-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
Én biztos rossz játékkal játszom, de ma lett elegem az IS vonalból. Meglátják - gold on és puff lövik vele mint állat + az utolsó 20 csata biztos olyan volt hogy is-3-al én voltam a tápláléklánc legalján ja és már mindenki tudja hol kell belőni.
Még van a legénységnek a 2.ik képességéből 2% az meg van akkor eladom szegényt.
Orosz ágon med tankok milyenek, érdemes rájuk menni vagy felejtős? (tudom, hogy user függő minden tank, de ha azt mondjátok ne erőltessem inkább akkor bele sem kezdek)
-
sith7
félisten
válasz Patrick76496 #10298 üzenetére
te életed, te döntésed
-
Patrick76496
őstag
Meggondoltam magam. 15 ember volt fent, beerőszakoltak cw-re, ezért még ma kiléptem.
(#10255) bullseye: Az első két mondatoddal egyet értek. Engem az zavar igazán, amikor azt hiszik, hogy felsőbbrendűek a többiekhez képest, meg amikor sírnak az on topic-ban (utóbbiak a germanofilok), hogy hát a német tankok nem ilyenek a valóságban, meg a tiger miért megy M103 ellen. Tény, hogy néha túlzásba esek, Cleverland-ről nem csak a "logo" miatt iratkoztam le. Azért is, mert rengeteg dologban nem értettem vele egyet, és a stílusa sem jött be teljesen, meg így legalább csökken a napi megnézendő youtube videók száma. Gondolkozok rajta, hogy Jingles-t is elfelejtem, mostanában nincsenek valami érdekes videói. Ráadásul azok több 10 percesek, és csak annyiről szólnak, hogy ment egy picivel átlagon felüli kört. Plusz picit túl is értékel néhány tankot, meg ő ugye War Thunder-ezik is. Visszatérve az eredeti témára ettől függetlenül még mindig kell egy E-50M, egy E-75 meg talán egy Leotard 1 is.
(#10257) Atlantis: Nem értem, mi bajod a kínaiakkal, bár neked elnézzük, mert csak a termékek minőségével van bajod. Tény, hogy sok hulladékot gyártanak, de ettől függetlenül vannak jó cuccaik is, itt a játékban pedig olyan a kínai nemzet, mint egy kiegészítő Szovjet ág.
(#10262) echterion: Főleg, hogy a nemesek basztak segíteni a csatában. Oké Taragas, befejezzük a nagy magyarkodást.
(#10283) scyllarus: Az IS-2 ugyan olyan szar, mint az orosz testvére (legalábbis itt a játékban), viszont T8-9-10-ben mind az orosz, mint a kínai nehéz tankok jók. Ha már megemlítetted: Kedvcsináló a 110-hez.
(#10292) Stigma.HC: Szép kör! Ezt most vetted?
- - - - - - - - - - - - - - -
- Egy értelmesebb Centurion kör, Szecska Mester közreműködésével
- Más: Amúgy nem tervezik nerfelni a Hellcat-et? A páncélján és a forgásán kívül csak előnye van, T5-6-os tankkal 1v1-ben nehéz elverni."I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
ztibor
senior tag
Miről ismeritek fel a botokat?
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz dfsz34 #10291 üzenetére
Azért aki normálisan tudott játszani a Blitzkrieg-el, annak szerintem van annyi sütnivalója, hogy képes legyen étrelmesen wotozni. Persze ha ott is beírta a csalásokat, akkor nem szóltam
Nekem az "előd" Sudden Strike első része mindmáig etalon kategóriaRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
dfsz34
őstag
válasz echterion #10287 üzenetére
Az a gond, szerintem, hogy máshogy tekintesz erre a játékra, mint ahogyan ők. Te egy csapatjátékot látsz, ahol tudsz fejlődni és ahol a csapat próbál mindent megtenni a győzelemért.
Ők meg egyszerűen egy tankos lövöldözős játékot látnak, mintha lenyomnának pár menetet a blitzkrieg-ben mondjuk. Ami viszont frusztrálja őket, hogy ők a nagy tankokkal akarnak lövöldözni,, ami az ő teljesítményükkel lehet, hogy több hónap, akár 1 év is lenne. Itt jön a bot, ami segít xp-t szerezni, amit lehet szabadra váltani, de akár a fejlődés során mindig más tankot berakni a bot kezelésébe és az majd szépen kifarmolja az xp-t és a ő lövöldözhet a nagy tankkal. Hurrá.
-
Enzolord
addikt
Ne csodálkozz, apu televeszi a garázst prém tankokkal, az XP-t átváltja free xp-re és Tá-Dáááám..
Kész is a Siemka Tier 10 hangulatromboló....Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
pws
aktív tag
-
echterion
nagyúr
válasz dfsz34 #10280 üzenetére
Akkor fél év múlva annyi a 10-es randomoknak is.
Amúgy sose értettem, mire jók ezek a botok. Ha az ember a játékélményért játszik, akkor mire jó az, ha egy bot játszik helyette? Rejtély...(#10277) Taragas: Szent Taragas, kérlek bocsáss meg nekem, ígérem, többé nem írok off-ot az off topikba.
-
Enzolord
addikt
válasz scyllarus #10283 üzenetére
Ezen felnyerítettem... Buzivadász medál..
Amúgy az IS2 sem nagy durranás, szerintem nem jó, viszont a 110ről jókat mondanak, és utána is jónak tűnnek az ócó kisz mászolatkák..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
scyllarus
veterán
válasz Taragas #10258 üzenetére
Gratulálok a Buzivadász medálhoz! Mindig örülök, ha ilyet látok
Más: ez az IS nagyon elvette a kedvemet attól az ágtól. Az IS-2 jobb nála? Illetve a 110/IS-3 összehasonlítás hogy alakul? Azt tudom, hogy a 110 oldala gyengébb a spaced armor hiánya miatt, de egyéb szempontból melyik jön ki jobban? Érdemes inkább az óccó mászoltkák felé mennem?
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
dfsz34
őstag
válasz Taragas #10281 üzenetére
"Kicsit" átalakul a játék képe. Gyorsabban vége lesz a csatáknak, mondhatnánk azt is, hogy "pörgősebb" lesz
A nagy böhöm tankok nem férnek majd el prokhorovkán a szigeten. Tier 8-ban már most is a lökdösődés megy a jó leshelyeken el hallufon, tízes tankokkal ez még érdekesebb lesz. Lehetne még sorolni...
-
dfsz34
őstag
válasz echterion #10276 üzenetére
Egy bot kb napi 3-5k xp-t tud kitermelni, a lövöldözős fajta kicsit többet, de azzal nagyon ritkán találkozni, ellenben afk tank most már minden csatában van, néha több is.
Egy 9-es tank kb 200e xp, tehát 1,5-2 hónap múlva a 9-es tier elesik és utána 2-2,5 hónap és a tizes is.
[ Szerkesztve ]
-
Taragas
aktív tag
válasz Enzolord #10278 üzenetére
Gergely pápa is szent lett, meg a Gergely őrzőt, védelmezőt is jelent. Nah nincs több off, tényleg nem szólok hozzá többet a témához...
Jah és Gergely a rendes becsületes kereszt nevem, mielőtt valaki rákérdezne.[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Enzolord
addikt
válasz Taragas #10277 üzenetére
Szent Taragas, az Off Topic védőszentje...
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Taragas
aktív tag
válasz echterion #10276 üzenetére
Én csak a topicot féltem, mert legrosszabb esetben zárolják, és annak nagyon nem örülnék. Tőlem aztán azt vitattok meg privátban amit akartok (vagy más fórumon), de sajna itt vannak szabályok, és ha azt látom, hogy emiatt a topic is zárolva is lehet, muszáj felszólalnom, mert azt nem szeretném. Ennyi a történet. Meg aztán mehettek most rögtön kirúgatni magatokat az adminhoz (ha akarjátok), az sem érdekel, de a topicot hagyjátok ki belőle...
Kérlek ehhez tartsátok magatokat, köszönöm! Részemről a témát lezártam....[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Taragas #10273 üzenetére
Egy önkéntes máris ideért.
De igazad van, ezért is írtam oda, hogy most már mindegy. A cigánykérdést (kérdés ez egyáltalán valakinek? ) meg nem én hoztam ide...(#10274) dfsz34: Igen T10-ben nem 3 perc egy csata, és xvm szerint is kevés a piroska, azok is inkább 8-asokkal vannak ott.
[ Szerkesztve ]
-
[HUN]Dani
őstag
válasz dfsz34 #10274 üzenetére
Az előbb játszottam egy meccset t10-es tankkal, hátha jobb a helyzet. Egyből az első meccsen a top tankunk egy piros Maus játékos volt. Elkezdődik a meccs, mindenki szépen helyezkedik, erre a Maus bekempelt K1-be és a csata végéig ott ült. Normális az ilyen??
szerk.: Mondanom sem kell, hogy simán elbuktuk. 15-7 lett vagy valami hasonló. Mondjuk ellenfélnél volt egy lila platoon trió.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
dfsz34
őstag
válasz [HUN]Dani #10266 üzenetére
A vörös tenger jelenleg tier 8 körülig ér, utána is van persze idióta, csak már érezhetően kevesebb.
A sok kis bot viszont szorgalmasan gyűjti az xp-t, úgyhogy a vörös tenger lassan mindent beborít.
Megfigyelhető volt, ahogy egyre magasabb tier-be kerülnek ezek a tankos lövöldözős játékot játszó gyerekek, vagy ha nem gyerekek, akkor együgyűek. Jelenleg már egészen jól ellepik délutánonként a tier8-at, de a rengeteg bot alapján nemsokára feljebb lépnek tömegesen.
Valamit piszkáltak az MM-el a 8.8-ban komolyan mondom, szinte minden csatámban, főleg a duplázókban alul vagyok és nem scout-al.
[ Szerkesztve ]
-
Taragas
aktív tag
Tőlem folytassátok csak, azt ez addig fog menni, amíg betéved ide egy modi, vagy admin, azt elkezdődnek a farba rúgások
-
Taragas
aktív tag
Sárcok abba hagyni ezt a témát, okés?! Most kezd elfajulni a dolog.... Vagy akar valaki fsb sorsára jutni?
Zárjátok le ezt az egész kiegyezés, mohács, 2 vh, stb témát! Kár rajta vitázni, változtatni nem tudunk már rajta! Inkább gondolkozzatok, hogy tudnánk az ilyen hibákat nem megismételni...[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
-
echterion
nagyúr
válasz Atlantis #10263 üzenetére
Nem értek egyet ezzel a kiegyezéses dologgal. Sajnos az egész 20. századi vesszőfutásunk onnan eredeztethető. Ha ott kitartunk, akkor sokkal szebb jövő elé nézhettünk volna. Szerintem. De persze utólag mindig könnyű okosnak lenni, akkor azok az emberek valószínűleg így látták a legjobbnak.
-
[HUN]Dani
őstag
Imádom amikor olyan csapattársakat kapok akik t8 heavy tankkal 500-as átlagsebzést tudnak elérni..
Mai legjobb csapattársam 36% wr-t és ~130-as átlagsebzést produkált több mint 200 csata után T26E4-el. WTF?magyarsrac
-
Atlantis
veterán
válasz [HUN]Dani #10260 üzenetére
Rühellem a kínaiakat, de hangsúlyozom, nem az ázsiai népekkel van bajom, csak velük. Japánokat például kifejezetten kedvelem (kíváncsi is vagyok a majdan bekerülő japán tankokra).
echterion: Minap láttam asszem a Nemzeti nagyvizit című műsort, ami pont Mohácsról szólt. Ott egyetértettek a történészek, hogy annyira nem is volt esélytelen Mohács nekünk, csak a könyvekben általában rosszabb képet festenek róla. Nem vagyok a téma szakértője, nem tudom, mi az igazság. Kiegyezés pedig nagyon kellett akkor a magyaroknak, anélkül aligha tartottunk volna az 1800-as évek végén ott, ahol..sajnálatos, hogy emiatt kénytelenek voltunk az I. vh-ban a rossz oldalon lenni, ettől azonban a kiegyezés eredményeit kár vitatni.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
echterion
nagyúr
válasz Patrick76496 #10253 üzenetére
Inkább a kiegyezést nem kellett volna erőltetni, Mohácsot sajnos esélyünk sem volt megnyerni.
-
psycroptic
őstag
Értelek! A vaskereszt, mint olyan az nem náci jelkép, hanem egy kitüntetés, tehát a fajgyűlölettől messze áll.
PSNID: Tomy83PS
-
Atlantis
veterán
A 121-et én is elfogadnám, egy baja van, hogy kínai, én meg nem megyek 1 métert sem kínai tankkal, legyen az akármilyen jó.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
[HUN]Dani
őstag
Hát igen.. Azzal a két tankkal van mit javítani a statomon.
Más: A tegnap reggeli rossz kezdés után, délutánra egész jól alakultak a dolgok.
15db KV-3
4db T-150
3db JagdPzE-100
2db StugIII
1db IS-2magyarsrac
-
bullseye
addikt
Amire szarok, arra akkor is szarok, ha más imádja
Ha meg valami nem tetszik, azt meg szoktam mondani. Pl. a te agresszív túlérzékenységed a németekkel szemben nem tetszik. (Cleverlandtól pl. leiratkoztál mert olyan hangárt használ, amire németül írtak fel valamit? Wut?) A vaskereszt nem svasztika, még a Balkenkreuz változata sem. Aki ezt sem bírja látni, ne játsszon II. vh. játékot.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
sith7
félisten
ok, te tudod, csak ne legyen kényszer a dolog ...
-
Patrick76496
őstag
válasz [HUN]Dani #10181 üzenetére
Akkor húzz bele, én a T29-et 1992-es, a T32-t 2045-ös átlagsebzéssel adtam el.
(#10184) sith7: Nincs szívem kilépni 6 nap után, meg mondom az előző klánomban is nagyon keveset voltam. Plusz amúgy sem néz ki szépen, ha az embernek rengeteg klánja volt már., mondjuk a 3 HAD-ot akár egynek is lehetne számolni. Annyira már nem zavar a logó, mint tegnap (vagy tegnapelőtt), elviselem. Elférek itt 1-2 hónapig, úgyis tetszik, hogy néha villog ott valami lent középen (bár ha belekezdenek az állandó baszogatásba, hogy századozzunk, akkor nem sokáig maradok, az biztos).
(#10187) Atlantis: Akármennyire is ☭ fan vagyok, akkor sem fogom kihúzni azt az ágat, kell a fenének még egy T-62. Többet érek egy 121-el, na olyannak várnám el a T10-es orosz med tankot.
(#10188) Antonius1978: Akkor is nagyon hasonlít rá. Amúgy meg a 2. VH-ban a magyarok a németekkel voltak, szóval majdnem ugyan ott vagyunk (de kár volt elveszteni Mohácsot 1526-ban ). Egyébként meg ma is rengeteg a
"kopasznyakú"a magyarok között (ha érted, mire célzok).(#10191) psycroptic: Nem tudom, te hogy vagy vele, de a két logo eléggé hasonló. A lényeg az, hogy ettől nagyon messze van, márpedig ez illene az előző hsz-ben említett tankhoz.
(#10192) bullseye: Na bocs már, nem tudom, te hogy viszonyulnál olyan dologhoz, amibe mindenki bele van buzulva, de te magasról szarsz rá / az ellenkezőjét vallod.
(#10201) Stigma.HC: Oké, megnézem mit csinálsz vele Westfield-en, Airfield-en, Pearl River-en vagy Arctic Region-on.
(#10221) emre:
"Van mausom"
Erre az lett volna a leghelyénvalóbb válasz, hogy nekem meg barátnőm. Biztos elcsendesedett volna utána.(#10247) Tomi0703: 8.5 óta összesen 2 értelmes pályát tudtak behozni, a többit óriási hiba volt. Ez a kettő Pearl River és Severogorsk.
(#10252) Taragas: Erre a tankra valaki elkezdi a múltkor az on topic-ban: Keresztültörővágen Kettő.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- Végre kész lett a VK3002M, annyira nem is sikerült rosszul. Érdekes, ezzel jobb a átlagsebzésem és a kill-em, mint a 3001D-vel, persze event nyerésre csak az utóbbi alkalmas.
- Szerencsére elégedetten válhatok meg tőle, utolsó körre összejött egy Top Gun
- Van magyar? És akkor ez még a kultúráltabb fajta, FTR-en sokkal rosszabbak is vannak"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Rambovits
senior tag
Raktam fel egy fasza kis minimap modot, tök szép meg minden, de nem jelzi az ellenfelek utolsó pozícióját. Lehetne olyat, hogy a kettőt összerakni? Vagy, vagy az egyik, vagy a másik alapon megy?
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
emre
veterán
válasz Taragas #10246 üzenetére
Én a kv2 vonalon toltam ki de qrva régen, mikor még egy kv volt. Az idő tájékán ez volt a legjobb nem prem farm tank a su85-el együtt. Köszönhetően a 107-es lövegnek. De hogy most neki állnék-e nem tudom. Mondjuk az s51 kurvajó kis arty fullosan, kár kihagyni. Volt hogy t95-öt oneshotoltam vele. De egy csomószor mellé szór. Az ász is a 100-ik csata körül lett meg.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Tomi0703
addikt
Hogy ezt a Serene Coast nevű fost miért rakták vissza... El kellett volna felejteni akkor, mikor legutóbb kivették.
-
Taragas
aktív tag
Melyik jobb: kv2 -> s51 -> ob261 vagy su5->ob261?
Remélem érthető a kérdés...Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Borote
addikt
válasz Taragas #10242 üzenetére
Ne aggódj, egyrészt tényleg borzasztó az MSI itthoni supportja, másrészt a GX60 nem éppen nyerő egy olyan játék alá, ami köztudottan baromira processzorigényes, ráadásul egy szálon, ahol az AMD APU-k irgalmaltan módon elvéreznek.
A GX60 alapvetően egy processzorlimites gép nagyon sok helyzetben, hát még a WoT-tal. -
Rambovits
senior tag
Hogy tudom kitörölni a meglévő modokat?
Egyszerűen csak kiürítem a res_mods/0.8.8 mappát?[ Szerkesztve ]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Taragas
aktív tag
válasz Plasticbomb #10240 üzenetére
Köszi! Időközben álom maradt a dolog.... Sajna kifogytam a pénzből. Ilyenre sajnos nincs keret.
Más: Ez a M46 patton gusztustalan egy tank fullosan. Olyan manővereket csinálok vele. Hülyét csinálok a többi medből néha.... Egyszerűen imádom!
-
Plasticbomb
addikt
-
dfsz34
őstag
válasz scyllarus #10238 üzenetére
Ezzel a játékkal reggel és késő eset szabad csak játszani.
A csaták undorítóak, amikor a sok noob ellepi és látom, hogy mindenki csak szenved még a prok is. A szerencsétlenebb csapatnak elhullanak a noobjai gyakorlatilag tényleg pár pillanat alatt vagy egyszerűen csak nem vesznek részt a csatában, hanem képesek akár végig elleni valahol, maximum ha már csak 1-2 lesebzett ellenfél marad, akkor kelnek életre, hogy gyorsan szerezzenek egy frag-et és nagy diadallal learassák a győzelmet.
Direkt figyelni szoktam, hogy mit csinálnak a nagyon jó játékosok, ha éppen én vagyok a szerencsésebb és a mi csapatunk van fölényben és támadják, mint egy mérges darázsraj. Hát, a helyzet az, hogy hiába buták a noobok, egyszerűen annyi szabad lövéshez jutnak, amig a pro tölt, hogy gyakorlatilag semmit nem tud kezdeni velük. Akkor van csak szerencséje, ha félős noobokkal kerül össze, akik képesek nagy túlerőben is takarásban reszketni és néha orral kimenni, hogy lehessen őket jól lőni közben, de ez van ritkábban. Általában a horda körülveszi.
-
dfsz34
őstag
Itt írta valaki azt hiszem és tényleg, teleb.ssza airfield-et artyval, hogy teljesen játszhatatlan tőle az egész. Ezt még megfejeli a délutáni noob áradat, akik úgy összesz.rják magukat a sok artytól, hogy nem mozdulnak ki a bázisról, hát nagy öröm egyedül támadni. Rajtam kívül még 3 tank támadott az összes többi az artykkal meg a szokásos xp gyűjtő botokkal a bázisnál maradtak.
-
pws
aktív tag
válasz jozefgucci1 #10235 üzenetére
Szerintem sem segít, csak pénzkidobás
-
pws
aktív tag
válasz KillBorn #10232 üzenetére
Ez a káromkodós verzió. A 'komoly szakmai' rész a másik WOT topikban megy
Nekem is úgy tűnik, hogy a WG a statisztikai tuningot kapcsolta be mai napra. Mindenki átlő szemből, szikla mögött kiszednek. Na és 2 Tierrel alacsonyabb kigyújt, persze szemből ez is.
A gyengébb idegzetűek ilyenkor kapnak a hitelkártya után, hátha a Prémium segít. No azt már nem.[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
11 meccs, 10 vereség, 1 győzelem Kérem a rosszabb arányokat. Nincs egy káromkodós topic?
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
jozefgucci1
addikt
Valaki szakasz esteleg , talán úgy nyereségesebb a játék
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
KillBorn
senior tag
7 meccs, 1 győzelem, 6 vereség! Pedig ma két új tankra is összejöhetne az XP, ha nem tennék tönkre a 8-9-10 tieres szerencsétlenek az összes meccset a hozzá ne értésükkel. Válogatott balekok.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
virkir
veterán
válasz Djuree #10224 üzenetére
Nem szólnék egy szót sem ha 1-2-3 ezer csatásokról lenne szó, de több tízezer csatát ment agyhalottakkal van tele a játék top tankokkal.
Ilyen az átlag játékosállomány tegnap és ma.Kétszer futottam vele össze két nap alatt, mindkétszer o704-el nem volt képes 2k-t sebezni.
Játszik de minek? Érdemes megnézni ingame a sebzéseit tankonként."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
echterion
nagyúr
válasz Djuree #10219 üzenetére
Nekem egy fincsi T-34-es győzelem jutott ma reggel (1 csatából ), ezer feletti sebzéssel, két kv meg egy at2 áldozattal. Mondhatni jókedvűen jöttem be melózni.
Ja, és nem 15-2-es gyűzelem volt, a végén csak én, egy másik t-34 és egy bdr maradtunk életben.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz virkir #10223 üzenetére
Én a második bukó után tankot váltok, a harmadik után hanyagolom a gépet.
Tegnap engem is legyalultak első 2 körben 103-al, mondjuk az mindegyik instant volt, ahogy elindult a banda.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Djuree
félisten
na a reggeli meló előtti 2 gyors vereség behúzva. mindig ez van reggel.
egyik meccsen még beszól egy 2k csatás, 70! wn6-os gyerek, hogy we lose. mondom tudom, hisz te is velünk vagy. ...és így is lett...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
emre
veterán
válasz Veatta #10213 üzenetére
Meg ha majd nem fapados legénység lesz benne. Már alig várom.
Az is lehet hogy átpakolok bele valahonnét normális bandát. Mondjuk a VKA-ból azzal úgy is jobbára szopat az MM.MÁS:
Most egy kicsit lengetem a farkam.
Holnap ez miatt úgy is szopni fogok, de ilyen jól már régen ment.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Na, most kell pár napra abbahagyni. 0-6-tal indítottam, ennyire szarul sosem kezdtem. Ráadásul egyértelmű már, hogy a korábbi Nagy Arty Nerf a 8.8-ban vissza lett csinálva, a legutóbbi patch óta folyamatosan szaporodnak és újra pontosak is, ismét szétbasszák teljesen a játékot. Régen sem szerettem őket, de most még rosszabb a helyzet. Airfielden például most már állandó a 3-4 arty oldalanként, és MINDIG övék a top sebzés/kill. Gyakorlatilag játszhatatlan lett az a pálya, eddig sosem tettem ilyet, de most már eljutottam oda, hogy ott legközelebb egyből a vízbe indulok. Nem érdekel a plusz javítási költség sem.
Viszont a Tigris tényleg állat lett
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Taragas #10211 üzenetére
Hehe Nélkülük már nem is lenne igazi ez a játék.
Most dobott be a javítás óta először erre az új mapra, pedig már igen sok csatát lenyomtam azóta.
Jó kis pálya, elsőre tetszik, jobb mint az a hülye havas."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Taragas
aktív tag
válasz Stigma.HC #10209 üzenetére
Mondjuk két fajta piroska van: camper piroska.(az most lényegtelen, hogy bot, idióta, vagy félt javításra költeni), a másik az öngyilkos típus, aki orosz rulettezik. Namár most ha egy csapa öngyilkos előre tör, és némelyik még azt is tudja, hogy bizony az oldalad sebezhető, ha elölről nem is vagy az, akkor szar van a palacsintába, mert akkor még a seggedre is 3 piroska jut, és tudtommal csak a maus képes srégen állva a seggéről is pattintani...
-
emre
veterán
válasz echterion #10207 üzenetére
Alig 100%-os legénységgel 5,7sec töltés, és 300 méter alatt már nem is nagyon kell tovább célozni.
Hát kb a második vonalban játszok vele, mert a meneküléshez még nem elég gyors, de a dpm kárpótol egy csomó mindenért. De tettem már be ennél jóval komolyabb meccsről is képet, ezt most azért mert olyan átlagos.Ezt most játszottam, 11 volt a javítás, mert alig 12%-on éltem túl, meg 4k a lőszer
[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Taragas #10208 üzenetére
Tudnak meglepetést okozni ez tény. Tegnapi viszont fura volt, vagy tegnap előtt volt. Lényegtelen. 4-en maradtunk védeni egy oldalt. Egész jól fedezékben, még a másik két játékos is zöld volt, negyedik meg sárga. Mondom nagy baj nem lehet,a többiek elmentek a zászló fele, maximum elfoglalják és nyerünk.
Itt jött az egyik gond. Mikor odaértek nem foglaltak csak kikerülték vagy áthajtottak rajta és ott köröztek.
Viszont az ellenfél nagy része felénk jött, 10-11 és nem álltak meg ahogy szokták sokszor Jöttek mint akiket kergetnek, hiába lőttük őket becsülettel és sebeztünk le amennyit csak tudtunk, ezek csak nyomultak és nyomultak majd felőröltek minket
Addig a többiek elbohóckodtak azzal a pár tankkal akik arra mentek, valahogy megölték őket de mikor hátrakerülték őket akkor végük volt mint a botnak. Néztem nagyot. Azért ez ritka"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Taragas
aktív tag
válasz Stigma.HC #10206 üzenetére
Sok tényező van ebben a játékban ami közre játszik a győzelembe, de a helyezkedés, és a spot az első. A piroskák valami folytán ösztönből olyan helyekre tudnak menni, ahol nincsenek fel spotolva csata végéig, rosszabb esetben onnan még hatalmas sebzést is ki tudnak osztani, mert a többi önygilkos szerencsétlen "jó játékos" spotol neki. Ha valaki nem bot, és mázlija van, iszonyat el tudja dönteni a meccset pirosként is. Nah meg aztán attól kapok frászt mint pl délelőtt megettem volna reggelire egy jgpze100at t54el, erre a kemény 50hpm a semmiből feltűnő eddig spotoltlan piros panther 2 lelövi a seggemen keresztül. Nah hát ilyenkor verem a fejem a falba... hol faszban voltál eddig öregem?
-
Stigma.HC
senior tag
Ezt nevezem én vörös hadseregnek. Szerencsére ritkán futok bele ilyenbe. Ilyenkor igazából én már csak mosolygok
Elnézve őket azért képesek meglepetésre is, mind megindul a pontra vagy fel a hegyre és darálnak valami csoda folytán. Hehe mondjuk ez csodaszámba szokott menni, pont tegnap viszont egy ilyen vörös gárda felmosta velünk a pályát[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
-
-
Stigma.HC
senior tag
válasz Patrick76496 #10180 üzenetére
Hull down ide vagy oda, nekem stílusra be jövősebb most a tigris. Ha csak egy kört mehetnék egy nap és választanom kéne a kettő közül akkor most a tigris lenne. Ettől függetlenül imádom az amerikait is jelenleg. Orosz gépekkel most szinte teljesen leálltam.
(#10195) emre: Pont ugyan ez az idézet jutott eszembe tegnap az utolsó csatám után tigrissel
Szép kör lett, grat[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla