Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz Drenadar #33122 üzenetére
Az nem érdekel(ne) ha sárga lennék / maradnék, de hogy az elmúlt 1,5k csata alatt mindig a szo... f... rossz oldalán álljak, az kicsit érdekes.
Ha valamit elbaszok, az beismerem, próbálok is rajta változtatni, de ha 10 csatából 9-en kikapunk 15:2-re az nem feltétlenül rajtam múlik (bár majd Bingisz elmagyarázza, hogy lehet ezt s megnyerni. ). Amiben meg nyerünk, az meg ugyanaz, csak fordítva. - ha nem összeesküvés elmélet akkor mi? Szerencse? Több hónapon keresztűl több száz csatában szerencsétlenül sorsol az MM?Viszont a leszarom tablettát hol lehet megvenni?
-
woryz
senior tag
válasz rlazol #33126 üzenetére
Igen, az vagyok én. Valóban volt egy kihagyásom, nem 20 hónap, többször volt pár hónap, legutoljára kb 6-8-12 hó (a fene se emléxik már rá... ). A kihagyás pont azért lett, mert elkezdtem zuhanni...
Játszok én már mindegyikkel, kicsivel / alacsonnyak, heavyvel / artival, de amikor az első 3 percben vagy a mi csapatunk hullik el (kb 70%-ban) vagy az ellen (kb 25%), egyik se épp segít rajtam. A böszme TD-vel el se érek lövő pozíciót és vége a csatának.
Most elkezdtem kis britt TD-kel játszani (5-ösöm van), hát ha épp a maradék 5%-ba sikerül betennie az MM-nek, akkor lehet vele jókat aprítani; valamint most már vettem egy britt kicsi medet is, de azzal még nem játszottam.
Az a baj, hogy a medek / könnyű tankok még annyira sem mennek, mint a HT-k...Meg alapból elég hülye a rendszer, hogy egy 6-os lighttal nagyobb pusztítást lehet végezni 10-es csatában mint Maussal (azalatt a kb max 4-5 lövés alatt amíg vége a csatának... mert ugye vagy mi hullunk el idő előtt vagy az ellen).jozefgucci1: A kolléga által belinkelt vagyok én, ott is woryz-ként futok.
csapee: Nem, nem booté, hanem az enyém... Jó egy fos, mi?
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
Komolyan? Nemá'! Erre eddig nem is gonoltam.
Csak példaként a tegnapi story: Három ellenséges tank maradt, kettő a bázisuknál, egy a mi bázisunknál (kis gyors tankok közül csak a kettő az ő bázisuknál világított, a harmadik "eltűnt"). Elindultam a kettő felé, szépen annak rendje és módja szerint mindkettőbe sikerült egyet egyet beledurrantanom a kis kettes britt meddel (nem, nincsen olyan perverzióm, hogy nem lövöm ki az ellent, hanem a többiek bevégezték). Ekkor beálltam foglalni, a gyorsabb tankok elindultak kiszedni a harmadik megmaradt ellent, addigra értek oda, hogy a bázis foglallásom 90% volt. 95%-ra kilőtték. Nekem esélyem nem lett volna odaérni, és inkább beálltam foglalni, hátha kapok plussz xp-t érte. (egyébként az xp / kredit kapásba beleszámít a foglalás? )
- ez a csata nem volt rossz - szerintem - kettes med első csatájában 400 sebzés fölött osztottam. -
woryz
senior tag
válasz szbalogh #33134 üzenetére
Értem, köszi az infót (még ha az alázó stílusban is született). Legközelebb nem megyek ilyenkor foglalni. Bár ezektől mind függetlenül nem értem volna oda az utolsó tankhoz. És most kiragadtatok egy csatát, amit biztos lehetett volna jobban csinálni, mint én, de sosem voltam epic játékos (és képességeim miatt nem is leszek), mindig van / volt mit tanuljak.
-
woryz
senior tag
válasz szbalogh #33137 üzenetére
Most akkor mi van? Kezdek még jobban összezavarodni... Ha ez egyáltalán lehetséges.
Diarmand: Igazad van, mert amikor abbahagytam valamikor 1,5 éve akkor volt egyik napról a másikra a romlás. Azóta volt rendesen kihagyás épp azért, mert egyszerűen nem akartam felhúzni magam egy játékon. Pár hete valami isteni csoda folytán újra feltettem a játékot, első kb 200 csatán nem is húztam fel magam. De ami az elmúlt napokban folyt... Nézegetem a videjókat, hogy ki hogy játszik nagyobb tankokkal, de valahogy nem láttam még olyan oktató videót, amikor a csapat 3/4-e a csata első 3 percében kinyúl... Lehet, hogy azért mert nekik ilyen nincs? És sajnos nekem elég sokszor volt / van ilyen mostanság... Össze fogom írni, hogy 1) lássam, hogy túl dramatizálom-e a dolgokat, ha igen akkor 2) lássátok ti is.
-
woryz
senior tag
válasz jozefgucci1 #33155 üzenetére
Szerencsére én nem szoktam vízbe ölni magam (direkt). Nekem sajnos nincsen francia artim, csak a GW Panther, de valahogy nem az igazi... Bár találtam a délelőtt során belinkelt wiki-n egy leírást az arti lövésről, azszem azt át kell olvassam.
Más:
Ha van t10-ben E100, Maus, JPE100, IS4, IS7, akkor melyik ág felé menjek? Mit tanácsolnátok? Vannak / voltak próbálkozásaim megvan az ISU 152, Panther 2, és megvehetném az indian PZ-t. Esetleg felejtsem el ezeket és valami teljesen új ágba kezdjek? Jah, és megvolt a GW Tiger is (de nem biztos, hogy még1 ilyen lomha német 10-es tankot akarok. ). -
woryz
senior tag
válasz jozefgucci1 #33158 üzenetére
Köszönöm az infót, át fogom nézni azokat is!
-
woryz
senior tag
Itt agyalva, "egy gondolat bánt engemet", van kék / lila heavy-s (nem valami torz francia csodára gondolok elsősorban ) játékos egyáltalán? Akikkel találkozok, azok ilyen revolvertáras dögökkel és / vagy medekkel vannak felfegyverkezve...
-
woryz
senior tag
válasz bluyoo #33285 üzenetére
Nem, nem a német heavy tankokra gondoltam, hogy ha szivatni akarod magad. Jó játékos kezében igen jó tankok (ezt bizonyítja a rengeteg youtube videó), de én szívok velük (mert a jó játékostól messze vagyok ).
De hajrá, sok sikert hozzájuk. (egyébként inkább E100 mint Maus, szerintem. )
-
woryz
senior tag
válasz szallasi007 #33313 üzenetére
Milyen bal alsó sarokban?
-
woryz
senior tag
Csináltatok már email cím cserét? Egy olyan címre akarom beállítani a jelenlegi accountomat, amin már régebben volt egy másik WoT-os accom. Azt a múlt héten törölték.
-
woryz
senior tag
Ha újra kezdenétek milyen tankkal / ággal / nemzettel tennétek? Kérdezték tőlem tegnap, és nem tudtam rá érdemben válaszolni, mert mostanában kicsit frusztrál ez a játék.
-
woryz
senior tag
Miért van az, ha egy tankra rácélzok és elkezdem egyenletesen tolni az egeret fölfelé, a célkereszt egy darabig (kb a tank tetejéig) megy felfelé, majd hiába tolom tovább az egeret visszaugrik középre... És ugyanezt csinálja akkor is, ha az ellen egy szikla mögött bújik csak a közepét engedi lőni, ami ugye elég vicces, tekintve hogy azt teljesen eltakarja a szikla... És nincsen autofocus. Csináltam videót róla...
-
woryz
senior tag
válasz Cucuska2 #33780 üzenetére
Cucuska2 (#33780): Jacktor Mod Pack v1.5 - 0.9.10 van fönn. Este leszedem, és megpróbálom nélküle. Gyorsan rápillantottam, nincsen benne ilyen mod...
kchryss(#33781) : Nem fogok ennyire szuttyogni vele, leszedem a mod packet és felteszem azt a pár modot külön amire "szükségem" van. Persze először kipróbálom csak az alapjátékkal.
Bingisz (#33782): És ez hogy hiányozhat? Vissza lehet tenni valahogy? És az én célkeresztem akkor mit mutat? Végül kiszedtem a pipát a szerver oldali célkereszt elöl, hátha segít, nem (vagy nem látványos) volt a javulás...
kchryss (#33783) : Kicsit iszok már össze-vissza beszélek... Kb 5 secig toltam felvelé az egeret, utána próbáltam finoman visszafelé közelíteni a tankra. Csak mondom, amikor ezt csináltam, még nem fogyasztottam... Viszont hasonlót csinál(t?) sniper modban is, ott aztán végképp nem tudtam mit kezdeni vele... Bújik az ellen Karelián a dobok között, és nem tudok ráközelíteni, hát kicsit frusztrált a szitu...
-
woryz
senior tag
válasz rlazol #33811 üzenetére
Aham, szóval ha nem várom meg velük a teljes beszűkülést, értem.
(#33812) nyunyu: És akkor ezt mivel magyarázzák? Biztos van rá logikus (?) magyarázat. Meg pl a német JpE100 és sima E100 nekem túl sokszor pattan, a tizes TD ment is a lecsóba.
Mondjuk én azt vettem észre, hogy pontosságban nem sok különbség van német / orosz ágyú között, maximum leírásban. -
woryz
senior tag
válasz nyunyu #33820 üzenetére
Szovjet TD-t tier10-ben nem ismerek, de a nyolcas ISU ismeretében (alap ágyús még a lelkem), nem is lesz. Az egy igen nagy kínlódás, nem is szoktam vele játszani. De a Ferdi az tényleg egy zsír kis jármű.
Én célzok, de ha olyan dolgok történnek, mint a csatolt videjómban... Bár szerintem azt valamelyik mod okozhatja tényleg, mert nem emléxem, hogy régebben is csinálta volna ezt...
-
woryz
senior tag
válasz PitLee #33823 üzenetére
Sosenem állítottam ennek az ellenkezőjét! Köszi, megnéztem, tényleg le volt húzva valami miatt az "1"-es. Isten fizesse meg!
(#33822) nyunyu: Ááááh, kéremszépen nekem az vagy még 53000 xp... (+ a lánctalp, ha kell hozzá) Én a D-25S-vel pukkantgatok, ha épp van lelkierőm bemenni ezzel a tankkal (akarom mondani TD-vel).
[ Szerkesztve ]
-
woryz
senior tag
Gyerekek, ha valaki full béna a játékhoz (én), akkor az abbahagyáson kívül milyen tank ágat ajánlanátok neki (nekem)? Német heavy, TD nem jó...
-
woryz
senior tag
(#34040) +SoulRiever- , (#34041) Blue Eagle, (#34042) Cucuska2 - Köszönöm!
(#34049) kchryss: Igen, az az enyém. A kezdő nem függ a lejátszott csaták számától, sajnos...
Küzdök veszettül az angol med vonalon, de ezek a kis lightok az elején... Örülök, ha leszorzózom a covenantert, és nagyon - nagyon lassan gyűlik össze a 15k xp. És a következő is light...
Van orosz medem is - T-34, vele se viszem túlzásba, még le se szorzózom, igencsak stock.
A light-ok számomra a vicc kategória, az ELC AMX / VK2801 porosodik csak a garázsban, mert inkább nem játszok velük, mert nem tudok. -
woryz
senior tag
Type 59-be mi legyen a harmadik felszerelés? Szellőzés + töltésgyorsító van, de a wotinfo-n írt optika az nem tudom micsoda...
-
woryz
senior tag
válasz jagada #34132 üzenetére
Igen, azt látom, hogy mi a leírása a ventilátornak, de tényleg ér valamit? Vagy esetleg a stabilizátor + gyorsabb szűkülés jobban megérné?
(#34133) szbalogh: Hogyhogy honnan? Nem értem a kérdést.
Akkor vettem meg, amikor még volt a shopban, Úristen, milyen rég volt... Azóta megbántam már ezerszer, mert nem tudok vele játszani, ezért sokáig csak porosodott a garázsban... Most fújtam / fújom le róla az évek alatt rárakodott por réteget. Ha el lehetne prém tankokat aranyért adni, ejh...
A periszkóp tényleg kicsit fura nekem (is)... De én nem értek hozzá. -
woryz
senior tag
Replay-t küldjetek már plíz amikor Tier 8-as csatába vagytok vele? Tegnap folyton beb.szott IS3-akkal egy csatába, hát nem is tudom...
(#34238) fradi81: ez a bajom, hogy jó kezekben... Replay-t tőled is kaphatnék? Nem kell a youtube-os videjó, ahol top tank, és mindenki tudja mit kell csinálni... Olyan kell, ahol nem top, és 0:15 (esetleg 3:15) a vége és tudott csinálni valamit. Tegnap 5 ilyen csatám volt vele, azt hittem eladom a g.cibe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest