még van esély random csapatnak vagy haveri társaságnak, bár itt is találkozni 2-3 klánnal akik már zöldülő játékosokkal indulnak. (hasonló a randomhoz, ha egyik oldalon van 2-3 zöld az már eldönti a csatát)
Közepes - bajnokban már inkább vereségekre lehet számítani. Néha jól kijön a lépés, de ha abból a 6-8 századból több mint fele klános... hát csak a bukták jönnek. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Amilyen jól kezdtem tegnap, olyan szarul ment végül.
Most nézem planetwot oldalát. 29 killem volt tegnap
Nem számoltam miközben játszottam és elegem lett estére, inkább mentem olvasni. Lehet jobban sikerült volna minden ha századozok.(#8800) Runo Nem rossz, nem rossz
Amúgy elnézve a csaták összetételét az utolsó két patch óta, ember legyen a talpán aki pascucci vagy hasonló medált csinál naponta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fedora Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Piszkálják a 36.01-et, kíváncsi vagyok, a Konischhoz hozzányúlnak-e...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)