-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
Úgy látom, van ami nem változik az évek alatt sem.
-
woryz
senior tag
Annyira laggolok ma, van ennek valami oka? Eddig nem csinálta, szóval a gépet kizárnám...
-
woryz
senior tag
válasz galervin93 #46575 üzenetére
(#46571) emre & (#46575) galervin93: Köszi,nekem a lányok miatt megvan ugye a BIA mindegyiken, eddig a parancsnoknak sikerült csak válasszak egy lámpát. Igazándiból van értelme ezen az ágon az álcázásnak? Nem járok úgy vele, mint a német td ágon, mert aztán a JGPZE100-on nem sok értelme van.
Eddig nekem még nem jött át a tank, de mivel két csatát mentem vele, nincsenek túl nagy elvárásaim.
-
woryz
senior tag
Indien-Pz. legénységének milyen skillek kellenének? BIA már van, második harmadik skill érdekelne. Köszi.
-
woryz
senior tag
válasz jozefgucci1 #46438 üzenetére
Nah, akkor ezt rögtön (=ha hazaérek, és még akkor is jó ötletnek érzem) ki is próbálom.
-
woryz
senior tag
KV-1 visszavéve, valóban jó kis tank ez. Elég jó sebzéssel, páncéllal, szerintem fogok még menni vele pár karikát.
(#46410) Cfc_Boy: Az a baj, hogy én aranyért vettem őket, és kreditért nem adom el... De ha mondjuk 30%-át a goldnak visszakapnám, már mennének is a levesbe. De sajnos a support elutasított, mert "játszottam velük nem rég". De érdekes volt, mert pont azt írtam, hogy a napokban lehagyta a Löwémet ez E-100... Mindegy,visszatérítést nem kapok, maradnak a garázsban...
-
woryz
senior tag
válasz rlazol #46381 üzenetére
Őszínte leszek, sok mindenben igazad / igazatok van, csak amikor felmérgelem magam nem mindig objektíven látom a dolgokat... Ilyenkor jobb kilépni, tudom, de van amikor sikerül, van amikor - mint pl tegnap - nem és akkor indul a rinya. Főleg amikor még a szórás nerfről hallok, ami lehet, hogy igaz, lehet, hogy nem, de...
Visszatérve a lightokhoz. Mivel csak hatos lightjaim vannak (AMX 12t és VK2801) és egyikben se 100%-os volta a legénység, és ha jó pályát kaptam akkor volt még rajtam kívül 2-3 másik light is átlagban, szóval ezek is sokban befolyásolták a sikertelenségem - na meg az elégtelen pályaismeret. Viszont valami miatt és a youtube-on kerestem videókat és nem a wot replays-en (nem szeretnék róla beszélni...).
KV-1-es ágon már rég túlszaladtam, mindkét 10-es szovjet HT a garázsban van már jó ideje. Most a britt és japó heavy ággal is szenvedek (igen, szenvedek, mert nem sok kedvem van hozzájuk), 4-5-ös tierben megakadtam.
Mivel én cheat modnak érzem mindkettőt, ezért nem szándékozok feltenni ilyet (még akkor sem, ha épp arról rinyálok zsinórban 10 vesztes csata után), viszont lehet, hogy keresek egy weak pontosat, mert abban (is) van mit fejlődjek.
(#46383) Dr.Én: A Tigris 2 nekem nagy csalódás volt, de sokan dicsérték abban az időben amikor nekem is megvolt. Az E75 viszont számomra felüdülés volt hozzá képest. A Panther 2-t kétszer adtam el, az valahogy nagyon nem jött be, van rajta vagy 100k xp-m, és mivel most van pénzem, lehet, hogy visszaveszem.
(#46386) jozefgucci1: Ezzel nem tudok (akarok) vitatkozni, most még reggel van. Este meló után fellépek kicsit, és lehet, hogy megint jön a világfájdalom, összeesküvés elmélet hegyek és akkor majd máshogy látom.
És sorry a hiszti(k) miatt, sajnos mostanában ilyen a természetem...
-
woryz
senior tag
válasz szallasi007 #46378 üzenetére
A kérdés jogos, és a választ nem tudom. Többször le- letöröltem már, majd mindig valahogy visszajövök, majd letörlöm, majd vissza, stb.
5 tizesem volt, abból maradt három, és szerintem még fogyni fognak...
Már anno az elején - 2011 /12 felé - le akart mindenki beszélni a tier X német heavy-kről, sajnos nem hallgattam rájuk. Mondjuk esetleg küldhetnél nekem egy jó replayt / linket, ahol látom, hogy a maus effektive használható steppen pl, úgy hogy nem fullba idióta az ellen. Nekem még a fedezék megtalálása is néha nehéz (volt ) vele, mert folyton kiszedtek a kis szutykok.
És igen, nem fogom senkinek sem a statját növelni (legyek akár mekkora paraszt), amikor a csapatom elhullik az első 2,5 percben és nem maraduk csak két arty meg egy AFK valakivel. Akkor inkább vízbe fojtom magam. Támogatásról nem lehet ilyenkor beszélni. Folyamatos helyváltoztatás? Ezért nem fejlesztem a német ágat tovább (GW Panthertől felfelé), azok sok mindenre jók, csak a folyamatos helyváltoztatásra nem. - nem teljesen így van, mert amikor még nem volt GW Tiger P, akkor kifejlesztettem a GW Tigert, de már az se foglalja a helyet a garázsban.
Nem akarok nyerni mindig, az nem érdekel, ha kikapunk, de amikor 10 lövésből 10 pattan, vagy kritet lő, nulla sebzéssel, esetleg a csúcsszuper német monstrumok teljesen nyílt pályára kerülnek, az nem adja vissza... Vagy amikor a két szinttel kisebb könnyű (?) tank kiszedi a nehéz tankomat (?) ... Néha beleszaladok egy-két jó csatába, de annak meg is van a böjtje. Ha ez a játék dinamikája, akkor valóban nem tudok megszokni...
A másik vesszőparipám a LT15-ös küldetés... De az nekem nem fog sosem sikerülni, már nem is küzdök miatta. Mentem vagy 300 csatát zsinórban a lightokkal, de nem akarok róla többet beszélni...
És az esték nagy zömében úgy megyek aludni, hogy letörlöm a játékot, aztán másnap este futok még egy kört, stb, stb... De nem kell aggódni, nem fogom sokáig rontani a levegőt. Emiatt nem vagyok hajlandó semmilyen multiplayer játékkal játszani (ezen kívül), legalább ez a haszna megvan a WoT-nak.
(#46379) rlazol: Nem mondtam, hogy nem user error. Viszont akkor pls ossz meg pár replayt, amíg még van E100-m, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
Ma csak háromszor lőttem ki magam, és egyszer vízbe fulladtam (persze, véletlenül belecsúsztam... ). De ez olyan f@sza arty, hogy beállok a fallal szembe, és négyszer kell lőjek, hogy levegye az 200 valamennyi hp-m... És nem mentek replay-t, szóval nem tudom megosztani...
Én csak a belefeccelt energiát sajnálom, nem az egérkét. Úgy járt, mint a JPE100, meg ahogy a sima E100 fog járni (ma már ismét HE-vel lőttem, hogy legyen sebzésem). Az összes német szutyok felett az eladás szelleme lebeg, kivéve a két prémium sz@romat, azért azokat sajnálnám kreditért eladni...
-
woryz
senior tag
válasz galervin93 #46371 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mikor fognak bannolni... ha szarul állunk, megfulladok, kilövöm magam artyval.
-
woryz
senior tag
-
woryz
senior tag
válasz kchryss #46367 üzenetére
Nem, nem töröltem le, sajnos... Szakaszban játszunk, de aztán ma minden mindenfelé szór... Most megint (még mindig?) kezdek (?) elkenődni...
A srác akivel tolom úgy is mondogatja, hogy tegyem föl azokat a modokat, de szerintem csalás.
szerk:
A másik, meg nem akarok felhúzni senkit, ezért inkább csak azzal játszok, aki már el tudja viselni a hisztijeim.[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
válasz kchryss #46365 üzenetére
Hát én is nagyon remélem... Bár akkor még több zsetont tudnának összeharácsolni, és nem kellene újabb és újabb prémium tankot piacra dobni, lehetne nyomatni a gold lőszer bizniszt. Erről a nerfről ne is beszéljünk, mert elmegy az "életkedvem" is...
Szerk.:
Lehet, hogy én is leszedek inkább tundra modot, meg aim botot, ha már úgyis minden mindegy...[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
Ünnepélyesen jelentem, ma (ismét) végeztem ezzel az izével. Mindenki szorítson, hogy kitartson a wot mentes időszakom amíg az meg nem szűnik. Mindenkinek jobb lesz ez így.
-
woryz
senior tag
válasz kchryss #46127 üzenetére
Köszi,
Nekem viszont úgy rémlik, hogy jobbra volt fordítva a tornyom. A másik dolog, hogy alá ment a célkereszt az ellenség alá, szóval nem a ellenséges tank fölött akadt el (ezért nem hiszem, hogy a lehajlás okozta). Továbbá a GW Panther miért csinálja / csinálta ugyanezt?
(igyekszem átugrani, de nem akarok free xpt rááldozni... És elég lassan pörög az xp vele... Meg is kaptam az egyik csatában, hogy hanyagoljam a HT-kat... ) -
woryz
senior tag
Ma egy érdekes dolog történt velem... Sniper módban vagyok a csodás négyes japán HT-vel, van vagy 20 hp-m, és a célkeresztet nem tudom az ellenséges tankra rávinni, húzom fentről, elérné a tankot átugrik rajta, ezt megcsinálta lentről is (előtte utána szépen folyamatos az egér és a célkereszt mozgás), ki is lőttek a francba. Mondom valamit benéztem, elbénáztam, de ezt utána megcsinálta artyval is, mikor küzdött velem egy T44-es, és nem tudtam rávinni a célkeresztet... Ez most nálam valami beállítási (felhasználói - költői kérdés... ) hiba, vagy másnál is szokott ilyet csinálni? Van rá valami megoldás?
-
woryz
senior tag
válasz galervin93 #46077 üzenetére
Látom, tényleg az az irány, hogy a régi tankok teljesen használhatatlanok legyenek... Gondolom teljesen pacsiban lesz a jó öreg régi kilences tankokkal...
Szerk:
Legalább lesz pénzem, mert az összes használhatatlan régi szart el fogom adni... Csak nem tudom, mire fogom költeni...[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
1. De szeretek (szerettem) artizni... Mondjuk szeirntem azt se pozitív irányba változtatták, sok a városi pálya, és olyan szórásom van, mint egyszer... A szórást természetesen az ellen artja nem ismeri, mert a light tankomat is kapásból ki tudja szedni... nah, mind1, van erre egy (összeesküvés?) elméletem.
2. A prémium tankot még 2011-ben vettem, és vagy ennyit romlott a skillem, vagy a folyamatos "javítások" hatása. Mindenesetre, ha tudtam volna, milyen a wg hozzáállása a német tankokhoz, tutira vagy nem állok neki játszani, vagy más ágat választok.
Ebben is látszik, kb 2000 csata óta felejtettem el játszani, igaz van benne - akármilyen hihetetlen - pár hónap / év kihagyás.
4. Próbáltam kis tierben is játszani, mer a nagy német dögjeim csak nehezéknek jók, ezért a jgpzE100 ment is a levesbe. A többi nagy monstrum még a garázsban, ha nagyon elgurul a gyógyszerem, akkor megyek velük egyet-egyet, de nem sok kell hozzá, hogy eladjam őket.
Nehéz tankokkal szerettem játszani (+ TD és Arty), de nagyon bosszant, hogy egy két szinttel alacsonyabb tierű light kiszed full hp-ról szinte. Most a személyes küldetés miatt próbálkozok a lightokkal, de jobb lenne, ha hagyném a francba, már vagy 200-300 csatám van benne, és a 4k spot sebzés közelébe se vagyok - de ezért már rinyáltam régebben.Kedvem van, még, igaz egyre kevesebb...
(#46053) kchryss: Valóban, kicsit mintha más lett volna... Akkor nulla játékismerettel hátráltak előlem az azonos tierű tankok (ha kicsit túlzó is, akkor sem az volt, mint most, hogy az nem lő át, aki nem akar).
-
woryz
senior tag
válasz munnergep #46043 üzenetére
Egyszerűen nem megy a játék, vagy azért mert hülye vagyok hozzá, vagy azért, mert balf@sz vagyok, vagy azért mert a wg direktben szop@t, de hogy folyamatosan sikertelenségek övezik ezt a játékot nálam az biztos.Vagy túl sokat és / vagy túl hamar akarok, de azért 12k csata alatt ha nem tudok összehozni egy rendes 50%-os win rate-t (wn8 / eff / personal ratingről nem is beszélve), és minden mérhető mutatószámom csak zuhan, nem hagy túl sok választást...
Arról nem is beszélve - ami engem kiütött - hogy a 3 szkilles Löwe-met egyenes terepen lehagyott egy E-100... Ekkor írtam a supportnak, hogy azért én szívesen eladnám, csak nem 2,5M kreditért (mondjuk 50% aranyért, stb). Erre azt válaszolták, hogy játszottam a tankkal, és nem lehet visszatéríteni. :/ Persze, hogy játszottam, megtapasztaltam a gyorsulást...
(egyszer egy ismerősöm belépett az én accomba, hogy majd ő megmutatja, hogy kell játszani, 5-ből 5 sima veszteség volt, fel is adta... Lehet, hogy tényleg van black list? Ha igen, hogy lehet lekerülni róla? Az biztos, hogy többet nem fizetek erre a játékra...)
Azt is nehezen tudom elfogadni, hogy olyan kapáslövéseket kapok (én igen magas százaléknak érzem, ami persze csalóka ), hogy el se tudom mondani, én meg teljesen rászűkülve se találom el a célpontot artival.
(#46044) diegho: Akinek megy, érzéke van hozzá esetleg van még egy kis szerencséje is, annak biztos egyszerű... Nekem nem az...
-
woryz
senior tag
Rá kell jöjjek - ismét - hogy hülye vagyok ehhez a játékhoz... Sosem fogok megtanulni vele játszani, úgyhogy meghoztam ismét a döntést -> uninstall.
Ami zavar, hogy mindig újra-újra próbálkoztam ezzel. Uff. -
-
woryz
senior tag
válasz rlazol #46006 üzenetére
Akkor jobban járok, ha a táras AMX-vel próbálkozok, és nem a VK28.01-vel (troll ágyúval), ugye? Mondjuk valamelyiket ki kellene válasszam, mert eléggé lassan fejlődnek a legények így a két tankban.
Próbáltam úgy megcsinálni ezt a küldetést, hogy nem játszok másik tankkal, csak könnyűvel és hátha beadja, de ennek vége mert a) eléggé kiakaszt a sikertelenség; b) a többi tankom meg csak áll a garázsban; c) kb 200 meccs alatt nem mákoltam be, és nincsen kedvem további x csatát menni csak könnyű tankkal...
-
woryz
senior tag
Mikor számolódik nekem a spot? Ha én felderítem, és nem tűnik el, akkor az miért nem az én sebzésem?
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
Rinya ON: Itt beszélhettek nekem csapatról, meg pályáról, meg bármiről, de az, hogy 2,5k spotnál többet nem tudtam csinálni 150-200 csatából, az már tényleg hihetetlen. Azszem újra törölnöm kell a csába ezt a valamit.
Rinya OFF, egyelőre.
-
woryz
senior tag
Jájj, nem tudom eldönteni, mibe kérjem a lányokat... :/ Német nagy nehéz dögeim vannak, de azokkal se nem szeretek már játszani, és még ráadásul hat fősek, meg van még is4 / is7-em... De több tízesem nincsen...
-
woryz
senior tag
válasz kchryss #45975 üzenetére
Ammég sok idő, de ha egyszer meglesz, és addig nem lesz meg a küldi, akkor szólok. Vagy amíg bírjátok, hogy balhézok.
(#45978) jano_77: Azt próbálom követni, hogy nem játszok mással, csak light-val, de így nem tudom 100 csata sikertelenség után kezd egy kicsit frusztrálni... Mennék néha mással is, de nem merek. A német hetes light-ot ki tudnám fejleszteni free-ből, meg az AMX 13 75-öt is... Érdemes rátoljam 50k free xp-t, vagy inkább szenvedjek még?
Más:
Tök vicces volt, a múltkor néztem videót, hogy hogy kell menni spotolni, hová kell állni, csak az épp eltűnt... Meg vicces, hogy elindultam tegnap a kis szutyokkal a csata elején egy bokorba (nincs félpályán), hogy majd ügyesen onnan kémlelek, oda se értem, egy k.csög TD már kiszedett... Nah, akkor voltam igen csak zabos...Viszont lehet, hogy nem túl jó, magasabb szintű tankkal menni a spotolós körökre, mert hiába megyek kilences tízes tankkal szakaszban, spotolni nem sikerül...
-
woryz
senior tag
Valaki nem akarja megcsinálni helyettem ezt a szar küldetést?
-
woryz
senior tag
válasz galervin93 #45943 üzenetére
Küzdök, hál' Istennek, kialudtam magamból az elkenődést.
(#45944) rlazol: Azért az megnyugtat, hogy más is szív vele. A rinyálás jogos, legközelebb is szólj, ha esetleg nem tűnik fel magamnak.
(#45945) diegho: Melyik 8-ast ajánlanád? Megnéztem, tudnék venni egy hatos orosz light-ot is (sajnos a nevét elfelejtettem...). Melyik a legnoobabbaknak való light? Francia?
-
woryz
senior tag
válasz #15106560 #45941 üzenetére
Nekem VK2801, ELC AMx és AMX 12t-m van, de van vagy 40-50k free xp-m, azon filózok, hogy fejlesszek-e ki egy magasabb szintű lightot (ami visszatart, hogy játszani attól még nem fogok tudni velük - sem -, de magasabb tierbe kerülök, ahol talán többet ér egy-egy lövés...).
Nekem eddig a 4k helyett 2,3k vagy 2,8k volt a legjobb, messze voltam. Ma meg nem is mondom, milyen köröket mentem, mert rá gondolni is rossz...(azt nem lehet valahogy kideríteni, hogy melyik 15-ös küldetésnél lett meg a másodlagos is? Olyan baromi rég volt, hogy nem emléxem... )
-
woryz
senior tag
válasz #15106560 #45939 üzenetére
Én nem tudom, nekem nincsen közepes tankom, nem szeretek (és nem is tudok - mondjuk, hogy melyik volt előbb azt nem tudom. ) játszani velük. Mondjuk most már épp kezdek megint eljutni arra a szintre, hogy letörlöm a g.cibe, mert nem tudom hány napja / csata óta csak lightal próbálom meg kiszedni a 15-öst, de nem megy, és most már baromi dühös vagyok.
-
woryz
senior tag
válasz rlazol #45887 üzenetére
Néztem videót, persze amikor véltetlenül nem himmelsdorfot kapom, akkor van még rajtam kívűl 3 spotter, és természetesen ők is oda mennek ahová kellene nekem is...
Van négy csajom, de a rosebb se tudja hová tegyem őket... Lehet, hogy négy legénységes tankot keresek, és nem fog hiányozni ez a tetves 15-ös küldetés.
-
woryz
senior tag
mentem ma este vagy 20 csatát lightal, szerintem be kell lássam, hogy ami nem megy, azt ne eröltessem... A 4k sebzéses küldetésre én képtelen vagyok.
-
woryz
senior tag
válasz nightmare13 #45868 üzenetére
Az első klán volt igazán jó, amelyikben voltam, mert az ilyen ismerős / baráti alapon szerveződött, csak akkor mindenki - én is - CW-zni akart, meg komolyabban venni a játékot, stb. ezért elszivárogtak az emberek (plusz a fél brigád abba is hagyta azóta).
(#45869) jozefgucci1: Értem, azt hittem, hogy ilyen HC klánról van most szó.
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
válasz jozefgucci1 #45865 üzenetére
Nekem nincs az a kredit mennyiség, amiért én klánba lépnék. Nem hagynám többet, hogy más ossza be az időmet, főleg egy egy játék (=kikapcsolódás) miatt...
-
woryz
senior tag
válasz jozefgucci1 #45858 üzenetére
Akkor nem volt reroll. Én csak hónapokra abba tudom hagyni, amikor nagyon berágok, szóval annyira akkor mégsem gáz, talán.
(#45857) rlazol: Csapat? Milyen csapat? Lehet, hogy én játszok más játékkal, de ebben egyre ritkábban van szó csapatról...
Akkor azért szólok egy srácnak, hogy készítse az arty-t, oszt megpróbálom újra. -
woryz
senior tag
válasz jozefgucci1 #45853 üzenetére
Mondanám, hogy értem, de mi az a reroll?
-
woryz
senior tag
-
woryz
senior tag
Jah, én human bot vagyok.
Nem tudom, valahogy szerencsétlen (egyszerűbb a felső hatalmat hibáztatni) a sorsolás, ha bemegyek lighttal, akkor vagy város, vagy sok alacsony szintű rohangáló van a csapatban. A múltkor meg csak elindultam előre, keresni egy jó kis bokrot, erre kilőttek... De ekkor volt a spot damage. (nem lehet aranyból megvenni a küldetést? Odaadnám érte a Löwét... ) -
woryz
senior tag
válasz jano_77 #45843 üzenetére
Nem minden piros bot ld. én se vagyok bot. Bár néha jobb lenne.
Más:
Hogy tudnám a legegyszerűbben megcsinálni a első személyes küldetés sorozatban a LT-15-ös küldetést (4000 sebzés / spot) ? Van egy hatos francia AMX csodám, és a múltkor már majdnem 370 spot damage-t sikerült csinálni... -
-
woryz
senior tag
-
woryz
senior tag
válasz galervin93 #45690 üzenetére
Végül is valóban, én vagyok a hüje, hogy kérdeztem.
-
-
woryz
senior tag
válasz mcwolf79 #45680 üzenetére
Nem tudtam elrejteni a T29 alját, mert nem volt megfelelő a terep, de láttam (=tapasztaltam) azt is, hogy elrejtettem az alját és a tornyot lőtték át, mondjuk egy szinttel magasabb tierű tankok. Most egy szaros light miatt húztam fel magam, mert valahogy nagyon nem fair szerintem, hogy azon kívűl, hogy sokkal gyorsabb / mozgékonyabb a light egy heavy-nél, de még ugyanolyan jó (ha nem jobb az ágyúja).
E100 az még egy előző patch-ben cseszett fel, rég használtam, de csak azért van még a garázsban, mert még nem kellett a pénz... Én arany lőszerrel és simával is pattogok mindenhonnan.
Löwet lehagyta a múltkor egy csapattárs E100, azt akkor adtam fel...(#45681) diegho: ld feljebb.
(#45682) Dr.Én: Szerintem nem erőltetem tovább, hacsak nem száll meg valami...
Más:
Hogy lehet az, hogy néha (sokszor tapasztalom) az ellen célzás / szűkülés nélkül akkorát csesz belém (és még weak spotot is lő), hogy csak lesek. Én meg akkor is mellé lövök, ha teljesen rá vagyok szűkülve. Az arty célzás számomra egy másik talány... -
woryz
senior tag
Azszem eladom az összes heavy tankom, lóf.szra nem jók. Milyen már, hogy egy szaros light szemből szétszed egy heavyt? Mi értelme van a nehéz tankoknak? Lassúak, mindenki átlövi (mondjuk menet közben eléggé hihetetlen, hogy weak spotot talál, célzás nélkül)...
-
woryz
senior tag
válasz rlazol #45632 üzenetére
Tudom, hogy nem a jó stat rajta. Ez olyan, mint én meg a foci gyerekkoromban. Szerettem focizni, csak nem tudtam.
Löwe sok mindenre jó, de szerintem pont pénztermelésre nem annyira (prém nélkül persze -> többet nem költök erre a játékra, amennyit eddig beleöltem, vehettem volna jó pár rendes és normális játékot).
-
woryz
senior tag
válasz csapee #45625 üzenetére
Hát igen, ha tudtam volna, hogy az a cél, hogy 2 perc legyen egy meccs, akkor biztos nem megyek abba az irányba amerre mentem (német szarok pl)... Mivel szerettem játszani: TD / Heavy / Arty... Egyiket sem támogatja a jelenlegi felállás, nem is értem, miért nem veszik ki ezeket a "tankokat"... Milyen már, hogy egy 8-as heavy-t egy hatos light szemből ott nem lő át, ahol nem akar...
(#45626) rlazol: Igen, valóban nincsen sok tízes kifejlesztve, ennek prózaian annyi oka van, hogy évente / féléves kihagyásaim vannak. Amikor meg ritkán felrakom, akkor nem megy, és nem gondoltam, hogy csak azokkal a tankokkal lehet játszani, amik újonnan bekerültek. Először úgy voltam, hogy nem fogok franciákkal játszani, de ezt az elvemet (is) felrúgtam, és van pár kisebb francia csodám.
Ahogy újra letoltam pár csatát, meg nézegetem a fórumot ismét érlelődik bennem az elhatározás, hogy sose többet ilyen mmo-nak hívott fostalicskát. + a supportnak írtam löwe ügyben, mert a múltkor lehagyott egy E100... És az a 12k aranyas szar tank, de azért creditért nem akarom eladni.
-
woryz
senior tag
válasz csapee #45623 üzenetére
Mivel az előző törlésem előtt (kb 8 hónappal ezelőtt) rohamosan szaródott a wn8-am (és minden egyéb értékelésem), ezért újratelepítés óta már nem nézem. Elég nekem a játék "élmény" ahhoz, hogy tudjam, hogy hol foglalok helyet a ranglistán... Elfelejtetettem játszani.
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
válasz rlazol #45619 üzenetére
Prém tankok: Löwe, Type 59, Dicker Max
Garázsban: E75, E100, Maus, IS4, IS7, JTiger, IS3, T29 (+ számos kisebb tank)
Kifejlesztve még: JgPzE100, GW Tiger, S51 (most nem tudom megmondani, hogy ki van fejlesztve magasabb orosz arty)
Személyes küldik: Az első "packből" megvan minden kivéve a LT 15-ös küldetés
Szabad xp ~45k
Arany: 1900 valamennyi
Prém fiók jelenleg nincsVan még: 300+ tűzoltó / med kit / repair kit. A nagyobb tankok fel vannak szerelve szellőzéssel / töltésgyorsítóval, stb.
-
woryz
senior tag
Ez a játék tényleg olyan, hogy egyedül a világ ellen (pontosabban csak 1 a 29 ellen). Mindig elfelejtem, majd mindig emlékeztetnem kell magam egy-két ilyen csata meg ilyen "unikum" playerek után (akinek nem inge).
-
woryz
senior tag
válasz nightmare13 #45565 üzenetére
Nekem ha lenne ilyen ismerősöm, én inkább megpróbálnám lebeszélni erről a játékról, de nem offolom tovább az offtopicot, csak ez is jobb, hogy kijött, mert ha ez belém büdösödik, akkor ...
-
woryz
senior tag
válasz galervin93 #45561 üzenetére
Akkor az ellenségem ellensége sem a barátom?
-
woryz
senior tag
Ha off topicban offolunk, akkor az már on nem?
(nem gondoltam komolyan, csak eszembe jutott, és mint jó kisdobos, megosztottam a véleményem. ) -
woryz
senior tag
Nah, most leszek igazán "blacklist"-en. Kérdeztem a supporttol, kaptam is rá választ, majd kitöltöttem a kérdőívet... De kis hüle vagyok, miért nem hazudtam be, hogy minden zöld, és akkor lehet, hogy nem lennék szopóágon...
-
woryz
senior tag
Mondom, változtatok "taktikát", és bemegyek arty-val. Nem kell mondjam, hogy melyik pályára kerültem, ugye?
-
woryz
senior tag
Nem értem magamat... minek erőltetem...
Bementem, direkt kis tankkal, mert gondolván, hogy elszoktam (ha szabad éljek ezzel, hisz sosem voltam hozzászokva) a nagy tankoktól.
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
A Löwe valóban lassabb, mint az E-100? Simán lehagyott egy E-100-as... :/
-
woryz
senior tag
Elkapkodtam, és újra tettem a gémet, több mint 8 hónap tisztaság után, azszem korai volt...
-
woryz
senior tag
válasz kicsitrash #36651 üzenetére
Nah, akkor ezt ki kell próbáljam.
-
woryz
senior tag
válasz grizlisandor #35126 üzenetére
Ezt nekem is csinálta, csak nálam még a gyorsgombok se működtek, ki is égett a jagtiger a csába...
Én nem teljes képernyős nézetbe, persze WOT újraindítás után, és akkor ok lett... De beragadt ALT gombot megnézem, mert a múltkor meglocsolta asszony a billentyűzetem... -
woryz
senior tag
A website egész nap karbantartás alatt? mié'?
-
woryz
senior tag
válasz jozefgucci1 #35038 üzenetére
Mé'? Kik ők? Vagy most mi van?
(#35039) h1mpi: Akkor így már tiszta... És nem én kezdtem az OFF-lást.
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
válasz jozefgucci1 #35032 üzenetére
Mi vitt rá , hogy ezekkel a játékosokkal told ?
Mé', kik ők?
-
woryz
senior tag
válasz szbalogh #34879 üzenetére
Majd ha sok pénzem lesz, lehet, hogy visszaveszem, bár a jelenlegi állás szerint inkább mégsem... Én még messze vagyok ezektől a küldetésektől, nemhiába a jó sok kihagyásnak. Meg mondjuk az artys küldetések miatt nem valószínű hogy mostanában oda érnék. Apropó arty... Melyik artyval egyszerűbb megcsinálni az arty-s küldetéseket? GW Panterem (+ kifejlesztv GW Tiger) valamint a csodás 4-es francia arty van meg. Jah, meg visszevehetném az obj 212-t (ha jól emléxem a típusára)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla