Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paul119
addikt
válasz Atlantis #170 üzenetére
pont azt akartam írni hogy folyamatosan 400+okat köpköd..a 8as rof meg kifejezetten jó.. de 300 méter felett esélytelen valamit telibe lőni max ha áll és akkor is kicsit felé kell lőni mert látni hogy lefele húz a lövedék
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-
D.Orion
veterán
válasz Atlantis #436 üzenetére
Gondolhatod mikor 3-4 lövés van időm leadni és meghalok, mert valahogy a csapat mindig ráérek, hogy hogyan kell otthagyni a szarban. Most változtatok a stílusomon. 30 másodpercig meg sem mozdulok a csata elején, bekapcsoltam a zenét, meg mondottam egy Budweiser-t. Aztán majd 30 sec után arra megyek ahol tudok lőni, leszarom, hogy nyerünk-e vagy veszítünk emiatt. Az előző csatám 34K volt vesztesben... -lőszer -javítás, éppen hogy plusszos....
De most is vesztettünk, csapat elment zászlót foglalni, csak annyi volt a probléma, hogy senki nem ment a másik oldalt védeni. Elment én is zászlót szedni, leszarom. Nos vesztettünk. DE MOST MÁR LESZAROM, megtanultam, hogy ilyen típusú játékra nem szabad költeni, mert a wg bizony eldönti, hogy te veszítesz-e vagy sem. 99%-a a játékosoknak agyhalott. Még van 150 aranyam, azt majd elbaszom arany lőszerre azt kész, utána acc delete.
Defeat
Ruinberg 2012. augusztus 25. 14:07:10
T34 Experience received: 321 Credits received 30 565Repairs: Vehicle T34 repaired successfully. You have spent credits: 7 300
Purchased: The ammunition on vehicle T34 resupplied successfully. You have spent credits: 4 240[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Atlantis #438 üzenetére
Ma egy csatában kétszer pattant a T34 100 méteren belül az amx 12 hátuljáról... Örülök neki, hogy vannak új prém tankok, de a régieket talán nem kéne szétbaszni azért, hogy megvegyék az újakat. Egyszerűen vicc amit a WG csinál, hogy ha most kezdeném el a játékot, akkor csak is kizárólag 3 fős platoon-ban tolnám. Egyszerűen az MM a mai napig egy vicc kategória. Ha úgy gondolja, akkor bedob a szopó ágra egész napra vagy hétre és megdögölhetsz, akkor se tudsz pluszba kijönni.
Victory
Lakeville 2012. augusztus 25. 14:16:28
T34 Experience received: 1 081 Credits received75 575 (compensation for damage caused by allies: 1 070)Ezt prémium nélkül is megcsinálom jobb napokon... Belém jött az IS hátulról.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz Atlantis #443 üzenetére
Ja igaz. Ezt a replay-t nézd meg. Ilyen csatákban vagyok benne. Nem elég, hogy a csapat balfasz, megint volt 4 nem sebző lövésem. WG megint eldöntötte, hogy nem elég, hogy noob-ok közé rak be, még akkor ne is tudjak sebezni. Ezt csinálja a wargaming, rálövök a tank frontjára és erre leesik a lánca 0dmg-vel...
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Atlantis #449 üzenetére
Úgy emlékszem még csak nem is mozgott. És telibe lőttem az oldalát: "didn't penetrate their armor"... De még ha félre megy a lövés, a tornya oldalát is át kellett volna vinnie. Én is eléggé szégyelltem magam, de nem rajtam múlott a dolog... Ha random isten nem kedvel, akkor nem tudsz mit tenni.
Tegnap vagy tegnap előtt az IS-7-el volt hasonló élményem, az első 5 lövésem mind 0 sebzéses kritikus találat volt Batchat oldalába/hátuljába (nem láttam pontosan), IS-7 lőszerrekeszébe, orrába, IS-4 tornyába oldalról. Mondjuk ez utóbbi szerencsétlen választás volt, a tornya keményebb mint a páncéltest. Kicsit használhatatlannak éreztem magam abban a csatában.
-
Dobi 562
addikt
válasz Atlantis #451 üzenetére
Nekem is a mumusom... Egyszerűen nem tudok ráérezni... Olyan lassan céloz és pontatlan az ágyúja... Messziről mozgó célpontra nincs sok értelme lőni, mert a lövedék nagyon lassan mozog a levegőben... Ráadásképpen dobálja a 0 sebzéses kritikusokat... Nagy ritkán elkapom vele a fonalat, akkor nagyon jó, máskor meg 20-30 méterről mellé lövök. Ugyanez van a páncéljával is. Egyszer a seggéről is pattintja a lövéseket, aztán meg bekap mindent...
Nekem az IS-8 top ágyúja annyira tetszett, arra ráéreztem. Csak ugye azt az ágyút az IS-4 örökli, nem az IS-7. Ezért kifejlesztem az IS-4-et is és összehasonlítom az IS-7-el. Amelyik tetszik azt megtartom, fölösleges nekem mindkettő.
-
Dobi 562
addikt
válasz Atlantis #453 üzenetére
Papíron pontatlanok az orosz ágyúk, mégis lehet simán lövöldözni BL-9-el 4-500m-re is. És ugye ott van a brutális sebzésük. Ezért ha a szovjet nehéz tank ágat viszed, akkor nincs is szükség prémium tankra, mert az aktuális tank mindig kifarmolja a következő árát. A német oldalon ezt nehéz megoldani a kisebb sebzések miatt. Az E-75-nél fordul a kocka, ott meg megint csak könnyű kifarmolni az E-100-at, de az meg kinek kell?
-
Vigneau
félisten
válasz Atlantis #705 üzenetére
Még csak az M8A1-nél járok, de eddig elég szimpi. Valahogy meguntam a Jagd Panther lassú tötymörgését. Messze rosszabbul teljesítek vele még a Jadg Pz IV-nél is. Így váltottam inkább a forgótornyos vonalra - ez már mentette meg párszor az irhám.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz Atlantis #718 üzenetére
Így van, a Stug-gal szívesen és könnyedén elmanőverezek. De a JP elég esetlen még így is nekem. Ami meg a magasabb US TD-ket illeti, legalább a forgás esetlensége a torony forgatásával némileg kompenzálva van. Itt meg ha kapok motor, vagy lánctalp lövést, akkor nekem keksz - még nincs gyorsjavítás fejlesztve a legénységen.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
törölt tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz Atlantis #1557 üzenetére
Inkább a WoT-ról beszéljünk.
Valaki játszik JagPzE100-al? Sokan szidják, a kezdeti lelkesedés után nekem se a fő kedvencem, de azért jó vele menni a hatalmas sebzések kárpótolnak.
"Büntetésből" , raktam rá egy animés skint... kár hogy a többi csapattárs nem látja és nem tudja, de nekem ennyi is elégtételAz idióta robbantgatós garázshangot meg ki lehet szedni. Olyan jó hogy csönd van a garázsban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Atlantis #1708 üzenetére
Hát én tuti nem adnám el ha már egy vagyont kifizettem érte max ha annyira tele lennék hogy emiatt nem lenne rossz érzésem.
De sajnos ez nem áll fenn nálam.Amúgy teljesen szíved joga ha akarod megveszed az összes prém tankot és fél per múlva eladod engem nem zavar.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
válasz Atlantis #1710 üzenetére
Ha nyugaton dolgoznám ugyanazt mint itthon lehet vennék 1 évi prémet meg az összes prém tank meglenne. De sajnos itthon ezt már nem engedhetem meg magamnak.
Itt én már nem adnám el a Löwét mert furdallna a lelkiismeretem hogy egyszer kifizettem már érte cirka 13k-t.
Nyugatiként meg tennék rá nagy ívből ha szétnerfelnék.Amúgy én úgy vagyok vele hogy egy prémtank főleg egy 8-as az sajnos nem arról szól hogy élvezet legyen vele játszani. Főleg hogy gyengébbek mint az azonos tierű fullos sima társaik (talán a Type tűnik nekem ez alól kivételnek). Ezek színtisztán kreditszerzésre vannak. Mész velük hozzák a kreditet, ennyi. Persze ha nem tud az ember velük sebezni az bosszantó... Egyszer én is megutáltam a Löwét mert minden szar felgyújtotta szemből. Volt hogy 1 csatában kétszer is.
De el nem adom az tuti.Mostanában amúgy nem is rossz.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
válasz Atlantis #1714 üzenetére
Arról kéne szólnia. Valóban csak éppen sokszor nem arról szól. Prémtanknál meg nincs akkora választék ott kicsit jobban rá vagy utalva hogy valamelyiket kinézd és megvedd. Aztán vagy bejön vagy nem.
De látod a kollégának se jött be eladta. Te is eladtad. Akkor nincs abban igazság hogy a prémtankok nem feltétlen csak élvezetesek?
Nálam például a Löwe kegyetlen lassú. Ezt az egyet utálom benne. És ez a tulajdonsága már erősen behatárolja hogy hogyan használhatom, ergo nem mehetek vele akárhova egy mapon...Egyébként mostanában inkább idegbajt okoz a WoT és nem feltétlen a játék miatt hanem a játékosok jó része tényleg egy amőba szintjén áll agyilag.
És ez ajnos független attól hogy milyen tankkal mész.[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Fel
addikt
válasz Atlantis #2447 üzenetére
A J1mbo féle célkeresztnek használod az artis verzióját?
Nálam ez volt fent korábban: [link]
8.3-hoz még nem tettem fel (nem játszok artikkal mostanában..), de 8.2-nél volt annyi kínja, hogy nem jelent meg alapból teljesen, de a csata betöltése után ki-be kellett kapcsolni a GUI-t (kétszer 'V'), és akkor már teljes pompájában megjelent.[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz Atlantis #2976 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy amíg El Halluffon 3 light felmegy a szerpentinen, aztán az arty poziciókat keresik az legalább 1 töltésnyi idő. Ha 5-ből egy arty sem poziciónál oda (nem nézi a minimapot se), akkor abból levonható az a következtetés is, hogy az artysták toborzásánál elsődleges szempont, hogy agyhalott legyen
E75-el meg odapingeltem az arty helyekre és jeleztem, hogy megyek spottolni. Az is volt 1 töltésnyi idő mire felértem, és ez még semmi!!! Mert egy ellenséges noob arty kidugdosta a csövét a gerinc mögül és még 2x felspottolta magát és gyak nyilt terepen 1,5 percig célpont volt.
Na most, ha ezt se lövi szét a mi 5 artynk, akkor már az is megfordul az ember fejében, hogy nem csak retardált a nagy többségük, de szemetek is, mert ott hagytak olyan helyen ahonnan nem tudtam elmozdulni fedezék hiányában.
Az ellenfél artyjai meg oda is splassolgattak 2-300-akat. Legközelebb biztos nem megyek oda, spottoljanak maguknak, ha meg jön a light azt csak akkor lövöm ki, ha már legalább 3 agyhalottat elintézett.Jobb lenne ha ez a faj külön vonulna és egymást szivatgatnák.
Nem kevés pénzt áldoznék rá, hogy ebben a játékban megszűnjön az artyzás, és átzsuppolnák őket egy World of Arty gettóba. Szóljatok ha lesz ilyen lehetőség:[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Atlantis #3106 üzenetére
Szeretem a papír tankokat, kiváltképp ha gyorsak is.
VK2801 nagyon bejött, mondjuk az a legkevésbé papír.
Ezen kívül még 59-16-al is szívatom magam, bár egy 6-os scout nehezített MM-el, 75%-os legénységgel indítva, lehet hogy nem volt a legjobb ötlet. Abban bízok, ha tapasztaltabb lesz a legénység, jobban fog vele menni a játék, a lámpa hiányát egyenlőre nagyon érzem.
T21-el nem játszottam, az a vonal egyenlőre nem érdekel. Egyébként sokan szidják azt a járgányt.
-
Patrick76496
őstag
válasz Atlantis #3269 üzenetére
Nekem nagyon tetszett a teszt szerveren, csak az 50F155-öt tartom parának. Saját tierjében a tankokat szépen pattintotta (a 48-al modell), sőt Ensk-en beálltam vele a 0-ás sor végére az ablakba, és semmi sem bírt sebezni T10-es körben, ráadásul a fele valszeg gold-dal lőtt. Én kb 3400-at sebeztem. Plusz még az óriási előny a 46-oshoz képest, hogy nem olyan nagy a teste, nem spotolják fel annyira könnyen, és a látóhatár is növekszik rajta egy 20-assal.
FSB1000: Kapcsold be a játékmódokat, de csak majd ha vége a mai platoon-ozásunknak!
Szerk: Egyszer végre bírok menni ezzel a hulladékkal egy jó kört, de nem adja meg a tank ászt a CW miatt.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #4353 üzenetére
Akkor a BP-et is szeretni fogod.. Szerintem élvezet volt vele játszani, és a CAernel is az elején, aztán 8.4 környékén elfelejtett pattogni...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #4355 üzenetére
No igen, ez benne van a pakliban..
A BP fullosan igen jó, sokat lő, átüt szinte mindent tierjében, és elég pattogós is tud lenni...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Atlantis #4359 üzenetére
Nehogy elkapja a herceg a hercegnőt...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
virkir
veterán
válasz Atlantis #5458 üzenetére
Hááát... te tudod.
Szerintem az az egy másodperc már nagyon sok, bőven túl a reakció időn ami egy párharcnál már döntő lehet ha mondjuk a saját HP-t nézzük cirka egy lövéssel több lesz az ellenfélnek.
Arról az "először ér fontos helyekre" meg majd leszoksz.
Még a bétában mentem nagyon sokat a T-54-el, volt jóideig rajta a sebességhatároló is aztán egy idő után meguntam, hogy mindig én kaptam az első bazinagy maflást.
Most már inkább kivárom, hogy kialakuljon a csata aztán annak függvényében megyek mint a berakott körben is.
Ott ha felerőlködök a dombra biztos, hogy hamar szétszednek minimális kiosztott sebzéssel így meg sikerült a csapatnak und nekem a legtöbbet sebzőnek hozni a kört pedig nem a miénk volt a "kulcspozíció"."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest