- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapee
őstag
válasz jozefgucci1 #36699 üzenetére
Miert nem jelented fel te is? Hogy-hogy nem egylovesezte a T49, mifele siemka pajzsot hasznal?
Csapee
-
-
grizlisandor
veterán
válasz jozefgucci1 #36696 üzenetére
GGWP, ez a dolga a T49-nek.
Más: OP-n kenem a Cent 1-nek, már a nagy motor megvan a többit freeből megkapta, kivéve a rádió. Szegény szakasztársaimnak végig hallgatniuk kellett engem, hogy mekkora egy sz*r ez a tank meg milyen kín szenvedés lesz az utam az AX-ig. Ma egy furcsa dologra lettem figyelmes, hogy a felszerelése a tanknak, szépen csücsül a Raktáramban. Feldobtam rá vstab+töltgyors+szellőzés és csodák csodája megtáltosodott a tank.
-
mrszitya
senior tag
Kommentár nélkül.
-
grizlisandor
veterán
válasz jozefgucci1 #36681 üzenetére
Köszi, még működik.
-
MinionFlasH
senior tag
Na így kell a jóindulatú topikgazdát kihasználni:
-
galervin93
addikt
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
fradi81
veterán
A prém kód vajon jó lesz még hétvégén is?
moto g72, Ninebot d28e
-
senior tag
Tier X csata, 6 darab top tier, az E 50 M jutott 1000 sebzés fölé (2473), a többieknek nem sikerült.
Én artyval egyet tudtam lőni, lett kemény 13 sebzésem, aztán próbáltam menteni az irhámat, kevés sikerrel.
A végén azért drukkoltam, hogy ne lőjenek ki senkit az ellenségtől, és meglegyen a 0-15.
És igen, megcsinálták!
Csak a prém kód miatt kaptam 2 xp-t, egyébként 1 lett volnaПутин, иди нахуй!
-
jano_77
nagyúr
válasz Atti777 #36669 üzenetére
Szia
Először is grat a Type61-hez, szerintem fogod szeretni, nagyon jó med! Én a pontosságra gyúrnék, meghálálja! Kifullozva egy álom lesz az a tank.
(#36674) rlazol: szerintem bekékülhetett a JP II mire Ő bele lőtte a 3 skulót, ilyenkor büntetlenül lehet lőni
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
MinionFlasH
senior tag
válasz jozefgucci1 #36681 üzenetére
Köszi! Hazaérek, és wz-111 farm lesz.
-
jozefgucci1
addikt
Egy napos bónuszkód .: WOWSALIENWARE
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Departed
őstag
válasz jozefgucci1 #36679 üzenetére
Persze, T6 alatt a tanulók vannak, vagy kezdők, vagy játékkal ismerkedők, ahogy tetszik.
Ja meg néha egy-két funoló jobb játékos.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
jozefgucci1
addikt
Tegnap megszántam szegény volt fórumtársunkat akinek a nevét nem mondjuk ki ( Diarmand ) és mentem vele pár kört T4-ben , mert kell neki egy T37. Az új amcsi T4 artyval jött véletlenül és én a marder38-al és végig csak T6 ban játszottunk . Mi voltunk +1 T4 a többi ötös de inkább hatos . Ez mekkora kicseszés már , hogy négy körből mindben legalul voltunk . Végül erőn felül teljesítettünk így sikerült egy kört nyerni ,de csak mert top sebzők között tudtunk lenni . Borzalom ami T6 alatt megy amúgy !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
rlazol
veterán
válasz Kakumix #36677 üzenetére
a kékség - eddig - az ellenségnek/barátnak okozott sebzés arányához volt kötve.
Ezek szerint viszont belenyúltak, h 3 lövés után nem bannolt ki... Vagy a patchben véltelenül kikapcsolták ezt a modult?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Kakumix
senior tag
válasz rlazol #36674 üzenetére
Ezen változtathattak, mert szerda/csütörtök magasságában kellett kilőnöm Domination módban egy E-50(M?)-et és sikerült full HP-ról Obj 140-nel. A második lövés után gyorsan döntöttem, hogy befejezem aznapra a játékot (lagos net) és lövöm, amíg engedi és engedte . 5-6 lövést vittem be és enyém lett a kill is, de nem lett ban a vége . Viszont azóta is kék vagyok, pedig már elég régen volt. Összesen talán két esetben volt 1 órás banom, így nem számítottam komolyabb retorzióra. A kékség meg el szokott múlni még aznap pár csata után.
Lehet, hogy a kékség nem időhöz van kötve, hanem csataszámhoz? Mert azóta sem jött helyre a netem és nem mentem többet 10 csatánál.Legyen szép napod!
-
galervin93
addikt
válasz Greentea #36661 üzenetére
Korrekt kör, granulátum!:-)
T6-ban igazából veszettül ópééé, de hát ilyen a MM.
Tegnap Malinovkán nekem is összejött egy hat killes kör őrjárattal, top gunnal. Extrém fun tank.rlazol
Prémiummal többet lehet. :-D[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zodo
nagyúr
válasz kchryss #36648 üzenetére
és (#36649) nyunyu ill. (#36650) Departed
Lehet hogy ha lenne másként gondolnám meg hát én voltam a nyomi miért nem szaladtam a Cromwell-el el előle na de egy lövés az egy lövés. Ha egy 8 vagy 9-es küldte volna az áldást megérteném de saját tier.
O-I exp -et legalább a KV-1 -el is ki tudom csínálni de a nagy tesó ami talpig páncél talán még a VK 36.01-el is csak pattognék róla de ha betalálok is kellene jó pár lövés, nem egy.
Mindegy nem játszottam vele, nem is fogok szerintem de részemről, bosszantó büntetés egy hibáért.(#36658) csapee
de gonosz
(#36660) Veatta és (#36661) Greentea
Gratula!
(#36664) Macka
Ide bárki írhat, még én is csak a másik topikba nem.
Gratula.
Tegnap hajnalban volt egy csatám, két SU 100 meg egy Y túloldalt is három volt csak az elosztás nem rémlik de csata előtt ott örültek maguknak pl su very fun tank -
senior tag
Megvettem akcióban a Type 61-et, teljesen stock még + a legénység is csak képződik a Chi-Nu Kaiban.
Mi legyen az első skilljük? A parancsnoknál ok hogy hatodik érzék, de a többieknek? Javítás vagy inkább a pontosságot javító skillek, snap shot és smooth ride meg safe stowage?A másik képzési kérdésem pedig a Ru 251 vezetőre vonatkozna, csajok lesznek majd benne, így a SoS adott + álca. Mi legyen a harmadik?
Путин, иди нахуй!
-
Emu
őstag
T34-85-nek javítás vagy camo a fontosabb?
-
Veatta
aktív tag
-
nyunyu
félisten
válasz kicsitrash #36651 üzenetére
Azért ez a sehova sem érsz el duma elég harmatos... HEAVY tank...
Amikor minden masodik meccs Karelia vagy Sand River assault, akkor tuti elatkozod azt a napot, amikor megvetted az O-I-t.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Enzolord
addikt
válasz nyunyu #36649 üzenetére
Hát, pedig az hatalmas fun, sőt, én a hetest is a trollal használom..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
emre
veterán
A T95-el nem is kell odaérni sehova, majd jönnek ha elérkezett az idő.
Vagy el kell indulni valamerre, és végig kell tolni. Számomra meglepetés gép volt, hogy nem éreztem a lassúságnak olyan mérvű hátrányát. Talán csak az átlagsebzésben jelentkezett, mert egy kicsit alacsonyabb a többi 9-es gépnél, de ez a gép olyan mint a Maus, néha elég csak megjelenni vele.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
woryz
senior tag
Nah, akkor ezt ki kell próbáljam.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz kchryss #36648 üzenetére
Azért ez a sehova sem érsz el duma elég harmatos... HEAVY tank...
A TOG, azzal nem érsz oda. Esetleg T95... De az OI végsebessége majdnem 30, a kv1-nek 34... Tog: 14, sherman jumbo: 35 (és ez egy med).
Szóval azért nem tudom sajnálni szegényeket. Vannak olyan helyzetek, amikor OP. Legtöbb esetben tier5 tankok számára szinte sebezhetetlen. Ez nagy előny. Ezért szeretik a gyengébb játékosok, mert ők egyébként sem találnak egy csak 4ből 1x valamit... de ilyenkor az üt
-
Departed
őstag
Azt hogy mióta játszol a KV-2 teljesen hasonló gun-ja miatt kérdeztem, merthogy az ezer éve brutális.
Mondjuk a sokkal sűrűbben lövő 300as alfás O-I exp-et egy picivel OP-bbnek érzem nála tierjében, sőt, mivel ugyanaz a motorja sokkal gyorsabb is.
De mondom: ellenfélként elkerülni, vagy a gyengeségeit ismerve elpusztítani simán lehet őket, egyébként meg meg kell venni és játszani velük a nerf-ig.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
nyunyu
félisten
O-I rettento idegesito egy tank, WZ-111 grind idejen probaltam vele trollkodni, de ~100 kor es sok kihullott haj utan inkabb felretettem, aztan Type 58-cal szedtem ossze a sok XPt+killt.
O-I-t azota sem vettem elo, azt sem tudom, mennyi XP hianyzik az O-Ni-hoz.
-
kchryss
veterán
Ha O-I-d lenne akkor meg azt írnád hogy nem is op mert olyan lassú hogy sehova nem ér oda időben, mert minden arty téged lő és akkora vagy hogy el sem tudsz bújni előlük, hogy pontatlan ágyúd van amivel 4-ből 1x találsz el valamit, hogy a cromwellt nem mindig 1 hiteled, hogy olyan lassan száll a lövedéked ha valaki látja szállni a levegőben simán odébbsétál mire odaér, hogy nincs gundeped és ha beáll az oldaladba egy alacsonyabb tank rá sem tudsz lőni, hogy olyan lassan töltesz hogy 2 lövés között megesznek, hogy hiába van jó páncélod arannyal mégis belőnek a legtöbben ...
Nem rossz tank az O-I, de annyira nem op.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz Departed #36628 üzenetére
Nem tudom miért érdekes de idén május óta játszom.
Tudom hogy ahogy te is említetted mely az op tankok amivel csak az a gond hogy zéró esély egyenlőség pl saját tierben. Papíron lehet találni micro tized eltéréseket de hát ha ezek betalálnak az ellen nem sok ellenszer létezik. pl. nem rég megszerzett VK 36.01 H kb szaladhatók előle kategória még ha a legnagyobb löveg is csak a felét adja vissza az OI-k sebzésének vagy hol vannak hozzá a szintén 6-os TD -k.
Tény hogy mindenki tudja hogy OP-ok és mégsem tesznek ellenük így néha marad a sírás. -
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #36633 üzenetére
7/1-en a kis ágyúk nagyon op-k tudnak lenni. Teljesen más játékstílust igényel a tank a nagy és a kis ágyúkkal. A kicsiknek sokkal jobb dpm-je van (majdnem 500 a különbség), a 2. ágyú emelett elképesztően pontos és kevesebb mint 5mp alatt tölt. Ha rádront egy ruszki med akkor a nagy ágyúval halott vagy a kicsivel viszont nagyon meg lehet lepni őket. Ismerek olyanokat akik inkább a 2. ágyút használják rajta és nem a 3-at.
Agresszív medes stílushoz a kicsi, távolabbról lövöldözni a nagy ideálisabb.
Az már más kérdés hogy én túl béna voltam a kicsi ágyúkhoz, vagy nem feküdt annyira az a stílus amit igényeltek volna és a nagy ágyúval sokkal jobb statom lett.
Én későbbre hagytam az ágyú fejlesztését, a motort fontosabbnak tartottam, túl lassúnak éreztem az alap motorral. -
jozefgucci1
addikt
válasz F.B.I. #36638 üzenetére
Tilos itt accot hírdetni . Szóval ennek a törlés lesz a sorsa . Vannak más erre kitalált oldalak ott próbálkozz , viszont ahogyan csapi is írta ennek nincs értéke a piacon.
Kicsitrash: Azért volt ismerős a neved . Abba az FB-s csoportba bejárok én is ! Ritterel szoktuk szivatni a népet .
[ Szerkesztve ]
-
kicsitrash
aktív tag
válasz csapee #36642 üzenetére
Az általam ráfordított árat biztosan megéri )
Ami prém tankom van, mind nyeremény/ajándék goldból vettem, vagy nyertem (küldetések, pl tog, super pershing, t28htc vagy dmax).
Ezzel tisztában vagyok amit írsz. Csak azt szerettem volna ezzel sugallni, hogy ezek az account eladás topicok elég halottak.
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz kicsitrash #36641 üzenetére
Egy account nem a raforditott osszeget eri, mert akkor tuti en is eladnam annyi munka van benne. Szerintem csak ha unicum stat van hozza vagy unicum premium tank van benne akkor veszik meg, termeszetesen kosza hulyekre lehet vadaszni, mondjuk nem itt.
Csapee
-
kicsitrash
aktív tag
válasz zolika15 #36639 üzenetére
Én a T34-2-vel voltam így... 128 pen tier8ban (nem volt 30k free xp-m toronyra, láncra), golddal pedig 172... nem túl acélos. De legalább drága...
Csapee: nemrég benéztem egy ilyen topicba a kék közösségi portálon. Nem szeretném eladni az accom (rengeteg játékóra van benne, számomra ez pénzre nem váltható), csak fel szerettem volna mérni, mennyit érhet (kiváncsiság). 3-4 nap alatt senki nem adott értelmes választ.
[ Szerkesztve ]
-
zolika15
tag
Penteken vettem meg en is a 7/1-et, azert el lehet csipegetni a kis agyuval, de szenvedos lesz mire a nagy agyu felmegy ra.
Zoli
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Inkább itt kérdeznék: accountot, hol érdemes eladni? Prémium tankkal, 15 milla kredit, 1870 arany, 36K free xp, 262K átváltható xp, Rudy, SU100Y, T44, KV13 kifejlesztve, win8 1400.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Departed
őstag
válasz jozefgucci1 #36635 üzenetére
Én ezekkel megyek bármennyit szívesen: T29, KV-2, vagy akár Matilda T4ben.
Érdekes dolgok befolyásolják amúgy ezt, T-54 imádott gépem de amióta Object 140-et megvettem és átültek bele a srácok kevésbé veszem elő.
Vagy ott van az elBorszigó, nagyon szerettem vele játszani az általános TD/pontosság nerfekig. Azóta..meh.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
bigobert
tag
válasz jozefgucci1 #36635 üzenetére
Egyetértek. Nem is azt mondtam, hogy nem lehet olyan tankot találni, amivel élvezetes a játék, hisz nekem is megvannak a kedvenceim (ELC, Wz-131).
Viszont a több tízezer csatához való kedvet, kitartást vagy fanatizmust - akárhogy is hívjuk - irigylem
Csak mókából játszok a T49-cel, ELC-vel, Wz-131, 132-vel, 121-gyel, T62-vel, 113-mal, de mire ezek meglettek, addigra magát a játékot kezdtem unni. Jól esett egy hónap kihagyás.
Én nem akarok klánozni, se SH-zni, csak a tankokat akartam megszerezni, és játszani velük. Viszont mire meglett az egyik, addigra a másik kezdett érdekelni. Így bekerültem egy ördögi grind körbe, hogy kielégítsem a kíváncsiságom, a "birtoklási vágyam" - persze még a garázs is a WG-é, szóval nekik grindeltemEllenben ma már megvannak azok, amikkel szívesen játszok, megszabadultam a grindtól. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy fogok-e több ezer csatát menni bármelyik tankommal, vagy hamarabb unok rá.
Pusztán elfilozofálgattam...
-
jozefgucci1
addikt
válasz bigobert #36634 üzenetére
Szerintem ha sok ágat végigpróbál valaki akkor azért lehet találni olyan tankot amivel szívesen megy . Nekem nagy kedvencem pl a cromwell és az még SH-ban is jó . Vagy ott van a Buldog az is ott van a szeren .
-
bigobert
tag
Bárcsak én is megtalálnám azt a játékot, vagy pl a WoT-on belül azt a tankot, amivel szinte korlátlan mennyiségben, ideig tudnék játszani, ami úgy lekötne, kikapcsolna, hogy nem lenne igényem mást keresni.
Gondolom, akik sok ezer csatát mennek egy géppel megtalálták azt, amit kerestek. Pláne, ha nem CW vagy SH okokból játszanak, amiben szerintem nem 100%-ban önként, dalolva, jókedvvel vagy belső késztetésből történik a részt vétel, hanem csak olyan 98%-banAlábbi srácot már linkeltem egy korábbi "számháborúban":
Tazilon, Vk28.01-ben 51k csata. http://tazilon.net/
Még sealclubbernek is hívhatnánk, de hát ezzel szeret játszani
Szóval személy szerint irigylem azokat, akik megtalálják a maguk szórakozását, és nem az örökös grinddal töltik szabadidejüket. Pl. bármelyik mmo-ban, csak a grind, csak a farm, a végén meg nem merünk PK-zni, nehogy droppoljunk
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz csapee #36614 üzenetére
Nálunk a klánban van egy srác aki 21K-t ment az M40/43-as amcsi artyval ! Azért az is egyfajta mazochizmus !
Megvettema Centi7/1-et a hétvégén ,de full alap ! Mennyire szenvedős vele játszani így. Az átütés még csak-csak elég /226) ,de az a sebzés mellé elég vicces .
-
Departed
őstag
válasz jagada #36631 üzenetére
Elvileg a KV-2 tölt gyorsabban wargaming wiki alapján. Nomeg nagyobb a penje HE-vel, az is tud sokszor számítani. Meg persze gyorsabb.
De tény hogy OP az O-I (mint az elődje azzal az alfával), de hát WG mindig ezt csinálja, különben kutya se kezdene neki az új line-oknak.Egy megoldás van, én is ezt követem (mondjuk én felváltva veszem elő O-I-t és KV-2-t): játsszatok vele a nerf-ig.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Kakumix
senior tag
válasz Departed #36628 üzenetére
De a KV-2 simán belőhető a legtöbb tankkal. Az OI-t talán még arannyal is nehéz dió sebezni szemből némely tankkal, amivel összekerülhet. Ráadásul mostanában elég sok is van belőlük.
ui.: engem nem érint, mert T6-ban csak akkor vagyok, ha muszáj
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
zodo
nagyúr
-
Dobi 562
addikt
Jon az IS-6, KV-5 pancel buff.
http://ritastatusreport.blogspot.co.uk/2015/11/913-armor-changes-is-6-and-kv-5.html
-
senior tag
M40/43 6 csatából 6 vereség, nagyon acélos csapatokba kerülök...
Azt észrevettétek, hogy artyval a lövedék robbanása máshol van mint a becsapódás?
Legalábbis az M40/43-nál ez van, majd figyelem a Grillével isПутин, иди нахуй!
-
zozyk
addikt
válasz maximilian4 #36621 üzenetére
Az AW topikban jobb helye lenne a két első képnek.
Abban még hajtani is lehet ezeket a vasakat...
Jó képek,jöhet még.[ Szerkesztve ]
-
dvids
aktív tag
Basszus, de utálom az ilyen patkányokat, akik elárulják az ember pozícióját a meccs végén, ha már egyedül marad életben... basszus, 30 másodperc és foglalt volna az ellenfél, erre egy gerinctelen féreg csak benyögi hogy hol vagyok...
-
senior tag
Kifejlesztettem az M40/43-at, és azzal a csatával meglett a 20% sebző küldetés is, gyorsan el is adtam az M12-t.
A Type 61-et illetve az STB-t érdemes megvenni?
Путин, иди нахуй!
-
grizlisandor
veterán
Történt egyszer, hogy szakaszozgatunk Balage8x klántársammal, ő farmolja keményen a kreditet és én meg az XP-t a Action X rögös útján.
Az ellenségnél volt egy alap wn8 színezéssel kék színű rhm, én valami csodával határos módon pattintottam őt és kinyilvánította nem tetszését, mi jót röhögtünk. -
csapee
őstag
Azért az arty nélkül nem lett volna meg, az ellen E4-e meg hozta a szintet.
Csapee
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy belépek a wotba játszok rajt majd random játék közbe leáll az egész és csakis úgy tudom megoldani ha újraindítom a gépet... A gépem teljesítménye megvan bőven hozzá úgyhogy nem értem miért csinálja de csak a wotnál van amikor belépés után 10percel csinálja van amikor órák után.Valaki segítsen mert így élvezhetetlen a játék napi 5-10 szer újra kell indítanom a gépet.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
zodo
nagyúr
válasz nyunyu #36602 üzenetére
Ha az eredeti Xvm-6.1.6 fájljait nézem a notepad+ -al akkor szépen megjeleníti a szöveget és nem ? -ket tesz a helyükre. Nyilván nálam van valami gikszer.
Különben most hogy cirka egy napig csesződtem/tűnk a minimap/spot jelzés kalibrálással kiderült a 6.1.5.változás listájából (amit korábbi patch alatt nem frissítettem 6.1.4-ről) hogy teljesen átszabták a minimap részleget így érthető hogy ha a fejem tetejére állok sem fog semmi történni az egyes módosításokra mivel hivatkozik olyan fájlokra amik nekem nincsenek meg a config mappában.
pl a fontosabbak: minimapLabelsData.xc , minimapLabelsTemplates.xc , -
nyunyu
félisten
válasz fradi81 #36605 üzenetére
Eltelt 2.5 perc a meccsbol, ilyenkor mar ki szoktam osztani a bot reportot a hatso sarokban az ellent varo top tankoknak.
De elotte elmegyek a terkep masik oldalara meghalni a kettovel kisebb tankkal, hogy spotolhassanak nyugodtan maguknak, amig en mar masik tankkal jatszom.
-
-
zodo
nagyúr
Lehetséges hogy a minimap/utolsó spot kérdésen is segíthet ha nem jegyzett tömbbel szerkesztem
Amúgy a érdekes lenne mivel a köröket is azzal szerkesztettem és nem volt gond.
Eltűnt a régi négyzet látótáv jelző és az új 564m kör van helyette. -
nyunyu
félisten
Lehet van valami a jegyzett tömbös szerkesztésben
Aha, akkor ezert volt az osszes orosz nyelvu komment helyen ???????????? az XVM konfig fajljaidban.
Magyar Win notepadja nem kezeli rendesen a cirill betus fajlokat, plusz a nem Win formatumu sorvegeket is rosszul tordeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS routerek
- EAFC 25
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla