- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Directors #37691 üzenetére
Azt a makrot egy ideje mar t-winrate-nek hivjak,masreszt meg ha azt irod helyette, hogy {{t-winrate%2d~%}}, akkor fixen 2 szamjegyukent fogja kiirni a szazalekot, tizedesjegyek nelkul.
Nincs elottem a konfigom, errol a shotrol puskaztam nagyjabol a szintaxist
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
Directors
senior tag
válasz nyunyu #37690 üzenetére
Markers/Text Fields/ Itt csináltam egy újat. A neve "győzelmi érték az adott tankon". Color-hoz beírtam hogy "{{c:t-rating}}" a Text formathoz pedig "{{t-rating}}". Van egy olyan érzésem hogy ehhez az utolsóhoz kellene még pluszba beillesztenem valamit hogy ne ennyire részletesen jelezzen nekem.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
nyunyu
félisten
válasz Directors #37689 üzenetére
Melyik kepernyo (battleLoading, playersPanel, stb) melyik reszen mi nem jo?
Utana mar meg tudjuk mondani, hogy melyik xc fajl melyik soraval van a problema.Vagy legalabb egy screenshotot, hogy lassuk mi nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz diegho #37687 üzenetére
A P8.8-at nem ajánlom jó szívvel. Az ágyúján kívül semmi sem jó benne: nincs gun dep, nincs páncél, nincs camo, kevésbé mobilis. Ráadásul nem tier limites. T10-ben semmit sem ér. Nem mezei játékosnak való (sajos 300 csata után rájöttem, nekem sem). Gondolom még mindig ajándéknak szánod.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
A P8.8, CDC, STA-2 hármasból melyik a legjobb?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni nekem ebben ?[link]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
rlazol
veterán
válasz lacibacsi #37681 üzenetére
az a gond, h nincs igazad.
úgy játszik, ahogy kedve van, sajnos.egy szia nélkül, ismeretlenül, nagyképűen leugatod a csata után. Te ugyan nem használtál csúnya szavakat se Caps Lock-ot, de attól még a Te stílusod se jobb.
Ez nem mentesíti őt a használt stílusa alól, de szvsz téged sem. Teljesen mindegy, kinek milyen a statja, ez nem helyénvaló és kész. Mit vártál, mit lép majd rá, 200 alatti WN8val?
"jajbocsimajdmegtanulokjátszaniígéremköszihogyfelnyitottadaszemem"?
kieresztetted rajta a frusztráltságod és csodálkozol, h ugyanazt kapod vissza.tele van a játék ilyenekkel. Hál istennek, tegyük hozzá, mert ezek teszik lehetővé a 6-8 killes köröket, meg az ászok többségét....
Nyilván felbaszta az agyad a hülyesége, ilyenkor nyomsz rá egy reportot és kész.
Hiába magyarázol neki, amíg ezt élvezi és neki ez jó, és nem jön rá, h lehetne sokkal jobb. Mindenkinek jobb, ha nem törődsz ezekkel.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
lacibacsi
addikt
válasz szbalogh #37679 üzenetére
Néha játszik a 10 éves lányom is. De a 16 éves fiamnak sem árt, ha nem kapja totálba a trágárságot játék közben. Meg nekem sem baj, ha csillagokat látok az "ékes" magyar beszéd helyett...
(#37680) robogo81: Nézd meg a Tigrise átlagsebzését... Van, hogy kettőt is talál csatánként.
Amúgy legjobban az "ugribugri" kifejezés tetszik nekem. Tudjátok: amikor előremész, lősz, majd visszatolatsz. Ilyen ugribugrik *****-ák el a játékot...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
lacibacsi
addikt
Előre is bocs, ha kifejezetten off leszek.
1. Nem vagyok nagyon jó játékos, ezért ritkán szólok be másoknak.
2. Ma nem bírtam magammal...
3. Tudom, hogy én kezdtem, de ezt azért nem gondoltam...Alaphelyzet: EZ a világ szégyene Tundrán KV-85-tel feljött B9-re. Én Jacksonnal mentem szintén ide. TD-vel szeretek itt kezdeni, lehet csipegetni az F9-ben áttörni szándékozókat, utána pedig lehet utána menni a maradéknak, vagy ha átjön az ellenség, akkor lehet még szedegetni őket egy darabig. Na, ez a vérpistike ott kempelgetett mögöttem. Kicsit még fel is tartott, hogy ne tudjak visszatolatni. Összesen kettőt lőtt, de nulla sebzéssel zárt. Miatta kaptam egy nagy pofont egy OI-tól és talán ez volt az oka annak, hogy csata után saját magamtól szokatlan módon ráírtam az illetőre. A szóváltást az alábbiakban láthatjátok. (Mj.: végül 1400 körül sebeztem, volt egy killem, de elbuktuk a csatát. Dezsőkén kívül volt még négy 0 sebzéses csapattárs...)
Nem tudok mit mondani... Kérem kapcsojja ki!
-
galervin93
addikt
-
stork13
aktív tag
válasz diegho #37671 üzenetére
Akkor gondolkodnék egy T-28 F-30-on neki.
Lassan gyorsul, szarul fordul, böhöm nagy.
Van egy lóbaszó tier 6-os lövege ami AP-vel 120, golddal 161 mm-t visz, 160-as sebzéssel, ami nem rossz. Gold nem nagyon kell bele, T2-4-ben HE-vel is lehet pusztítani rendesen. Viszont ehhez párosul egy több, mint 3 sec-es célzás, amit ha nem vársz meg akkor bárhová képes lőni, de ahová kell oda nem.Ráadásul nettó kb hoz annyit, mint a T5-ös prém Chi-nu.
Én még nem éreztem rá, kap egy kis időt (B2-t jobban érzem).A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
stork13
aktív tag
válasz diegho #37667 üzenetére
Ha szereti a Churchill III-at akkor a Matilda BP sem lehet rossz számára. Sebességre, mozgékonyságra ugyanaz csak van egy nagyobb penű, pötyögtetős lövege.
Érdemes lenne megkérdezni, hogy akar-e legénységet fejleszteni. Ha igen akkor arról az ágról nézni valamit.
Ha T5 és pénz a lényeg akkor:1. Type 3 Chi-Nu Kai
2. 105 leFH18B2
3. Pz.Kpfw. T 25
4. SU-85I
5. Matilda Black Prince
6. Churchill III
7. T14
8. Matilda IVA béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Tarill
őstag
válasz galervin93 #37668 üzenetére
Semmi extra nincs benne, kedvenc időtöltésem artyval a többit figyelni hogy honnan lő és pukk neki 10-es bc-t a legkönnyebb elcsípni 4-et lő és 98%uk meg se mozdul a lövések között
-
galervin93
addikt
T55A SPG-10: "Semmisíts meg egy még fel nem derített önjáró löveget!" --> Himmelsdorf...
Ma lengyel nap van, vagy nem tudom, de minden csatában 8-10 lengyel van, a rekord tizenhat... Hihetetlen, és mind narancs, forgatják a tornyukat induláskor, ütközőversenyeket tartanak...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Kakumix
senior tag
-
emre
veterán
válasz diegho #37661 üzenetére
Orosz Matilda, és a T25 van nekem, ezek nem rosszak. Talán a T25 a jobb egy kicsivel.
De a többit nem is ismerem, szóval a véleményem ebből a szempontból erősen szubjektív.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
diegho
nagyúr
Az 5-ös akciós prémek közül melyik a legjobban használható egy 700WN-es játékosnak? Haveromat lehet meglepem egy prém tankkal karácsonyra, mert kredit gondjai vannak.
-
Bingisz
addikt
válasz grizlisandor #37659 üzenetére
Csak tolni lehet oda. Tolni viszont sok más helyre is lehet a mapokon. Akkor már inkább Abbey közepén a beugrót szüntessék meg. Oda nem kell tolni.
[ Szerkesztve ]
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
grizlisandor
veterán
Imádlak WG, hogy Kharkov-on nem javítják ki, hogy be lehessen mászni A0-ba...
Mindig marad egy arty, aki ott ássa be magát és kezd kicsit unalmas lenni... -
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy csak én vagyok béna, de nem jöttem rá, hogy a Gnomefather's sound mods-nak van-e valahol kalibrálási lehetősége? Konkrétan arra gondolok, hogy a guns mod-ban halkabbra lehet-e venni a kieső töltényhüvelyek zaját? Lehet, hogy a korral jár ( ), de a "csörgős" zajokat egyre kevésbé tolerálja a fülem. Van remény? Köszi.Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
fradi81
veterán
-
kchryss
veterán
Ha már akciósak a német tankok, gondoltam elindulok a Nashorn, Rhm felé, hogy legyen mibe ültetni a Dicker Max és Stug IV legényeit.
Ez a Marder 38T olyan op mint emlékeztem rá. Elképesztő milyen vadállat. 1000 sebzéssel és majdnem 4000 wn8-cal átlagoltam ma.Utolsó csatában megajándékozott egy Kolobanovval. Kár, hogy tier 4-es tankkal nem lehet Pool medált szerezni, mert a 10 killel az is meglett volna.
-
Emu
őstag
Azért ez tipikus...ismerősöm kért meg vegyek neki aranyat ajándékba. Mondom ha ott vagyok, akkor veszek két csomagot is magamnak, hátha lesz szerencsém. Ugye wot-os prém shopban voltam, ott vettem az aranyat jött a secret santa hirdetés rákattolok, megveszem a két csomagot, és hova kapom...abba a hajós f*sba.
-
zolika15
tag
Köszönöm, elég lesz mára csak mert nem tud elfordulni egy szűk utcában az obj704-el akkor belém kell veretni egy lövedéket....
[ Szerkesztve ]
Zoli
-
Magany
tag
Dehogy i s volt....... a statisztikát meg találtam, se a az emil fiókra se a jelszóra nem emlékszem.....freemailban volt de nem tudom sehogy megtalálni......gyerekek játszanánk kicsit és az egy kezdő fiók volt ami pont megfelelne........na mind1. Akkor ez el veszett. Azért köszi az infót!
-
Magany
tag
Sziasztok, hogyan tudok be lépni egy régi fiókomba ha csak a játékos nevemet tudom....... Se emil cím se jelszó. Játékos név janek972. Köszönöm előre is!
-
zodo
nagyúr
In game VIII-as prém tankok közül melyiket érdemes választani?
Heavy előnyben és csak azért kérdem, hátha nyerek egy választható példányt. Link -
Kakumix
senior tag
-
kchryss
veterán
válasz jozefgucci1 #37639 üzenetére
Pont fordítva kell. A sima Cromwellre képzett legényeket teheted be büntetlenül a B-be. Szóval ha a sima legényeivel akarod használni mindkettőt akkor nem kell csinálnod semmit, nem kell átképezni, csak beülteted a prémbe.
Ha a B-hez kapott legényekkel akarod használni mindkettőt, akkor azokat a simára kell átképezni.[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
Urak !
Minden kedves Játékostársamnak és fórumozónak szeretnék Békés Boldog Karácsonyt kívánni
Segítsük egymást a következő évben is !Ui.: Tegnap éjfél után csak megvettem a cromwell B-t és ezzel kapcsolatban kérdeznék ! Ha a sima cromwell legényeit átképzem a prém cromwellbe akkor utána oda vissza tudom cserélni majd ugye ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
csapee
őstag
Boldog karácsonyt!
24 csoki hogy tele legyen a has
AXTHGH12BN15MASAUi: ha nem azt ad ne reklamálj én is kaptam.
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
Veatta
aktív tag
Megvettem az M46 Patton KR-t,
Elég sok goldot lőttem, reméltem, hogy nyerhetünk, alap fiókkal is 31 ezer nyereség, szerintem jó lesz.
-
zsolthee
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
senior tag
válasz bigobert #37631 üzenetére
Köszi, azzal legalább rá tudom tenni a jobb löveget is, az már úgyis ki van fejlesztve.
A Toldi egész használható tanknak tűnik, igaz, a SPIC-ből ültek át a lányok, meg az meglett az ász 510 sebzéssel, de az ajándék tankok közül talán a legjobb
Путин, иди нахуй!
-
senior tag
SPIC-re inkább a nagy motort vagy a tornyot fejlesszem ki előbb? Az a +30 lóerő jól hangzik, de a nagyobb látótáv sem jönne rosszul...
Путин, иди нахуй!
-
zolika15
tag
Sikerült a T55a HT12 E5-el nem hiszem el 7370 lepattanó!!
Zoli
-
lacibacsi
addikt
válasz rlazol #37608 üzenetére
A kívülálló mindig is objektívebben látja a dolgainkat. Mint ahogy most te is. És talán ha belemegyek a számokba, akkor magam is belátom, hogy 8000Xp különbségért még nem kellene hisztiznem. Valóban nem jelentős. Amúgy az IS-3-nak saját legénysége van és mivel megtartós tank, a legényei is állandóra maradtak. Ahogy nyunyu is mondta, ha jó játékos lő, akkor a hasamat célozza és viheti a drivert. Ahogy pedig te mondtad: az elsősegély csomagot nem mindig használom el. Lehet, hogy máskor majd másként csinálom.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását.
-
MODERÁTOR
Létezik ilyen?
2-en mentünk szakaszba egy ismerősömmel mind a ketten T-44-el, és szinte ugyanabban a pillanatban kiütötték neki is meg nekem is a lőszerrekeszt.
Ő azt mondja hogy van erre pénzért egy kiegészítés és azért tudják random csatákban megcsinálni folyton.20 éve a Prohardveren
-
-
MODERÁTOR
válasz galervin93 #37615 üzenetére
Himmelsdorfon egyedül mentem fel a T54-el a hegyre, szerinted vereség lett?
Téli szünet van.[ Szerkesztve ]
20 éve a Prohardveren
-
galervin93
addikt
válasz szbalogh #37612 üzenetére
Én még be is kékültem ma, T7-be hoztak be egy Cruiser-akárhanyast (T2) egy VK36-tal szakaszban... Rögtön az elején nekem jön a kis gép, majd megsoroz hátulról... Nekem elég volt egy lövés is.
Ma agyhalál van, nagyon nem megy. Funból az ötös puffancs Leoval mentem pár kört, de az is gyenge volt. Elképesztő csapatok vannak.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Tarill
őstag
üdv! keresek valakit akinek meg van a Maus és bejönne velem egy dombos gyakorló pályára lejtőről lefele csőgázon ütköznék vele egy amx 12t-vel csak úgy hülyeségből
-
Tomi0703
addikt
Megint változott a wn8, +30 most. 1-2 hónapja is volt valami. Igen fasza, hogy randomot alig játszottam az elmúlt 2 hónapba, viszont a wn8-cam 55-tel több lett.
Meg is van. -
szbalogh
addikt
Nekem se kellett volna ma játszanom. 0/7-el indítottam. A minap sikerült a 4k dmg és 50% cap tehát már csak a med vagy ht 15-öt kell megcsinálni de mindkettőt 10-es szinten van nagyobb esély és a kredit meg fogy. Levezetésképp elmentem pedózni tier 5-be.... meg kompenzálni az utóbbi napok 1000 wn8-át.
De lehet, hogy azért nem megy mostanában, mert az új Aslainban kiiktattam a csapattárs lövés blokkolását
Nick: HE_Storm
-
emre
veterán
válasz diegho #37610 üzenetére
Már írtad hogy a 30b a legrosszabb 9-es medek között van, és máshol is hasonló véleménnyel vannak róla, majd meglátom mire jutok vele. De amíg nincs meg a t55a addig legénységem sincs hozzá.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Ma játszottam kicsit. Kellett volna farmolnom hogy a 30b-t akciósan meg tudjam venni. De úgy meguntam hogy elmondani nem tudom, pedig csak pár csata volt és az is elég gyenge teljesítménnyel. Szóval fogtam magam kiürítettem a raktárat amiből összejött egy csomó kredit, megvettem belőle a 30b-t majd elmentem autópályázni a fiammal.
Csak azt nem tudom hogy lesz ebből idén t55a. Lehet meg kellene bíznom valakit az utolsó küldetés teljesítésével.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz lacibacsi #37606 üzenetére
nem automatikusan, mert sokkal nagyobb lenne úgy a különbség. De a bizonyára nemcsak a T10-nél, hanem az IS-nél is párszor előfordult.
2. skillnél a 49% és az 53% között 8000 XP van, ez kb 16 csata (kb 500 az átlag XP-d a két tankkal), összesen mentél vele 315-t, vagyis kb 5%-ban maradt XP nélkül a vezetőd. IS-3ban más legénységed volt? Mert azzal is mentél 300 csatát, ha azt is beleszámoljuk, akkor csak 2,5%-ban.Amikor a csata végi összesítőben megnézed a saját sebzésed, biztos szoktad látni, h egyetlen találatot vittél be valakinek, azzal ki is lőtted (nem ammo vagy tűz), és van mellette mégis modulsérülése, alkalmasint legénységi sérülése is - na ezekről van szó. Plusz amikor nem tudtad/akartad meggyógyítani a sérültet, nekem emiatt pl a rádiósaim szoktak lemaradni egy picit.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
nyunyu
félisten
válasz lacibacsi #37606 üzenetére
Arra emlekszem, hogy ARL V39-cel mennyit szoptam anno, mivel mindig ellottek a pupjaban ulo parancsnokot, igy o sokkal lassabban fejlodott, mint a tobbi.
Ha a T-10 hasat lovik szembol, az siman viheti a drivert.
Marpedig szembol ugyis a hasat celzod, nem a tornyat[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz Szepi1979 #37600 üzenetére
Igen, amikor elitté vált, akkor bekapcsoltam.
(#37602) jr1994: Nem csináltam resetet...
(#37603) rlazol, (#37604) nyunyu: Na, ezt nem figyeltem sohasem. Mármint, hogy kilövéskor meghal-e és melyik legény. Lehet, hogy a T-10 kilövésénél "automatikusan" meghal a vezető is??
Köszi az ötleteket. Megpróbálom nyomon követni ezek alapján a dolgokat...
-
Blue Eagle
őstag
Egy kis érdekes párbaj a fináléban: Replay
Tök móka volt
Persze csak akit érdekel... -
nyunyu
félisten
válasz Szepi1979 #37600 üzenetére
Mindig az kapja a gyorsitott kepzes miatti dupla crew XPt, aki a legjobban le van maradva, igy hosszu tavon kiegyenlitodnek a kulonbsegek.
Inkabb az lehet a problema, hogy csak nem kilott tag kaphat a meccs vegen crew XPt.
Igy olyan tankokon, ahol folyamatosan ellovik mondjuk a parancsnokot, ott az a tag lassabban fog fejlodni.Ha a tankot magat lovik ki, attol meg kapnak XPt a legenyek.
[ Szerkesztve ]
-
-
galervin93
addikt
válasz csapee #37597 üzenetére
Leom (még) nincs, de CDC-vel működik a manőver, pedig az bálna (méretre és fordulásra is), meg papír is. Ott a két szikla, azzal az egyik oldaladat már el is takartad. A házikó tájéka, na az inkább tornyozós terep, mert a dombrt is átlőhetnek. A dombról érkező lövéseket pedig úgy szoktam megpróbálni elkerülni, hogy a megjelenítési körükön kívülre essek, persze ez sokszor lehetetlen, ilyenkor arrafelé is nagyon kell figyelni. Mindenesetre továbbra is tartom, egy Leonak nem ott a helye ezen a pályán.
Közben végre egy jó ajánlat a kalendáriumban, elgondolkodtató...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla