- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MinionFlasH
senior tag
Van még teszt szerver ugye?! Ki akarnám próbálni az SP-t.
-
emre
veterán
válasz
kchryss #37015 üzenetére
Inkább ez ha már koncert.
Pedig szerettem a Metallicát is, de már egy ideje nem hallgatom. -
Dobi 562
addikt
válasz
grizlisandor #37079 üzenetére
Koszi!
Azert azt a csataeredmenyt megosztani nem szep dolog!
-
törölt tag
Kissé kaotikus ma a játék. Repülő(!!!) jgpz e 100, K4 tornyozik, beledurrantok kettőt (a testét nem láttam, csak a tornyát), erre beadja kritikusnak a láncalpat!
-
-
LZs?!
aktív tag
válasz
szbalogh #37090 üzenetére
@szbalogh
Valaki világosítson fel, hogy mitől és mennyivel jobb a T54light mint a WZ132?
Részemről a light vonalon húztam ki a T54-et és a kínai light vonalon a WZ132 kifejlesztésénél álltam meg, de nem gurultam vele; csak azért, hogy kontextusba lehessen helyezni a következőket:
T54 Ltwgt
+ picit jobb DPM (elhanyagolható)
+ picit gyorsabb
+ észrevehetően jobb páncél
+ kissé nehezebb (rammolás)- kevésbé agilis
- jobban szór a lövege menet közbenSzerintem összességében jobb a T54, mert több van benne a medek "fajtajellegéből", így kevésbé lóg ki a jelenlegi metaból.
A páncél és nagyobb tömeg miatt jobb eséllyel jön ki a egy másik LT-vel folytatott dog-fightból; a két mumus a 1390 és a Spypanzer: a gép riszálásával lövések egy része pattintható, főleg ha előtte sikerül bevinni egy egy megelőző rammolás/láncolás kombót. A WZ tankokat mind a két fenti ellen csípőből lyuggatja ki közelről.
Ezektől eltekintve sz'tem más téren nem nagyon különbözik a kettő.
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #37093 üzenetére
Van már vagy 5-6 csatám, mindig bekerülök valahogy. Tegnap azért, mert senkinek nem volt RU-ja
De azzal is ilyen szindróma volt, mert hiába mondtam, hogy sokkal jobb legénység van a Wz-ben, oda se bagóztak.
Elég jól állunk, tier 10-ben meg tuti összejön nekem is a maradék 10 csata. Tegnap még a ZWACk előtt voltunkAbban reménykedem, hogy a nagy klánoknak nem lesz elég csapatuk a riggelés miatt
Tier 8-ban 4 csapat is kijön de akkor már én is kellek.
-
válasz
MinionFlasH #37091 üzenetére
Áá miért ne beszélnék veled , nem emlékszem semmire ami gátolná ! Talán két ember van itt akivel nem beszélek csak ha nagyon megérett rá a helyzet .Már mondtam , hogy gyere klánba aztán ott van móka kacagás ! CW előtt van aki kötelezően Matusz papát vagy Mónika Show bejátszást néz
Állítólag ez elűzi az RNG felét !
Szbalogh .
érdezni is akartam , hogy sikerült e beilleszkedni és mennyire vettek be a kampányba ?
Én is a klán miatt húztam ki a T54Ltw-t , mert semmi más nem jó csak az . Talán még a RU amit elfogadnak ,de jellemzően minden klánnál ez van . Anno pedig mekkora 1390 Fétis ment ! Zwackos videókban láttam , hogy a sok lila azzal tolta a CW-ket végig , most pedig lecsengett . -
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1 #37089 üzenetére
Onnan szedik? Pedig jót lehet derülni akkor is mikor szakaszoznak, és közzéteszik....
Jelenlévők kivételek.
Azt hittem megsértődtél, vagy már csak simán nem vállalod, a velem lévő nyilvános kommunikációt.
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #37087 üzenetére
Tegnap nálunk cw alatt elment az internetkapcsolata egy klántársnak. Ment is az összeesküvés elmélet, hogy az ellenfél csapata blokkolta megy ilyenek.
Az oké, hogy esetleg lehetne zavarni valakinek a kapcsolatát de honnan tudják, hogy mi a címe? Ahhoz fel kéne törniük a WG szerverét nem?
Egyébként újként csak töltelék vagyok de kerültem már be úgy cw-re hogy az utolsó 10 másodpercben fagyott ki valaki
Meg még egy gondolat vitaindítónak. Valaki világosítson fel, hogy mitől és mennyivel jobb a T54light mint a WZ132? Az orosz még nincs meg de szinte minden statban jobb a wz, csak a talajellenállása gyengébb, ami mocsárban nagyon kijön. De pl homokban rendre gyorsabb vagyok vele.
-
válasz
MinionFlasH #37088 üzenetére
Itt lehet bebocsátást kérni ! worldoftankshungary
Az ottani posztolás feltétele , hogy legyen gyorsbillentyűre rakva , popcorn,trollfej,PrtScreen giff animáció
Lassan pénzt fogok szedni , mert pár arcot már bevittem a tutiba ott ! A Zwackosok onnan szedik össze a napi betevőt -
MinionFlasH
senior tag
válasz
jozefgucci1 #37087 üzenetére
Még a kémeket nem is említi... 0.0
f@szbúkon melyik oldalt nézegeted, ha nagyon rossz a kedvem meglesném.
-
Aza Wotinfo-s fórum is már olyan szinten van mint az SG !
Tele van ilyen posztokkal .: "rengeteg csalás van a játékhoz,és a legnagyobb baj hogy a WG leszarja.én is jártam már úgy robogok 45-el nem döntök semmit nem rombolok semmit nem vagyok spottolva és hopp arty pajti 1080-at belém ver.na azt hogyan csinálja?
a másik hogy minden lövésre ammo racket ver a csávó közben olyan piros játékos mint az állat,persze hogy lengyel volt.
amúgy múltkor olvastam egy "cikket" hogy lengyelek meg a románok a legjobban csaló játékosok." -
galervin93
addikt
válasz
kicsitrash #37085 üzenetére
Biztos, hogy tuti.
Még odébb van, karácsony hetétől lesz kb. szerintem.
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
galervin93 #37084 üzenetére
Miért, lesz?
Most sincs top of the tree...
-
galervin93
addikt
Ej... Nálunk csak 15% lesz T8-10-ben igaz?
-
Szepi1979
senior tag
válasz
grizlisandor #37080 üzenetére
Még jó hogy nem hívtalak szakaszba, elrontottam volna neked ezt a szép napi statot.
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #37079 üzenetére
Eddig tartott a motivációm...
Pedig még tolni kellene a Centi-be egy 30-40k XP-t... -
tsiga18
tag
Az S_H_S klán egy hulladékgyűjtő? Úgy beszélnek a tagjai randomba, hogy egy kocsis megirigyellhetné.
Ha esetleg van itt törzsfőnök onnan, elküldöm a replayt. -
Dobi 562
addikt
-
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #37074 üzenetére
valóban csak 5ös gépek vannak, és csak 1 üres hely, de a tier selectorban I-X van..
-
Szepi1979
senior tag
válasz
grizlisandor #37071 üzenetére
pedig nagyon igyekezett: megtett távolság: 1 km
-
Múltkor szó volt az érdekes MM-ről:
-
kicsitrash
aktív tag
válasz
kchryss #37064 üzenetére
Gratula.
A T55A küldik elég fingatósak, ha nincs hozzá tankállomány...
Nekem kifejezetten húzós volt, pl a 2x gyújtsak ki valakit... kb 500 csata után sikerült, a vaci új t34-2 nagy csövével (azzal kb. második csata...).
Az artys küldiket a T55A-hoz 1 hét alatt zongoráztam le egy gw pantherrel. 1 van még, a területsebzés, az nem akar összejönni... (persze a 15-ös is hiányzik).
Most picit megakadtam... de a remény hal meg utoljára
-
kchryss
veterán
Meguntam hogy nem jött össze a T28HTC HT-15 küldetés kitüntetéssel. WZ111-gyel és T29-cel próbálkoztam, 300-400 csata alatt 1x sikerült, de akkor a csapat bukta a meccset így a másodlagos nem lett meg. Szóval úgy döntöttem inkább megcsinálom az arty küldetéssorozatot. Előbb kellett volna meglépnem ezt, mert az arty küldetések marha könnyűek. Kb 1 hét alatt végeztem vele.
Így végre én is megszereztem a T28HTC-t. Továbbra sincs még 8-as szintűnél nagyobb heavy, td és spg a garázsomban, lightból ugye senkinek sincs 8-asnál nagyobbja, a med küldetések meg annyira könnyűek voltak, hogy ahhoz felesleges a 8-asnál nagyobb. Szóval kijelenthető hogy a T28HTC is megszerezhető max 8-as tankokkal egy átlagos képességű játékos számára. Jöhet a T55A remélem hamar összejön.
-
bigobert
tag
válasz
csapee #37048 üzenetére
A vicces az, hogy elvileg jön még rá nerf/buff.
Buff:
Talajellenállás mindhárom esetben 0,2-el javul.
Célzókör szétesés mozgás közben 0,01-el javul.
Gundep -4-ről -5-re nő!!!
Újratöltés 0,9sec-kel gyorsul.Nerf:
Pontatlansága 0,01-el nő.
Célzásidő 0,1-el hosszabbodik.Mindenki döntse el magában, hogy ez most aladeen vagy aladeen.
-
Majdnem 4k spot a Chi-Nu Kai-jal
Igazából semmi érdekes, csak álldogáltam a bokorban. Ha a nyomi VK3601 nem jön oda, lehet hogy több is lett volna. Jó lenne a Bulldoggal is egy ilyen kör a városi pályák helyett... -
nyunyu
félisten
válasz
grizlisandor #37057 üzenetére
8. Ha nem megy, ne eroltesd.
Alt-F4 sokat tud segiteni az ember idegallapotan.
-
grizlisandor
veterán
World Of Tanks:Linkin1994
3 órája ·Egy kis rövid infó ,hogy hogyan lehet valaki-ből jó játékos
1.Minimap használata
2.Pályák kiváló ismerete
3.Tankod ismerete
4.Ne ragelj(Ezt sosem tudom betartani pedig be kéne)
5.Sose bízz a csapatodban
6.WASD és egér megfelelő használata ez lehet ,hogy viccesnek tűnik de nagyon fontos az egér érzékenység max 1000 dpi-vel játszható még a játék a túl érzékeny egér sosem jó.
7.Ha kell töltsd be a goldot nem kell semmivel foglalkozni ha úgy érzed hogy kell akkor kell.Tessék ezt szentírásnak venni és talán lehettek átlagos játékosok.
-
Dobi 562
addikt
Hol tudom kikapcsolni a hardcore mode-ot?
Otlettelen tomato-k top tankokkal, mennek ossze-vissza a palyan, mint a fejetlen csirkek. Ha bespottolodik egy ellenfel akkor legrovidebb uton, rohannak ra mint a legy a szarra. En ertem, hogy oket nem erdekli a stat, meg van eletuk, meg elvezetbol toljak, de X-es tankkal egy sebzo loves leadasa a cel?
-
csapee
őstag
A 113-t meddig nerfelik tovább (vagy régen is ilyen szar szutyok volt)? 175 pennel belövik szemből, alja rejtve volt.
Szerintem a legrosszabb 10-es heavy...
-
kchryss
veterán
Ha a motort lövöd akkor tényleg rng, mert az meg van szabva hogy hány % eséllyel gyullad. Az üzemanyagtartály viszont mindig gyullad ha meglövöd a hp-jának megfelelő sebzést. Szóval rakj fel valamilyen hit-zone modot amivel látod hol van a tartály és azt lőtt, így kisebb szerepe van az rng-nek.
-
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver #37026 üzenetére
Ez az új KV4 hátsó tornyos változata?
-
jr1994
addikt
válasz
szallasi007 #37042 üzenetére
Na nee, akkor muszáj lenne mind2 accra kigrindelnem
de szerencsére ennek is ugyanannyi esélye van, mint hogy - ahogy mondtad - a küldetések jelenlegi formájában csalás nélkül meglegyen a T-22
-
szallasi007
őstag
válasz
Bingisz #37040 üzenetére
Nem is rosszból írtam, ez már a küldetések elolvasásakor tisztán látszódott hogy ipari kamu, plusz csak akkor jön össze ha a Mars helyett cserél a Nappal és ezentúl a Mikulás június másodikán jön.........
Az lenne a fair ha ez lenne a karácsonyi küldetés, mint tavaly a wz
-
Bingisz
addikt
válasz
szallasi007 #37039 üzenetére
Nincs olyan T22 a szerveren amit "csapatmunka" nélkül szereztek meg.
-
szallasi007
őstag
Majd meséld el hogy hogy sikerült összehoznod a 3k XP-t meg a 12 kill-t meg a 12k sebzést egyedül riggelés nélkül
KB konkrétan hajnalba megkeresel 14 másikat aztán visszaszámoltok és akkor meg lesz néhány napon belül - buzi ez a WG nem vitás.............
ui.: Kajzoo kis barátja ez az Amir gyerek egyébként (ügyes gyerek valamikor néztem őt) de szerintem ahogy Kajzoo ő is "tisztességes" úton szerezte meg ezt a csodát
-
emre
veterán
Jó ez a T22 SR
Talán mégis neki kellene állni ennek a sorozatnak.Egyedül érdemes nekivágni, vagy célszerűbb lenne valami nem túl hycomat klánnal csapatni?
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
Írtam Logoutra: Mit tegyünk ha lassan indul a WoT? címmel. Lényegében annyi, hogy töredezettségmentesíteni kell vannak képek, story meg minden
Szerintetek elfér ONban? Elég közérdekű?
-
grizlisandor
veterán
Köszi wg, hogy az utolsó minipatch óta a Centimmel minden 2. csata TierX...
Eddig minden 4-5. volt csak... -
Tarill
őstag
válasz
Szerintem KV-3 nak simán elmegy
jó lett
-
grizlisandor
veterán
válasz
Remélem ammorack-elted.
-
törölt tag
válasz
galervin93 #37030 üzenetére
Pedig kerestem a 18-as karikát!
-
joergie
őstag
T55a-hoz chiri-vel csináltam meg egy vk36h-n meg egy kv1-en, obj260hoz pedig egy t25/2-t gyujtottam kétszer hátulról a43-al. VAlahol találtam egy fórumon olyan infót, hogy a lövedék annyit halad befelé amennyi a kalibere, vagy ezzel arányosan többet. Nem is emlékszem, mindenesetre a kissebbik pontosabb jobb(mt25 ágyú) ROF-al rendelkező ágyúra nem adta a43-al, aztán feltettem a top ágyút(112hp/125mm) és azzal jobban gyújtogatott. Szóval lehet számít a kaliber.
-
Macka
veterán
-
-
grizlisandor
veterán
-
Macka
veterán
Ezt nem hiszem el... 10 körből mind a 10 bukta....
Kész, uninstall..
-
sith7
félisten
Na, pörögjünk fel emberek
[link]
-
kchryss
veterán
Profilképedhez ez való: The Good, The Bad and The Metallica
-
emre
veterán
-
benvolio
őstag
Na, mindenki be a tankba és gyerünk.....:[link]
-
Simi37
őstag
válasz
grizlisandor #37005 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy laptop + lowend vgaval nem sokszor van részem 60+ban
De amúgy a wotban 40-65 ugrál és nem veszek észre semmi különbséget.
-
benvolio
őstag
válasz
grizlisandor #37005 üzenetére
Nekem ezzel a kártyával már most is megfelel bőven, a proci-ra leszek kíváncsi ha meghúzom mit mutat.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
grizlisandor #37007 üzenetére
Sajnos a 40milla már a múlté , kiköltekeztem a múltkor.
-
Szepi1979
senior tag
Most mentem egy elég beteg kört:
Pzs35 tier4-ben 1822 sebzés, 1530 alap xp
[pzs35_beteg_menet] -
grizlisandor
veterán
-
sith7
félisten
T55 - ös medes gyújtogatós küldetéshez mit ajánlotok ?
Cromwell ?
HE ? -
benvolio
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado pc, I7-14700KF, RTX 4070, 32GB ram 7200mhz
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest