- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Jövő héten csinálom a td küldiket, akkor tudnék benne segíteni obj263-al.
Más: Múltkor 1600 átlagdmg-et csináltam wz111-el, kreditfarm nap volt, a tököm tele volt vele, erőltettem a hulldown-t, nem használtam goldot, mentem vele frontra heavyk ellen. Most megvilágosodtam. Valamiért ráéreztem. De azért még mindig messze van az ideálistól. De így egyedül az a 28/35 elég combos
Ja igen, és egyszer SE dobott tier10be. Tier9-be is nagyon ritkán.
Az alsó 3 tank stock, nem kell ostorozni miatta -
jano_77
nagyúr
válasz
nyunyu #34168 üzenetére
Irigyellek, hogy Te ilyen sok csatára el tudod osztani azt a csekélyke 10db reportot.
Nekem nem sikerül, legtöbbször 2, max 3 csata alatt összejön.
(#34170) jozefgucci1: golyót neki a két szeme közé! Kb ennyit érhet az életben is. És az ilyen pocsok teszik tönkre azok játékát, akik igyekeznek, utána olvasnak és tesznek azért, hogy fejlődjenek. Lohadjanak meg, mind!
(#34174) emre: troll gun-al használod vagy a normállal? Én a troll-ra érzek rá nehezen, vhogy eddig jobban tetszett a normál gun.
(#34197) jozefgucci1: Na de kérlek! Küldtem át Neked képet a kislányomról, így tudhatnád, hogy a képen nem Ő van, vagyis nem lehetek én sem.
-
nyunyu
félisten
válasz
jozefgucci1 #34193 üzenetére
Karelia assault vedekezes?
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1 #34193 üzenetére
-
Veatta
aktív tag
válasz
szallasi007 #34190 üzenetére
-
emre
veterán
-
szallasi007
őstag
M43 klán két tagját név szerint balheret és jobbheret - már a nevük is mély értelemről árulkodik - szeretettel várom Bp-en személyes értekezletre. Bc vel sikerült 4k damot kiosztaniuk tier 8-as medekbe és 7-es lájtokba úgy hogy konkrétan én egy fv heavyvel fogtam fel egy jp E100-at egy bc meg vagy 3 tier 8-as tankot ők viszont képtelenek voltak a jp mögé bemenni és hátba lőni mondván a 8-as t44 kiszedett volna úgy hogy én álltam hull down-ba. Tehát ha esetleg összefuttok velük segítségre ne számítson senki tőlük. Sírás off
-
lacibacsi
addikt
Kipróbáltam a teszt szervert. Tudom, hogy ez a játék eddig sem volt szimulátor, de ezzel az új mozgás fizikával olyan érzésem volt, mintha a lego Racers-el játszanék. Ez a valóságtól elrugaszkodott farolgatós dolog teljesen idegen ettől a játéktól. A helyben fordulás oké. A löveg bemozdulása induláskor/megálláskor szokatlan, de oké. Összességében azonban szerintem elég kaki lesz így játszani.
Lehet, hogy egyedül vagyok a fenti kijelentéseimmel, de ha nem, akkor bízok abban, hogy talán cizellálják még a rendszert a végleges kiadás előtt. -
jagada
addikt
válasz
Veatta #34187 üzenetére
Persze, mert vannak olyan mazochisták akik 5 fps-el játszák a játékot és csodálkoznak, hogy a diafilm szerű képkockák közben nem találnak el semmit még a közvetlen közelükben sem, mert mire klikkelnek egyet az ellenfél már háromszor megkerülte őket.
Találkoztam nem egy ilyennel, amikor meg rákérdeztem ,hogy egyedüli top tankként, hogyan sikerült 0-t sebezni és öletni meg magát 2 tierrel kisebb papír tankoktól azt válaszolta, hogy szar a netje. Csak tudnám, hogy akkor minek erölteti ezt az egészet és, hogy egyáltalán mit élvez benne?? -
xAttilax
őstag
reggelre egy T34-3 Ace: replay
-
rlazol
veterán
válasz
nyunyu #34182 üzenetére
ez nagyon durva.
abszolút megérdemelte fizető vagy sem.
de amit kérdést felvetett az jogos: hogy jutnak el akkor bot accok T9-10 szintekre?mármint ahol nem csak az utolsó 100 csata bot, hanem az összes?
nyunyu: köszönöm a választ, én is így tudtam, ezért csodálkoztam-de akkor az addigi lövedékre értették.
-
nyunyu
félisten
válasz
Blue Eagle #34169 üzenetére
Ikyen report/bot -bol mennyit kell beszednie valakinek ahhoz, hogy kovetkezmenye kegyen a WG reszerol? Milyen kovetkezmenye lehet?
ON topicban volt valaki par eve, aki egyutas jegyet kapott a Banamakra, mert 1-2 honapig sportot uzott abbol, hogy artyval belepett a csatakba, nem csinalt semmit, majd begyujtotte az XPt+bot reportokat.
Aztan probalt a visszautra kisirni egy gumicsonakot, vegul full account resettel visszaengedtek, kezdhetett minden tankot elolrol.
-
nyunyu
félisten
válasz
rlazol #34179 üzenetére
Ha egyszer nyomod meg a loszer gombjat, akkor a tar kiurulesekor fog az adott loszerre valtani, de elotte a mar betarazott fajtat lovod el. (nem taras csuzliknal egy elemu a tar, igy a kovetkezo loves utan tolt.)
Ha ezutan megegyszer megnyomod, akkor nekiall ujratolteni, es addig nem tudsz loni, amig be nincs toltve a loszer/tar.Emlekeim szerint * mindig is igy mukodott, nem kellett elloni az aktualisan betoltott loszer(eke)t.
*: 7.2 kornyeken regisztraltam.
-
rlazol
veterán
válasz
kchryss #34178 üzenetére
kéne...
azért nem rakják be, mert a spot sebzés figyelése nem volt a kezdetektől. Emiatt a régi accokra, amik már akkor is megvoltak nem lehetne jól kiszámolni ezt az értéket. vhol lenne egy vonal és csak az azon túli csaták számítanának.
persze lehet, h lesz egy WN9, ami ezt meglépi.ha már a régi dolgoknál tartunk: amikor pár napal a reg után a neten azon kutatkodtam, hogy lehet lőszert váltani, több helyen is olvastam olyat, hogy "nyomd meg kétszer a kérdéses gombot és akkor nem lő" ez mi volt? régebben ki kellett üríteni a tárat a cseréhez?
-
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #34167 üzenetére
Nem ad bizony
Malinovkán mikor 12700-at spotoltam kaptam 700 wn8-at. Egyébként ezért van az, hogy sok jó játékos ha lighttal játszik inkább nem megy spotolni hanem hátulról puffogtatja az ellenfelet. Ez azért szomorú mert a képességük meglenne hozzá, hogy arra használják a tankot amire való és felderítsenek. Szóval be kéne rakni a wn8-ba a spotot. -
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #34170 üzenetére
Mennyi lóvé lehet azon az accon?
-
emre
veterán
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Jó szar acc, ment egy kört loltrakival, nem is kellene már. Nem is egy most nézem 75 pfff ezek után főleg nem
-
Diarmand
senior tag
válasz
Nem tudja hogy kell fejleszteni
Boldogok a lelki (és a mentálisan) szegények
-
Tomi0703
addikt
válasz
Aztapics...
Ilyet még nem láttam.
-
nyunyu
félisten
-
grizlisandor
veterán
válasz
kchryss #34166 üzenetére
Eleinte passzív, utána aktív. Hirtelen felindulásból mentem oda, hátha jó lesz.
D-6/7, bokrok vannak, rálátsz a hegyoldalra a med-ekre, és a cap-re. Utána aktív, mivel a heavy oldalt áttolták és megállt ott az ellenség, dobtam a spot-tot és jó arty-aink lekattintották őket.Más: Most néztem a replay elején, hogy 1,3k wn8am van, szal vigyázat világ.
Meg szomorúan néztem, hogy a spot-ért nem ad wn8-at... -
kchryss
veterán
válasz
grizlisandor #34164 üzenetére
Redshire-en kiszedték a kedvenc spotolós bokromat a pályamódodsítással. 1375-el gondolom passzív spotoltál és nem futkostál. Hova bújtál be?
-
kchryss
veterán
Hú én de utálom amikor meglátom, hogy low tier lightként én lőttem a legtöbbet. Ez általában azt szokta jelenteni, hogy a csapat többi tagja nem csinált semmit. Múltkor LTTB-vel volt egy 1800 sebzéses köröm (ami egyébként nem is olyan nagyon sok) és ezzel lettem top sebző a csapatomból aminek a fele tier10-es heavy volt
-
fradi81
veterán
Buldoggal is egy kis ace estére
[link] -
-
Diarmand
senior tag
válasz
csapee #34157 üzenetére
Ebbe nem is kell gold az a jó benne. Mire nem elég 212 pen? Ami meg nem megy szemből azt meg lehet kerülni, veszett gyors, ezt szerettem benne.
Az E5 valóban OP lehetett ezzel az MM-mel, bár nem túl gyakran van ilyen. Egyetlen esetre emlékszem, mikor ugyanez volt E100-zal Mines-on (túloldalt egy IS7). Mentem is előre, hogy majd lezabálok mindenkit, de elrontottam és legyűrt a túlerő, hét egy ellen -
Diarmand
senior tag
válasz
csapee #34152 üzenetére
Nem értem a problémád. Mindkét oldalt volt egy-egy T10, a többi T8 és spotterek. Még a light tankok is egálban voltak (3-3). Jó lenne hagyni ezeket a megint rosszul működik valami... butaságokat
Inkább azon akadnál fent, hogy ilyen jó MM-mel hogy tudtál csak kétezret sebezni -
kchryss
veterán
Persze hogy ér valamit a venti. Többek között csökkenti a célzásidőt és a töltésidőt is. 5% nem túl sok, de azért észrevehető a különbség. Ha van a legénységen 100%-os bia perk, akkor az már 10% a ventivel, az már egész jól érezhető különbség az alaphoz képest.
[Itt] Equipment fülön megnézheted, hogy milyen felszereléssel használják a legtöbben. Töltésgyorsító és a stabilizátor elég egyértelműen kimagaslik, harmadiknak legtöbben ventit raknak rá. -
jozefgucci1
addikt
válasz
nyunyu #34146 üzenetére
Ha nem volt rajtad búvárfelszerelés magadra vess .
Amúgy egyszer a spotolós küldim lett meg úgy pont Malinovkán , hogy végjátékban befutottam a körbe spotolni a maradék két ellent 1390-el. Kifagyott a kliens ,de szakasztársam mondta , hogy körbe -körbe megyek és az ellen nem tud eltalálni
Kilőtték őket és meglett az 5K spot dmg .
-
nyunyu
félisten
Fasza, Type58-cal teljes sebesseggel megyek fel kedvenc sziklamra Malinovkan, mire a teteje elott 3 meterrel kifagyott a kliens.
Nyilvan mire visszaleptem, addigra mar boven a to kozeperol nezhettem vegig, ahogy 15:5-re megnyerik nelkulem a meccset, ugyhogy szokas szerint 0XP lett triplazva...
Bezzeg elotte a 2k dmgs koreimet sorra buktuk, mert a T8-as heavyk versenyt bujkaltak a hatso sarkokban.
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #34140 üzenetére
Ez semmi, az igazi Hellcatterek 1500 felett lőnek
Ami a WZ 111-et illeti, ugyanaz a ruszki ágyú van rajta, mint az IS/IS2 pároson, tehát ha azokkal nem volt problémád, ezzel sem lesz. Soft statokat sajna nem tudok mondani.
A wotinfos elemzésből meg a 112-t olvasd el, nagyon hasonló a két tank.
[link] -
Második köröm a tiger 2 top gunjával...
Ha egy kicsit jobb lett volna a csapat mi nyerünk,és én is kioszthattam volna még vagy 4-5 sebzést.
[lItt a replayL] -
MinionFlasH
senior tag
-
joergie
őstag
válasz
MinionFlasH #34136 üzenetére
Én ventit, célzás gyorsítót, és stabilizátort, tehát midnent, ami gyorsítja a célzást, de még így is egy kalap szar az ágyú.
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #34136 üzenetére
Én célzásgyorsítót tennék rá. Az optika egyrészt medeknek való, másrészt messzire ezzel nem érdemes lövöldözni, hiába látsz meg valakit 400 méterre. A ventit meg sosem tartottam sokra. Viszont az ágyú a pontatlansága és a lassú célzása miatt szerintem megérdemel még egy kis célzásbuffot is.
(#34121) MinionFlasH
A Type58-cal 1200 felett tudtam összelőni átlagban, ha nem adtam volna el és kihúznám mindkét tankot belőle, menne az 1400 is. Asszem 61%-on állok vele, ez is mehetne feljebb. Nem is tudom mit szeretek benne annyira, talán a 4,3-és töltés és a 160-as sebzés kombót. Jah, meg hogy gyorsabb mint a Chi-To. A csőlehajlás meg emlékeim szerint sosem zavart bár tény, hogy a domboldal nem a legjobb barátja.
A Chi-To-val emellett rettenet béna vagyok kb 850 sebzéseken vegetálok 52-53%-os győzelmi arány mellett, fentebb kifejtettem már a problémáim. A Chi-ri viccesnek néz ki, lehet kipróbálom majd, bár nem célom tovább menni a japán ágon.
A T34-85-öt meg egyszer majd útba ejtjük -
woryz
senior tag
válasz
jagada #34132 üzenetére
Igen, azt látom, hogy mi a leírása a ventilátornak, de tényleg ér valamit?
Vagy esetleg a stabilizátor + gyorsabb szűkülés jobban megérné?
(#34133) szbalogh: Hogyhogy honnan? Nem értem a kérdést.
Akkor vettem meg, amikor még volt a shopban, Úristen, milyen rég volt...Azóta megbántam már ezerszer, mert nem tudok vele játszani, ezért sokáig csak porosodott a garázsban... Most fújtam / fújom le róla az évek alatt rárakodott por réteget. Ha el lehetne prém tankokat aranyért adni, ejh...
A periszkóp tényleg kicsit fura nekem (is)... De én nem értek hozzá. -
MinionFlasH
senior tag
WZ 111-en melyik a hasznosabb?
1. töltésgyorsító
2. stabilizátor
3. célzásgyorsító VAGY venti(elit alakulat) VAGY optikaA 3-as ponton gondolkozok!
-
jagada
addikt
Már hogyne lenne, nyilván függ az adott tank képességeitől ill., hogy milyen stílusban szeretsz játszani, bizonyos tanktípusokra nagyon is ajánlott felszerelések ezek (pl. med és light tankokra leginkább):
Venti: "+5% a legénység teljesítményéhez és alap képességeihez. Ezáltal ez a felszerelés a tank legtöbb működési paraméterét javítja.
Nyitott tetejű járműre nem szerelhető fel."Látcső: "+10% látótávolság. A bónusz folyamatosan hat, kivéve ha a periszkóp működésbe lép. Felderítőknek és az agresszív játékstílust kedvelőknek ajánlott."
-
jozefgucci1
addikt
Tudom , hogy ez az off topik ,de itt szeretném megkérni a társaságot , hogy hanyagoljuk az AW-WOT vitát ezen az oldalon és főleg az ebből fakadó személyeskedést !
-
Telda
addikt
válasz
Diarmand #34075 üzenetére
Így van, van mit olvasni, a többség élvezi a játékot.Vannak még bugok és hiányosságok, de hozzá kell tennem továbbra is zárt béta fázisban van a játék. Van benne PVE és PVP is, így mindenki megtalálja benne magához illő játékmódot.
Továbbra sem értem ezt a szarkasztikus hozzászóllást.... -
nyunyu
félisten
válasz
MinionFlasH #34092 üzenetére
Szerintetek elsőre IS-2, vagy T34-1 re repüljek rá?
IS-2-vel kezd, mivel annak a stock agyuja ugyanaz, mint a T-34-1 legnagyobbja.
Igy nem kell 17.5k XPt osszegrindelned a T-34-1-en, hanem a torony kifejlesztese utan egybol rateheted. -
fradi81
veterán
T54E1 ace
replay -
MinionFlasH
senior tag
válasz
Diarmand #34116 üzenetére
Köszi!
Hát így a végére elfogadható lett, de a csőlehajlás( kényesek kedvéért függőleges ágyúkitéríthetőség) miatt azért szenvedtem. A végére a dimbes-dombos területeken is feltaláltam magam(alulról felfelé, vagy negatívba sréhen-átlósan keresztbe), de ehhez azért kellett pár csata!
Nem lopta be magát a szívembe ez a statomon is meglátszik:
T34-85(kedvenc) 55% WR 948 avg.damage
Type 58 50% 789Nem rossz tank, de sokkal "egyszerűbb" a szovjet változattal szerintem.
Chi-To-t én se szerettem kimondottan, de vigasztaljon az, hogy szerintem egyre jobbak felfelé, Chi-ri sokkal kellemesebb a 3as tár, és rövid újratöltés miatt (persze nem tier IX-ben), a STA-1 meg egy dombharcos, és mivel kicsi a "feje" a lövegpajzs nagyon sokat pattint. Én így éreztem-tapasztaltam elképzelhető, hogy másnak nem ez a véleménye róluk!
-
PitLee
őstag
válasz
Diarmand #34116 üzenetére
Lassú !? ugyan már, várd meg az új fizikát és szakadéknak, hátszéllel, 69km/h T95
-
Diarmand
senior tag
válasz
MinionFlasH #34112 üzenetére
GG! Hogy tetszik? Én imádtam
De ez Chi-to...hajam kihullik, szemem kifolyik, belem kifordul. Mondja már meg valaki, mire jó? Mire? Lassú, lomha és olyan szinten modulérzékeny, hogy ilyet még nem láttam. Komolyan mondom 70 csata alatt többször robbantam fel, mint az elmúlt kétezer csatámban, nem, nem elírás! Ráadásul nem is volt sárga a lőszerrekesz. Meglőnek előröl, motor+lánc. Meglőnek hátulról motor+lánc. Meglőnek oldalról lőszer+lánc vagy robbanok. Meglőnek akárhonnan égek mint a Reichstag. Szerintem nem utáltam még tankot ennyire
-
woryz
senior tag
Type 59-be mi legyen a harmadik felszerelés? Szellőzés + töltésgyorsító van, de a wotinfo-n írt optika az nem tudom micsoda...
-
PitLee
őstag
Aki jobban ismeri a Wg-t és az Obsidian-t, van valami pereskedés a hasonló elemek miatt vagy nemvolt levédve így nem szólhatnak semmit, esetleg mutyiba felosztják a piacot egyik segít a másiknak elven?
-
jozefgucci1
addikt
Mint ahogy fentebb emre már leírta amit hiányolsz arra van megoldás ( email cím csere ) a pénzeső nerf nem volt titkos és szopóág tankok nincsenek csak úgy időkorlátra ! Ez valami új , mert még sehol nem olvastam
Ninjanerf és társai ok ,de ez ? Fanatikus sem vagyok , mert elismerem sőt hangoztatom is a hiányosságait a játéknak ,de nyitott is vagyok , hiszen kipróbáltam az említett játékot. Az pedig , hogy van egy 2007-es reged senkit nem érdekel , mert egy betűt nem véstél még ide.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Ha az IS tetszett eddig a legjobban, akkor nem kérdés melyiket válaszd
Amire figyelni kell, hogy ez tényleg a ócó kínai változat, mert 120 lóerővel gyengébb motorja és 30 milivel vékonyabb frontpácélja van, mint az orosznak. Cserébe kicsit agilisebb (jobb talajellenállás és gyorsabb forgás) és 250-es átütésű HEAT lőszere van.
A T34-1 meg az egyik legjobb hetes med. Igazából bármelyiket választod jól jársz, bár az IS2-vel nem érhet meglepetés a tesója miatt.Bakker, mire megírtam elkéstem...
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
joergie #34104 üzenetére
Köszönöm Gyuri, akkor IS2!
(#34107) Diarmand
Maestro azért neked is köszönöm, elsőnek IS2, és majd egyszer kigrindelem a T34-1-et is, de már sokat nem megyek a type-al mert 10.000 sebzés hiányzik a WZ-hez.
Meghagytam az angolokat (egy kört megyek és megkapom a prém napot), pénteken meló után futok 1-1 kört angol-kínaival és indulhat a WZ party
IS-2 75%os legényekkel
, de a felszereléseket nem spórolom le a drágaszágról!
-
joergie
őstag
válasz
Senki se válaszolt, úgyhogy én váalszolok. Mindenképp az is2-t előbb, mert egyrész élvezhetőbb az ág, másfelől ha kifejleszted a 113-at, az ágyúja ki lesz fejlesztve a wz120-on. Meg asszem a motorokkal is van valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged