- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2015-02-16 19:31 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
-
BigBear
senior tag
-
kisharsany
aktív tag
A WTR semmit sem jelent önmagában, mivel a teljes átlagot nézi. Ahhoz, hogy reálisabban lásd a játéktudást, csak a külsős statisztikai oldalak aktuális (pl. 30 napi) WN8-a/WNX-e mérvadó.
De még ezek is könnyen torzíthatnak, mivel vannak statpadder tankok (pl. 122TM, Nergal, M-IV-Y, 122 II, stb.) amelyekkel kb. semmit sem csinálsz a csatában, akkor is magas értékelést kapsz.
Ezért szokta Tankelit megnézni mit tud egyes Tier 10 tankokkal átlagsebzésben az adott játékos.
-
ooloo
őstag
Te aztán bő lére eresztetted a mondandód....
Ezzel a csatával csak azt akartam szemléltetni , hogy nem vagyok kezdő , és tisztában vagyok vele mit kell tennem .
A csatát utólag elemezgetni felesleges ... de legyen.
"Miutan a Hackert elintezted, donthettel volna ugy, hogy jobbra mesz es seggbe durrantod a maradek ellenfelet a dombnal. "
Felesleges kockázat lett volna ... párszor már megléptem ezt , de mindig "garázs" lett a vége , mert a dombról egyszer sem használták ki a lehetőséget , hogy most nem rájuk figyelnek lentről , hanem rám . Egy ilyen puha célpontnak nem kell sok .... amúgy is , aki rám veti a csövét , annak nem kell ágyúszűküléssel bajlódnia . És valljuk be , nem kell mohónak lenni , mert az esetek többségében az garázsmenettel jár .
"Ha szerinted ezeket a donteseket nem TE hoztad meg, hanem a WG akkor tenyleg nem ertem minek tolod a jatekot. "
A döntéseket én hozom ... a megvalósításba tud a végé beleszólni . Mondjuk 2x pattanok a Hackerről .
A játékot azért tolom , mert függő vagyok ... vagyunk ezzel egy páran .
Ja... igen .
"De akkor szerinted/szerintetek mi tukrozi a jatekos tenyleges tudasat? Az a jobb jatekos aki tobbet sir a forumon es szidja a WG-t?"
A játékos valós, tényleges tudását semmi esetre sem a wn8 és/vagy a nyerési arány határozza meg . A játék nem alkalmas arra - az rng miatt - , hogy valós rangsort mutasson.
-
BigBear
senior tag
-
BigBear
senior tag
Nagyon szépen leírtad, hogy adott helyezkedés - szerinted - mennyit jelent egy-egy csata kimenetelében. Kár, hogy a gyakorlat nem ez.
Helyezkedhetsz te akárhogy, ha az ellenfél tankján a tumort lőve 10-ből 10x mellémegy a lövés, bármeddig is célozgatsz, vagy éppen a dombon kilátszó fél tankot se bírod eltalálni fél órás célzás után se, ugyanakkor az ellen 300m-ről, gyakorlatilag snapshotokat eregetve 10-ből 9x beveri a tankodon azt a légypiszoknyi pontot ahol be tud menni a lövés. Mert ezt NEM te döntöd el, ez ellen konkrétan semmit nem tudsz tenni.Konkrétan emlékszem egy régebbi játékomra (visszanéztem anno, mert "khm... érdekes volt"), ahol 103B-vel - miután kiszedtem az ellen 3 light tankját - egy IS7 varázslatos módon kispotolt ~200 m-ről. (A lámpa felvillanását követően gyakorlatilag azonnal, (de legyen 1-2) másodpercen belül kaptam 5(!) tökéletes találatot. Alapvetően ezzel nincs probléma, kiszedtek (ja de, a pontozás, de azt tudjuk, hogy vicc. 5 kill, ~4800dmg nem ért 400 pontot. Az ellen 3 sebzés nélküli utolsó játékosa is 600 felett kapott... no mindegy.)
De! Hogyan spotolt ki az IS7? Ő volt a legközelebb, csak heavy és TD maradt náluk. Ha feltételezzük, hogy a lámpa 3mp-et késik (elvileg ugye ennyi), akkor max. 4-5 másodpercre volt szüksége 5 ellennek is, hogy tökéletesen becélozzon és ledurrantson. Tehát forgás, tumor megkeres, céloz és talál is. Miközben ahogy kell, mozogtam vissza és eleve nem egy bozótban ücsörögtem végig. Aha...
az a fránya valószínűség... -
ooloo
őstag
Arra akartam rávilágítani , hogy ehhez a játékhoz nem kell kivételes tehetség ... nem kell bravúros helyzetfelismerés .... nem kell átlag feletti reflex . Csupán arra van szükség , hogy a végé jóvoltából többet legyél kegyenc , mint fegyenc . Ebből következik , hogy a WN8 és a győzelmi arány nem tükrözi egy adott játékos tényleges tudását .
A játék alapjait átismételni Neked is fontos lenne ...
A belinkelt képet elnézve feltételezem , hogy az ellen nem a felső lemezt vette célba ... ez az "áldásos" szóráskép végeredménye , amivel csaták végkimenetelét is képes befolyásolni . De ez csak az egyik trükk a tarsolyában .
-
ooloo
őstag
Ha engedi - többnyire nem - , akkor a vastyúk is talál szeget ..
-
ooloo
őstag
-
kisharsany
aktív tag
Nekem tegnap óta nagyon kaka, borzalmasak a csaták. Kb. 15 csatám volt sorozatban vereség, az összesben 2 perc után mínusz 4-5 ezer HP hátrányban. Pár napot lehet hanyagolom is, nagyon elvette a kedvem, hogy az első 10 másodpercben már látszik a vereség, az értelmetlen irányokba elmenő heavykkel.
-
ooloo
őstag
Ne személyeskedj , ez itt nem divat . Félre ne érts ... szívesen "meghallgatunk" , de a kioktató stílusból nem kérünk . Amúgy 100%-ig osztom az általad kritizált tankos fórumtárs véleményét/tapasztalatát , mert az általa leírtakkal találkozok én is . Úgy a játékban és a tartalomkészítők közvetítéseiben is .
Nem értek sokat a programozáshoz , de manapság gyerekjáték egyéni kerettel ( győzelmi arány , sebzés ) megszabni egy játékos maximális teljesítményét . De ez csak egy a sok beállítható paraméterek közül... Néha ezek a korlátok is hibáznak . Így sikerült felraknom a 2. kiválóságjelet a HWK 30 és az E75 re meg pár Amerikai tüzérre . A 60-65% ról pillanatok alatt elértem a 85% ot . Pünkösdi királyágnak bizonyult , mert pár nap után ugyanott voltam ahonnan elindult a "karrierem" és ahonnan azóta sem tudok kitörni , ha vért izzadok akkor sem.
Na mindegy , nem untatlak .
-
BigBear
senior tag
Érdekes módon - ja nem - épp csak a kérdésre nem válaszoltál, bár ez is elég jó válasz.
Természetesen az a játéktudást minősíti, amikor sorozatban eltűnnek lövések, meg lepattognak a light tankokról.
Az, hogy más - aki nem a wg fejőstehene, akit persze jutalmazni is kell - mást tapasztal, az konteó. Az, amit az ember ezrével lát youtubon, az meg a CC tudása. Biztos meghajlítják a nagy tudásukkal a teret is, amikor nem lövi őket senki.
A kolléga azért sebez annyit, mert olyan csatát kap és úgy dolgozik az RNG. Mégis, mennyit kellene sebezni, amikor 360-as pennel 10-ből 7x lepattanok a 100-as páncélról, 2x meg eltűnik a lövés. De tuuuutira játéktudást jelez.
Tudod, maradj is csak a wg fejőstehene, megérdemlitek egymást.
Jut eszembe, minden bizonnyal pár millióan konteós bénák voltak, akik ezt a remekművet otthagyták az évek során és nem a játék egy határ trágya ugye?
A statisztika is csupa konteó gondolom.
A statisztikáddal a manipulált játékban kitörölheted, leírtam: egész pontosan nulla valós következtetést tudsz levonni belőle. -
BigBear
senior tag
BS
Már ne is haragudj, mennyi pénzt is toltál bele a játékba?
Köszönöm, nincs több kérdésem... nem, nem kell, hogy de nem attól...
Ismerőssel már játszottuk azt, hogy az én accommal nyomult. Ő tesz be pénzt időnként.
De konzolon anno én is vásárolgattam, hol aranyat (tankot), hol prémiumot, stb. Érdekes módon mióta nem tolok bele semmit, romlott a tudásom, jajj, hát ez mitől lehet?
Hasonlóan vélekedett mint te. Néhány csata kellett és le is hervadt a vigyor az arcáról.Szerinted akár csak full amatőr szinten meddig tart egy "Search player xx payment / if payment < xxxxx, Base dmg -xx / accuracy -xx / bármi-bármi-bármi -xx érték bedobása?" Mivel magyarázod, hogy 100 esetből 100x, ha tartalékot aktiválok, vesztes csaták jönnek sorozatban? Hiába nézed adott ember statisztikáit, abból a pálya hajlása és a szeményre szabott rng miatt egészen pontosan nulla valószínűséggel tudod leszűrni, hogy jó, vagy rossz-e a játékos. A MM és RNG olyan szinten nyúl bele a csatákba, hogy jó, ha pár százalékot jelent a játékos valódi tudása.
Visítva szoktam nyeríteni, amikor megnézek egy-egy CC játékost, hogy milyen szinten hajlik a pálya. Amikor agy nélkül csak megy előre a dühöngőbe, vagy feláll egy dombra campelni és varázslatos módon senki nem lövi az mégis mi? Amikor nehéztankkal campel bozótból és 50 méterről se villan be a spotjelző? Amikor meg sem várják, hogy szűküljön a célkereszt csak snapsotolgatnak és furcsa módon majd minden lövés tűpontos találat? Amikor az összes sárga területre bevitt lövésük bemegy? Háppersze...
Nálam meg 10-ből 8 esetben ha tizedmásodpercre kivillan a tankom tornya is kapok 2 lövést a hátuljába elölről, az éppen 70-nel ugratás közben pörgőforgórúgást intéző pillanatra se lassító "szuperpontos" boroskólától mert RNG.
Vagy éppen amikor szépen megvárom, hogy szűküljön a célkereszt, aztán cééél- cééél- cééél (hogy biztos legyen), tűz: hopp, hát ez hova lett? Ja tudom, elnyelte a 28. dimenzió. Vagy éppen 3 célkereszttel elment jobbra. Vagy csak átment az ellenséges tankon, mert az úgy jó.
Végigtoltam tavaly a Type 5 H-ig, alapvetően jó kis fun tank ...lenne, ha nem ezzel is ugyanazt játszaná a wg, mint mindennel. Ha ellenem jön ilyen, bármivel is is 10-ből 9x pattanok még az oldaláról is, engem meg a lagalapabb light száguldozás közben átlő bármely ponton akkor is 300 méterről, ha a lőszere elvileg sem képes átlőni ezt a tankot.
Tudom, nem jól játszok (egyébként nem, átlagszar vagyok). Hagyjuk.ui. az autolock rendbe jött, valószínűleg mod (Aslaint mindig felraktam) szórakozott, rá kell jönnöm melyik. Újraraktam, semmit nem pakoltam fel és most müxik...
Minden bizonnyal a csodálatos játékélmény miatt
-
SoulReaver
veterán
Ez csak egy megfigyelés… Csak írom, hogy ez a végeredmény többször van, oldaltól függetlenül.
Már rég nem érdekel a játékbeli sztori. Azt a csatát sem szeretem, amikor a mi csapatunk szalad végig a pályán és az ellenségnél senki nem tud közülünk kilőni egy tankot sem…Köszi a viccet, jót nevettem

-
kisharsany
aktív tag
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
ooloo
őstag
-
BigBear
senior tag
Sokszor nem kapcsol be. Mostanában már direkt hosszabban tartom a célkeresztet az ellenfélen, katt, aztán... semmi.
Egyszerűen nem kapcsol be. De mondom, sok éves probléma. Nem mindig, de sajnos elég gyakran teszi ezt. Nem használom sokszor, azaz... mostanában kezdtem el húzni a cseh light ágat és ott fokozottan jól jönne, amikor az ember az agyfaszt hozná az ellenre, de ha nem kapcsol be, az nem annyira jó. Van, hogy pár csatán keresztül müxik, aztán megint nem.
Másoknál meg sokszor azt látom visszajátszásnál, hogy rá se néz az ellenfélre, mégis rádobja a célkeresztet. Hogyan? -
BigBear
senior tag
Nem a fórumot figyelik, csak a csetet. Már alapból úgy indítom a meccseket, hogy "Good game everyone, and FYM WG!"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ehhh, most telepítettem fel, épp átpakoltam a rendszermeghajtót másik ssd-re, én is vissza akartam nézni, erre nem kapcsoltam be a mentést (azaz utolsó csak, közben meg mentem csatát - szembeköpködtem magam és maradt ez a szemét, még. Én vagyok a hülye, de hát tankos bizbasz, kell...
). Mindig bekapcsolom all-ra, mert sokszor akkor látja az ember, mi is volt. Csak még a telepítgetés közben vagyok sok mindennel, kimaradt. 
Arra viszont mondhatnál valamit, biz' Isten sok-sok év alatt soha nem jöttem rá: az aim lock / autoaim miért nem működik szinte soha? Vagy legalábbis nagyon random. Bogarásztam fórumokat, mindent, valakinek megy, valakinek nem, random megy stb. Mitől függ, hogy bekapcsol-e vagy sem? Mindenki mást mond. Vagy könyveljem el, hogy bugos a mai napig?
-
BigBear
senior tag
-
Gyuri27
félisten
41%. Nekem az utóbbi hetekben ennyi. És játszom 5000k wtr körül.
Napira lebontva 25-38% sok esetben.
De még így is, hogy a picsába tud 41% lenni 2000 alatti wtr-el? Nyilván a kérdés költői.SoulReaver: nemrég (is) felhoztam ezt. Discord szerveren. Természetesen én voltam a hülye. Nem a wg a g.ci, hogy ilyen a jutalmazási rendszer.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
-
emre
veterán
-
ughhh
senior tag
-
ughhh
senior tag
-
ughhh
senior tag
-
törölt tag
-
ooloo
őstag
-
e-newsee
addikt
Én pl középosztálybeli játékosként is azt mondom, hogy a 25% lehetne 15%. Ugyanígy a szórás is lehetne kisebb. Nem sokkal, csak mondjuk visszatérhetnének a régi szórásképhez. Még akkor is, ha ezzel még jobban elszakadna egymástól a jó és a rossz játékos. Egyrészt, ez nem tudom, miért baj? Legalább mindenkinek reálisabb képet látna arról, hogy mire képes. Másrészt amennyivel jobban a jó játékosok befolyásolnák a csatákat, a rosszak annyival hátráltatnák, mert ha rossz pontot céloz, akkor kevesebb eséllyel "húzná" a szórás a lövést a gyenge pontra.
De amiért én legjobban örülnék a kisebb RNG-nek, az az, hogy az átütés, de még inkább a sebzés sokkal kiszámíthatóbb lenne. Sokkal jobban be lehetne saccolni, hogy mondjuk egy tárral ki tudod-e filézni az ellent, vagy sem. Esetleg hány lövést tudsz még bevállalni a maradék HP-dal. Vagy ha a célzókör nagy része lefedi a gyenge pontot, akkor el is találod. Nem kell nekem Counter Strike-os 0 szórás, nem akarok pixeles heccsátot, de legalább azt érezzem, hogy kicsit több befolyásom van a lövéseimre. -
ooloo
őstag
Miért ne tudná dokumentálni ? Akármit dokumentálhat . És azt ne mond nekem , hogy az egyik csatában beszari módon hátul marad a játékos , de a következőben előrerohanva lehozza a csatát . Ez nonszensz
A szóráskép és a páncélátütési érték is változó ... ja. Csak nem véletlenszerűen . Ha valóban véletlenszerű lenne , akkor nem lenne ekkora kilengés a teljesítményben .
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
A szerencse=szerver döntése . Valóban ... a szerencsének vajmi kevés szerep jut a tankos játékban .
Csipegethetsz és döntögetheted a páncélt is ha rád esik 3-4 kompetitív játékos . Amit Te írsz , hogy csipegetsz és döntögetsz az csak azok ellen a beszari játékosok ellen hatásos , akik egyesével mennek eléd a pofonért . Pedig , ha egyszerre esnek rád esélyed sem lenne .Nyuszi , : Én úgy gondolom , hogy azok a szerverek amikről beszélünk nem kétforintos gépek . Alkalmas a másodperc tört része alatt - a rendelkezésre álló adatbázisból - összeválogatni bármilyen összetételű csapatot . Az , hogy így is tesz vagy sem azon lehet vitatkozni .
-
ooloo
őstag
-
törölt tag
-
ooloo
őstag
Még eszembe jutott ... az is napi gyakorlat , hogy oldalanként csupán 3 tankvadász van , de TD pozíciót további 3-4 tank vesz fel az alább felsoroltakból . Mennyivel kellemesebb felállás , ha a harmadik vonalból "csipegető" progetto , Leopard PT A , UDES 15/16 és társaik vannak TD pótló gyanánt ? Úgy gondolom , hogy a jelenben a tankvadászok jelentik a legkisebb problémát . Példának okádék , a kerekes fostaligákkal kéne valamit kezdeni . Mondjuk bele kéne venni a kilövési pontba a kerekeket is . Vagy annyira "lebutítani" a fordulást mint ahogy az E25 és a Kanonenjagdpanzer 105 esetében tették . Botrány , hogy mennyire túltolták az irányíthatóság nerfet ezen a két egységen.
-
Atti777
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Greentea
senior tag
-
ooloo
őstag
-
SoulReaver
veterán
-
ooloo
őstag
Ez tisztán matematika .... és mivel egy számítógép tud számolni a szándékossághoz kétség sem férhet . Adott egy halmaz ( a csatára váró játékosok ) . Nehogy már ne tudna hasonló tűzerővel rendelkező , hasonlóan felkészült játékosokat egymás ellen felállítani . Mennyi lehet egy átlagos napon , átlagos játékosszám esetén egy adott pillanatban a csatára várók száma ? 10 ezer ? Ebből a számból akár dekára pontosan fel lehet állítani az egymás ellen harcolókat még tankosztályok szerint is .
-
ooloo
őstag
Érdemtelenül de köszönöm !
Közöm nem volt hozzá ... mindent úgy csináltam mint máskor csak most oda csapódott a gránát ahová céloztam . Ebben a pár csatában volt az a szórási értéke a tüzérnek , amit az adatlapon megadnak . Mondom ezt úgy , hogy én tovább nerfelném vagy végleg kivenném a játékból a tüzéreket (is) .
-
ooloo
őstag
-
Dobi 562
addikt
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
-
tankos50
tag
-
ooloo
őstag
-
törölt tag
-
ooloo
őstag
Nem konkrétan a színnel ... rosszul látod . Egy piroska esetében csak legyintek . Ez tőlük megszokott . Viszont ... általában a kék játékosok odateszik magukat . Lehet rájuk számítani az esetek 90%-ban . Teljesen megérdemelten vannak ott statisztikailag ahol vannak . A fennmaradó 10% ... na az . Képesek alacsonyabb tier-ben statpadderkedni és ezzel óriásit tesznek azért , hogy a kezdők idejekorán megutálják a tankos játékot . A másik , hogy sok WN8 növelésére játszó játékos úgy húzza WN8-at , hogy azzal a csata megnyeréséhez nem vagy csak alig tesznek hozzá. Tipikusan kivárják míg a csapatok lesebzik egymást és akkor indulnak el és kezdenek el csak játszani. Ekkor már kevesebb ellenfél van. Kevesebb sebzést kell felvenniük és ha leadnak néhány sebző lövést , illetve kilőnek néhányat a csata korábbi fázisában már leharcolt tankokból , akkor egész pofás sebzést tudnak összehozni.
Szóval ... le a kalappal aki aktív játékkal tornázta fel magát a ranglétrán .
Az meg menjen a sunyiba , aki ügyeskedéssel . -
ooloo
őstag
Ja ... túlerő az F0 kockában 1db Standard B képében . A szerencsétlen Panther II ( gyenge játékos ) tette volna a dolgát , de amikor azt tapasztalta , hogy egyedül kell szembeszállnia a rivális csapattan , inkább visszavonulót fújt . Nem hibáztatom .
Próbáld ezek után szidni a kempingezőket ... majd megvédem őket azzal , hogy biztosan küldetést csinálnak .
Vagy amikor egyedül mész a heavy sorra , akkor meg azt , hogy bolondok lennének arra menni , hiszen csak egy tank megy arra . Majd lemészároltatják magukat a túlerőben lévő ellenséggel ? Nem ... nem ettek meszet .Szóval ... mindent meg lehet magyarázni .

-
ooloo
őstag
Kemping-Bot Béla se a frontvonalban , se leghátul nem ér egy fikarcnyit sem . Tök mindegy hová pozicionálja magát . Ellenben egy kék játékostól azt várná az ember , hogy a játékbeli tudását nem lesipuskás stílusban , hanem az ütközési pontokon kamatoztatja a csapat nagy megelégedésére . Nyilván vannak helyzetek a taktikai visszavonulásra , de azt ne a csata első másodpercébe tegye - Mindezt gyáván és a statra hajtva .
-
SoulReaver
veterán
Sose értettem azokat... Megvárják egy bokorban, hogy meghaljon a csapat, aztán egyedül maradnak és utána mit terveznek?..... Balfaszok...
Ha lenne teleport, megjelennék mögöttük és a saját billentyűjükkel verném szét a gépüket, hogy ne tudjanak játszani egyhamar :D Még lehet őket is
-
törölt tag
-
törölt tag
-
peterson79
őstag
-
törölt tag
-
Greentea
senior tag
-
törölt tag
-
SoulReaver
veterán
-
SoulReaver
veterán
-
e-newsee
addikt
-
SoulReaver
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
ughhh
senior tag
-
ughhh
senior tag
-
ooloo
őstag
-
törölt tag
-
szallasi007
őstag
Talán ide kapcsolódik talán nem, de ez a remek történet ugrott be nekem.
Ezer évvel ezelőtt voltam klánban. Az egyik pali valami milliárdos biznisz ura volt. Elmondása alapján ő havi 300k-t tolt a játékba. Ez akkortájt volt mikor még fizetni kellett a goldért keményen, ha jól emlékszem havi 10k goldot lőtt el.
Első cw, lövi az IS-7 oldalát BC-vel és nem sebződik, ordít mint a fába szorult féreg hogy mit csal már megint ez a játék.
A vezír közölte vele, hogy el nem tudja képzelni, hogy lehet Mr. Kőgazdagbutafaszvagyoknak 2k a recent wn8 értéke ha azt sem tudja hogy a gold lőszerrel nem kell az IS-7 láncát lőni tán mert tök fölösleges. Esetleg menjen a seggébe és lőjje le. A válasz: neki egy senkiházi tróger fizikai melós ne mondja meg, hogy kell játszani. Ha ő el tud vezetni egy x milliárdos céget akkor csak ért a játékhoz is. Hát rajta ment el a kör, azt hiszem a csata után baszták ki a csapatból. -
Dobi 562
addikt
Itt is vannak a toronyforgatok. 3-bol 2 top tank nem mert harcba bocsatkozni az ellenfellel...
Komolyan! Ilyenkor mi jatszodik le a jatekosban mikozben korulotte daraljak a csapatot, o meg bujik a szikla mogott es forgatja a tornyot? Nem tudom elkepzelni...
Nyomtam is egy alt+f4-et csata utan, mara ennyi eleg volt.
-
peterson79
őstag
-
peterson79
őstag
Az ami Ranked alatt nagyjából működik, elért szint szerint besorolt játék. Ez mindkét félnek jobb lenne, mert a profi föleg profi ellen, a kezdő föleg kezdő ellen játszana.
Talán egyszer Random alatt is lesz hasonló. Persze akkor derül ki az is, hogy így mennyire jó a játék, de szerintem ha ez müködik bizonyos időszakokban, akkor mehet állandóan is... -
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
Az egész nem szól másról , minthogy ma elveszi a HP-m ( mindeközben katasztrofális szóráskép , minimálisra lecsökkent páncélátütési érték ) , hogy egy másik játékosnak adja . Majd másnap elveszi mástól a HP-t ( akinek szintén pocsék szórásképe van ebben a periódusban , ami karöltve jár a minimális páncélátütési értékekkel ) , hogy nekem adja . Ez ám a játék ...
-
benvolio
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
Bújj el, nehogy meglássanak, aztán ha már nagyon kevesen vannak, akkor elmegyünk foglalni.... vagy hasonlók!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Támadunk, felderítő vagyok. Mentem spotolni. Spotoltam 2 percig, nem lőtte őket senki. Nézem a minimapot, mindenki elmenekült mögülem...

Oks, akkor csináljunk valamit:Egyébként a Skorpió meg az Udes volt mögöttem egy darabig.... Szerintem akkor szedtek össze pár sebző lövést, amikor a map leghátulján ülve várták, hogy lemészárolja őket a védő sereg...
-
ooloo
őstag
A tankosztályoknak már nincs jelentősége vagy legalább is csekély ... A heavy páncélzatot felülmúló muszka TD ... a kerekesek mozgását lekövetni képtelen löveg ... a heavy jellemzőkkel megáldott muszka közepesek . Rendbe kéne tenni a tankosztályokat . A kerekesek gallyra vágták a klasszikus felderítőket . A sok idétlen kezdő gallyra vágta a magasabb szinteken folyó csatákat . A random csatákba beengedett kitúlzottan OP jutalomtankok . A játék ezer sebből vérzik , de még itt vagyunk .
-
Gyuri27
félisten
-
SoulReaver
veterán
-
Jadro
veterán
Ez a kis röpke összefoglalás nagyon jól jellemzi a mostani játékmenetek nagy többségét. Most mentem egy kört M44-el. 2és fél perc alatt voltam halott úgy, hogy leghátul álltam (arty-val hol máshol) és volt 2 killem. (603 dg) Oké, elég alacsony tier, de a taktikának még halvány nyomát sem lehet felfedezni.
-
peterson79
őstag
-
ooloo
őstag
Ahogy már leírtam ... ebben a játékban nem kell félni . Itt nincs körmös vagy a sarokban térdepelés ha nem jön össze egy-egy manőver vagy támadás . A kenyér sem lesz olcsóbb , ha jó a statisztikád ... és attól sem lesz drágább , hogy gyenge a statisztikád . A csajok sem az e-pénixre buknak . Gyakorlatilag semmit nem kockáztatsz ami fontos lehet , ha egy kicsit bátrabb vagy .
-
törölt tag
-
ooloo
őstag
Maximálisan átérzem az indulatokat , amik ilyen csata alatt benned vannak . Nekem is hasonló eseteim vannak és én is kiakadok ( tudom , nem kéne ) a balf@x csapattársakon . Ez egy játék háború ... ahogyan mondod . Itt akár bátor és merész is lehet a játékos . Képzeld el ezeket egy éles bevetésen ... nem szeretnék egy éles helyzetben ezeknek a szakasztársa lenni .
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
-
törölt tag
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Epic Games
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az meg menjen a sunyiba , aki ügyeskedéssel .