Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Engem nem különösebben zavar (mármint hogy ő használja), inkább az, hogy az a foch gyári angol legénység hang van beállítva neki és nem a jó kis nemzetköziek.
Amúgy ha jól láttam a legújabb stream-jében már leszedte a bohóc-skint.(#11272) Bingisz: Csak 1 helyen kell + még egy a nézet. Én sosem voltam rajongója a mozgásérzékelős játékoknak, csak néhány jött be (pl Loco Roco Zylo-n, plusz a Doodle Jump-nál is csak később szoktam le a gombokról). A versenyzős játékokat is mindig a képernyő jobb és bal oldalát nyomkodva játszottam.
(#11275) Runo:
Meglett tegnap az arany és a napi prém.
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Tegnap végre sikerült felrakni a 110-re a nagy csövet, mintha kicserélték volna. T32 óta nem volt ilyen jó 8-as tankom.- Első kör a nagy csővel (lényegében a legelső random kör)
- Niesamowite, po raz kolejny bug w oficjalnej stronie![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AMD Power
titán
Az elmúlt 2 napban Nagyon nem megy a játék... Vereség , vereség hátán....

-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Majd ha lesz benne helipopper meg anyahajó esetleg.
Bár a bánat kezd mégegyszer elölről egy ilyen marhaságot, nincs már nekem időm arra. -
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Mondtam is IL-2 Sturmovik
-
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Midway
üzenetére
A rohadt td-k miatt, mert mostanában nagyon elcseszik a játékot szerintem..

ennek 14 és fél perc után lett vége, vesztettünk annak ellenére h az artynk 7000et sebzett, de amúgy elég vicces volt h 3/4 életről leszedett a végjátékban 2 lövéssel a jgpz100, és az e4.Mivel nekem kellet spotolni, mert ugye frankónk tele voltunk ezekkel a mocsok tdkkel...
Csomó ilyen van egyébként, 15 percig campelnek a TD-k mind a 2 oldalon, aztán csak ők maradnak, és marad ugyan ez a játékstílus..
Ti mostanában nem futtok bele egyre több ilyen meccsbe?..undorító -
emre
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Arra ott a Sturmovik.
Ezt a szemetet fel sem teszem a gépemre. -
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Aztán minek kéne neked zarany meg egy nap bunda?
Egy hete be se léptél a játékba. -
törölt tag
válasz
marked one94
üzenetére
Nekem is nagyjából 20 percig tartott, mire sikerült, de meglett

-
törölt tag
-
Bingisz
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az xboxra is sikerült egész jól optimalizálni. Valamint a hamarosan kiadják a teljesen újraírt BigWorld motort, ami sokkal jobban lesz optimalizálva.
Patrick: Solan biztos nem fog menni, szerintem egy GS3, Nexus 4 szintű hardver biztos kelleni fog hozzá.
Amúgy szerintem a repcsit sokkal könnyebb kezelni a telefon giroszenzorával, mint 6 helyen tapicskolni a képernyőt, hog elinduljon a tank. -
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Jóféle ez a Jacqueline az biztos és még jól is játszik, de ennyi csata után még mindig ezt az okádék hit zone modot használni elég gáz. Majdnem 1900wn és 20k csata alatt nem tudja, hogy hol van egy tank motorja vagy mi?
-
Patrick76496
őstag
válasz
üzenetére
Jó ötlet.
Lehet én is kipróbálom a teszten. Biztos örülnek neked a francia tankok, a leopard-ok és a waffenizék. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#11268) Bingisz: Szerintem tökéletesen választottak, a WoWp még gépen is játszhatatlan a nehéz irányítás miatt. Ha lőnek, nem lehet elmenekülni és neked is irtó kicsi esélyed van egyáltalán célba venni valamit az 500m-es (annyi
) határon belül. Plusz ugye telefonon a nehéz irányítás miatt a kis reakcióidőt igénylő játékokat nem igazán lehet játszani, épp ezért hagyom a fenébe a lövöldözős játékokat is, és ugye a WoWp is ilyen (nem lövöldözős, hanem kis reakcióidőt igénylő).Csak az optimalizációt ajánlom, hogy legalább itt csinálják meg normálisan, hogy élvezhetően fusson a Sola-mon is. Szvsz a normálisan játszható repülős játék itt kezdődik. Nem mai, annak idején elvoltam vele (kár, hogy Win7-en már nem fut).
- - - - - - - - - - - - - -
- Ebben a videóban van a játék (szerintem) legjobb hangeffektje: amikor az AMX50B két töltény között táraz. Az a nyekkenés és az azt követő vinnyogás valami iszonyat jó hangot ád. Már csak ezért is kell 50B.
- Őt eddig csak én nem ismertem? Elvileg múltkor Diegho-val stream-elt, csak arról nincsen videó.
- T-62A 5309+1484 sebzés
- Valahogy úgy érzem nem érdemlem meg, hogy egy ilyen csapatot vezessek
Hát pedig más nem volt aki elvállalja az FC-séget. Az UNICA-s srác megtette volna, csak ő nem tudott angolul (magyar volt).
- Ha egyszer végre meglesz a 110-re a nagy löveg, vagy 10000 csatán keresztül kerülni fogom a D-25-ös csővel rendelkező tankokat (kivétel SU-122-44), annyira szarok. Ennek a kínainak akár 957486 átütése is lehet gold ammo-val, de semmit sem érek vele a lassú célzás és a pontatlanság miatt, ráadásul HEAT lőszer.Néha tudom imádni a klánomat. Egyszerre 2 századot futtatnak, persze Team Battle-özni még véletlen sem akarnak, mert "a század is jó".
Komolyan vennék már ki egyszer is mindenkorra ezt a szar módot a játékból. Hiába nem játszok benne, még így is csak a gond van vele. Hülyét lehet kapni, amikor 10 másodpercenként jön a meghívó. -
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
A WG szerintem benézte ezt a Blitzet. Szerintem a Warplanest kellett volna portolni, az sokkal könnyebben játszható mobilon/tableten
-
törölt tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Én imádok T10-be menni KV-2-vel trollkodni

Nagyon soxor van, hogy szakasszal bevitetem magam. Szanaszét szopatom őket... már több alkalommal voltam így, és "sajnos" hasonló eredményeket értem el vele...
-
Patrick76496
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Jól megy (főleg Arti25-nek).
Mondjuk ha felhúznám kicsit a grafikát, lehet nekem is meglenne 25 fps, de már 40 alatt is élvezhetetlen a játék. Most hétvégén ismét felraktam a DiRT 3-mat, felraktam kicsivel közép feletti grafikára, ami nagyjából felér a WoT-tal kimaxolva. Na az futott 30-35 fps-el és élvezhető volt a játék.Ennél a játéknál óriási optimalizációs gondok vannak és persze, hogy szarnak rá, 9.0-ban is a grafikát javítják, mintha most sem lenne gyönyörű a játék max grafikán. És aki a 2 magos támogatottságot várja, az fölöslegesen teszi ezt, mivel annyival lesz különb a történet utána, hogy a fizikát nem a szerver, hanem a processzor második magja számolja majd.

(#11232) jozefgucci1: Ja ha jól rémlik, neked is ugyan olyan N5110-esed volt, mint nekem. Sajnálom, hogy mostanában, amikor rám írtál, nem tudtam menni, mindig megvoltunk hárman.
Ez a "szint" nem a klánélet érdeme, hanem a sok szakaszozásé. A klánélet csak arra jó, hogy statot ronts (század, CW).

(#11235) emre: Most javítottak 8.9-ben a frontpáncél döntöttségén néhány °-ot, mert nem volt történelem hű.
(#11260) Stigma.HC: A hsz-ed első részére lényegében ugyan azt tudom mondani, mint Dani-nak a hsz-em első két bekezdésben. Amikor megláttam a skin-t T71-en, úgy voltam vele, hogy ez mindenképpen must have Lorraine-re is. Ha lesz BatChat-em, szerintem majd arra is megcsinálom, de az még odébb van. Mindig felvidít, amikor a 2 vigyori közül meglátom az egyiket.

(#11257) Runo: Te meg mi a f***t keresel T10-ben azzal a KV-2-vel?
Amúgy szép kör.(#11263) [HUN]Dani: Erre szoktuk mondani haverommal, hogy "nem KS, csak befejeztem".
Boldog lehet a 32 cap pontjával is..
- - - - - - - - - - - - - - - - -
- No comment, már túlzásba viszi a 4 színű cég
- World of Tanks - Blitz első gameplay; érdemes megfigyelni a matchmaking-et, az E5-ben tuti valami WG dev van
- Aki nem tud várni a Blitz-re, de mégis szeretne "mobilra WoT-ot", annak erősen ajánlom ezt a játékot. Szerintem nagyon jó, ha csak a telón tudnék játszani, akkor tuti ezzel tölteném a játékra szánt időmet. Annyi baja van, hogy még Sola-n is laggos egy kicsit.
- Great European Random #7, az elején odabasz a Peggle-s zene.
- Imádom az ilyen matchmaking-eket (problémák: pálya, össztier és tanktípus különbség)
- Persze nem jelenti azt, hogy nem végződhet jól
Most már úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy nem adtam el ezt a tankot, persze azért azt még mindig nem mondanám, hogy jobb, mint a 121. Szerintem a 2 tank egyenrangú, mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai. Már nem a tankot szidom a sok mellélövés miatt, hanem a játékot, hogy még 45 fps-nél sem mindig folyamatos a kép, megnehezítve így a pontos célzást.Megvettem az akció miatt a 110-et, stock-on ritka nagy szenvedés. Nem is magával a tankkal van a baj, hanem a szar D-25T-vel, ami teljes mértékben tönkreteszi a tankot. Komolyan el nem tudom képzelni, hogy egyesek hogyan szánják rá magukat, hogy 112-t/IS-6-ot vegyenek. De azt sem értem, hogy miért istenítik annyira az emberek azt a szar KV-1S-t, amikor arra még vert stab sem megy, ergo a már így is évekig tartó célzás még rosszabb. 19k még a nagy löveg, köszönhetően a nagyrészt jó teambattle csapatoknak köszönhetően 2 nap alatt jutottam ide prém nélkül.
-
Midway
senior tag
Melyik idiota programozó tesz be egy több mint 800-at sebző artyt és minek?
A vak 40% - os noob meg csak eltalál mint a vak tyúk.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ha hajlandóak lennének megoldani a többmagos támogatást akkor jóval több ember élvezhetné a szebb grafikát jelentősebb fps vesztés nélkül.
Hiába pörög az első mag nekem is 100%-on ha a többit nem használja, így a videokártyám csak 50%-on megy, pedig lassan 2014-et írunk...
Így ez a winter mod még így is tud fps csökkenést okozni, nem mindenhol, de vannak helyek ahol durván leesik.
Köszi a skint, baromi jól mutat

(#11258) Flayer Nekem tegnap már a frissebb statisztikámat mutatta csata közben, előtte hetekig ugyan az volt.
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem másnak frissített már az xvm!?
Nekem még mindig nem!!!!
-
emre
veterán
Egy, szerintem izgalmas csata T54-el
Az elején elkönyveltem hogy ismét bukta, mikor megláttam mi van velem szemben. De aztán valahogy kifacsartuk a győzelmet. A PTA nagyon ügyes volt. -
dfsz34
őstag
válasz
isti101
üzenetére
Ez egy jó weboldal, itt sok infot megtalálsz
Excelsior max 6-ig kaphatAz Excelsior jó tank, de igényli az arany lőszert bizonoyos tankok ellen, pl kv1. Bár közelről ott is viszi a gyenge pontos simán, csak ugye közelre kiállni egy kv1-el nem tanácsos, mert ha gyenge pontot el is találod, biztosan fogsz pattani valamikor, amig ő szinte biztosan meglő és nagyobbat is sebez, de oldalról, hátulról simán megy és viszonylag jó a mobilitása az Excelsior-nak, illetve el lehet bújni vele domb mögé, amíg sok tanknak pocsék a löveg kitéríthetősége és máris előnyben vagy. Ami szintén meglepő, hogy hátrafele egészen jól megy, lehet vele kő körül keringeni vagy taktikázni. Jó tank, na, a tierjében.
Igaz, kell aranyat használni, viszont kitermeli az Excelsior az árát. Okosan váltogatni kell a lőszerek között, amit megkönnyít a gyors töltés idő. Kis hp-s ellenfeleket he-vel kell kilőni, esetleg a keményebbeket arannyal. Vinni kell kb 6-.8 aranyat, azzal már kiszedsz egy kv1s-t is, ha szükséges, de mondjuk az a csata nem fog sokat hozni. A jó hír, hogy kitermeli az arany lőszer árát, ha okosan használod. Ha lesz újra akció, akkor meg venni kell aranylőszert előre olcsóbban.
A matilda BP-t nem ismerem, de az ágyúja jobb átütésű. Van viszont szerintem egy komoly hátránya ha az Excelsior-al hasonlítom össze, hogy csak 4 fős legénységet húzhatsz benne és a rádió operátor lemarad képzettségben. Az Excelsior-ban 5 fős legénység van, ami passzol mondjuk a churchill 7-el és a black prince-el, igaz utána már négyfős legénység van az angol nehéztankokon is, szóval tier8-tól már mindegy, de tier6-7-ben hiányozhat a képzett rádiós.
-
isti101
tag
max milyen tankokkal , milyen tier egységekkel tehetnek össze ,excelsior és a matilda bp vel, tehát ezek 5 osek , ellenségnek kiket kaphatok 5,6,7 esket ?

koszi a választ
-
Stigma.HC
senior tag
-
emre
veterán
Felteszek egy WZ-132-es replay-t..
Nem azért mert ász voltam, vagy bárki a csapatból, hanem mert 40% esélyt jósolt az xvm. De az ellenfél top játékosai a jó csapatmunka eredményeképpen nem tudtak érvényesülni. Szerintem a kulcs az volt hogy nem volt megfelelő felderítésük azon az oldalon.
Betöltőkép:
Eredmény:
-
isti101
tag
oksa, veszek egyett
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
isti101
üzenetére
Nekem a Pz4S-t 70%-ban kedvező elosztásba teszi az MM.Lehet azért mert már több mint ezer csatám van vele,így könnyít az MM rajta
.
Akkor nem kell bemutatnom mennyire jó sniper tank a Pz..Nagyon jól hoz a konyhára a Löwe-vel együtt.
7-800 aranyat megérnek azok az Angol vasak,vágj bele aztán majd kiderül ha beborul. Lehet veszek egy Matildát .) -
[HUN]Dani
őstag
válasz
isti101
üzenetére
A másik topicban az Excelsiort sokan dicsérik. Viszonylag gyors, jól fordul, gyorsan lő, bár az átütése nem annyira acélos, remek az ágyú függőleges kitéríthetősége és a páncélja se annyira rossz.
Én is szívesen vennék egyet, de mivel rühellem a brit tankokat ezért inkább nem kell.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
isti101
tag
a pz IV S megvan, de kicsit csalódás , elég sokszor tesz össze 7 és 8 as tankokkal ,ott pedig valahogy nem nagyon rúgok labdába.
az angol prémtankok most akciósok, 750,875 arany , csupán ezért gondoltam . ha esetleg valaki próbálta már ,kredit gyűjtésre használnám, csak megéri e vagy inkább gyűjtögessek és majd a t 34 est vagy a löwét vegyem . -
-
isti101
tag
üdv
angol ágon vannak akciók a prém tankokra, szerintetek megéri valamelyiket megvenni ,nekem 2 re lenne aranyam , de nem tudom melyik érné meg jobban.mindkettő 5 ös ,az excelsior és a matilda bp,
melyik a jobb.
köszi. -
Midway
senior tag
Valaki mondjon még egy online játékot amiben több kemper van mint ebbe!
-
emre
veterán
Rég mentem vele, de nem emlékeztem rá hogy ilyen acélos lenne. Ha jól emlékszek olyan 20 hp-vel éltem túl
A csatáról sok szót nem érdemes vesztegetni, a csapat egyik fele csak egy lövésre volt hitelesítve a másik meg a bázist védte de én előttük álltam és így nem jutottak lövéshez.

Döntetlen
Erlenberg 2013.11.15. 16:01:51
Szerzett tapasztalat: 948 Szerzett kredit 61 011
Csatában elért Achievement Acélfal, Elit lövész, Spártai -
válasz
Patrick76496
üzenetére
Gratula a szinthez emlékszem anno még a jó kis inspironról toltuk Typ-al főleg . Szépen kinőtted magad hála a klánéletnek

-
Cucuska2
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Tuti külső felvevőkártyát használ.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
- Ennek a srácnak milyen atomerőműve lehet?
Az addig oké, hogy full grafikán játszik, de a felbontás még a Full HD-nál is nagyobb (1440p), és emellett még videót is vesz fel. Na így van neki 60 FPS!Azt, hogy milyen gépe van nem tudom, de a monitorja 27-es szerintem, azok tudnak 2560*1440p felbontást. Én is akartam egy ilyet amíg meg nem tudtam, hogy ~100k-tól kezdődik az ára.

A gépem: Intel Core2duo E7200, 4gb ram, Ati hd4670 kártya. Most 1920*1080-ba közepes beállításokkal tolom fejlesztett grafikán. Így van átlagban 25-30fps-em ami nekem teljesen elég az élvezetes játékhoz, bár tény, hogy nem bánnám, ha lenne +40-50fps-em.

megj.: Egy új gép tervben van.
-
Gaz 78
aktív tag
-
Patrick76496
őstag
válasz
üzenetére
Én is nagyon várom már, bár nem a legnagyobb must have tank számomra. Hát ha 50 100-al ki lehet bírni 48 sec-et, akkor csak megoldható ezzel is az a 45. Bár az azért nem 12-vel tolat, mint a francia TD-k. Nekem alig van néhány tíz köröm a kisebb Foch-al, de ma meglett a tank ász. Nagyon kellett a gold ammo, nehogy a 2 IS befoglaljon, a 4-esről (ami mellesleg alig volt beforgatva) még így is 2x pattantam.
(#11215) Atlantis: Az meg a másik, amellett a Foch már nem nagy szám. Annak tényleg csak annyi a hibája, hogy papír, nincs camo-ja, és kicsi a gun depression. Ennyi, ezeken kívül csak előnye van.
(#11222) Stigma.HC: De tudlak irigyelni, hogy ilyen grafikán játszol ráadásul havas textúrákkal és hópelyhekkel.

- - - - - - - - - - - -
Csak érdekességképp: Megtaláltam, honnan van a "Foch" elnevezés. "Based on the M 4 chassis in 1950 a prototype was finished of a heavy tank destroyer in the form of a 120 mm self-propelled gun, the Canon Automoteur AMX 50 Foch, named after Marshal Ferdinand Foch."
- - - - - - - - - - - -
- Ennek a srácnak milyen atomerőműve lehet?
Az addig oké, hogy full grafikán játszik, de a felbontás még a Full HD-nál is nagyobb (1440p), és emellett még videót is vesz fel. Na így van neki 60 FPS!
- T-62A 6108 sebzés Nem akarom elkiabálni, de talán kezdek megbarátkozni ezzel a tankkal. Mostanában egész jó köröket lehet vele menni, bár még így is csak vereségek. Azért viszont még mindig haragszom rá, hogy rengeteg mínuszt hoz, hiába próbálok minél effektívebb lövéseket leadni. Eddig az mentette meg az eladástól, hogy az egykori -HHR- klán kérésére annak idején raktam rá egy gold nyári festést, na meg talán az is, hogy ez az egyetlen egy T10-es med tankom.
- Nem szoktam idegenek köreit megosztogatni, de ez a csapattárs szerintem megérdemli, hogy kirakjam ezt a képet ide. T110E3-mal 10k-t sebzett és 12k potenciális sebzést kapott be.
Szerk: A napokban én is meglettem minden téren (Winrate, WN7, Csataszám) kék játékos, bár ez nem jelenti azt, hogy nem nézek csúnyán a csatában a többi kék/lila játékosra, mert ők milyen OP-k. -
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Szerintem sem OP a F155, pláne a WT E100 mellett, ami eléggé átrendezi majd az erőviszonyokat, ha tömegesen elterjed.
-
Rambovits
senior tag
válasz
Steelheart2
üzenetére
Megcsináltam a napi küldetést, 1k fölé húztam a wn6-ot és gyorsan kiléptem. Holnap új nap, remélem élvezhetem majd a játékot...
-
Rambovits
senior tag
Ma rohadt rossz napot fogtam ki... elszakadt a cérna... állandóan olyan csapatokba rak, ahol esélyünk sincs.. Ha heavy vagyok akkor mindig egyedül jutok egy oldalra, ha td akkor meg nincs sport eszem faszom megáll -.-
-
Rambovits
senior tag
Egyre jobban idegesít ez a kilépkedős téma -.- t9-es csatába tigrissel 3.5k dmg és nem tudom megnézni...
Nem lehet valahogy mégis megnézni?
-
törölt tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Az biztos, hogy nagyon meg kell vele tanulni játszani... én egyébként kedvelem, de kell mellé kísérő, mert bizony ha kifogy és töltök, akkor 45 másodpercig elég védtelen lesz... 300 csatám van vele, de még nincs meg az ász

-
Patrick76496
őstag
Kezd elegem lenni, hogy marhára szaggat a játék. Tegnap óta csinálja, alig van 30-40 fps. Azt nem mondja nekem senki, hogy egy olyan hardver, ami az adatlapomon van, nem képes élvezhető/játszható FPS-sel működtetni a játékot a legalacsonyabb grafikán, WoT Tweaker-ben mindent kikapcsolva, amikor a GTA IV trainer nélkül med-high grafikán elfut 30-al.
A másik, hogy kezd marhára idegesítő lenni, amikor az emberek jól balanszolt tankokra mondják, hogy OP. Le merem fogadni, a Foch 155-öt OP-zók ~99%-a nem nézte még meg a tank WoT Wiki-s adatlapját.
Arra gondolt már valaki, hogy:
- 3 másodperc alatt céloz
- Iszonyat kicsi a függőleges és a vízszintes lövegkitéríthetősége
- 12 km/h-val tolat
- 45 sec alatt tölt be 3! lövedéket, amik között 5 sec a delay
- 50 mm az oldal és seggpáncélja
- A frontja tele van weakspot-okkal?A kisebb tesója iszonyat nagy szenvedés, hiába céloz papíron 2,3 sec alatt, gyakorlatban annyi ideig teszi azt (EGLD-vel), mint a Type-om EGLD+VertStab+BiA+Pontosság növelő skillek kombinációjával (alapból 2,9 sec). Szinte alig pattan rólam valami, álladóan eltalálják a kupolákat vagy a hasát. A lövege is egy T9-es TD-n ekkora alpha sebzéssel hadd ne mondjam mekkora egy hulladék... Az AC 48-ra tökéletes volt, na de erre...

-
Patrick76496
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
Szerintem nem néz ki rosszul a Lorraine és a BatChat is szép.
(#11203) Stigma.HC: Lorraine 40t "vigyori" skin. Csak annyi az egész, hogy be kell másolni a \res_mods\0.8.9\vehicles\france\F19_Lorraine40t mappába azt az egy DDS fájlt.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Így van nem titok a nevem (lehet rajongói levelekkel bombázni
)Ha publikus a skin el lehet kérni? Most játszom én is a lorral és jó lenne feldobni egy ilyen kinézettel, főleg ha valakit hátulról megkínálom a teljes tárral

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- szinte új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple magyar 3 év garancia
- Thermaltake Smart Pro RGB 850W
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy ha jól láttam a legújabb stream-jében már leszedte a bohóc-skint.
Meglett tegnap az arany és a napi prém.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) határon belül. Plusz ugye telefonon a nehéz irányítás miatt a kis reakcióidőt igénylő játékokat nem igazán lehet játszani, épp ezért hagyom a fenébe a lövöldözős játékokat is, és ugye a WoWp is ilyen (nem lövöldözős, hanem kis reakcióidőt igénylő).
Komolyan vennék már ki egyszer is mindenkorra ezt a szar módot a játékból. Hiába nem játszok benne, még így is csak a gond van vele.