Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
2314 csata után kevés ez a 1400 "pontom" ami van?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az a T95 kör tényleg durva. Majd meglesem a replay fájlt is, hogy mivel lőtték vajon... (Remélem sok sok goldammot is lőttek rá..
)A Team Battle nagyon fasza. Ugyan, első nap, mikor bevezették, nekünk csak szedett-vedett csapat volt, de az mind 8as. (1eseket be sem vittünk, nem volt jelentkező rá..
) Olyan 80 %ékát nyertük. Ott abban a körben, meg papíron is ti voltatok a győztesek. Nem csak gyenge játékosok voltak, de olyan gépekkel is voltak, amik egy IS-3al nehezen bánnak el... Ha a 7eseik jók lettek volna, akkor talán ők tudtam volna sakkban tartani, de még ők sem lettek volna elegek az IS-3 ellen. (Illetve, nem tudom, milyen az új IS-3, eddig csak team battle módban futottam össze vele Type59el, és abban a körben csak full gold volt betárazva.. 241 pen, meg viszi, mint kés a vajat. Igaz, azóta meg nem wotoztam. Nincs kedvem szenvedni, meg nem is hiányzik..) -
szalai56
senior tag
Segítsen valaki. Melyik gombot nem kéne nyomkodnom hogy ne reszetelje a Vitiris féle stat módot.
Mindig sikerül lenulláznom. -
szalai56
senior tag
Nem szoktam panaszkodni, de ez a nap a legrosszabb. 6gy/17v
Hiába lépek ki, hiába váltok szervert nem megy. (pedig még vettem 3 napra prémiumot is) -
Atlantis
veterán
Nálam működött vagy csak mákom volt, de mióta ezt megtettem, egyszer sem dobott ki, előtte kb. minden 5. csata után.
-
emre
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Az egyszerű könnyen átlátható ikonokat részesítem előnyben.
A kifagyásra az sg-n olvastam valamit, lehet meló után majd linkelem. -
Bingisz
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
Az nem a modpack hibája. Modok nélkül is kifagy.
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
Mégse. Kifagyott a 3. játék után.
-
echterion
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Hehe, én is percekig csak lestem, mikor kipróbáltam a pakkot.

-
emre
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Szinte biztos voltam benne.
Mod: sajnos sirvaröhögős szmájli nincs a telón.
Amúgy tetszik a cucc? -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az a T95 videó atom durva.

-
Patrick76496
őstag
(#10892) Bingisz, (#10893) HungAryan: Én is kerülöm messziről, szerencsére még nem láttam HUNS TS-en.
Furcsa egy teremtmény, nem tudom melyik bolygóról jött. 
(#10898) Stigma.HC: Még mielőtt felraktam a 8.9-et gyorsan megnéztem a visszajátszást. Látszik, hogy úgy volt forgatva a torony, hogy a motor felett csapódjon be a lövedék (persze nem direkt), szerintem te a splash-től gyulladtál ki. Ez a feltételezés onnan jön, hogy múltkor néztem egy olyan Arti25 videót, amiben T92-vel splash-eli az IS-8-at, és kigyullad!
Kimentettem 2 képet a visszajátszásból a saját esetemről is, szerintem tisztán látszik a becsapódás szöge. Kép1 Kép2 Na a bekarikázott lyukat egy 50 120 lőtte normál lőszerrel.
(#10901) Runo: Az hogy sikerült?

(#10906) Flayer: Nincs benne az adatlapodban, de fogadjunk, hogy Sony Ericsson Xperia Mini-d/Mini Pro-d vagy Live with Walkman-ed van Android 4.0.4-el.

(#10945) Runo: Én még csak az egyik oldalon voltam a teszten, de onnan jókat lehetett sniper-kedni a sok FV-re és WT-re.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
- T95 33 ezer potenciális sebzés + scout + patrol duty (QB videó)
- Első köröm Team Battle módban![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- És a végeredmény
- nagyonszeretemezt a tankot; 10 átütésből 1700 sebzés, ez a T-62A pontosság... a saját szememmel láttam, ahogy az első 5 kibszott lövedék repül lefele az ellenséges tankok lánctalpa felé, utána eltalálja és 0 dmg
Ez a team battle mód első körben még nagyon tetszett, aztán sorban jöttek az olyan körök, ahol mi tele voltunk 7-es gépekkel, az ellenség meg 8-asokkal, ráadásul a csapattársak is marhák voltak. Aztán egyik klántársam meggyőzött, hogy mégsem olyan rossz, végül is, ha a stat nem romlik, akkor nagy baj nincsen. Ha nyerünk egész jól hoz SU-122-44-el (tisztán 40k prém nélkül), de vereségnél ugyan azzal a tankkal mínusz 10-15k, hiába nem lövök gold ammo-t. Szóval szerintem ma összehívok pár klántársat és meg kéne próbálni, mert ez a játékmód arra tökéletes, hogy olyan tankkal játssz, amivel rosszul megy/nem szeretnél statot rontani/nagy tier-ben nem ér semmit, azt ide hozd. A SU-122-44 pont ilyen, nagy tier-ben nem ér sokat, sokszor már T8-ban is használhatatlan, ha olyan a pálya. Viszont itt nagyjából ki vannak szűrve a hulladék pályák, szóval bátran lehet farmolni és legénységet húzni, szerintem ezt a tankot nem is nagyon fogom már randomban használni.
Én így képzelek el egy csapatot:
1. Kemény fejű tank: T29/T32
2. Kemény fejű tank: T32/Caernarvon
3. Ázsiai nehéz tank: IS-3/110
4. T8-as fürge tank: Az összes T8-as med és light, 13 90, T-34-2 és Super Pershing kivételével
5. Fürge T7-es tank jó DPM-el, látóhatárral és jobb esetben gun depression-nel: Comet/T20/WZ-131/T71/13 75/Type 62
6. T2-3-mas fürge tank: Pz. I. C/T-15/M22/BT-2/BT-7/Tetrarch/Pz. III. A/T-46/T2 Light/M2 light/M3 Stuart/ M3 Light -
Gaz 78
aktív tag
UPC-vel is elérhető a játék
-
Gaz 78
aktív tag
Ellépek edzeni aztán temetőbe ..remélem du 4 magasságában mire hazaérek már működni fog!
Az az érdekes,hogy csak az EU oldalra nem lehet csatlakozni... pl. US. WoT oldal elérhető!
Megjegyzem már este 11-kor is brutál lagolások és áthatások jelentkeztek a játékban,szóval számítottam valami gellerre a szerverekkel kapcsolatban. Remélem az illetékesek orvosolják a problémát az délután lehet csatázni :/ -
nemeth989
senior tag
-
Gaz 78
aktív tag
Az UPC szolgáltatót használók továbbra sem tudnak csatlakozni a szerverhez és az EU oldalhoz sem ..fárasztó :/
-
emre
veterán
Sajnos egy csomó időt eltoltam hogy olyan célzó modot keressek ami tetszik, de nem találtam és ezért eredeti célkereszttel teszem fel a packot amit összehoztam. Képek a rar-ban mellékelve.
Vitirisnek vannak nagyon jó célkereszt modjai, de nekem valahogy nem jött be egyik sem. Talán ha a blue dream úgy nézne ki mint a J1mb0 akkor azt használnám.A tartalma:
- 3 soros garázs, tier és egyéb szelekciós lehetőséggel
- Függőleges tech tree 1680-as felbontáshoz optimalizálva
- Icons Betax Colored Whitte
- XVM 5.0.1-test2 Ded_Shalfey, négy számjegyű eff jelzéssel, csataszámmal, az adott tank nyerési százalékával
- Max Farplane (köd eltüntetése)
- No Intro (valamivel gyorsabb betöltés)
- Állandó prémium hangár skin
- Scope Shadow Remover
- Fehér kilőtt tank ikonok
- GolddetectorPack_damagepanel_angleindicator_Vitiris_v5
- Vit_afterbattle_stat_0.8.9_V2
- Vit_Colormessages_stat_0.8.9_V2
- Vit_hangar_ora_0.8.9_V1
- vit_zoom_0,8,9_noscroll_2x_30x_v2 -
szalai56
senior tag
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
szalai56
üzenetére
Forrás: WOTINFO.HU
[link]
Új 7v7 csatamód - Team BattleA bevezetendő új mód neve Team Battle lesz, amit nagyjából a szakasz és a század közé lehet majd helyezni. A Team Battle alapötlete: 5-7 játékos egyesítése egy csatára.
A csata maximális hossza 10 perc lesz.
Kizárólag Normál játékmódhoz lesz elérhető (Encounter és Assault kizárva).
Maximum Tier VIII-as járművek lehetnek majd a csapatban, max. 42 (össz) Tier pont értékben (Tier I = 1 pont, Tier II = 2 pont, stb).
Egy normál csapat 7 főből fog állni. Ha egy csapat 5 vagy 6 játékossal áll ki, akkor minden hiányzó játékos -1-gyel csökkenti az össz Tier pont limitet.Ez a mód minden játékos számára elérhető lesz és a csökkentett létszám miatt egészen új taktikák kieszelésére sarkallja majd a parancsnokokat. Az új mód egyik legfontosabb jellemzője az lesz, hogy hasonló képességű csapatokat fog majd csak összesorsolni (egy speciális algoritmus fogja kiszámítani a csapatok szintjét, különféle paraméterek alapján). Ezáltal ez a mód érdekes lesz akár a kezdő csapatoknak is, hisz minden csapat a nagyjából vele egyszintű csapattal kerül majd össze, illetve a veteránok is méltó ellenfelekkel találkoznak majd a csatatereken.
Minden játékos csatlakozhat egy csapathoz vagy akár új csapatot is létrehozhat (mint egy tankszázadot), de választhatja az auto-kiválasztás opciót is. Ebben az esetben a program egy automata keresést fog végezni, mellyel csapatot keres a játékosnak vagy éppen egy játékost keres majd a csapat még üres helyére.
-
szalai56
senior tag
El tudja valaki nekem magyarázni (nyelvtudás 0000) az új 7v7 módot. Ha kis tankkal megyek akkor az ellen is az lesz, vagy csak 8-assal érdemes menni?
-
Rambovits
senior tag
Én is akkor vagyok szárnysegéd, amikor ölni kéne

-
Gaz 78
aktív tag
Ezért az Ászért megizzadtam ..egyedül voltam 5 ellen :/ ,négyet le is apacsoltam közülük,nem gondoltam,hogy addig kihúzom ott - egyszerűen nem jött oda senki segíteni,( csak a végére gurult oda valaki,ő leszedte az ötödiket .) Hú de haragudtam mindenkire ..sok kisgyerek jóllakhatna annyi fánkból mint amennyit odarajzoltam a szikla mögé :/ ..ha a csatát nem is védtem meg de azt a fát igen - nem döntöttem ki

-
scyllarus
veterán
Na, a mai nap, meg általában a 8.9 eldöntette velem, hogy törlöm végre ezt a fost a gépről. Ekkora összehordott szarkupacot életemben nem láttam, szarul néz ki, szarul fut és még bugos is, de nagyon.
Sajnos az utóbbi héten nekifeküdtem kicsit komolyabban a Skyrim-nek, és megdöbbentő a különbség minden szempontból. Utána már valahogy nehezemre esett ezzel az izével játszani.
Jó volt veletek, srácok, további jó játékot mindenkinek! -
isti101
tag
kihúztam a netet, vissza ,aztán nehezen de bejött,nem értem.
játékban is csinálja ezt de csak az elején miután letelt a félpercnyi várakozási idő a csata előtt ,sokszor beragad, olyankor ki lépek aztán újra vissza és akkor már oké. -
isti101
tag
net megy, vajon a tűzfal lehet, engedélyeztem pedig, azon is.
-
isti101
tag
Ma többször próbáltam belépni kedvenc játékomba , WOT, de egyszer sem sikerult, állandóan csak azt irja ki ,hogy lecsatlakozál a szerverről, pörög forog a wot jel ott középen aztán jönn a szöveg hogy lecsatlakoztam a szerverről,
már megtettem a következőeket de semmi pozitivum
1.ujratelepitettem a wot ot
2.kiprobáltuk haver fiokjával ,azzal sem jönn be, tehát nem vagyok blokolva,buntetve, nem is lenne miért
3. viruskeresőt ,avast, töröltem, de igy sem jönn be
4.net megy, online filmek, más játékok, minden, gtx650 es van azzal sincs gond
karbantartás van ,vagy nálam van a gond?
ha tudnátok segiteni, a hétvégém szabad erre nem megy a wot, köszi előre is.
ja próbáltam már eu1,2 automatán is , semmi eredmény -
AMD Power
titán
Voltatok már az új pályán? Északnyugat vagy mi a neve....
-
Taragas
aktív tag
Asszem mihamarabb kihúzom a batmobilt a lorral, mielőtt újra nerfelik...

-
törölt tag
Úgy érzem, ma elég gyászos a játék... gondoltam meg nézem milyen lehetett tegnap, ha ma szopó ág van

-
-
emre
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
A gold-ot vitiris linkelte az on topikba vagy a batonywot.gportal-on nézd meg. A kétsoros garázst meg a drongo lab.ru oldalon.
A magyar oldalon nem mondig van fenn a legfrissebb verzió.
Szerintem keress rá vitiris hozzászólásai közőtt a letöltőlinkre. -
emre
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Mi hiányzik még hozzà?
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Taragas
üzenetére
Tegnapi napon én is kipróbáltam a kis jószágot, talán a 18 csatából ez volt az egyik amin oda is figyeltem és nem modokat teszteltem (84.21% WR még így is
) Baromi jó lett, legalábbis annak éreztem, csak úgy vágtatott fel a hegyre és nem kellett az emelkedő végén kidugni az egész tankot hogy lőhessek csak a tornyot. -
emre
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Mivel délutános vagyok elég lassan készül. Ma is csak néhány csatám volt teszt jelleggel, és sajnos pillanatnyilag nincs stabil verzió, de amint kész leszek publikálom.
-
törölt tag
válasz
Steelheart2
üzenetére

-
Taragas
aktív tag
válasz
rolio1
üzenetére
Amúgy poén, mert vagy 5x kerestem ezt a beállítást, és egyszerűen túl feltűnő helyen van, így nem szúrt szemet....
(de béna vagyok, de legalább őszinte
)
Más: Nos a lor egész jó lett buff után. Ezzel az ágyú lehajlással, már szép dolgokra képes... Sokkal élvezetesebb így játszani vele. Asszem hétvégi program is lesz kihúzni a batmobilt... -
Taragas
aktív tag
Srácok egy kérdés, felraktam Aslains xwm modot, amivel nekem az legnagyobb bajom, hogy lecseréli a tank ikonokat. Ezzel nem is lenne gond, de hol tom kikapcsolni azt, hogy ne tegye rá a játék római számait, mert baromi idegesítő, és így nem lehet kiolvasni a neveket.... Mellékelek egy képet bekarikázva a problémával hogy érthető legyen....

-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Jaja,szerintem is klassz,csak az volt a bajom,hogy vagy 10 percig tartott míg felállt a csapat ..ki-be lépkedtek a játékosok,azt csak vártunk csak vártunk mire elindulhattunk csatába
-
ztibor
senior tag
Működő sessionstat van már az új verzióhoz?
-
törölt tag
van egy fölös wot invite kódom, privát üzenetért adom.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Taragas
üzenetére
Félig már sikerült összeszednem az előzőleg használt modokat. Talán a 0.8.8-ban sikerült eddig a legjobban a saját ízlésemre szabni az egészet, de most a másik felét még nem találom. Főleg a célzómod zavar ami nincs sehol, na de mind egy, jó addig a másik.
Mondjuk vicces, hogy eddig 6 csatát mentem próbaképpen a modok tesztelése miatt és eddig 6 győzelem
Miközben néha be sem töltött, vagy nem lehetett zoomolni semmivel, vagy éppen az ellenséges tankok tűntek el kis időre. -
törölt tag
Képzeljétek mi történt ma! Véletlenül kirúgtam majdnem mindenkit a klánunkból

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Horgász topik
- Pendrive probléma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4634
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
Mindig sikerül lenulláznom.
Hiába lépek ki, hiába váltok szervert nem megy. (pedig még vettem 3 napra prémiumot is)

, Usererror

Furcsa egy teremtmény, nem tudom melyik bolygóról jött. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)