Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz Rambovits #1446 üzenetére
jelenleg a töltés+szellőzés van rajta
legénység 100%
illetve 96% az első skill
elsőnek mindenkinek mást dobtam be
majd másodjára rakom a javítást
harmadjára pedig a BIA-tágyú természetesen a 121 penes.
remek darab."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz Rambovits #1578 üzenetére
Mára oda jutottunk a lengyelek kifigurázásában és utálatában a WoT-ban, hogy a siemka meg a Kto pl? és egyebek jó része már nem is a lengyelektől származik hanem a poéngyárosoktól meg a polisfóboktól.
Azt hiszem a WG/MM mellé sikerült egy másik bűnbakot találni, miért is nem mennek jól a csaták.
-
D.Orion
veterán
válasz Rambovits #1604 üzenetére
Nos minden típuson belüli prémium járműben 100%-os szinten működnek a normál tankokra képzett legénységi tagok. Tehát egy Pz IV legénység mivel medium tank(ha jól rémlik), így egy medium premium tankban 100%-osként működik. Természetesen csak nemzeten belül lehet átrakni. Normál fejleszthető és kreditért vásárolt tankok esetében mindig át kell képezni az új tankra a legénységet.
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Rambovits #1607 üzenetére
100%-os legénységet átképzel egy másik tankra nemzeten belül,akkor a másik tankban 90%-ról fejlődnek újra..Ha meggondolod magad és az átképpzett legénységet visszateszed a régi tankba akkor SORRY már csak 80%-osak lesznek ..Szóval ha átképzed másik tankra őket akkor fejleszd őket megint 100%-ra.. Sajna rövid az emlékezetük a legénységnek,ahogy átképezted őket,a régi tankot elfelejtik .)
-
fsb1000
nagyúr
válasz Rambovits #1633 üzenetére
Már rég kikapcsoltam a replayt..
Egyébként főleg szerencse.... először be a városba, lesebeztem 3 nagyot azt hagytam a többieknek, aztán ki a tó felé összeszedni a bóklászó ellenfeleket meg az artyt. 1-esevél és lehetőleg távolról. Ekkor már 4 előnyben vagyunk.
Vissza a városba és kilőni aki csak előbújik.
Béna a saját csapat és béna az ellen. Így nem lövik ki előlem az ellenfelet. -
fsb1000
nagyúr
válasz Rambovits #1720 üzenetére
Én azért vettem prémtankot és prém accot, hogy minél előbb azzal a tankkal játszhassak amivel szeretek vagy vágyok rá.
Már 3-4K-nál megvolt az E100. Mai napig ezzel megyek a legtöbbet, bár tudom, hogy nem a leghatékonyabb tank a játékban. A T8-t10 medek a leghasználhatóbbak, és az artyknak van a legnagyobb "harcértékük" ebben a játékban.
-
Bingisz
addikt
válasz Rambovits #1794 üzenetére
Tegnap nekem nagyon adta: [link]
Ahhoz képest, hogy mennyire gyenge a KV5 lövege, azért el lehet vele lenni. Gold ammo viszont fölösleges vele, mert az se visz át semmivel se többet, mint a sima AP. (nem a papír szerinti értékekre gondolok)
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
sptkyle
senior tag
válasz Rambovits #1840 üzenetére
Ezt is ismerem. Vicces amikor a játékosok nem foglalkoznak az artyval, csak szapulni tudják, de véletlen se védenék. (nem játszom artyval, nem azért mondom)
Én inkább a védős játékmodra panaszkodnék. Érdekes látni, amikor meg kellene védeni a bázist, és a 3. mp-ben már mindenki rushol. Ilyenkor bezzeg nem tudnak szépen elhelyezkedni, és nyugton ülni a seggükön.
@Gaz 78: Nem a campeléssel van bajom. Nagyrészt TD-vel játszom, sokat campelek. De 1., megfelelő helyen. 2., Ha kell képes vagyok poziciot váltani. 3., TD vagyok, ez a dolgom. Ezekkel a játékosokkal se lenne olyan hatalmas baj (bár hogy nem tudják használni minimum szinten sem a wasd skillt az félelmetes), de akkor játszanak TD-vel, aztán ücsöröghetnek bokorban.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
kirjak
aktív tag
válasz Rambovits #1897 üzenetére
Ma rájöttem mi miatt lehet még nagy a ping.
Ha nem Switzerlandi szerverhez csatlakozom akkor nekem is alaphangon 350 körül alakul.
Erre persze véletlen jöttem rá....Aztán észrevettem és reconnected ....
Ismét megúszom 60-85 között.Köszi a helpet mégegyszer!
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
.mf
veterán
válasz Rambovits #2068 üzenetére
Az még hajlamos volt mellélövésre, de a Hummel már sokkal pontosabb (a GwP pedig még annál is). Amikor régebben próbálkoztam a kisebb artykkal, én is csak szívtam velük, 39 Lamot alig tudtam 50%-ra felküzdeni eladásig, hogy azért mégse 4-essel kezdődjön a winrate-je. Viszont decemberben elkezdtem a Wespe-Grille-Hummel vonalat, s azok valahogy sokkal jobban feküdtek. Összesített átlagom 53.9x%, de Hummellal 60.66% vagyok, Wespe is 66.67% volt, Grille 56.91%
De persze, kinek mi fekszik.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
nagysandor88
tag
válasz Rambovits #2130 üzenetére
És majdnem annyira élvezetes is. De csak majdnem. /Na ez nagyon Nerd beszólás volt/
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiért!?
-
scyllarus
veterán
válasz Rambovits #2130 üzenetére
Olyan sosincs sajnos. Most nem érdekel, mert ki van már fejlesztve, volt is, csak eladtam. De most visszavenném, hogy megvan a hosszú 8.8-as a P-ről
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Rambovits #2143 üzenetére
Itt a hír:
[link]
Elizélték, variálták a Tiger H-t és a P-t 10 percenként, aztán a H (a sima Tiger) győzött. Amúgy az is felröppent, hogy a T5 prém Matilda BP helyett a sima T4 Matilda lesz érintett, annak pláne örülnék[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Dobi 562
addikt
válasz Rambovits #2238 üzenetére
Válaszoltam neked az ON topikban.
-----------------------------------------------------------
Defeat Map: ! Himmelsdorf 2013. január 28. 9:21:44
Vehicle:: T1E6
Exp: 715 + Credits: 13 101
Achievements: : Top GunMa gyűlik a top gun, romlik a győzelmi arány.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Rambovits #2261 üzenetére
Véletlenül tudom.
------------------------------------------------------
Az arty idomítást nem lehet elég korán elkezdeni. Olyan gyönyörűen beálltak 3-an egymás mellé...Victory Map: !Ensk 2013. január 28. 15:02:57
Vehicle:: Type 2597 Chi-Ha
Exp: 2 979 (x3) + Credits: 15 141
Achievements: : Pascucci medál, Top Gun, Pusztító[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Rambovits #2489 üzenetére
Mostanában állandó a mikro lag. Sokan vannak a szerveren.
Én t32-l szopok folyamatosan. 300 méterről nem képes eltalálni semmit. Ha meglövöm meg vagy pattan vagy 0 dmg-s áthatoló. Nem igazán tudok mit kezdeni vele. Pedig még vagy 110k xp kéne.
Nagyon sírós lesz.Amd - Radeon - Ryzen
-
KaLeun
senior tag
válasz Rambovits #2517 üzenetére
Nem tudom, hogy mi sugárzik meg mi nem. De miért lennék dühös?...
Csak nem szeretem a célozgatásokat. Ha valaki valamit akar mondani, akkor azt mondja meg.
A második meg egyértelmű.
Az megbeszélés, jó társalgás, hogy mindenhova odaröfögök valami kétértelmű mondatot egy-egy szmájlival megtűzdelve? Most két eset van. Vagy túl intenzíven gyűjti a hozzászólásokat vagy szófosása van.
Nyugodtan ignorálhatja a hozzászólásaimat, nem kötelező válaszolni rá. Ez rád is vonatkozik.
Cila
-
Plasticbomb
addikt
válasz Rambovits #2567 üzenetére
Type59el valahol 2000 normál xp körül van a tank ász. Neki az meg kb 1600 volt abban a csatában. Erre jött a prémium, meg az x2es szorzó.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Enzolord
addikt
válasz Rambovits #3441 üzenetére
Elitalakulat, csak, ha mindenkinek van, amúgy fölösleges..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest