Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
A tegnap reggeli játék mentette meg a tegnapi stattom. Így lett 49.51-es winrate. De ez akkor is pocsék, főleg hogy ha az előző napokat nézzük....(előző 5 nap 60-70% között)
-
Atlantis
veterán
Tegnap sikerült alulmúlni a megdönthetetlennek hitt hétfői negatív rekordomat: 26,67% win rate, 15 csata kellett, hogy a 4 aktív ágamat leszorzózzam...no comment. Tiszta hullámvasút mostanában, egyik nap 60-70%, a másik napon meg a 30%-nak már ezek szerint örülnöm is kéne...Bárt a tegnapit legalább élveztem, a vesztes csaták is nagyon jók voltak, így a fontosabb paraméterek azért emelkedtek...a win rate meg le van tojva.
-
Magany
tag
Siziasztok van meg itt valaki? Ujrainstalalas miatt torlodott a jatek honnan tudnam behuzni megint? Elore is koszonom!
-
Taragas
aktív tag
Mai nap egy katasztrófa, szakaszban is alig tudtam nyerni. Nem tom mi lehet a probléma.... De mára befejeztem....
-
Dr_Syrex
senior tag
El sem hiszem, hogy ismét akciós a fogyócikk. Kis javítóból most nem lesz elég 100 darab

-
Taragas
aktív tag
Megint jönnek a noobok.... nem tok nyerni. 7400 damage nem elég a nyeréshez t30al....
Ma nem játszok többet vele. Nem rontom a stattom... Max este benézek, ha fent vannak páran megyek platoonba de máshogy nem..... -
dfsz34
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
Ki kéne próbálni úgy az E75-t, mert igazság szerint oldalról merőlegesen most is átlövi bármi, amivel összefut, esetleg tier7 messziről nem, de más minden. Az E75-nek a lényege a beforgatás és a pattintás, ami nagyrész független a páncél vastagságától. Jó példa a tiger, ami egy papír, de beforgatva jól tud pattintani.
Nyilván többször meglőnének vékonyabb páncéllal, de én igyekszem mindig forgatni, úgyhogy nem lenne nagy változás szerintem.
Gondolom böki a wg csőrét, mert túl jól teljesít. Nekem még csak 200 csatám van vele, mert E100-ra váltottam (minimális free xp-t kellett csak felhasználnom, de az akció miatt léptem feljebb), de nem adtam el, és megcsinálom majd az ászt is rajta (jelenleg első osztály van). Érdekes, hogy több az átlagsebzésem az E75-el, mint az IS7-el vagy az E100-al. hm, pedig igyekszem odatenni magam tier 10-ben is, de az E75, jól beforgatva egy bunker. Kedvencem vele az utcai harc, nem kell oda sidescrap, csak kidugom az orrát olyan szögben, ha meglövik pattint vagy max a lánc le, de 100% javításnál gyorsabban javítok, mint ahogy az ellenfél tölt, úgyhogy jó móka. Kapja az 500hp-s puszikat, aztán újra, lánc le, javít, megint puszi

-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Anno nekem is a nagyobb 90 milissel lett meg az ász (az első győzelemre
. Szerintem az egyetlen francia heavy amire nem kell free xp.Az E75 kérdésre: Szerintem annyra jó mint az STI, nem kell neki nerf. A töltésideje sok, és nem is pontos a top ágyúja. Amúgy se értem, hogy hogyan akarnák levenni az oldalpáncéljából, ha a tömegét meg akarák tartani...
Szvsz. jó az a tank, de nem OP.
Huzagolatlan csövű T62t meg nem akarok látni a játékban. Így se lóg ki a tízes medek közül, ugyan úgy OP mint az összes többi ...
Nerfeljék a T57 heavyt, aztán elég jó lesz a balance tier 10-ben.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Ne hogy már az egyetlen értelmes német gépet is nerfeljék.... Ezt vond vissza mert haragudni fogok rád...

Figy én értem hogy erős, de ha megnézed van még másik német gép ami ennyire op és high tier? Még kettő de az sem tier 10(na jó esetleg a maus, határeset, de ezt is tudni kell használni). Sztem még a jp2 és a jagtiger, de ezek is csak biztos kezekben... Én tom, mert elég sokat mentem németekkel, és bizony ezzel az egy tankkal éreztem, hogy csata irányító tudok lenni úgy isten igazából. Ehhez képes most elég sok amerikai orosz és francia géppel nyomom, és had ne mondjam mennyire tom a csatát befolyásolni velük, amit eddig a német gépekkel nem tehettem meg.... Szal én nem azt mondom hogy nem kéne nerfelni, és tényleg erős elismerem, de nincs semmilyen olyan német gép amiért érdemes elindulni szinte a németeknél. Legyen már legalább 1 szerethető tankjuk high tierben! Ennyi erővel ki is vehetnék a játékból őket, és lehetne egy külön world of german tanks, ahol nem kéne op amerikai és orosz tankok ellen küzdeni, akik földbe döngölik őket... -
kicsitrash
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
valósághű... khm

1: szerintem bármelyik nyitott td/harckocsi/bármi egyetlen repesz becsapódással a "tornyon" harcképtelenné tehető (talán még akkor is, ha nem penelt)
2: eddig pont ők kérték ki leginkább maguknak, hogy ez egy tankos játék, nem szimulátor...
-
Enzolord
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
Azért a Napi hülye acc 2. versenyzőjénél a klán neve is megér egy misét...

-
Patrick76496
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Én nem igazán vettem észre, hogy elszaporodtak volna az arty-k. Sacred Valley-t én sem szeretem, azt is igazán kivehetnék.
(#9559) Djuree: Tessék, itt egy videó, csak neked, csak most.

(#9565) Taragas: Szép is lenne, 8.9-ben jönne a német nerf, és az orosz buff.
Épp ezért is idegesítő, hogy mindig jön valaki, aki sír az on topic-ban, hogy jaj szegény németek nem ilyenek voltak a valóságban, amikor így is rengeteg buff-ot kapnak ahhoz viszonyítva, míg az oroszokat hadd ne említsem. Pl. az IS-2 egyáltalán nem volt ennyire pontatlan (még a troll SU-152 sem), itt csak azért ilyenek, mert T7-be túl jók lennének. A T-62-nek sem véletlen egy "butább" változata van bent, az IS-7-et pedig már említettem. Solution. Kapna kb egy WZ-111 és 113 közötti erősségű UFP-t, és tök jó kis gépezet lenne. Egyébként azt csak megjegyezném, hogy szerintem az E-75 túl jó T9-be.
Nem is lenne baj, ha levennék azt a 40mm-t, és akkor még veszítene a tömegéből is, ezáltal gyorsabb lenne.
- - - - - - - - - - - - -
- IS-7 6118 sebzés
- Felderítő és Patrol Dutyi Provornov könnyű tankjával
- teszt szerón 50 100-at nagy 90 mm-es löveggel próbálgatva összejött az ász
- az ilyen emberek komolyan nem értem mit éreznek (3841 team damage)
- 6364 dmg
- napi hülye account név 1.
- napi hülye account név 2. -
dfsz34
őstag
Na végre megcsináltam a tank ászt a JT8.8-al. Több pro játékost is kiszedtem, szépen lánc leugrott és a kis javítót vagy elhasználták már vagy nem is volt nekik, úgyhogy esélyük sem volt utána.
Csata: Karelia 2013. szeptember 4. 0:09:13
Jármű: 8,8 cm PaK 43 Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 2 369
Szerzett kredit: 124 994
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Nem ebben a csatában, egy korábbiban ötször leláncoltam egy szegény tiger2-t. Már boldogan ment volna tovább, aztán megint le és végül úgy fordult a lánc lelövése után, hogy ki tudtam végre lőni, nem pattintott.
-
-
Taragas
aktív tag
válasz
CptMisi
üzenetére
Pont ezért nem léptem még be egy komolyabb klánba se. Egyenlőre gőzerővel fejlesztek, és ha megvannak a tankok amiket szeretnék utána már szívesen megyek mivel már van mivel. Utána úgy is csak funnból fejlesztenék, és ha cw vagy század van megyek kapásból. De egyenlőre még messze van. Sztem úgy fél év még...

-
emre
veterán
válasz
CptMisi
üzenetére
No ezt én sem értem, hogy aki nem akar CW-re járni minek jelentkezik olyan alakulathoz ahol ez a fő csapásirány. Én pl azért nem vagyok a mai napig sem tag, mert a CW nem érdekel, és ennek nem akarom alárendelni a szabadidőmet. (ESL kicsit más tészta.)
Mondjuk az igazsághoz tartozik hogy a HUNS-ba egyszer jelentkeztem..... -
CptMisi
őstag
Nem ő fogalmazta meg, csak ő posztolta ki a topikban.
Egyébként sajnos több klánban találkoztam azzal, hogy már-már könyörögtünk az embereknek, hogy fáradjanak be a cw-re, amire az volt a válasz, hogy most nem, mert "duplázik". Azt sem értettem volna teljesen, ha 5x lett volna, nem pedig dupla. De CW időben, egy CW orientált klánban, ha online az ember, akkor elvárható lenne, hogy segítse a klánt.
Most sem az a lényeg, hogy valaki feljön délelőtt és ne randomozzon. Mindössze annyi, hogy ha online és szükség van rá, akkor lehessen rá számítani.
-
emre
veterán
-
Stigma.HC
senior tag
Áldoztam bárányt kínomban:
Gyözelem/Csata: 15 (19) (78.95%)
Nem merem folytatni.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Dr_Syrex
üzenetére
Nem csak most az a hepjük, hogy ami nem történelem hű, azt megváltoztatják, de persze csak azokat, amiket úgy gondolnak
. 1200-as motorok elvétele, kv1 ágyú elvétele, Pershing 180 penes ágyú elvétele, és most ez....
kivi vagyok mi a következő(persze az is7 marad ilyen mert az jó, igaz, hogy ha gyártották volna, nem ilyen páncélt kapott volna, a költségek miatt) -
Dr_Syrex
senior tag
válasz
Taragas
üzenetére
Ezzel biztos darázsfészekbe nyúl majd, de ha nagyon akarják, akkor ki is veszik majd, bármennyire is ellenkeznek a játékosok. Remélem nem fog megtörténni

Egyébként nem tudom hogyan sikerült eléllítanom, de nem mutatja a játékosok nevét a tanokok felett, hiába van bepipálva a beállításoknál.

-
Flayer
senior tag
Üdv!
Jó még az a számítási képlet átlag sebzésre,hogy átlagtier szorozva 150-el!?
-
Taragas
aktív tag
Kezd elegem lenni a játékból: (forrás wotinfo.hu)
"SerB azt mondja az E-75-nek történelmileg nem volt 120mm-es oldal páncélja se 128mm-es lövege, 80mm-es oldalpáncélja volt. Nem a KT tovább fejlesztése volt, hanem a gyártás egyszerűsítése. Jelenleg a játékon belül történelmileg nem pontos és ha találnak helyette valami mást lehet meggondolnak egy cserét."
Asszem nem állok neki még egyszer ennek a az ágnak. Nem hogy inkább felraknák tier 10be, inkább ki akarják venni!
Gratula WG! -
CptMisi
őstag
Klánunk toboroz, itt minden le van írva. (#132)
Privátban lehet érdeklődni.
-
Enzolord
addikt
Na igen, akkora lövedékeket lőnek ki, mint egy kisebb tank, és lánc, meg ilyenek..
Pont a múltkor vinnyogtam azon, hogy az IS6om egymás után lepattant az M6ról, azután mellé lőtt egy totál becélzott valaminek, majd a telibe az oldalát mutató Su152 toronyrészét célozván lelőtte a lánctalpat.. -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Segítség kellene abban,hogy valahol olvastam van olyan damage panel ahol be van jelölve a forgatási szög!
Mértanből gyenge voltam így folyton szögmérőzni körülményes lenne és a monitort sem akarom összefírkálni!
Aki tud egy linket pls!
Előre is thx! -
dfsz34
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
Az is7-el az a gond, ha forgatja az ember, akkor elöl a torony alatt lövik meg, ha nem forgatod, akkor meg alul, ezért nagyon nehéz az optimális szöget megtalálni de tényleg én sem értem mikor mi van. Himmelsdorfban sidescrap meg alsótest rejtés mellett csináltam 6,5k sebzést, mert egyszerűen nem tudtak meglőni, csak miután a három gyökér elhullott mögöttem, akkor megkerültek. Másik csatában E100 minden lövése talál, pedig beforgattam az is7-t, ahogyan kell és mégis. Nem HE lövedék volt, az lehet, hogy gold, de legalább egyet illet volna pattintania, de nem.
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Igen, arra gondoltam, én meg inkább a déli oldalt (alsó) "szeretem" rajta, ha már muszáj menni azon a szutyok térképen.
Malinovka: ezek igazak, én már el se megyek a hegyre, mert felesleges, a csapat jó része megáll valahol lent (már ha nem a bázison dekkol) és végignézi, ahogy szétszednek. Ha arty is van, akkor pláne nem megyek a hegy környékére sem. Jut eszembe, megint kezdenek szaporodni a tüzérek, már megint általános a 2-3 arty/oldal/csata, de tegnap már volt két 5-5 arty-s csatám is...mindez megspékelve a TD-kel egy nyílt pályán nem túl kellemes.
Tegnap kifelejtettem a Dragon Ridge 2-t, azaz Sacred Valley-t, na az talán most a legrosszabb térkép számomra, még az új orosz is jobb.Taragas: ez így van, tegnap 4 lövésem pattant az O268 aljáról T34-gyel, szépen mutatta a koma, gondosan céloztam, mert töltött és mégis...el volt döntve, hogy márpedig barátom ezt te ma nem ütöd át. Leo PTA lövése pattant a T71 seggéről...ő meg szépen megfordult és kicsipkézett, mert tudta, hogy 10s-ig töltök...irgalmatlan Istenverése az a tank is. Sikerült is tegnap egy kemény 30%-os win rate-et produkálni, ami kb. a WOT-os pályafutásom legrosszabb napja, de mindenképpen dobogós. Hétvégén 60% fölött voltam mindkét napon...én nem változtam, a tankjaim se nagyon, akkor mi????
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Én az is7el azt vettem észre, hogy az egyik csatában a tízes tdk nem tudnak átütni, a másikban meg mindenki átlő, akárhogy forgatom.... Sidecrap, éppen hogy kilátszik, telibe lövik az oldalam. A kisebb felületű lemezt belövik elöl, a ferdén lévő elülső alsó lemezt belövik, pedig az 270+al meg csak. Akármit csinálok belőnek. Máskor meg feltartok 3 tizes td-t, még golddal is lőnek, mert változik a lövedék hangja, és mégsem tudnak sebezni...
Egyszerűen a random azt mondja, hogy te papír vagy, és akármit csinálsz átlőnek, akkor az úgy van....
De ugyan ez volt az is8al is... -
Patrick76496
őstag
válasz
Taragas
üzenetére
Na szép. Tragyícionális orosz map.

Én SC-t azért nem szeretem most sem, mert több száz méterről lehetetlen eltalálni a nagy tier-ű (8-10) heavy tankok weakspotjait, talán még T6-ba T-34-85-tel viselném, de csak talán.. Nem olyan, mint Redshire, ahol szépen oldalba lehet lövöldözni az ellent. Most, hogy eltűnt ez a ronda ég (hiába töröltem ki a modot, akkor is megmaradt), kezdem megint megszeretni, med tankkal régebben is az egyik kedvencem volt ez a map.
Dragon Ridge-et heavy- vel és med-del szerettem, de TD-vel és arty-val nem nagyon ment. Akkor te tudod a titkot, mester.
(#9502) Atlantis: Ha Severogorsk-ra gondolsz, akkor győzelem vereségtől függetlenül szerintem a fenti a jobb oldal, nekem ott talán kicsivel több a győzelem, viszont azon az oldalon jobban érzem magam.
Az a bajom Malinkovkával, hogy rengeteg a Camper, és a hegyre is szinte az ellen megy több tankkal. Arról ne is beszéljünk, hogy engem fogalmam sincs, hogy honnan, de majdnem mindig spotolnak, én persze OFC semmit sem tudok lőni. South Coast-ot én sem szeretem, az is egy dunno what to do pálya. Airfield mediummal és gyors TD-vel/heavy-vel szerintem kellemes, ott inkább a papír lassú tankokkal vagyok bajban. Pearl River sem a legkönnyebb meddel/papír tankkal, viszont ha a kedvezőbb oldalon vagyunk, akkor szeretem feltolatni magamat A8-ban, keményebb tornyúval pedig ugyan az az oldal szintén jó. A másikon már gondok vannak.
(#9503) littlemole: Ja kicsit bánom is, hogy így "beleégett" a statomba. Majd sokat megyek orosz tankokkal és remélhetően eltűnik.
Én örültem, amikor eladhattam, ha a mostani énem húzná azt az ágat, akkor a T32 lenne az utolsó amerikai elit heavy tankom. Te sem lehetsz rossz vele, ha így szereted, majd holnap ránézek az adatlapodra. 
(#9547) Stigma.HC: Szerintem mondj 10 miatyánkat és Tibi atya feloldoz.
Bocs, ezt nem hagyhattam ki. 
(#9548) littlemole: Szép! Én próbálok villogni T10-es tankkal 5 ezer sebzéssel, amikor mások T7-8-as géppel is lazán csinálnak annyit.

- - - - - - - - - -
- T-62A 4985 sebzés
- T-62A 4900 sebzés
- IS-2 én így szeretlek: 16 lövés 10 találat, 4 átütésEddig nekem semmi bajom nem volt az IS-7-tel, de ezután én is kezdek azok közé tartozni, akik szeretnének vele valamit csinálni, mert ez sehol sincs valóságbéli állapotához viszonyítva. Érdemes megnézni a képet, hol lőttek át sidescaper-ezés közben (a képen már jóval hátrébb vonultam). 150 mm páncél rajta ~65°-ban döntött 20 mm-es spaced armorral durván 10°-ban beforgatva tényleg ennyit érne? Nem is használtak gold ammo-t, de ez látszik is, mert nem kicsik a "lyukak" és a lövedék hangja sem volt olyan. A T110E5 és a T57 lőtt rám a térképen egyértelműen látható, hogy honnan. Az A2 tetején található ház mögül tolattam ki. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az elvileg üres spaced armor-on keresztül is megsebeztek.
Most jöjjön azzal valaki, hogy OP-k az oroszok...
-
dfsz34
őstag
válasz
robogo81
üzenetére
Kuplungégető szvsz, bár észre nem nagyon fogod venni. Az off road amúgy is csak puha és félpuha talajokon érvényesül, bár igaz, hogy ott kell a legjobban, de azt szintén észrevenni nem lehet. Sokszor kell sokat forogni, városban pl vagy ha közelharc van és elméletben ott jól jön a gyorsabb forgás, de tényleg a gyakorlatban szinte csak placebo hatása van.
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek nehéz tankra a vezetőnek melyik a jobb választás(nem akarok vele ütközni ha nem kell):
a kuplung égetés
vagy a off road vezetés? -
AMD Power
titán
válasz
littlemole
üzenetére
Én pl a legsikeresebb a kis T3 Cruiser IV vagyok. Egy csatában 10 kilövőt tank, 6x voltam vele Tank mester stb....

-
Gaz 78
aktív tag
válasz
littlemole
üzenetére
ez szép,GJ!
-
littlemole
őstag
Milyen jó hogy visszavettem az IS-t. Hiába ami 245 csata alatt nem jön össze az tapasztaltabbként már könnyebben megvan később. Most már csak azt a szánalmas győzelmi arányt kellene növelni vele.
Sajnos a Top gun nem lett meg. Egy Tigrist kellett volna kilőni 17 Hp ről de a másik idióta IS kilőtte, hiába kértem. Szerintem belefért volna hogy nem lövi ki.

-
Stigma.HC
senior tag
Gyözelem/Csata: 4 (11) (36.36%) Most este
Nem is tudom, lehet valami bárányt kéne áldoznom egy sufni oltáron vagy a jó ég tudja.
-
isti101
tag
köszi Dani és mtade, összeraktam,
-
isti101
tag
azt kérdezném, persze nagyon jól jött, de miért kaptam 280000 kreditet ezért a csatáért, miben volt ez más mint a többi amikor leszedek 3 at vagy 1 et .
-
isti101
tag
udv
bemásolnék egy csatajelentést ide, mert kérdeznék róla, hogyan tudom idemásolni
köszi -
kirjak
aktív tag
Valaki el tudná nekem mondani hogy mi történt FSB-vel? Mi miatt nem írhat ide?
-
Taragas
aktív tag
Atlantis: Amúgy valszeg nem fogok artyzni, de ma nagyon rámjött. Délelőtt 10 nyertes csata utána buktam zsinórban 7 csatát, így mentem test szerverre. Ott meg elkapott az arty hév...
Új hír: Pershing 180 penes ágyú megy majd a kukába, mert hogy kitalált. Még szerencse, hogy 80k xp a patton, gyors túl leszek akkor ezen is....
T44eel akartam nyomni, de asszem stornó.... Inkább farmolok össze még egy kis creditet a t54hez majd..... -
Atlantis
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
De amikor lősz, csak visszafordítod a tornyot és te célzol közel 3s-ig, hogy a csodálatos átütésű lövegeddel gyenge pontot lőhess...és a tornyot arany nélkül is belövik, de E100 ellen sokan alapból töltik az aranyat (nem tagadom, többek közt én is)...meg aztán eléggé méretes az LFP, sokszor nem lehet elrejteni és a beforgatás se nagyon védi meg...nem mondom, hogy nem pattognak róla néha, de nem az az általános (E75-ön az LFP sokkal hajlamosabb volt pattintani). Túl közismertek a gyengéi, ez a legnagyobb baja annak a tanknak. E5-ről többen pattannak, mint az E100-ról, pedig a papíron hol van a két tank páncélja egymástól?
Taragas: orvos látott már?

-
Taragas
aktív tag
Lehet beteg vagyok, de tényleg el kéne kezdeni artyzni. 4500 damage kis bat artyval, jó kör volt...
Biztos nem örültek nekem.... 
-
Dr_Syrex
senior tag
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Bingisz
üzenetére
IS-7-el azért az ágyú mellett be lehet lőni

Jó kis tank az, városi pályán ha elkezdi forgatni magát akkor néha azért tudom vakarni a fejem, hogy most hogyan is lőjem keresztül, ilyenkor marad a megkerülés ha lehetséges.
Mondjuk azért tény, hogy legtöbbször nem csinálom össze magam ha szembe jön. És ez nem a tank hibája hanem mondjuk azé a vérvörös játékosé aki éppen vezeti. -
Bingisz
addikt
Nem értem miért utálja mindenki az E100-at. Ha el van rejtve az LFP akkor a goldot lövő TD-ken kívül nem üti át semmi. A szoknya kitűnően véd a HEAT spammer núúbok ellen. Az ágyú jó nagyon, az meg, hogy célozni kell az ne legyen már probléma. Azon túl elég mozgékony is a páncélzatához képest.
Nem lehet átmenni vele Campinovkán a mezőn?
How terrible, minden esetre én elgondolkoznék rajta, hogy nem-e olyan user error van a dologban, amiről már tier 2-ben leszoknak a játékosok....

-
Atlantis
veterán
válasz
Taragas
üzenetére
Eddig is inkább semi-heavy volt (de szép kifejezés ez is
a maga 70 tonnájával. Én nem próbáltam őket, mert nincs olyan tank, ami a jelenlegi teszten érdekelne, így nem foglalkozom vele, így jelzőt inkább keressen rá más. 
Arty: ez már a biztos vég jele....
Nekem még sikerült kigyógyulni belőle, de minden percét bánom, hogy arty-val mentem. -
Taragas
aktív tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Igazából a jelzőre lettem volna kíváncsi, mert kipróbáltam már, de hogy medhez most már semmi köze nincs, az is biztos.
Asszem elkezdek egy kicsit artyzni is. Ez a francia variáns nem olyan rossz.... Csináltam vele 3k damaget.(persze vesztettünk és a top 3 sebzőben voltam)
-
Taragas
aktív tag
Bocsánat a dupláért...
De amúgy ha az e100 ipari hulladék, akkor az e50 mi az 1200-as motor nélkül?
-
Taragas
aktív tag
Ne örüljetek annyira, mert kipróbáltam az e75öt test 2őn, és nagyon op lett így . Szal tuti nerfelni fogják...

Meg amúgy egy párszor elmondtam, hogy jobban örülnék egy E75Mnek....
Mint ez az ipari hulladék.... Tényleg jó kifejezés rá... 
-
dfsz34
őstag
válasz
Atlantis
üzenetére
Így van. Az E75 sokkal jobban használható, mint az E100. A páncélzata egy klasszissal jobb. E75-el simán megindulok campinovkán a mezőn keresztül beforgatva, ha az ellenfél eloszlása nem egyenletes a másik oldalon. Meglőnek néha, meg leláncolnak, de általában átérek vele, mert beforgatva nagyon tud pattintani. Akkor van csak gond, ha előkerül egy addig lapuló ellen és lövi az oldalamat. E100-al szerintem a feléig nem érnék el.
-
Atlantis
veterán
válasz
kicsitrash
üzenetére
Nem biztos, hogy nálad is igaz lesz, de nálam az E75 után az E100 igazi ipari hulladék, egy 150 tonnás csalódás. Az igazi T10-es német HT az lenne, ha az E75-re rátennének egy nagyobb puskát (nem az E100-ét, mert az csak kredittemetésre való, inkább a JT-ágyú lenne rá tuti a többihez igazított paraméterekkel) és kész is van, semmi más nem hiányzik belőle a T10-hez...esetleg még egy kevés életpont.
-
Djuree
félisten
válasz
kicsitrash
üzenetére
ezért jó a maus. azt semmi nem lövi át 300m-ről, de 30-ról se nagyon.
persze egyedül az se ér szart se, védeni kell a hátulját/oldalát. -
kicsitrash
aktív tag
nincs agyon páncélozva... hmm.
én ezt gondolom, amikor egy amx 90 szemből 6-ból 6x lövi át az e75-öt, hiába van az alsó front takarásban, illetve forgatom az elejét... ezekről a tier10 tankokról szót sem ejtek, mert miért ht az, ami hatvannal megkerül (persze szemből is átütne), belémtáraz, aztán elillan. és én miért pattanok prémlőszerrel annyit akár egy indien pz-ről, mikor 300-as a penem?
Azt hinné az ember, hogy ha ilyen "szupernehéz" tankkal tolja, akkor a lövések felének illene pattannia, ha 300 méterről lövi egy light vagy med... onnan ennyi criticalt nem lehet lőni, 0,3 pontossággal sem.
még maholnap összegrindelek 1 millát, s megnézem az e100at. legalább nem fog 2 tierrel nagyobbak ellen berakni
) -
littlemole
őstag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Köszi Patrick.
Érdekes egy tank ez. Engem a nagyon jó ágyú rajta kicsit kompenzál a páncélnélküliségért. Szerintem megtartom.
Neked igen jól megy az M103-al, és nem is kevés csatát mentél vele. Nem egy túlpáncélozott doldog, és sajna sokszor ellövik rajta a lőszerrekeszt. Mondjuk robbanni legalább nem robban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebben a csatában egy Leo PTA kapott egy lőszerrekeszt tőlem robbantással elég messziről a bal oldalába. Annak is vannak érzékeny pontjai ahogy látomMegszokja az ember a jó tornyot aztán nehezebb váltani.

-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496
üzenetére
Nekem az új téli pálya kezd az idegeimre menni, igen szeret oda tenni és ha északi oldalon vagyok, akkor 10-ből 8 bukta....márpedig általában ott vagyok.
Mi bajod Malinovkával? Én bírom azt a pályát, nem a kedvencem, de sokkal rosszabbak is vannak (pl.: South Coast, a már említett Severogorsk vagy éppen Airfield). Mondjuk ezek sem mindig, attól függ, mivel vagyok, medium-mal pl.: Pearl River-en se mindig találom a helyem.
-
Taragas
aktív tag
válasz
Patrick76496
üzenetére
Malinovkát nem fogják kirakni, mert történelmi pálya. Volt róla szó sokszor korábban, és mindig az volt a válasz, hogy nem lesz kivéve. Serene Coastal mondjuk nekem sosem volt bajom, főleg most, hogy kevesebb az arty is...(igazából azért utálta mindenki, mert egy rohadt arty map volt, és senki nem mert semerre se mozdulni, és mellé sokszor adta be, tehát frusztráló volt, főleg magas tierben). Dragon rideot én azért imádtam, mert tudtam artyval hova kell beállni, és tudtam hevievel hova kell menni az arty elől, így sosem volt problémám vele. Egyedül meddel utáltam azt a pályát, mert kötelezően a másik végére kellett menni, és oda meg simán belőttek az artyk, ha fel voltam spotolva, és egy pillanatra megálltam, vagy hasonló(bár akkoriban mozgás közben lőttek az artyk a mozgó célpontra, és telibe kapták XD). Amúgy én sem értettem miért vették ki.... Slusz poén, hogy gwtigerel itt csináltam meg az egyik bomba vetőmet td módban. Vicces szituáció volt...
Két lesebzett 10es td terrorizált egy m48a1 medet, szegény próbált kapáslövéssel lőni, de sokáig kin marad célozni, szétszedik. Én meguntam a várakozást oda mentem, és amikorra rám akartak fordulni, mert háttal voltak, kiszedtem mindkettőt egy lövésből
. Ment ám az anyázás.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy ideje csak a legényekre gyúrtam, és volt 8 gurigám, abból most elvertem kb 6-t... Ne viccelj, magyar vagyok, ez meg ákcijjó volt 
Ma nem játszok többet vele. Nem rontom a stattom... Max este benézek, ha fent vannak páran megyek platoonba de máshogy nem.....
. Szerintem az egyetlen francia heavy amire nem kell free xp.

Nem is lenne baj, ha levennék azt a 40mm-t, és akkor még veszítene a tömegéből is, ezáltal gyorsabb lenne.
Az már sebzés a javából. Azért jó hallani felőle is

Én örültem, amikor eladhattam, ha a mostani énem húzná azt az ágat, akkor a T32 lenne az utolsó amerikai elit heavy tankom. Te sem lehetsz rossz vele, ha így szereted, majd holnap ránézek az adatlapodra. 
. Eddig ez a két nap nagyon jó, nem tom, hogy most az event miatt, vagy az iskola kezdés miatt....